Mai multe
De la: wolfy, la data 2008-11-01 17:13:55Sa stii ca sunt multe fete usoare printre romance care se intalnesc numai cu arabi.Nu arunc cu pierte in ele,dar arabii profita de lucrul asta.Parca le mai stie cineva faima arabilor acolo la ei acasa?De la: sandra26, la data 2008-10-31 13:13:45da,stiu de studentii arabi la faculate in romania.si stii de ce asa? pentru ca romancele si-au facut sau li s-a facut o faima proaste.Nu uita,ei sunt pe termen scurt in romania si trebuie sa impuste si ei ceva.....ca la ei in tara,langa tata si mama nu mai au libertatea asta.Pacat ca esti scarbita asa de tare de musulmani.Sa stii ca studentii straini nu cauta decat distractii,sa se culce cu cat mai multe femei,asta asa in general.Si sa stii ca nu toti musulmanii sunt la fel..... |
||
|
kassandry Postat pe 1 Noiembrie 2008 20:13 |
||
|---|---|---|
|
1. Am spus de multe ori ca Islamul se bazeaza pe niste legi izvorate din necesitati bine decupate spatial si temporal. Problema e ca ele se aplica si astazi, desi au disparut necesitatile respective. Astazi exista un numar aproximativ egal de femei si barbati. Cu toate astea, barbatii au voie sa aiba mai multe neveste(daca le pot intretine) 2. Imi dai un citat care spune ca femeile adulterine trebuie inchise in casa pana la moarte. Ti se pare normal? 3. Nu ai citat versetul 34. 4.Dreptcredinciosii erau musulmanii. Daca era vorba despre evrei sau crestini altfel se punea problema. 5.Wow! Si tie ti se pare normal ca un barbat sa aiba doua sotii in acelasi timp? Mai exact ce ai vrut sa demonstrezi cu chestia asta? |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 1 Noiembrie 2008 20:17 |
||
De la: sandra26, la data 2008-11-01 20:13:46De la: wolfy, la data 2008-11-01 17:13:55Sa stii ca sunt multe fete usoare printre romance care se intalnesc numai cu arabi.Nu arunc cu pierte in ele,dar arabii profita de lucrul asta.Parca le mai stie cineva faima arabilor acolo la ei acasa?De la: sandra26, la data 2008-10-31 13:13:45da,stiu de studentii arabi la faculate in romania.si stii de ce asa? pentru ca romancele si-au facut sau li s-a facut o faima proaste.Nu uita,ei sunt pe termen scurt in romania si trebuie sa impuste si ei ceva.....ca la ei in tara,langa tata si mama nu mai au libertatea asta.Pacat ca esti scarbita asa de tare de musulmani.Sa stii ca studentii straini nu cauta decat distractii,sa se culce cu cat mai multe femei,asta asa in general.Si sa stii ca nu toti musulmanii sunt la fel..... Bun si care-i problema? Fete usoare exista peste tot. Eu am comentat faptul ca voi ati sarit repede sa spuneti ca ele sunt usoare, fara sa spuneti ca asa sunt si arabii care se culca cu ele. Ok, nu le mai stie nimeni faima cand se intorc la ei acasa, dar aici la noi toata lumea le stie faima. |
||
|
|
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 1 Noiembrie 2008 20:20 |
||
Wolfy: dupa parerea mea esti intoleranta cu fetele de pe forum.Daca ti se spune ca sunt fericite langa musulmani,ca nu sunt batute ba chiar tratate excelent,tu tot nu vrei sa intelegi ca nu in toate colturile lumii Coranul ala e cum il stii tu.Chiar am zis ca ar trebui niste schimbari,sunt niste legi create de niste imbecili si psihopati care din pacate mai conduc si astazi in unele state.Asta pentru ca le place sa domine,sa fie stapanii femeilor lor,dar sunt si barbati iubitori care nu procedeaza asa si carora li se pare inuman sa-si maltrateze femeia.İar cele maltratate nu au posibilitatea sa puna mana pe un internet si sa intre pe forumuri de genul asta pentru ca nu sunt libere......
