Setari Cookie-uri

O intrebare!

Sa ceri ??? au ....
cazam
Postat pe 28 Iulie 2008 11:55
eu i-am facut primului...si singurului
si am facut-o pt ca am vrut nu pt ca mi s-a cerut...
mihaela09
Postat pe 30 Iulie 2008 16:38
Yo ink sunt cu primul barbat din viatza mea shi in kzu` nostru s`a ajuns shi la sex oral..Dar asta dupa 2ani shi jumatate:)) A fost sg barbat kre a "beneficiat" de serviciul asta, insa am diskutat f mult pe tema aceasta inainte sa se intample...el ma intrebat dak vreau sa incerkm 69 shi yo mereu il amanam...pana la urma mi`am luat inima`n dintzi shi "m`am riskt" :D Dar a fost ok ....orikum, de atunci nu am mai afcut 69, ci pe rand k ni se pare mai plakut knd ne concentram toata atentzia asupra a ceea ce ni se face shi nu shi asupra a ceea ce facem in acelashi timp
d33a89
Postat pe 1 August 2008 14:36
Eu consider k nu trebuie sa ceri verbal asa ceva. trebuie mai intai sa oferi. Incepi tu intai, apoi ea iti va urma exemplul si va face si ea. asta se face la preludiu, schimband pozitia in pat, adica tu cu capul la picioarele ei si invers.totul vine de la sine, dar ea trebuie sa te cunoasca bine, sa aibe incredere in tine. bafta.

Postat pe 16 Decembrie 2008 08:48
Sarbatori fericite!
Cassey_Tarot
Postat pe 29 Decembrie 2008 17:35
eu cred ca placerea pe care o simtim noi, e de fapt placerea lui trimisa noua, cand il vedem satisfacut.. mai ales cand ne spune ca suntem grozave, fabuloase, ca stim exact cum sa-l atingem ca sa-l trmitem pe cele mai intalte culmi ale extazului.. si ma rog.. nu stiu.. eu ma simt grozav, ba chiar fericita cand il vad atat de satisfacut..
PurpleDreams
Postat pe 6 Aprilie 2009 12:38
De la: d33a89, la data 2008-08-01 14:36:51Yo ink sunt cu primul barbat din viatza mea shi in kzu` nostru s`a ajuns shi la sex oral..Dar asta dupa 2ani shi jumatate:)) A fost sg barbat kre a "beneficiat" de serviciul asta, insa am diskutat f mult pe tema aceasta inainte sa se intample...el ma intrebat dak vreau sa incerkm 69 shi yo mereu il amanam...pana la urma mi`am luat inima`n dintzi shi "m`am riskt" :D Dar a fost ok ....orikum, de atunci nu am mai afcut 69, ci pe rand k ni se pare mai plakut knd ne concentram toata atentzia asupra a ceea ce ni se face shi nu shi asupra a ceea ce facem in acelashi timp

eu am avut parte de 3ori de 69, cu parteneri diferiti. dar cu ultimul, si prezentul, a fost ceva pur si simplu outrageous, adica nu credeam ca se poate simti asa ceva cand, oricum, te gandesti si la altceva, nu numai la tine, ci si la partenerul tau.. dar poate e datorita faptului ca suntem amandoi extrem de daruiti unul celuilalt, ca feeling'ul, intelegerea, complicitatea dintre noi este imensa..iar el este incredibil..din Toate punctele de vedere..
PurpleDreams
Postat pe 6 Aprilie 2009 12:43

nu e chiar asa, sa stii...in sensul ca nu conteaza daca e virgina. daca vrei, faci, daca nu, nu. plus ca sunt multe fete carora li se pare pur si simplu ceva anormal.
De la: Me1985, la data 2007-12-18 08:40:52
Este adresata in special femeilor ca barbati nu au nici o treaba si le place sa faca sex oral

!

ei nu zau ? unde tot gasiti voi barbati carora le place sa faca sex oral ? nu de alta, dar cred ca am nevoie de numerele lor
anissya
Postat pe 21 Iulie 2009 20:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sexul in 3 - fantezie sau curiozitate? 26 De la: mitica_mitaru 28 Februarie 2009 17:36
am nevoie de ajutor 65 De la: CarmenA 16 Martie 2009 21:54
sunt casatorita dar vreau un amant 1 De la: kudika_22665 3 Decembrie 2012 12:20
Ce parere aveti? 6 De la: Franzi 5 August 2009 15:55
sex 6 De la: ramona_elisa 1 Februarie 2009 18:33