Setari Cookie-uri

De la pandemie, la speranța unui viitor mai sănătos

Asociația Internațională de Psihologie, Nutriție, Sport și Fitness va pune bazele unui viitor sănătos, atât din punct de vedere fizic, cât și mental!

comunicat de presa

Din momentul izbucnirii pandemiei COVID-19, interesul tuturor a fost indreptat catre masuri de siguranta si sanatate si, din pacate, aceasta perioada a fost caracterizata, in cazul multora, de schimbarea stilului de viata, prin trecerea de la cel activ si sanatos, la unul sedentar.

Din cauza restrictiilor, salile de fitness au fost inchise o perioada lunga de timp, sportul nu s-a mai regasit in obiectivele principale ale oamenilor, munca de la domiciliu a condus la dezvoltarea sedentarismului, iar toata situatia provocata de aceasta pandemie a dus la accentuarea anxietatii si, implicit, la dezvoltarea unui stil de viata complet nesanatos.

Din acest motiv, Iulian Dinu, C.E.O.-ul uneia dintre cele mai mari scoli de formare profesionala in domeniul sportiv si al sanatatii, Fitness Education School, a luat decizia de a pune bazele unei organizatii care sa ajute populatia Romaniei sa revina la un stil de viata sanatos.

Citește și:

Iulian Dinu, antreprenor cu o experienta de peste 13 ani in domeniul sportiv, lanseaza Asociatia Internationala de Psihologie, Nutritie, Sport si Fitness, care isi propune sa puna accentul pe adoptarea unui stil de viata sanatos, pe combaterea obezitatii, dar si pe ajutarea depasirii anxietatii in randul romanilor si nu numai.

Impreuna cu o intreaga echipa de psihologi si psihoterapeuti, antrenori personali si campioni in fitness, doctori nutritionisti si tehnicieni nutritionisti, aceasta asociatie va schimba complet perceptia oamenilor asupra adoptarii unui stil de viata sanatos: pornind de la natura psihologica a problemelor intampinate in aceasta perioada, va identifica solutii si va propune progame de fitness si nutritie aplicabile la nivel national.

“Am decis sa creez Asociatia Internationala de Psihologie, Nutritie, Sport si Fitness pentru ca sunt de parere ca trebuie sa ajutam intreaga comunitate sa treaca mai usor peste efectele pandemiei. Am observat in toata aceasta perioada ca nimeni nu a fost total imun la ceea ce se intampla in jur. . Indiferent de natura job-ului, restrictiile au afectat intreaga populatie. Iar acest lucru a condus, din pacate, la adoptarea unui stil de viata nesanatos, a unor obiceiuri sedentare, culminând cu schimbarea alimentatiei si dezvoltarea anxietatii”, spune Iulian Dinu.

Citește și:

Misiunea Asociatiei Internationale de Psihologie, Nutritie, Sport si Fitness este constientizarea necesitatii adoptarii unui stil de viata sanatos, atat in randul practicantilor sportului de masa, cat si in randul intregii populatii.

Viziunea Asociatiei Internationale de Psihologie, Nutritie, Sport si Fitness este de a creste atentia si interesul populatiei asupra dezvoltarii propriei sanatati fizice si mintale prin activitati de sport, nutritie si psihologie.

Scopul asociatiei este consilierea copiilor si adultilor prin promovarea unor programe educationale specifice de psihologie, nutritie, sport si fitness, activitati de informare, actiuni si masuri de constientizare, educatie pentru o viata sanatoasa.

„Prin Asociatia Internationala de Psihologie, Nutritie, Sport si Fitness dorim sa ajutam oamenii sa inteleaga ce inseamna un stil de viata sanatos, la ce ajuta acesta si cat de important este in aceasta perioada, atat din punctul de vedere al sanatatii fizice, cat si din punctul de vedere al sanatatii mintale. Asociatia noastra doreste sa combata obezitatea in Romania, doreste sa ajute la crearea unei mentalitati de grup la nivel national, pentru o viata sanatoasa si echilibrata, prin practicarea activitatilor sportive”, a adaugat Iulian Dinu.

Citește și:

Asociatia Internationala de Psihologie, Nutritie, Sport si Fitness isi propune sa

  • organizeze cursuri si tabere in aer liber si in spatii special amenajate pentru consiliere psihologica, nutritie, sport si fitness, pentru implementarea unui stil de viata sanatos;
  • creeze programe de sport combinate cu grile de nutritie menite sa combata obezitatea la copii si adulti;
  • ajute la initierea si dezvoltarea unor evenimente si competitii sportive in beneficiul copiilor defavorizati si pentru promovarea tinerelor talente;
  • ajute la educarea opiniei publice printr-o noua viziune asupra sportului practicat constient, ca modalitate de dezvoltare a individului;
  • organizeze seminarii de weekend care ofera suport informational pentru sportivii profesionisti, pentru antrenori, avand drept obiectiv combaterea presiunii psihologice, consilierea pe teme de nutritie, care sa-i stimuleze la obtinerea unor performante in domeniul in care acestia activeaza:

Pentru mai multe detalii despre Asociatia Internationala de Psihologie, Nutritie, Sport si Fitness, puteti accesa pagina de Facebook: https://www.facebook.com/AIPNSF

Citește și:

Avand in vedere situatia actuala cu privire la pandemia COVID-19, cu toate problemele cu care ne-am confruntat de-a lungul timpului, Iulian Dinu va sta la dispozitie pentru orice intrebare sau sfat legat de un stil de viata sanatos, dar si pentru informatii legate de Asociatia Internationala de Psihologie, Nutritie, Sport si Fitness.

Telefon : 0720.239.389

Email : office@iuliandinu.ro

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.