|
||
|
kassandry Postat pe 1 Noiembrie 2008 20:27 |
||
De la: wolfy, la data 2008-11-01 20:17:591. Am spus de multe ori ca Islamul se bazeaza pe niste legi izvorate din necesitati bine decupate spatial si temporal. Problema e ca ele se aplica si astazi, desi au disparut necesitatile respective. Astazi exista un numar aproximativ egal de femei si barbati. Cu toate astea, barbatii au voie sa aiba mai multe neveste(daca le pot intretine)Cu astea am vrut sa demonstrez ca da,ce zici tu scrie in coran.Nu ma intelege gresit,nu sunt de acord cu acestea,abia acum am pus mana pe un coran in limba romana.si vorbeam acum cu sotul meu care stia ca exista relatarile astea in coran.Nici el (care e musulman) nu accepta tratamentele astea din coran,si el considera ca ar trebui revizuit cate ceva pentru ca uite unde s-a ajuns intarile extrem islamiste..... Asa ca sa nu consideri ca sunt de acord cu cele relatate din coran,chiar sunt barbarisme.Pe vremea aa nu erau considerate barbarisme,cred ca nici nu exista notiunea asta in capul credinciosilor. Am sa scriu si versetul de care zici,dureazaputin pentruca nu reusesc sa iau cu copy pas Probabili ca aceia care nu erau dreptcredinciosi erau omorati,nu se explica dar se subintelege. |
||
|
kassandry Postat pe 1 Noiembrie 2008 20:34 |
||
De la: sandra26, la data 2008-11-01 20:27:38Wolfy: dupa parerea mea esti intoleranta cu fetele de pe forum.Daca ti se spune ca sunt fericite langa musulmani,ca nu sunt batute ba chiar tratate excelent,tu tot nu vrei sa intelegi ca nu in toate colturile lumii Coranul ala e cum il stii tu.Chiar am zis ca ar trebui niste schimbari,sunt niste legi create de niste imbecili si psihopati care din pacate mai conduc si astazi in unele state.Asta pentru ca le place sa domine,sa fie stapanii femeilor lor,dar sunt si barbati iubitori care nu procedeaza asa si carora li se pare inuman sa-si maltrateze femeia.İar cele maltratate nu au posibilitatea sa puna mana pe un internet si sa intre pe forumuri de genul asta pentru ca nu sunt libere...... Am spus de foarte multe ori - chiar astazi, ca nu toti musulmanii sunt la fel. Cei care se departeaza de coran, cei care traiesc in alte tari decat cele de origine, nu sunt toti rai. Dar cei care aplica coranul word by word sunt rai, fiindca coranul e rau. Eu nu am nimic cu fetele de pe forum care sunt casatorite cu musulmani si sunt fericite. Bravo lor! Insa minciuna ma deranjeaza. Coranul spune ca un barbat are voie cu patru neveste in acelasi timp, ca un barbat are voie sa-si bata nevasta neascultatoare, ca o femeie mosteneste de doua ori mai putin ca barbatul, ca marturia ei conteaza de doua ori mau putin. Cu toate astea se gaseste o tanti pe-aici care sa-mi spuna mie ca islamul nu discrimineaza femeia. Sau ca in tarile crestine femeiele sunt mai batute ca in tarile islamice. Scuza-ma, dar asta nu pot sa tolerez, fiindca este o minciuna. Si nici nu pot sa tolerez o femeie care spune ca o alta femeie trebuie batuta si omorata in cazul in care inseala. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 1 Noiembrie 2008 20:35 |
||
