Setari Cookie-uri

epilatul inghinal

Am mai spus asta si pe alt topic....Epilarea cu ceara putea fi introdusa cu succes pe lista metodelor de...tortura!!!Cu toate acestea,pt persoane ,,cu vechime,, nu mai pare la fel de chinuitor!!! Personal optez pt aceasta metoda...mi se pare cea mai eficace si cu rezultate pozitive in timp!!!!subscriu si la varianta cu.......epilarea braziliana(indiferent de anotimp,context etc)te simti super!!!!
mell_30
Postat pe 2 Iulie 2008 00:46
Mi-am cumparat de curand niste benzi de ceara. Scrie ca trebuie sa lipesti banda si sa tragi cu tupeu. Dar eu am tras si .. nimic. Sunt benzi mari pe care le taiem cat de mici vrem.. Care foloseste asa ceva?

Postat pe 3 Iulie 2008 12:43
hmmzz eu optez ptr epilatorul electric de la braun:) desi mare chiiiinnn mai e! ah il folosesc sub brat,pe maini si pe picioare pana la genunchi...de la genunchi in sus sincer nu au curajul doare ingrozitor..nu mai zic inghinal ca am incercat odata sa mai iau doar pe lateral...mama...am zis ca mor cu epilatorul in mana..:)) acum ma gandesc sa merg la salon sa ma epilez cu ceara dar la cum se plang fetele de pe aici deja m`a apucat frica... cine reuseste sa se faca cu ceara toata stima mea...:( iar in legatura cu vesnicele bubitze...si eu le am tot de la rahatul ala de lama c`am folosit`o si eu! ..fetelor inainte de a va epila cu epilatorul va dati cu pudra de talc ca sa nu va iritati din cauza transpiratiei.eu sunt multumita de epilator mi`a rarit parul e mai fin...si de cand am descoperit bronzul..=)) si mai facut mulatra zici ca nu mai am pic de par pe mine:)) desi natura a fost extrem de darnica cu mine in ceea ce priveste pilozitatea...bine macar ca mi`a dat peste tot! sau ma rog aproape peste tot:D silly me! :))
Amaruie
Postat pe 3 Iulie 2008 13:12
eu folosesc pentru epilatul inghinal benzi deplilatoare Depilzero viso/bikini sunt destul de bune.Ceara o foloseam inainte dupa care am trecut la epilator dar din cauza durerii am renuntat, si folosirea benzilor este dureroasa dar sunt mult mai comode decat ceara ca sa nu mai vorbim de epilator, este ingrozitor.

Postat pe 3 Iulie 2008 13:50
curajoaselor! va invidiez :) eu nu suport ceara sau aparatul nici macar pe picioare. Inghinal nu am avut curaj sa incerc

Postat pe 3 Iulie 2008 13:51
hania ce marca erau benzile tele?

Postat pe 3 Iulie 2008 14:12
Ei,bine.......o sa ziceti ca sunt sadica !!!!Ma fac singura,pt ca eu imi cunosc cel mai bine corpul,fiecare ,,fir de par,, ca sa zic asa!!!optez pt ceara decantata este cea mai buna varianta in cazul meu!!!! Benzile acelea nu le-am incercat niciodata,dar pt fetele care vor sa testeze si ceara recomand ,,Karaver,,(bine,pt rezultate optime ar trebui preparata cu adaos de rasina de brad,sacaz......)insa merge si asa!!!!Bafta fetelor si sa fiti frumoase!!!
mell_30
Postat pe 3 Iulie 2008 23:49
E ok sa te faci si singura dar nu o sa vezi tu niciodata toate firele,asa cum le vede cosmeticiana.La cosmetica te face si mai repede si mai curat si mai bine.
cristinutza012000
Postat pe 4 Iulie 2008 12:12
Sesu se numeste ce am luat eu, mi-au recomandat cateva amice. Dar cred ca nu am stiut eu sa le folosesc.

Postat pe 4 Iulie 2008 19:32
Eu n-am nici o problema sa ma fac cu ceara.Depinde de piele , unele o au mai sensibila si de asta cred ca durerea e mai mare. succes la suportat durerea

Postat pe 4 Iulie 2008 23:53
ce crema buna folositi?
eu folosesc lama si...e naspa. aparatul nu-l mai supor,adica durerea dupa nastere sunt mai sensibila...
kattuka
Postat pe 9 Iulie 2008 17:21
Acum depinde de fiecare, ce e bine pt mine poate fi gresit pt tine. Sfatul meu e sa incercati asa cum zice sa vedeti daca sunteti alergice sau nu si apoi sa le folositi cum se cuvine. Am folosit pana acum una cumparata impreuna cu o crema de calmare a pielii. Acum am incercat una de la Farmec, sunt multumita si de ea. Dar la cat de des o folosesc nu pot sa nu ma intreb.. oi muri daca incerc cu ceara?

