Setari Cookie-uri

Fa-ti timp pentru sport!

Daca vrei sa te bucuri de soare si de copacii infloriti, si, in acelasi timp, sa iti imbunatatesti sanatatea si tonusul general, gaseste-ti timp pentru practicarea unui sport!

Fiind un sport nou in Romania, chiar si in Bucuresti exista doar 3 locatii unde il poti practica, toate de lux, iar costurile de inchiriere sunt mult mai costisitoare decat in cazul tenisului. Daca totusi crezi ca poti improviza un loc unde sa bati mingea la perete, iti poti achizitiona o racheta de squash si cateva mingi la un pret nu foarte diferit de cele destinate jocului de tenis. Gasesti rachete de squash Wilson si Karakal cu preturi intre 140lei si 450lei.

In cazul in care esti o fire mai linistita si preferi un ritm mai lent de joc, te sfatuim sa incerci badminton-ul. Cu un fluturas si doua rachete poti sa te amuzi si in acelasi timp sa te mentii in forma, impreuna cu prietenii, sotul sau chair cu juniorul tau.Asta pentru ca nu ai nevoie de foarte multa forta, desi se pare ca badmintonul este unul dintre cele mai rapide sporturi cu racheta., avand in vedere ca, la nivel profesionist, fluturasii pot atinge viteze record.

Pe deasupra Wilson, Karakal si Head au fabricat modele de rachete de badminton performante si la niste preturi extreme de avantajoase.

Daca totusi nu vrei sa alergi foarte mult, alege tenisul de masa si incearca sa raspunzi corect la fiecare serva a partenerului tau de joc! Ai grija: pozitia de baza a jucatorului trebuie sa permita o perfecta vedere asupra suprafetei de joc si posibilitatea rapida de interventie in orice directie. Inca mai rezista in spatele blocului cate o masa de tenis careia trebuie doar sa ii atasezi un fileu si sa ii dai drumul partidei!

Toate aceste sporturi iti solicita si tonifica bratele si picioarele deopotriva. Nu uita sa iei in calcul si faptul ca scapi de stres si nu te vei mai numara printre persoanele predispuse depresiei. Cand faci miscare, plamanii tai se umplu de aer curat, iar oxigenul stimuleaza creierul si-ti improspateaza mintea, corpul si viata!

Articol realizat de TeniSShop.ro



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.