De la: sandra26, la data 2008-11-01 20:34:26Cu astea am vrut sa demonstrez ca da,ce zici tu scrie in coran.Nu ma intelege gresit,nu sunt de acord cu acestea,abia acum am pus mana pe un coran in limba romana.si vorbeam acum cu sotul meu care stia ca exista relatarile astea in coran.Nici el (care e musulman) nu accepta tratamentele astea din coran,si el considera ca ar trebui revizuit cate ceva pentru ca uite unde s-a ajuns intarile extrem islamiste..... Mersi mult de tot. Pai exact acelasi lucru spun si eu de cateva luni pe forum. Si tot se mai gaseste cate una care sa-mi spuna ca daca lovesti femeia usor e ok sa o lovesti. Asa ca te rog, convinge-o si pe domnita cu nume francez ca in cartea sfanta a islamului sunt numai barbarisme. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 1 Noiembrie 2008 20:37 |
||
De la: wolfy, la data 2008-11-01 20:35:14Asta nici o femeie normala nu o poate accepta...gandeste-te ca nici femeile alea nu sunt fericite cu tratamentul ala inuman.Dar nu au scapare.....saracele de ele.De la: sandra26, la data 2008-11-01 20:27:38Wolfy: dupa parerea mea esti intoleranta cu fetele de pe forum.Daca ti se spune ca sunt fericite langa musulmani,ca nu sunt batute ba chiar tratate excelent,tu tot nu vrei sa intelegi ca nu in toate colturile lumii Coranul ala e cum il stii tu.Chiar am zis ca ar trebui niste schimbari,sunt niste legi create de niste imbecili si psihopati care din pacate mai conduc si astazi in unele state.Asta pentru ca le place sa domine,sa fie stapanii femeilor lor,dar sunt si barbati iubitori care nu procedeaza asa si carora li se pare inuman sa-si maltrateze femeia.İar cele maltratate nu au posibilitatea sa puna mana pe un internet si sa intre pe forumuri de genul asta pentru ca nu sunt libere...... Eu nu m-am dat la islam,nici crestina nu sunt (desi ai mei m-au botezat cand eram mica).....nu am carti de urmat,doar incerc sa inteleg fenomenul islam...sa inteleg ce ii determina pe inumanii din tarile islamice sa fie asa.... |
||
|
kassandry Postat pe 1 Noiembrie 2008 20:41 |
||
De la: wolfy, la data 2008-11-01 20:37:43De ce nu ai postata citatele din coran?Eu l-am gasit aseara pe net,pana acum nu ma interesa sa sa-l citesc dar de cand m-am antrenat in discutiile astea m-am apucat sa-l caut.De la: sandra26, la data 2008-11-01 20:34:26Cu astea am vrut sa demonstrez ca da,ce zici tu scrie in coran.Nu ma intelege gresit,nu sunt de acord cu acestea,abia acum am pus mana pe un coran in limba romana.si vorbeam acum cu sotul meu care stia ca exista relatarile astea in coran.Nici el (care e musulman) nu accepta tratamentele astea din coran,si el considera ca ar trebui revizuit cate ceva pentru ca uite unde s-a ajuns intarile extrem islamiste..... Totusi,musulmanii din occident nu mai aplica toate invataturile alea barbare din coran.....numai niste bolnavi mintali ar putea aplica asa ceva.
|
||
|
kassandry Postat pe 1 Noiembrie 2008 20:43 |
||
|
Legile alea fuctionau in societatea aia primitiva....Aveau nevoie de 4 neveste ca sa se inmulteasca.Numai ca si acolo se specifica,daca ati citi ce am postata din coran,ca situatia asta era preferata in situatii speciale ,de criza....ba chiar se specifica vag si de monogamie. Deci,de la poligamia cu nu stıu cate femei s-a trecut la cea cu 3-4,apoi la monogamie....