Postat pe 10 Iulie 2008 11:57
Bubitele acealea daca au puroi atunci este foliculita: o boala groaznica pentru ca nu prea am auzit ca cineva sa scape de ea. Eu am facut inghinal, o am de vreo 3 ani. Si la o saptamana dupa epilare apar bubitele :((. Am fost la dermatolog si degeaba ca a trecut si a revenit. Cele mai bune rezultate pana acum a dat aspirina amestecata cu apa si tamponata pe locul respectiv. Poate stiti voi cum as putea sa scap de chestia ca-mi mananca nervii :((
lore27
Postat pe 10 Iulie 2008 12:44
Ce spuneti de pensat? Eu asa procedez ( cu exceptia picioarelor deoarece nu am probleme). Iti tb timp si rabdare. Dar dupa ce ai facut-o prima data, creste tot mai rar si mai subtire. Dupa 2,3 sedinte nu tb decat sa inlaturi firele care apar ( putine la numar).

Postat pe 10 Iulie 2008 17:01
e adresa ta de mes?uite deni_golumbina e id meu de mes,poate vb,ce zici?din onesti sunt si eu
kattuka
Postat pe 10 Iulie 2008 17:23
Kileritza eu de aceea am deschis acest topic acum mult timp...ca sa aflu vreun remediu la problema asta....dar se pare ca discutiile deviaza la a te face cu ceara,crema sau lama
cristinutza012000
Postat pe 10 Iulie 2008 18:23
Nu e subiectul meu favorit, dar vãzând cã sunt atâtea fete în suferinþã, nu pot sã nu vã ajut... O rudã foarte apropiatã pãþea la fel: iritaþii dupã epilare, orice ar fi folosit. A ajuns cu picioarele tot o ranã... M-am interesat pentru ea ºi a avut noroc cã dãdusem din întâmplare peste prezentarea unei creme într-un catalog. Este vorba despre Dermo-K de la Avene (în jur de 40 ron, la farmaciile Dona, Sensiblu, Centrofarm). Cu aceastã cremã se unge de cu seara ºi stã peste noapte înainte de a merge la depilat. Crema înmoaie pielea ºi reduce riscul de iritaþii.
Pentru rãnile ºi cicatricile pe care le avea, am sfãtuit-o sã foloseascã Pudra de argilã de la AslaVital (în jur de 5 ron în orice supermarket), care i-a scos impuritãþile din piele, i-a uscat rãnile ºi i-a ameliorat aspectul cicatricelor. Pudra se preparã cu apã ca sã ajungã la consistenþa smântânii groase... se întinde pe zonele afectate ºi se clãteºte cu apã cãlduþã dupã cel puþin o orã.
Sã-mi ziceþi dacã aþi obþinut ºi voi rezultate! K?
oandree
Postat pe 13 Iulie 2008 02:42
Pentru toate d.rele si doamnele din Ploiesti va recomand cu incredere sa mergeti sa va epilati in cart 9 mai.Este acolo o cosmeticiana pe nume Clara este cea mai tare in epilat,pensat si machiaj.str.padina bl.3 ap .2 in diagonala cu mag.sirius.Cu siguranta veti fi multumite,eu una am ramas f placut surprinsa cat de bine epileaza tipa,este si tare cumsecade ceea ce rar intalnim prin saloane.Probati-o.nr.de fix a salonului este 585805.
clara67ro
Postat pe 13 Iulie 2008 09:55
Cu penseta.. Creste pe sub piele.. si nu are fata atata rabdare! Dar fiecare face cum ii e mai usor.

Postat pe 14 Iulie 2008 23:04
la mine nu se intampla asa, de fapt a dat cele mai bune rezultate,depinde de la femeie la femeie, tb sa alegem ce ni se potriveste

Postat pe 15 Iulie 2008 09:03
daca te referi la mine, deni_golumbina, nu, nu e adresa mea de mess, dar ti-o pot da, daca vrei

