Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Afara este cald, imediat se termina saptamana si ne indreptam catre un weekend prelungint pentru ca se apropie 1 mai. Noi iti oferim cateva evenimente de weekend dintre care poti alege, iar tu trebuie sa-i aduni pe cei dragi langa tine si sa va distrati.

3) Piesa de teatru "Fabulosii barbati inaripati" de Miklós Szénási, Oleg Jukovski si Ödön Lénárd
In zilele de 25 si 26 aprilie 2012, la ora 19.00, iubitorii de teatru vor avea prilejul de a viziona la Bucuresti, in cadrul unui schimb cultural bilateral, un spectacol remarcabil al Teatrului Csokonai din Debretin, sugestiv intitulat Fabulosii barbati inaripati.

Spectatorii vor putea urmari traducerea textului la casca. Cele doua reprezentatii au loc pe scena Salii Mari a TNB, la ora 19.00.

Biletele se pun in vanzare la casa de bilete a Teatrului National incepand cu sambata, 7 aprilie 2012. Pret unic: 40 lei. Durata spectacolului: 2 ore.

4) Red Cat Bone - Tribute The Doors
Trupa Red Cat Bone te asteapta la un concert Tribute The Doors in Jukebox Venue de la ora 20:00. Va fi cu siguranta o seara speciala pentru fanii The Doors si Jim Morrison!
Pretul unui bilet de intrare este de 15 lei.
Rezervari la 0720123496.

Citește și:

Vineri 27 Aprilie

1) KARAOKE STAR
In fiecare seara de vineri, de la ora 21:00, Hard Rock Cafe te asteapta sa ridici o sala intrega in picioare cu talentul tau de interpret. Urca in lumina reflectoarelor si poti alege sa fii ce superstar doresti – Robbie Williams, John Lennon, Madonna, Freddie Mercury, Jon Bon Jovi sau orice alt artist pe care il indragesti. Arata tuturor ca esti facut pentru a fi pe scena si vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani!
Intrarea la serile de Karaoke este libera.

2) Concert Claudiu Mirea la Coyote Cafe
Claudiu Mirea concerteaza la Coyote Cafe incepand cu ora 23.00.
Adresa: calea Victoriei 48-50, langa Palatul telefoanelor
Localitate: Bucuresti
Telefon: 021/3113487,0724011135
Site web: www.coyotecafe.ro

3) Piesa de teatru "Inca-i bine!" de Rodica Popescu Bitanescu
Dupa ce a debutat cu succes in dramaturgie cu spectacolul „Cinci femei de tranzitie", Rodica Popescu Bitanescu, interpreta si regizoare, ne ofera o noua incursiune la fel de incitanta si de acida in cotidian.
Cu verva, cu haz, dar si cu o unda de gravitate, dialogurile dezvaluie atitudini si comportamente confruntate cu subiecte „la zi" dintre cele mai variate: de la succesul agramatilor in afaceri, la stupiditatea emisiunilor de televiziune, de la dependenta de calculator, la mediocritatea clasei politice, de la hrana ecologica, la salvarea constiintelor prin credinta, etc.

Citește și:

Un spectacol avand toate sansele sa se joace, ani de-a randul, cu sali pline.
Durata spectacolului: 1 ora si 40 minute

Pauza: nu

Pret bilete: Amfiteatru: 30 lei, 25 lei, 16 lei (elevi, studenti, pensionari); Atelier: 23 si 10 lei (elevi, studenti, pensionari)

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.