|
||
|
kassandry Postat pe 1 Noiembrie 2008 20:47 |
||
|
Perfect de acord. Si femeile de acolo sufera. Sunt si ele fiinte umane. Asa ca te rog sa-i explici don'soarei care traieste ca sa iubeasca care e adevaratul tratament al femii in islam. Sincer, mi se pare cel putin hilar sa spui ca in tarile crestine femeile sunt mai batute decat in tarile islamice.Pai SUA nu-i tara crestina? Acolo daca bati o femeie in mod repetat risti sa stai la inchisoare toata viata(desigur, pedepsele atat de aspre nu sunt valabile in toate statele). Sa-mi spuna si mie domnita iubitoare unde se intampla asta in tarile islamice. Sau sa-mi spuna de ce un barbat care-si omoarta nevesta fiindca l-a inselat nu e pedepsit deloc(Arabia Saudita), sau e pedepsit foarte usor(cam vreo trei ani in Liban). Stii, acum ca ai spus toate astea despre islam sunt curioasa sa vad daca o sa-ti spuna si tie ca i-ai jignit religia, sau daca replica asta imi e destinata numai mie. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 1 Noiembrie 2008 20:48 |
||
De la: sandra26, la data 2008-11-01 20:47:33Legile alea fuctionau in societatea aia primitiva....Aveau nevoie de 4 neveste ca sa se inmulteasca.Numai ca si acolo se specifica,daca ati citi ce am postata din coran,ca situatia asta era preferata in situatii speciale ,de criza....ba chiar se specifica vag si de monogamie. Da, dar in toate tarile islamice(cu exceptia Turciei care oficial e tara laica), legea din Coran e inca valabila, ceea ce inseamna ca barbatul plictisit de sotia lui(si cu ceva dolari in cont, se intelege)poate invoca oricand un motiv sa-si ia o a doua, a treia sau a patra consoarta. Deci sistemul de reguli(coranul) e prost. Despre asta era vorba aici. Si a da citate din coran se numeste a jigni religia asta. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 1 Noiembrie 2008 20:52 |
||
De la: wolfy, la data 2008-11-01 20:48:38Perfect de acord. Si femeile de acolo sufera. Sunt si ele fiinte umane. Asa ca te rog sa-i explici don'soarei care traieste ca sa iubeasca care e adevaratul tratament al femii in islam. Sincer, mi se pare cel putin hilar sa spui ca in tarile crestine femeile sunt mai batute decat in tarile islamice.Pai SUA nu-i tara crestina? Acolo daca bati o femeie in mod repetat risti sa stai la inchisoare toaat viata(desigur, pedepsele atat de aspre nu sunt valabile in toate statele). Sa-mi spuna si mie domnita iubitoare unde se intampla asta in tarile islamice. Sau sa-mi spuna de ce un barbat care-si omoarta nevesta fiindc l-a inselat nu e pedepsit deloc(Arabia Saudita), sau e pedepsit foarte usor(cam vreo trei ani in Liban.pai religia nu a creat-o ea.Si asta e cam adevarat.....femeile inainte de casatorie(uneori se intampla si la cativa ani dupa),se convertesc.Pai nu ai inteles ca asta era o conditie?altfel nu era acceptata.Desi nu mereu se intampla asta....in familiile mai incuiate se intampla (cum e cea a sotului meu care a incercat sa ma converteasca,pana cand nu am mai rezistat si am schimbat placa zicandu-le ca sunt crestina si asa raman-desi nu sunt de nici o religie dar m-ar considera diavolul in persoana daca as sta sa le explic notiunea de ateu).Dar daca ele sunt fericite?İmportant e sa fie ele fericite si sa aiba drepturi. Sa te intreb:daca ai cunoaste un tip pe placul tau,de incredere,musulman si te-ar cere in casatorie fara sa-ti impuna absolut deloc religia lui,ai accepta?sa zicem ca n-ar fii din irak tipul sau mai stiu eu ce tara inapoiata ci cu o familie super de treaba si deschisa....
|
||
|
kassandry Postat pe 1 Noiembrie 2008 20:59 |
||
De la: wolfy, la data 2008-11-01 20:52:18Aoleu,acum sper ca nu ma acuzi ca am dat citate....ca doar nu sunt din capul meuDe la: sandra26, la data 2008-11-01 20:47:33Legile alea fuctionau in societatea aia primitiva....Aveau nevoie de 4 neveste ca sa se inmulteasca.Numai ca si acolo se specifica,daca ati citi ce am postata din coran,ca situatia asta era preferata in situatii speciale ,de criza....ba chiar se specifica vag si de monogamie. Sa nu se supere nimeni de pe forum,dar e o dovada....si nu sunt false citatele ci cuvant cu cuvant din coran..
