Setari Cookie-uri

Vrei sa slabesti? 6 pasi pentru a nu-ti pierde motivatia

Iata cum poti obtine cel mai usopr silueta mult visata!

Stii ca vrei sa pierzi in greutate si esti constienta de schimbarile pe care trebuie sa le faci pentru a obtine asta. Insa atunci cand iti lipseste motivatia, iti este greu sa actionezi. Iata ceea ce poti face pentru a-ti atinge obiectivele si a avea silueta visata.

6 trucuri motivationale de slabire

trucuri de slabire

1. Stabileste care este motivul pentru care vrei sa pierzi in greutate

Lipsa motivatiei apare de multe ori atunci cand uitam ceea ce ne-a impins sa urmam o anumita cale. Prin urmare, fii foarte precisa asupra motivului pentru care iti doresti sa pierzi in greutate.

2. Identifica obstacolele

Lipsa motivatiei poate fi un simptom al altor factori perturbatori precum oboseala, stresul ridicat si sentimentul de a fi depasita de situatie. Identifica, asdar, cauza reala din spatele lipsei motivatiei si actioneaza in asa fel incat sa o combati. Daca iti e teama de esec, incepe cu pasi mici. Fa-ti un smoothie sau mediteaza.

Citește și:

3. Tine un jurnal de dieta

Un jurnal de dieta te va ajuta sa tii evidenta obiceiurilor tale alimentare, sa stii ce anume e nevoie sa schimbi sau sa imbunatatesti. De asemenea, este mai usor pentru minte sa accepte mici modificari ale comportamentului curent decat o schimbare totala si brusca.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.