Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Afara este cald, imediat se termina saptamana si ne indreptam catre un weekend prelungint pentru ca se apropie 1 mai. Noi iti oferim cateva evenimente de weekend dintre care poti alege, iar tu trebuie sa-i aduni pe cei dragi langa tine si sa va distrati.

Alege ce eveniment vrei in functie de preferintele tale si de starea care o ai, simte-te bine, distreaza-te si profita de zilele frumoase de primavara. Have fun!

Joi 26 Aprilie

1) CONCERT PASAREA COLIBRI ora 21:00
Pasarea Colibri este o aparitie rara si extrem de apreciata in peisajul muzical romanesc. In componenta Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici &band, Pasarea Colibri va concerta la Hard Rock Cafe. Pasarea Colibri impresioneaza prin show-urile pline de patos, vivacitate si culoare. Fiecare concert inseamna o trecere prin 19 ani de cariera, presarati cu slagare precum: “Ploaia care va veni”, “Vinovatii fara vina”, “Miruna”, “Mielu”, “Esarfa in dar” sau “Andrii Popa”.

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

Citește și:

Pretul biletelor variaza in functie de categorie:

Categoria VIP – 120 Ron (intalnire & poza cu trupa, afis & CD cu autograf)
Categoria I – 90 Ron - loc la mese, in fata scenei (rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe )
Categoria II – 70 Ron - loc la mese (rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe )

2) PORTUGUESE NIGHT OUT

Portuguese Night Out este un concept de party creat pentru a sarbatori ziua revolutiei portugheze (25 aprilie). Daca te-am facut curios, te servim joi , la Control, cu o infuzie de interculturalitate.

Do not miss all the fun! Drop by! Free entrance!

Program:

21:00 - PROIECTIE - "Escrever, escrever, viver" (2009), regia Solveig Nordlund, 50min

Documentar despre viata si lucrarile scriitorului portughez António Lobo Antunes (oferit de Institutul Camoes).

Citește și:

Filmul vorbeste despre sursele de insipratie ce au stat la baza creatiei sale - copilaria, cariera de doctor psihiatru, razboiul colonial, 25 aprilie (ziua revolutiei portugheze) - si despre modul in care boala i-a schimbat perspectiva asupra vietii.

"António Lobo Antunes at the height of his career gets the grand prize for literature International Book Fair in Guadalajara, Mexico. The prize is the starting point for a general overview of his life and work. (...) In 2006 he was diagnosed with cancer.(...) The risk of death is over. But the disease left its mark, his attitude towards life has changed, will only publish two more books."

23.00 - CAMERA SAMBO - Tiago & Bogman

Seara se continua cu o noua editie Camera Sambo, care il are ca invitat special pe DJ-ul si producatorul portughez Tiago Miranda. Tiago este cunoscut si ca DJ rezident in LUX, cel mai tare club din Lisabona si ca membru al trupei Gala Drop. Proiectele si set-urile sale incendiare combina ritmuri dintre cele mai variate de la techno si dub la leftfield rock si disco.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.