|
||
|
kassandry Postat pe 1 Noiembrie 2008 21:02 |
||
De la: sandra26, la data 2008-11-01 21:02:33[Aoleu,acum sper ca nu ma acuzi ca am dat citate....ca doar nu sunt din capul meu EU???? In niciun caz. Iti spunema numai ca mie mi s-a spus ca am jignit islamul, cand eu nu a facut altceva decat sa vorbesc despre ce scrie in coran. De la: sandra26, la data 2008-11-01 21:02:33Sa nu se supere nimeni de pe forum,dar e o dovada....si nu sunt false citatele ci cuvant cu cuvant din coran.. N-ai inteles. Daca spui ceva rau despre islam se numeste ca jignesti religia asta. Ce conteaza ca e adevarat ce spui? |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 1 Noiembrie 2008 21:06 |
||
|
Ramasese ceva nelamurit. Fetei pe care o amenintam eu cu stergerea contului i s-a mai intamplat o data chestia asta fiindc posturile ei se reduceau la insulte( panarama, retardata, analfabeta, etc, etc), si pentru ca in cele din urma a chemat doi arabi care ne-au INJURAT de pe contul ei. Apoi a revenit si a spus ca i-a pus pe tipii aia sa ne injure findca noi am injurat-o pe privat, insa cand i-am adus la cunostinta faptul ca o sa le spun administratorilor ce minciuni scrie, si-a retras cuvintele. De asemenea fata fost prietena cu Hasunne care a venit pe forumul asta sa spuna ca noi suntem niste c... si ca ne f..., si cu Rahim care a venit sa ne spuna mie si khatarei ca suntem niste m....te. Si mai sunt don'soare p-aici care se gasesc sa-mi spuna mie ca eu am jignit oameni. Eu asa ceva n-am spus nicioadata nimanui, nici pe forum nici in afara lui.Deci cam asta e ceata de musulmani.La care adaug-o pe tanti aia careia i se pare normal ca o femeie sa fie batuta si omorata. Insa desigur ca eu sunt cea intoleranta si cea care jigneste. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 1 Noiembrie 2008 21:27 |
||
De la: wolfy, la data 2008-11-01 20:52:18Din fericire Turcia e laica,aplica legile Constitutiei.Din 70 milioane populatie( oficial,neoficial sunt mai multi),90 la suta sunt islam dar care dogmatici.in institutiile publice purtarea valului de catre functionare nu este permisa(in scoli absolut deloc,nici profesori nici eleve)De la: sandra26, la data 2008-11-01 20:47:33Legile alea fuctionau in societatea aia primitiva....Aveau nevoie de 4 neveste ca sa se inmulteasca.Numai ca si acolo se specifica,daca ati citi ce am postata din coran,ca situatia asta era preferata in situatii speciale ,de criza....ba chiar se specifica vag si de monogamie. Desi sunt multe femei care doresc o viata mai dogmatica si renunta la scoala pentru ca nu e permis valul.Si aici sunt conflicte pe tema asta.Dac ar veni,prin absurd,la putere, un partid dogmatic islamist si s-ar schimba laicizarea Turciei,eu as pleca imediat cu familia de aici.... |
||
|
kassandry Postat pe 1 Noiembrie 2008 21:35 |
||
|
Am vazut si eu postarile celor care au injurat....niste necivilizati. Oricum prin discutiile astea despre islam am deviat cam mult de la subiect desi nu se putea altfel. |
||
|
kassandry Postat pe 1 Noiembrie 2008 21:38 |
||
| Mai eu nu inteleg faza asta cu "litaratele". Vi se pare jignotor, sau ce? Mai era unul care-mi zicea sa ma duc sa imi citesc cartile de parca asta era o jignire suprema. Oricum wolfy a punctat foarte bine ce era de punctat, cred ca trebuie sa traiesti intr-o lume paralela daca crezi cu adevarat ca in tarile arabe femeile sunt mai putin batute decat in Uniunea Europeana! | ||
|
Kathara Postat pe 1 Noiembrie 2008 21:57 |
||
