Setari Cookie-uri

Top 5 antrenamente de tonifiere intensivă, să-ți pregătești corpul pentru vară!

Tu cum te pregătești pentru vacanța de vară, pentru zilele călduroase, în care te vei îmbrăca din ce în ce mai lejer?

Probabil deja te preocupă o dietă sănătoasă, cu multe fructe proaspete și ai grijă să bei cei doi litri de apă pe zi. Dar dacă vrei să îți sculptezi, în același timp corpul și să intri în forma pe care ți-o dorești, trebuie să știi că un abonament la o sală de fitness este mai mult decât bine venit! Dacă alegi să intri în cea mai mare rețea de cluburi și piscine din țară, atunci trebuie să știi că a fost o alegere inspirată. Aici ai acces nelimitat la absolut toate clasele de group fitness din toate cluburile incluse în categoria ta de abonament!

Vei găsi foarte multe clase, dar ca să îți facem alegerea mai ușoară, îți prezentăm aici Top 5 clase de group fitness ideale pentru tonifierea corpului și pregătirea mult visatului Summer Body:

Clasa de C-Core

Este o clasă destinată tuturor nivelurilor de pregătire, de la începători la avansați, un concept de fitness pre-coregrafiat care îți lucrează toate grupele de mușchi, dar în special zona Core (zona centrală). Așadar, dacă visezi la un abdomen frumos lucrat, numai bun de etalat la plajă în costumul de baie preferat, atunci este clasa ideală pentru tine. Dar nu uita că pe lângă latura estetică, o musculatură abdominală puternică duce la o aliniere corectă a corpului, un echilibru mai bun și poate ajuta la atenuarea durerilor lombare.

Citește și:

Circuit Training

Chiar dacă nu ai mai fost la sala de fitness, această clasă este ideală și oferă beneficii pentru tonifierea întregului corp. Este așa numitul antrenament total, care lucrează toate grupele de mușchi. Astfel, îți vei îmbunătăți forma întregului corp, mușchii tăi vor fi mai bine definiți și silueta mai fermă. Vei beneficia în plus de arderea caloriilor, toate acestea într-un antrenament intensiv, care folosește diferite aparate pe o muzică foarte motivantă, alături de instructor care știu să-ți capteze interesul și determinarea până în ultima clipă.

Glutes

Trebuie să recunoști că musculatura fesieră merită un program de antrenament dedicat. Programul Glutes este un antrenament expres de 30 de minute creat cu scopul de a oferi cel mai eficient workout pentru una dintre cele mai populare grupe musculare vizate în fiecare sală de sport din întreaga lume: Gluteus Maximus. Obiectivul principal al programului este să lucreze și să dezvolte posteriorul, picioarele și practic CORE-ul, stimulându-le prin rezistență musculară, intervale, exerciții de forță și mobilitate. Totul în 30 de minute!

Citește și:

Antrenamentul Metabolic

Acest antrenament se numește MTW, Metabolic Body Workout, iar dacă ți-ai făcut abonament, poți să îți rezervi loc la clasă în oricare dintre cluburile incluse în categoria ta de abonament și în cele inferioare. Cu alte cuvinte, dacă ai abonament Gold, poți alege să participi oricând vrei la toate clasele organizate în cluburile Bronze, Silver și Gold (și nu uita că în acest caz poți merge oricând și la piscină, în toate cluburile Silver și Gold!). Dar să revenim la antrenamentul metabolic și beneficiile lui. Într-o atmosferă de bună dispoziție și pe o muzică pe care nu poți sta locului, vei simți pe pielea ta efectul „Afterburn” – sau cum să arzi calorii și după finalul antrenamentului. Clasa MBW este bazată pe efectul EPOC: cu cât antrenamentul este mai intens, cu atât mai multe calorii va consuma corpul după antrenament. Sesiunile de antrenament sunt scurte, intense și cu tot felul de stimuli care îți vor accelera metabolismul.

Citește și:

Cycling

Sigur îți dorești picioare frumos sculptate, deci vrei să știi care est cea mai eficientă modalitate de tonifiere pentru ele. Testează clasele de cycling și vei vedea rezultatele rapid. În orice club vei merge, vei pedala pe biciclete indoor de ultimă generație și vei putea alege dintr-o varietate de clase, În funcție de intensitatea antrenamentului și de tehnica de pedalare: Fartlek, High End Endurance, Hill și Extensive Interval. Unele clase sunt asemenea unor ture montane, când la deal când la vale, altele sunt de tip interval, alternând perioadele de efort intens cu cele de recuperare activă, iar altele te provoacă de-a dreptul, de la început la sfârșit. Dacă iubești să pedalezi, atunci nu trebuie să pierzi noua experiență: clasele de Peek Immersive cycling, care îți oferă senzația că pedalezi pe cele mai spectaculoase trasee în aer liber!

Citește și:

Stabilește-ți obiectivele, alege-ți clasele de group fitness la care vei merge și pornește în cea mai frumoasă călătorie: cea către cea mai bună versiune a ta, vara asta. Fă-ți cont și află toate avantajele pe care ți le oferă rețeaua, în cluburi și la bazinele de înot.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.