Mai multe
De la: Georgia99, la data 2008-08-18 21:09:37Tipa care a deschis topicul a zis k nu recunoaste lumea k face sex oral, anal. Hmm...nu cred, multi vb despre asta, sa schimbe parerei, sa fie informati. Pledez pt sexul oral, analul chiar nu ma intereseaza si nici nu ma va interesa. Daca zic k nu e sanatos, imi sare lumea in cap. Dar da, chiar asa este, nu are cum sa fie sanatos. In acea regiune exista sens unic , de iesire :)) si atat. Plus k daca mai stiisi cate ceva despre anatomia locului iti poti da seama k nu este bine Aici sunt,am revenit la acest subiect...Draga Georgia, se pot schimba o gramada de pareri, idei si tot ce vrei tu, dar tot degeaba, fiindca, vorbind la general (nu ma refer la cei ce au scris pe forum) lumea nu recunoaste....mai ales sexul anal,parca le-ar fi rusine....nu stiu daca din toate mesajele, jumate au fost despre sex anal si sex oral. Si cred ca am raspuns intrebarilor topicului, dar ma renuntat la un moment dat sa mai scriu fiindca tot pe langa subiect se postau multe din mesaje. |
||
|
emyia Postat pe 14 Septembrie 2008 16:12 |
||
|---|---|---|
De la: emyia, la data 2008-09-14 16:12:10De la: Georgia99, la data 2008-08-18 21:09:37Tipa care a deschis topicul a zis k nu recunoaste lumea k face sex oral, anal. Hmm...nu cred, multi vb despre asta, sa schimbe parerei, sa fie informati. Pledez pt sexul oral, analul chiar nu ma intereseaza si nici nu ma va interesa. Daca zic k nu e sanatos, imi sare lumea in cap. Dar da, chiar asa este, nu are cum sa fie sanatos. In acea regiune exista sens unic , de iesire :)) si atat. Plus k daca mai stiisi cate ceva despre anatomia locului iti poti da seama k nu este bine Eu mi-am spus parerea mereu referitor la sexul anal, sincer, dar nimeni nu crede, sau zice ca mint. Am zis ca nu pot, am incercat dar nu se poate :)) |
||
|
Postat pe 14 Septembrie 2008 16:15 |
||
|
hmzz...ba eu cred ca ai primit raspunsuri sincere... Cum ar fi al Clarei, de exemplu. De ce crezi k lumea se ascune??? De ce ne`ar fi rusine???... ca majoritatea lumii nu e de acord cu el..e partea a 2`a..asta nu inseamna k dak esti contra te ascunzi !! In ziua de azi tzi se rupe basca de ce zic altzii...asa k stai linistita k nu se ascunde lumea :P |
||
|
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 14 Septembrie 2008 16:16 |
||
|
Ce aveti, mai domnisoarelor? Mereu aveti acele la voi? Zic ca lumea nu recunoaste fiindca exact asa e. Pe forum, bineinteles ca zicem multe secrete....Eu am deschis un subiect de discutie din curiozitate, pt ca citisem un articol interesant despre toate tipurile de sex si eram curioasa sa aflu cam cati practica sexul anal (care vorba aia...nu e practicat de foarte multi)....si stiam ca sexul oral e mult mai acceptat. Eu nu fac sex anal, am incercat odata si n-am reusit, poate si din cauza ca n-am fost destul de relaxata. |
||
|
emyia Postat pe 14 Septembrie 2008 16:34 |
||
|
Pai dc avem acele la noi??? Vad ca iti sustii in continuare parerea " knd zic k lumea nu recunoaste, asa e" Dc esti asa sigurA? |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 14 Septembrie 2008 16:36 |
||
| Eu zic ca pe acest forum lumea a zis prea multe, in niciun caz nu a fost vorba de ,,a nu recunoaste ceva'' | ||
|
Postat pe 14 Septembrie 2008 16:38 |
||
Bine, asa e, aveti dreptate! Spor la discutii.