| Adaug aici ca me enerveaza la culme proaspat convertitele care incept sa arunce cu pietre in religia si cultura lor in care erau bine-mersi inainte sa apara sotul musulman. Ipocrizia in general ma scoate din sarite! | ||
|
Kathara Postat pe 1 Noiembrie 2008 22:01 |
||
|
Nici eu nu inteleg de ce femeile casatorite cu musulmani ajung sa se converteasca.Aveam in gimnaziu o colega care era foarte credincioasa(ortodoxa) si care isi apara sus si tare religia zicand ca e cea mai buna din lume.Nu mai zic ca m-am si certat cu ea pe tema religieu(eu fiind atee si refuzand sa mai vin la orele de religie pentru ca trebuia sa ma rog si nu am suportat niciodata sa ma pun in genunchi,as fi acceptat sa fac religia dar fara a fi supusa la ritualuri).Si colaga aia a mea ca sa aud ca dupa cativa ani s-a maritata si s-a convertit,s-a pocait si umbla numai cu panglici pe cap si cu fuste lungi(asta era religia sotului). Aproape ca ma simt in inferioritate pe langa cele convertite.Pai toate fetele casatorite cu musulmani pe care le cunosc imi zic ori ca au vrut ele ori ca au fost conditionate de familia sotului.e ciudat,e un fenomen general. Si eu sunt casatorita cu un musulman.Ca am mintit eu pe ai lui ca ma fac musulmana,e alta treaba, vroiam sa ma castoresc cu barbatul meu si stiam ca voi reveni la normal,eu una nu am suportat sa tot mint ca tin postul si sa ma dau musulmana,pana in ziua in care am zis:gata,nu mai merge,ajunge,mi-a ajuns pana in gat.Si ca sa ajung la subiectul forumului,eram cam ridicola cu basmaua aia pe cap si trebuia sa fiu atenta ca ,atunci cand intra un barbat in casa mea sa ma acoper imediat si sa-mi pun fusta. Si ma bucur ca m reusit sa trece peste toate astea,ma imbrac normal( se vede si in poza de la avatar),ma simt libera si fericita. zicea o fata pe la inceputul forumului ca i se par triste femeile acoperite.Eu da,eram trista.Dar ce inseninata sunt acum ca le-am dat peste nas celor care m-au conditionat sa ma acopar!!!! Nu ma poate convinge cineva sa cred......in ce nu cred. Si aud pe aici multe femei zicand ca sunt fericite,ca si-au ales singure drumul asta.İnseamna ca islamul are un impact foarte mare. Si mai e ciudat ca incep sa priveasca cu ochi rai ceea ce credeau inainte,preotii,pe papa s.a.m Ce era pentru ele un reper in viata,deodata a ajuns nevaloros,ajung sa dispretuiasca valorile cu care au crescut.E alarmant ca atatea femei se convertesc,mai ales la islam.eu nu cunosc absolut nici un caz de barbat convertit.Poate ca or fi....
|
||
|
kassandry Postat pe 2 Noiembrie 2008 00:11 |
||
De la: Kathara, la data 2008-11-01 22:01:22Adaug aici ca me enerveaza la culme proaspat convertitele care incept sa arunce cu pietre in religia si cultura lor in care erau bine-mersi inainte sa apara sotul musulman. Ipocrizia in general ma scoate din sarite! asta este prostie...mare |
||
|
Postat pe 2 Noiembrie 2008 00:12 |
||
De la: sandra26, la data 2008-11-02 00:11:51Si mai e ciudat ca incep sa priveasca cu ochi rai ceea ce credeau inainte,preotii,pe papa s.a.m Vezi ca o sa te ia la rost don'soara care traieste ca sa iubeasca. Ca sa nu mai zicem ca ai dat si citate din Coran, deci ai jignit religia. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 2 Noiembrie 2008 00:23 |
||
De la: Georgia99, la data 2008-11-02 00:12:57De la: Kathara, la data 2008-11-01 22:01:22Adaug aici ca me enerveaza la culme proaspat convertitele care incept sa arunce cu pietre in religia si cultura lor in care erau bine-mersi inainte sa apara sotul musulman. Ipocrizia in general ma scoate din sarite! |
||
|
kassandry Postat pe 2 Noiembrie 2008 00:24 |
||
