Setari Cookie-uri

Avantajele unui program de slăbit inedit, cu rezultate garantate!

Un program de slăbit eficient trebuie să fie unul individualizat, pentru a evita unele riscuri pentru sănătate precum eventuale deficiențe nutriționale.

Consumul alimentelor nesănătoase are un impact negativ semnificativ asupra sănătății și a aspectului nostru fizic. Deoarece își doresc să aibă un corp perfect, majoritatea oamenilor se orientează adesea către diete excesiv de drastice sau către antrenamente epuizante la sală. De cele mai multe ori, aceștia reușesc să obțină rezultate de scurtă durată, după care efectul yo-yo își spune cuvântul, situație în care aceștia ajung să cântărească mai mult decât la început.

Un program de slăbit eficient trebuie să fie unul individualizat, pentru a evita unele riscuri pentru sănătate precum eventuale deficiențe nutriționale, lipsa de energie sau stresul constant la care este supus organismul. Dacă îți dorești să descoperi calea către silueta ideală, trebuie să începi prin a conștientiza faptul că moderația reprezintă un aspect esențial în cadrul procesului de schimbare a stilului de viață.

Citește și:

Alimentația și fitness-ul trebuie să fie echilibrate pentru a obține o adevărată transformare. În plus, înainte de a te apuca efectiv de slăbit, este important să accepți unde te afli acum și să descoperi cele mai eficiente metode, prin care poți obține rezultate garantate.

De ce nu ai reușit până acum să slăbești

Știm cu toții că schimbarea nu vine peste noapte. Este vorba de un întreg proces necesar pentru a pierde în greutate. Nu reusesti sa te tii de o dieta sau faci prea puțin efort fizic? Probabil acestea sunt două dintre principalele motive pentru care nu ai reușit să slăbești. În realitate, fiecare persoană este diferită și are nevoi specifice, iar un plan ideal de slăbit trebuie să fie adaptat în funcție de acestea.

Există o mulțime de factori care împiedică pierderea în greutate: stresul, toxicitatea mediului în care trăim, funcționarea inadecvată a sistemului digestiv, alergenii, urmarea unui plan alimentar haotic, locurile de muncă solicitante și stilul de viață modern. Oricat ar fi de dificil de acceptat, incapacitatea de a schimba anumite obiceiuri reprezintă o piedică în procesul de slăbit.

Citește și:

De ce ai nevoie de un program de slăbit inedit

Ai epuizat aproape toate variantele si nu ai reusit să obții corpul perfect? Trebuie să te concentrezi asupra pierderii constante în greutate pentru a reuși ceea ce ți-ai propus întotdeauna. Un program de succes pe termen lung te va ajuta să te disciplinezi și astfel vei ști ce antrenament să faci și cum să efectuezi corect exercițiile adecvate. De asemenea, va fi necesar să înveți ce alimente trebuie să consumi, când este indicat să mănânci și cum să îți dezvolți mindset-ul potrivit pentru a reuși să pierzi în greutate.

Nefiind adaptate nevoilor tale specifice, programele clasice de fitness nu sunt eficiente. Astfel, ai nevoie de un plan inedit în care să beneficiezi de sfaturile și suportul specialiștilor dintr-o sală de fitness profesională. Dacă optezi pentru acestea, vei avea ocazia de a efectua antrenamente de grup și alături de antrenori personali, însă cel mai important lucru este că faptul că persoanele potrivite vor fi acolo pentru a te susține în obținerea rezultatelor dorite.

Citește și:

Slăbește sănătos în 6 săptămâni

Știm că ai nevoie să îți recapeți încrederea în tine și silueta pierdută, însă trebuie să faci acest lucru într-un mod sănătos, fără efecte secundare pe termen lung. Un concept revoluționar precum Bodyshape 6 Week Challenge îți oferă certitudinea că îți vei atinge scopul propus într-un interval de timp prestabilit. Mai exact, slăbești 6 kilograme în 6 săptămâni. Întregul proces va fi monitorizat constant de specialiștii de la sala de fitness Bodyshape din Aviației, care îți vor evalua evoluția și îți vor recomanda exerciții personalizate pentru tine.

Trebuie să știi că un astfel de programul nu este dedicat doar persoanelor care obișnuiesc să facă mișcare în mod regulat. Indiferent dacă faci sau nu sport, la centrul Bodyshape Transformation din Aviației vei beneficia de un program de transformare complet - asa cum nu ai mai experimentat la nicio alta sala de fitness din Bucuresti. Planul specialiștilor de acolo include îndrumări utile pentru o alimentație corectă și sănătoasă, antrenamente ghidate de trainerii Bodyshape, exerciții personalizate, coaching pentru partea de motivație și mindset și sprijin permanent pentru atingerea obiectivului final.

Citește și:

Sfaturile nutriționale pe care le vei primi în cadrul acestui program de slăbit inedit te vor ajuta să scapi de mâncatul emoțional și să dezvolți un stil de viață sanatos pe termen lung. Acest program reprezintă o adevărată provocare și o experiență unică, cu rezultate concrete si durabile de transformare corporală. La centrul Bodyshape s-au topit peste 4,500 de kilograme de grasime si 20,000 de centimetri de pe corpurile bucurestenilor, asadar programul este dovedit sa functioneze.

foto main Jacob Lund/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.