Setari Cookie-uri

Advertorial Ce exerciții poți face la menstruație

Activitatea fizică nu trebuie exclusă din viața noastră în această perioadă, ba dimpotrivă.

Una dintre “regulile” pe care le-am învățat spune că nu este bine să facem sport când suntem la menstruație. Nimic mai neadevărat. Activitatea fizică nu trebuie exclusă din viața noastră în această perioadă, ba dimpotrivă. Sportul ajută la ameliorarea crampelor, la scăderea intoleranței la durere şi la eliberarea de endorfină, hormonul stării de bine.

Iată câteva exerciții sau activități care sunt indicate în timpul menstruației:

1. Alergarea ușoară

15-30 de minute de alergare ușoară, la o viteză constantă, ne ajută să uităm de senzațiile neplăcute din timpul menstruației și ne vor diminua crampele abdominale. Important este însă să ne hidratăm bine.

2. Exercițiile de aerobic, yoga sau pilates

Câteva exerciții de aerobic, yoga sau pilates sunt un mod nemaipomenit de a ne relaxa, detensiona și uita de dureri.

3. Înotul și dansul

Mai ales în această perioadă a lunii, înotul și dansul ne ajută să scăpăm de crampe, de durerile de spate și de senzația de picioare umflate.

4. Mersul pe jos

Dacă timpul nu ne permite să ajungem la sală, la piscină sau la dans, atunci mersul pe jos este soluția perfectă.

#Fărădurere și #fărănervi în zilele cu probleme

Pe lângă mișcare, pentru diminuarea crampelor abdominale sau lombare, putem folosi BienPlus plasturi pentru dureri menstruale. Sunt ușor de aplicat și confortabil de purtat, oferindu-ne libertate de mișcare și în timpul exercițiilor fizice.

Plasturii BienPlus pentru dureri menstruale calmează durerile de burtă sau lombare specifice perioadei menstruale, acționează încă din primele 15 minute și au efect până la 8 ore.

bien plus

Pentru a reduce tensiunea nervoasă, anxietatea, neliniștea și iritabilitatea, putem apela la BienPlus Calm și relaxare, un produs pe bază de extracte naturale standardizate de sunătoare, passiflora, melisă și valeriană.

BienPlus Calm și relaxare nu crește pofta de mâncare și nu produce dependență.

Mai multe informații despre produsele din gama BienPlus găsiți pe site-ul www.bienplus.ro și pe pagina de Facebook BienPlus & Biendormir.


Kudika
7 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.