Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Afara este cald, imediat se termina saptamana si ne indreptam catre un weekend prelungint pentru ca se apropie 1 mai. Noi iti oferim cateva evenimente de weekend dintre care poti alege, iar tu trebuie sa-i aduni pe cei dragi langa tine si sa va distrati.

Duminia 29 Aprilie

1) Reggae Night Extended in Club Revenge
Excursie in Jamaica, cu plecare din Revenge de la ora 22:00
Contact:
Adresa: str. Selari 9-11 ( Curtea sticlarilor )
Telefon: 0722.331.226
Site web : www.revenge.ro

2) Piesa de teatru Sambata, duminica, luni de Eduardo De Filippo
Suntem la Neapole, orasul atat de des evocat de Eduardo de Filippo in piesele sale. Ca in fiecare sambata seara, in casa lui Peppino Priore – Dona Rosa pregateste (dupa o reteta „de la mama”) un delicios „ragu”.
In jurul mesei sunt asteptati toti ai casei - membri a trei generatii, prieteni si vecini. Din pacate, insa, duminica, atmosfera de sarbatoare este tulburata de tensiuni, conflicte mai vechi sau mai noi. Si mai ales de o nedreapta criza de gelozie a lui don Peppino.

Noroc ca luni patimile se sting, cei cu temperamente prea aprinse isi cer iertare si relatiile de familie reintra in cursul lor firesc. Ragu-ul e bun si rece. Iar toata lumea se va reuni in duminica ce va urma in jurul unei alte mancari napolitane, asa cum numai dona Rosa stie sa faca.
Sala Amfiteatru, TNB
Durata spectacolului: 2 ore si 15 minute

Citește și:

Pauza: da

Pret bilete: 30 lei; 25 lei; 16 lei (elevi, studenti, pensionari)

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.