De la: wolfy, la data 2008-11-02 00:23:53Vivrepouraimer?Pai de ce sa ma ia la rost?N-am jignit-o pe ea.Eu chiar am sustinut-o,aici nu mint.Am sustinut-o pentru ca ,in sinea ei,ea are dreptate.Daca ea e fercita?Din ce povesteste ea este amorezata pana la cer....ea chiar este fericita,poate ca barbatul ei o respecta intradevar......De la: sandra26, la data 2008-11-02 00:11:51Si mai e ciudat ca incep sa priveasca cu ochi rai ceea ce credeau inainte,preotii,pe papa s.a.m Ca nu am fost eu fericita sa mi se impuna o religie,e asa c am fost eu mai cu mot.Dar daca eram prin Egipt sau vreo tara araba....eram de mult omorata cu pietre.Dar uite asa,sunt intr-o tara laica si am dreptul sa ma razvratesc.... |
||
|
kassandry Postat pe 2 Noiembrie 2008 00:29 |
||
De la: sandra26, la data 2008-11-02 00:29:25De la: wolfy, la data 2008-11-02 00:23:53Vivrepouraimer?Pai de ce sa ma ia la rost?N-am jignit-o pe ea.Eu chiar am sustinut-o,aici nu mint.Am sustinut-o pentru ca ,in sinea ei,ea are dreptate.Daca ea e fercita?Din ce povesteste ea este amorezata pana la cer....ea chiar este fericita,poate ca barbatul ei o respecta intradevar......De la: sandra26, la data 2008-11-02 00:11:51Si mai e ciudat ca incep sa priveasca cu ochi rai ceea ce credeau inainte,preotii,pe papa s.a.m Eu am dat citate din coran, am vorbit despre ce scrie in coran si mi-a spus ca am jignit islamul. Adica dupa ea sa jignesti o religie inseamna sa spui adevarul despre ea. Daca e consecventa ar trebui sa te infiereze si pe tine. Faptul ca e ea fericita cu un musulman nu arata ca islamul e o religie minunata. Imi pare rau. sa spui ca in Ue si America(plus alte tari crestine) femeile sunt mai batute decat in tarile arabe mi se pare o aberatie. I-am indicat adresele unor filmulete de pe youtube in care femei care au s-au nascut si au trait in tari musulmane - si prin urmare stiu mult mai bine decat ea despre ce e vorba - spuneau exact pe dos. Insa asta nu are legatura cu adevarul, ci cu dorinta mea de a demonstra ca islamul discrimineaza femeia.
|
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 2 Noiembrie 2008 00:52 |
||
In toate religiile(cel putin islam crestinism si si iudaism) femeia e pusa in inferioritate...da-mi si mie linkurile alea de care zici cu filmuletele respective.si noapte buna tuturor....
|
||
|
kassandry Postat pe 2 Noiembrie 2008 00:56 |
||
De la: sandra26, la data 2008-11-02 00:56:21In toate religiile(cel putin islam crestinism si si iudaism) femeia e pusa in inferioritate...da-mi si mie linkurile alea de care zici cu filmuletele respective.si noapte buna tuturor.... De acord cu asta. Numai ca diferentele dintre femeie si barbat sunt minore in crestinism fata de islam. 1.http://www.youtube.com/watch?v=Ri3BC7KCAUw&feature=related 2.http://www.youtube.com/watch?v=ouztv-tRPKM Se mai gasesc si altele. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 2 Noiembrie 2008 01:08 |
||
|
Eu sunt musulmana si este o religie minunata.Nu sunt casatorita si nici nu intentionez curand si cand va fi, bineinteles voi lua un musulman, recomandat de persoane din comunitatea mea. Pt ca tot vb sunt si barbati romani convertiti la Islam care mai nou au infiintat o asociatie a musulmanilor romani convertiti.Sunt si multe surori care erau casatorite cu barbati crestini si s-au convertit la Islam , divortand apoi de ei. Nu mai generalizati,sustinand ca o convertita ia religia sotului, pt ca sunt multe cazuri atipice. Si Sandra, imi pare sincer rau ca nu ai inteles Islamul insa cea mai mare vina o are familia ta, care te-au lasat sa pui voalul fara sa ii intelegi semnificatia. Am trait doi ani de zile in Emiratele Arabe la o familie de iranieni stabiliti acolo.Erau oameni foarte laici , niciodata nu vb de religie, singura m-am dus sa vizitez moschei impresionata de arhitectura lor.De acolo am luat carti despre islam si am citit. M-a impresionat Islamul pt ca se identifica exact cu ideile mele despre divinitate.Si m-am convertit dupa un an.Bineinteles ca am simtit nevoie sa port voal, e o binecuvantare daca ii intelegi rostul, daca nu, e simpla basma. |
