Mai multe
De la: veiled_thoughts, la data 2008-11-04 17:09:37Adevarata ipocrizie se gaseste de fapt la cele care nu-si pot duce existenta fara sa isi dea cu parerea despre Islam. Chiar au inceput sa ma enerveze "inertiile" pe care le debitati( treaba cu inertiile ii apartine unei tipe din tabara voastra). Te rog sa imi arati si mie unde am jignit eu Islamul.Tie ti se pare ca a cita din Coran e o jignire la adresa religiei discutate? Conform Coranului toti necredinciosii (printre care se numara si crestinii) trebuie ori convertiti ori omorati. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 4 Noiembrie 2008 21:58 |
||
|---|---|---|
| Buna seara lume, ce faceti aici ???? ce va certati asa ?????? fiecare cu religia lui, musulmancele cu capul in voal si la slujit barbatii, copii, familia sotului iar restul LIBERTATEEEEEEEEEEEEEEEEEE, Eheeeee suntem liberi sa facem ce vrem, nu ne mai convine sotul, il schimbam, la mare purtam costume de baie cu ata ca pana si musulmanii se uita cu pofta la noi, voi de ce credeti ca ne iau in casatorie, pentru ca suntem BUNEEEEEEEE, iar cand ne plictisim de ei le dam liber, ihiiiii ce viata avem, DE INVIDIAT, musulmancele sunt turbate de ura cand ne vad neimbrobodite, dar asta e, ele au ales cica respectul, adica respectul doar a familiei sotului, ca sotul are ochi pentru bunaciuni. Pace voua, si mai lasati ma bre cu allah nefaca se slava lui mincinoasa, Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si Slava Fecioarei Maria, Dumnezeu sa va ierte ca v-ati lepadat de credinta cea dreapta, de ADEVAR pentru profeti mincinosi si pedofili ca allah/ | ||
|
Postat pe 4 Noiembrie 2008 22:07 |
||
|
atunci cum se face ca esti inca in viata daca ar trebui sa fii omorata? lol Oricat ai incerca si oricum si oriunde, pe orice forum aici sau in alta parte, niciodata nu vei avea autoritatea de a defini si a interpreta Islamul pt ca nu il cunosti, nu esti musulmana, nu ai acest drept.Tot ce ai demonstrat este : impertinenta, ura si intoleranta. Nu ma poti tu invata Islamul pt ca eu traiesc in aceasta religie. Nu esti de acord cu Islamul, esti libera sa te exprimi dar nu obsesiv si cu atata vehementa. Intotdeuana vom apara doctrina pe care o stim cel mai bine si evident ca ii vom da dreptate. Sa vina maine un comunist sa imi faca capul mare,probabil k as tinde sa ii dau dreptate,caci toate ideologiile sunt coerente,pregatite sa se apere si au aparatori pasionati. Si daca ai avea un gram de intelidenta, te-ai opri aici pt ca nu duce nicaieri sa vii cu parerile tale false si eu sa iti spun ca nu e asa, deoarece eu traiesc ca musulmana deci cunosc.Repet, exista intotdeauna aparatori pasionati si discutiile astea nu duc nicaieri. De dialog interconfesional ai auzit? |
||
|
|
||
|
veiled_thoughts Postat pe 4 Noiembrie 2008 22:41 |
||
|
Azi a venit la mine in vizita o prietena turcoaica musulmana.V-am mai zis,eu am si prietene de alte religii,incerc sa le inteleg.Dar am pus-o in fata versetul in care se specifica clar ca femeia trebuia batuta,precum si pe celelalte in care Allah indeamna la omor.Va zic ca nu a avut replica.Scria clar in turca(ca acum se gaseste coranul in toate limbile pe internet,ai sansa sa si inveti sa-l reciti in araba daca vrei).İ-am zis ca in lume sunt tot felul de oamenii,ca unii iau prea in serios litera cu litera din Coran.Deci,nu am atacat-o,nu am jignit-o cu nimic,ba chiar i-am vorbit frumos si ar rugat-o doar sa-mi explice cum stie ea aceste versete de care zic.desi scria clar ca femeia trebuie batuta,ca barbatul poate sa-si ia 3-4 neveste si ca Allah promite raiul celor care ii vor omorı pe altii de alta credinta decat islam,nu a vrut sa accepte ideea ca ar scrie aceste lucruri in Cartea Sfanta. Dragii mei cei care sunteti musulmani,de ce va supara asa de tare cand vi se dovedeste asa ceva?Nu am auzit de la nimeni nimic de genul:da,asa era acum 1500 de ani,era o lume barbara,noi ne-am schimbat mentalitatea,cei din Afganistan,İrak etc sunt niste bestii scapati de sub control....dar noi suntem pentru pace si unele