Setari Cookie-uri

Cinci de NU pentru o viață mai plină de bucurie

Atunci când îți dorești ca viața ta să se schimbe este nevoie să transformi ceva în tine. Să începi să faci anumite lucruri și să renunți la altele. Iată o listă de lucruri de care chiar nu ai nevoie.

Atunci când îți dorești ca viața ta să se schimbe este nevoie să transformi ceva în tine. Să începi să faci anumite lucruri și să renunți la altele. Iată o listă de lucruri de care chiar nu ai nevoie.

1. NU-ți mai otrăvi trupul, mintea, spiritul și inima.

Fără să ne dă seama, ne hrănim cu toxicitate în fiecare zi. Oameni toxici, alimente procesate, gânduri negative, ore întregi petrecut în fața televizorului

Dacă opriți să consumați zilnic atât de mult otrava, cu doar 10% mai puțin d. Este suficient să reduci cu 10% fiecare dintre aceste aspecte pentru a simți o diferență majoră în viața ta.

2. NU mai aștepta validarea celorlalți pentru a te prețui

Suntem cu toții diferite și unice iar asta ne face speciale. Insă condiționările din copilărie ne fac să credem că trebuie să fim ca alții, să avem un anumit statut și o anumită situație financiară pentru a fi considerate niște persoane valoroase. Credem că atunci când suntem pe placul celorlalț merităm tot ceea ce este mai bun. Nu vei reuși niciodată să mulțumești pe toată lumea prin urmare nu vei niciodată suficient de bună.Incepe prin a fi tu prima persoană care te prețuiește cu adevărat.

Citește și:

3. NU îți mai neglija nevoile și emoțiile personale

Cea mai mare cauză a singurătății și a depresiei este neglijarea propriului nostru sine, a emoțiilor și nevoilor noastre personale. Evitarea emoțiilor neplăcute înseamnă evitarea unei părți din tine. Dacă tu nu ai grijă de tine, cine cezi că o va face?

Citește și:

4. NU mai amâna lucrurile care contează cu adevărat

Majoritatea oamenilor amână lucrurile importante și se concentrează pe nimicuri. De aceea, nimic nu se schimbă în direcția dorită. În loc să îți irosești timpul cu chestii minore, concentrează-te asupra a ceea ce important cu adevărat important pentru tine, asupra dorințelor sufletului tău și a lucrurilor care îți fac viața mai bună.

5. NU te mai lăsa distrasă

Lumea modernă abundă în factori care ne distrag atenția de la noi și de la ceea ce contează cu adevărat. De la notificările de pe telefon, la știrile de la ora 5. Est nevoie de disciplină și voință pentru a nu te lăsa furată de acestea și a trăi în prezent. Evadează această buclă distructivă. Vei constata că vei fi ai productivă și vei găsi mai multe motive de bucurie zilnic.

Citește și:

Featured photo by HBRH via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.