||
|
Postat pe 2 Noiembrie 2008 10:00 |
||
|
Hoho lume noua pe aici.Neatza tuturor..Wolfy sa nu sari cu cearta ca nu am venit sa ma cert.Ti-am ramas dator la o intrebare:de ce nu ma insor cu o araboaica.Simplu:nu vreau. Chiar daca e cresina,si sunt foarte multe,ele au ramas cu idei invechite. Sunt rele,ca personalitate daca ajungi sa la cunosti.Au evoluat ca si cariera,sunt inependenete unele,nu toate,depinde de familie,dar pe fata sunt lugu lugu,pe la spate sa te stoarca de bani.Adica sunt o musulmanca respectoasa,,imi ador sotu l dar vreau sa fiu intretinuta ,sa nu muncesc.Fac una si alta pantru ca asa e traditia,,,,etc.Dar nu toate. Imi iau romanca pentru ca sunt frumoase,inteligente si nu toate cum spuneti voi se convertesc pentru interes financiar.Din partea mea nevasta sa ramana in religia ei si satanisa daca o fi sa fie. Tot dati exemple din Arabia Saudita,aia sunt caz cunoscut de toti,unic.Acolo da femeia e vai de ea daca nu stie cum sa foloseasca sharia in avantajul ei. Monarhia e de asa natura ca au introdus in clasele primare un fel de coran,,nu cel adevarat,,modificand-ul,,,instagand copiii la violenta ,la jihad.Ori asa ceva un musulman bun nu face.Ca sa nu mai zic,ca sunt scoase pasaje din coran si sunt introduse acte de violenta cuvinte ca arme,razboi sfant,avion militar.Sunt musumlani fundamentalisti.Eu sunt moderat,cred in Coran,cred in faptul ca exista un sg D-zeu pentru toata lumea,cred in dreptul femeii de a-si alege sau nu religia,,,,si atat.NU ma duc sa impusc oameni ca asa zice Allah.este o aberatie.dar este cunoscuta de toti si de aici toti muslimii suntem catalogati la fel. Da in Egipt sunt cazuri cand pe strada puslamale de adolescenti,care nu au vazut in viata lor cum arata o femeie in intimitate,(aici e familia de vina,ca le impun anumite lucruri,,inca exista idei invechite) se iau de femei pe strada.SUnt cazuri izolate ca lovesc femeia.Dar nici ele ,sa fie cu pardon nu sunt chiar sfante,chiar de au pe cap voalul.daca ei spun ce draguta esti,hai la o cafea,,ea in loc sa-si vada de drum, si sa nu bage in seama ,se intoarce la ei,,ii lovesc cu poseta,ii prind de urechi,,Oricum nu exista scuza sa lovesti o femeie,e de condamnat,dar de vina e societatea in intreg,regulile impuse de twmpitul de mubarak,,,De aceea pleaca multi in alte tari.fara suparare voi generalizati.Exista fel si fel de oameni.O sa va arat mai tarziu cum sta traba si cu alte nemultumiri de-ale voastre,acum sunt frant de obseala. O zi faina!
|
||
|
Postat pe 2 Noiembrie 2008 10:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| foarte interesant | 1 | De la: camelcutza 15 Octombrie 2009 10:21 |
| Haine dama masuri 42-60 | 1 | De la: Dutu_Maria_Cornelia_1 27 Iulie 2015 19:59 |
| Gandurile voastre cum sunt, voi cum ati proceda? | 2 | De la: greierash_is_back 16 Octombrie 2009 17:11 |
|
|
||
| Va astept! | 36 | De la: Barbie30_ 28 Decembrie 2010 09:35 |
| help me!! | 6 | De la: Anissia27 3 Aprilie 2009 10:27 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.