|
||
|
emyia Postat pe 14 Septembrie 2008 16:53 |
||
| Doamneee de ce ai lasat femeia asa rea?cineva cere o parere sau ceva si toate ii sariti in cap(sunt yo)mam inscris pe acest site dedicat femeilor pta a cunoaste femeia in amanunt puteti sa ma judecati nu-mi va pasa....parerea mea e ca totul e acceptat daca e de comun acord cine recunoaste felicitari cine se ascunde ...pt el o face....CU STIMA DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR | ||
|
mickyyo_parintele Postat pe 14 Septembrie 2008 18:23 |
||
ce subiect de ... ca-ca-o!!! |
||
|
aly_b Postat pe 16 Septembrie 2008 20:28 |
||
eu cred ca atata vreme cat iti face placere ce faci cu partenerul tau...kiar nu conteaza mai mult!!! am intalnit femei care au orgasm din anal....am incercat si eu...nu 1data..de cateva ori..ins nu` mi place..e painfull ...deci asta pica...in schimb cu oralul este altceva. ..bun bun:)) lol
|
||
|
sw33t_b3by Postat pe 19 Septembrie 2008 13:07 |
||
Si eu am intalnit barbati care aveau orgasm clitoridian ! Pe strada i`am intalnit..in timp ce aveau orgasm !!
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 19 Septembrie 2008 13:09 |
||
De la: anderson, la data 2008-08-18 21:22:38been there done that..... the show must go on!!!! |
||
|
cristinacleo Postat pe 19 Septembrie 2008 14:13 |
||
|
Eu zic ca odata si odata ar trebuii incetate aceste tabu-uri.Inca sexul este un tabu,chiar daca unii nu isi dau seama! Parerea mea e ca in pat oricine are voie sa faca orice,pentru placerea lui proprie,si a partenerului.Si cu siguranta cine face sex 'normal',face si anal,sau oral,sau amandoua! Nu e nici un secret,e un lucru perfect normal! Si ma bucur ca exista!
|
||
|
Eve_cusner Postat pe 19 Septembrie 2008 14:40 |
||
nu cred ca toti facem sex oral sau anal ...daca facem sex normal.........e ok sexul anal.......ma excita,e super atat nu imi place ca te umpli de secretii........ihhhhhh...........dar cu o clisma adecvata scapi de excremente
|
||
|
Postat pe 19 Septembrie 2008 15:15 |
||
Clisma o faci inainte? Sau in loc de preludiu?
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 19 Septembrie 2008 16:12 |
||
| o faci cu gura =)))))))) | ||
|
Sabrina_Nede Postat pe 19 Septembrie 2008 16:15 |
||
| Adica iti folosesti gura pe post de aspirator? Gata, m-ati bagat de tot in ceata... Pai parca gura era pentru depozitarea spermei (asta de pe alt topic)... | ||
|
Lucia1971 Postat pe 19 Septembrie 2008 16:17 |
||
in loc de preludiu.....normal.............daca se poate si cu gura dar e mai bn cu limba..........
|
||
|
Postat pe 19 Septembrie 2008 16:17 |
||
deja imi imaginez bagand saracu limba adanc ...tot mai adanc.....si dc da?...upssssss.............mai bn dusul..............