Postat pe 15 Iulie 2008 09:06

Postat pe 16 Iulie 2008 13:40
lama no way..crema..nu prea da rezultate bune si am pielea ff sensibila...la mine ceara ramane in top si eppilatorul...chiar daca doare...ma epilez total..e greu inceputul..dar te obisnuiesti cu durerea pe parcurs..
cu privire la epilarea devinitiva..se face in etape,dureaza ceva timp..si sunt niste contraindicatii...nu pot sa-si faca femeile care iau anticonceptionale..mai multe chestii...am inteles k nu-i dureroasa..dar tre sa ai ff multa rabdare..si se face pe portinui..in caz k nu stiati..o tipa a murit in timpul unei epilari pt k si-a facut-o pe toata o data si din cauza durerii..nu stiu exact a murit acolo..pe loc..deci mai buna ramane ceara..parerea mea
criss_a
Postat pe 18 Iulie 2008 16:17
buna fetelor.si barbatii se epileaza...cu ceara...sunt foarte multi credeti-ma.stiu si ei durerea prin care trecem noi.oricum la ei este mai nasol ca au firul mai gros si radacina mai tare.eu una sunt satisfacuta de figurile lor cand ii epilez.amuzant.iar pt fetele care au trait experiente neplecute cu epilatul cu ceara...totul tine de cine va face.
ciusk
Postat pe 20 Iulie 2008 00:12
mai bine renunta la benzi.poti sa iti faci rau.daca nu stii cum se folosesc iti poti smulge pielea si se pot sparge capilarele.iti ia ceva timp pana se vor vindeca.
ciusk
Postat pe 20 Iulie 2008 00:17
Mie mi se pare ciudat sa citesc ca va epilati cu ceara ... Adica eu am pielea sensibila ... Cand eram mai mica (si mai tupeista, poate), m-am epilat cu ceara - partial, adica numai pana la mijloc - cand mai erau cam vreo 2 cm, nu am mai fost capabila sa dau ceara jos - ma durea rau de tot! Adevarul e ca de atunci folosesc lama, peste tot, si ma gandesc ca s-a ingrosat firul de par, si radacina ... Stiu ce chin am cand ma epilez cu aparatul pe picioare - imi trebuiesc vreo 2 zile sa ma autoconving ca trebuie sa ma epilez, si dupa epilat am picioarele rosii si iritate vreo cateva ore bune, chit ca ma dau cu spirt si cu talc ... Poate o sa imi mai iau o data imina in dinti, si o sa mai incerc o data - dar tot partial ... Sper sa nu mor! Ca daca incep, tre sa fac ceva simetric, cat de cat, nu? Pfui! O sa incerc ... Peste vreo saptamana, cand ma obisnuiesc cu ideea
catalinaOlo
Postat pe 20 Iulie 2008 05:18
In legatura cu bubitzele, eu o patesc pe la genunchi - cresc firele de par in piele, nu se irita ... Si iau un burete mai aspru, si frec pielea acolo. Daca nu, iau o penseta si scot firul de par cu radacina cu tot - trebuie ceva rabdare, dar se rezolva ... Sau cu unghiile - scot firul de par din piele :)
catalinaOlo
Postat pe 20 Iulie 2008 05:22
Fetelor,intradevar e dureros epilatul inghinal dar ce nu facem noi sa fim frumoase si curate?Eu ma epilez cu ceara de cativa ani si sant foarte multumita, acum depinde si pe mana carei cosmeticiene te dai.Eu mi-am deschis un salon de cateva luni si am norocul sa am o cosmeticiana foarte buna care nu se gandeste numai la bani, isi face meseria si are grija ca toate clientele sa fie multumite. pana sa am salonul meu nu stiam ca exista ulei pentru degresarea pielii inainte de epilare, ulei dupa epilare si crema antiiritanta.Nu vreau sa fiu rea dar am fost inainte la multe saloane cu renume care nici macar cu o pudra de talc nu ma dadeau dupa epilare.Daca tot platiti niste servicii , cereti ca ele sa fie de calitate si nu va lasati pe mana oricui.Va pup pe toate si aveti grija de voi.
carmen_69
Postat pe 20 Iulie 2008 10:28
draga mea, TU folosesti ceva dupa epilare???? adica ce crema folosesti? incearca sa schimbi crema poate aia te irita si mai rau si inca un sfat dupa ce folosesti crema nu te expune imediat la soare, lasa pielea sa respire sa absoarbe crema apoi date cu un antipespirant care nu contine alcool.
ninocik
Postat pe 20 Iulie 2008 11:34
eu folosesc de vreo trei ani ceara si chiar dak la inceput e sureros cu timpul m-am obisnuit si parerea mea e k e mult mai eficienta ceaar decat lama sau crema deoarece creste mult mai greu firul de par. asa k eu va sfatuiesc sa incercati cu ceara :-)
DianAlexandra
Postat pe 20 Iulie 2008 12:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ajutor - problema mare cu epilatul 6 De la: kudika_943081 3 Decembrie 2013 21:47
epilare definitiva in craiova 10 De la: kudika475540 22 Noiembrie 2011 17:22
help.me! 2 De la: ad__83 13 Aprilie 2011 10:27
unde gasesc naut si pasta de susan? 2 De la: alexia3 29 Noiembrie 2008 16:26
centru de infrumusetare, modelare corporala si sport Denise's Timisoara 1 De la: salon_denises 14 August 2008 13:39