Setari Cookie-uri

6 trucuri moderne pentru a slabi

In afara alimentatiei si a miscarii, exista cateva trucuri inedite care te ajuta sa ajungi la greutatea dorita!

Daca ai incercat vreodata sa slabesti, stii cat de dificil este. Pe de alta parte, nu este nimic mai satisfacator decat clipa in care constati ca eforturile tale constante au dat rezultate. In afara alimentatiei si a miscarii, iata cateva trucuri care iti vor usura misiunea pe viitor.

Trucuri moderne pentru scaderea in greutate

trucuri de slabit

1. Creeaza mai intai in minte si corpul iti va da ascultare

Mintea are o putere fantastica. Pe masura ce ne convingem ca putem obtine ceea ce ne dorim, avem tendinta de a lua decizii care sa sustina acest proces de gandire. De exemplu, daca te gandesti ca ai mancat sanatos in ultima vreme, atunci iti vei pregati urmatoarea masa, vei fi inclinata sa mananci alimente sanatoase.

2. Stabileste-ti obiectivele si rosteste-le cu voce tare

Afirmatiile reprezinta una dintre cele mai eficiente tehnici spirituale. Afirmatiile sunt declaratii pe care le citesti dimineata si seara. Construieste-ti afirmatiile in functie de obiectivele tale personale.

Citește și:

3. Fii constienta de dieta ta. Include legume

Legumele nu ne fac doar sa ne simtim sanatoase atunci cand le mancam dar ajuta organismul sa arda grasimi. Fibra, care este disponibila in aproape toate legumele, este unul dintre putinele mecanisme care pot descompune moleculele de grasime. Pentru a profita la maxim de proprietatile legumelor, este ideal sa le mananci crude. In acest fel, niciuna dintre substantele nutritive nu se pierde.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.