|
||
|
Postat pe 19 Septembrie 2008 16:18 |
||
Sa mor daca mai pricep ceva!Deci e bun sexul anal sau nu? |
||
|
Lucia1971 Postat pe 19 Septembrie 2008 16:21 |
||
|
nu stiu fata ca n`am gustat! Incearca si tu sa`i faci iubitului clisma cu gura...si vezi dak e bun
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 19 Septembrie 2008 16:24 |
||
| Dupa 14 ani de casnicie in care ne-am spalat chilotii impreuna, crezi ca mai are vreun farmec clisma aia cu gura? S-a dus... | ||
|
Lucia1971 Postat pe 19 Septembrie 2008 16:26 |
||
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-19 16:24:42nu stiu fata ca n`am gustat! Stai ca poate nu ma prind eu....ce legatura are sexul anal cu gura adik....???/
|
||
|
BERBEACA Postat pe 7 Noiembrie 2008 08:18 |
||
| eu sunt de parere ca sexul oral daca este practicat exagerat ii face pe multi barbati IMPOTENTI mult prea devreme asa ca aveti grija cui si cit faceti sex oral ca s-ar putea sa va treziti ca ei sa nu mai fie in stare nici macar de o partida de sex normal | ||
|
Postat pe 7 Noiembrie 2008 09:13 |
||
mai dana 3 sa nu mai spui asa ceva niciodata ca ride de tine lumea cine a mai auzit sa ramina un barbat ipotent din cauza sexului oral asta e la fel ca si sexul normal numai ca are loc in alt mod atit asta e toata diferenta nu are cum sa ramina ipotent din cauza asta
|
||
|
daiiela Postat pe 7 Noiembrie 2008 09:21 |
||
IA AUZI SA RAMII IPOTENT DE ;LA SEX ORAL..............DOAMNE MAI DEGRABA NU MAI VRB DACA NU STITI NIMIC
|
||
|
Postat pe 7 Noiembrie 2008 09:25 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-07 09:13:07eu sunt de parere ca sexul oral daca este practicat exagerat ii face pe multi barbati IMPOTENTI mult prea devreme asa ca aveti grija cui si cit faceti sex oral ca s-ar putea sa va treziti ca ei sa nu mai fie in stare nici macar de o partida de sex normal crezi ca ne pacalesti sa ne dam de partea ta cu textele astea ?
|
||
|
Postat pe 7 Noiembrie 2008 10:11 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-07 09:13:07eu sunt de parere ca sexul oral daca este practicat exagerat ii face pe multi barbati IMPOTENTI mult prea devreme asa ca aveti grija cui si cit faceti sex oral ca s-ar putea sa va treziti ca ei sa nu mai fie in stare nici macar de o partida de sex normal Fata asta Dana, are 42 de ani, sau 15-16 ???? eu nu pricep ce zice ea pe-acolo..... O fi ceva, dar eu nu pricep !!! poate imi exoplica mai bine, sa nu ramin asa needucata da virsta asta. |
||
|
_iluzie_ Postat pe 7 Noiembrie 2008 10:28 |
||
De la: _iluzie_, la data 2008-11-07 10:28:26De la: dana_3, la data 2008-11-07 09:13:07eu sunt de parere ca sexul oral daca este practicat exagerat ii face pe multi barbati IMPOTENTI mult prea devreme asa ca aveti grija cui si cit faceti sex oral ca s-ar putea sa va treziti ca ei sa nu mai fie in stare nici macar de o partida de sex normal are 42, asa cum scrie si la profilul sau. O sa intelegi mai bine cum sta treaba cu ea daca citesti topicul ,,ejaculare in locuri ciudate''. Ea este ffff impotriva sexului oral, citez :)) ,, cum sa bag eu scarboseia aia in gura ?''. ,,numai centuristele, handicapatele, fac asa ''. Intelegi ? |
||
|
Postat pe 7 Noiembrie 2008 10:30 |
||
|
Dar de ce NOI sa avem de grija ????? EI ar trebui sa fie atentionati !!!!!!!!!!!!!!! TREBUIE deschis un subiect nou !!!!!!!!!!!!!Dana te rog ai grija de ei!!!! Ramine o tara de impotenti !!!!! Ce ne facem fetelor ???????????????
|
||
|
_iluzie_ Postat pe 7 Noiembrie 2008 10:30 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ten | 9 | De la: kudika_5334 20 Aprilie 2012 03:29 |
| fantezie erotica | 4 | De la: geo_reincarcat_iara 12 Mai 2010 22:01 |
| MARE CONCURS!! | 29 | De la: Ionyssa 19 Septembrie 2011 19:39 |
|
|
||
| Ce parere aveti?:-?? | 22 | De la: cristiana_cris 28 Septembrie 2009 11:49 |
| SEX | 22 | De la: kudika023770 18 Mai 2009 18:41 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.