lucruri din Coran nu mai sunt actuale dar pastram textul ca valoare istorica si artistica fara a-l schimba...nu credtei c aati avea mai multa putere de convingere daca ati accepta si micile adevaruri? Sunt constienta ca exista atatia musulmani mult mai buni decat crestini,doar si eu sunt casatorita cu unul,dar daca vi se demonsteaza un lucru,de ce nu incercati sa va puneti problema?Nu voi ati creat Coranul.Traim intr-o alta societate ,civilizata,pur si simplu o parte din lucrurile scrise in Coran nu mai sunt actuale,nu pot fi adaptate zilelor noastre pentru ca ne-am schimbat conceptiile privind modul de viata. Musulmanii,ca si crestinii,evreii si altii,vor continua sa se certe la infinit pe tema religiei.Toti au si nu au dreptate,nu exista numai o carte cea mai buna,fiecare considera ca a lui e.İar faptul ca musulmanii ii acceptau pe cei de alta religie in pace acum mai bine de 1000 de ani,eu zic ca e fals.De vreme ce Allah indeamna la omorul acestora zicand 'nimicitii',iar oamenii aceia dreptcredinciosi accetau litera cu litera coranul. Ca nu mai pot sa te oblige ei sa-ti schimbi religia in zilele noastre,asta este pentru ca si-au schimbat mentalitatile pentru ca au trait in Europa. İar pentru a-si aduna adeptii,ei trebuieau logic sa adopte o alta atitudine,nu mai pot actiona cu forta. Si crestinii s-au impus cu forta in trecut,nu uitati ca au murit multi oameni nevinovati din cauza unor nebuni care vin cu ideile lor religioase peste ei.si civilizatia s-a impus cu forta.Si amerindienii au fost omorati de colonisti pentru a li se lua pamanturile. İar atunci statul era preponderent religios,deci daca aveau cat mai multi adepti,domineau.Absolut toate religiile s-au impus in felul acesta.Nu mai zic ca,aceasta prietena a mea ,considera ca musulmanii acum 1500 de ani erau foarte pasnici si toleranti.Eu nu prea cred,mai mult tind sa cred ca erau necrutatori,nu cred in cat de civilizati erau.İdeile de drepturi ale omului au venit de ceva vreme incoace si nu prin prisma musulmanilor.Dar asta tine deja de istorie.... |
||
|
kassandry Postat pe 4 Noiembrie 2008 23:38 |
||
|
Nu toate religile s-au impus prin forta. Crestinismul s-a impus prin cuvant. Este adevarat ca exista si exceptii - vezi America de Sud, insa cei ce au facut asta au actionat impotriva preceptelor crestine. Asta e diferenta. Si pentru cei care spun ca noi jignim Islamul cand citam din Coran: cum explicati versetele care indeamna la violenta casnica, la omorarea necredinciosilor? Cum explicati ca cel pe care il numiti profet a incalcat regulile pe care el insusi le-a dat? Cum explicati ca s-a culcat cu o fetita de noua ani? |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 5 Noiembrie 2008 00:06 |
||
De la: veiled_thoughts, la data 2008-11-04 22:41:33Oricat ai incerca si oricum si oriunde, pe orice forum aici sau in alta parte, niciodata nu vei avea autoritatea de a defini si a interpreta Islamul pt ca nu il cunosti, nu esti musulmana, nu ai acest drept.Tot ce ai demonstrat este : impertinenta, ura si Nu stiu cui se adreseaza postul asta, insa simt si eu nevoia sa-l comentez:oricine a invatat la scoala sa citeasca poate sa-si exercite aceasta capacitate printr-o aplicatie directa asupra Coranului. Deci poate comenta. Oricum, daca tu esti musulmana si ai dreptul sa vorbesti despre Islam - spre deosebire de noi - explica-ne si noua cum devine treaba(vorba lui Moromete) cu violentele contra necredinciosilor, cu bataia sotiilor, cu poligamia, cu profetul pedofil. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 5 Noiembrie 2008 00:12 |
||
De la: wolfy, la data 2008-11-05 00:12:19Da,uite ca as vrea si eu niste explicatii plauzibile pt acestea.Prietena aia musulmana a mea care zice ca stie Coranul,face rugaciunile si tine postul s.a .m nu a reusit sa ma lamureasca,m-am lasat pagubasa....sper sa aflu de pe forum.... :sml-De la: veiled_thoughts, la data 2008-11-04 22:41:33Oricat ai incerca si oricum si oriunde, pe orice forum aici sau in alta parte, niciodata nu vei avea autoritatea de a defini si a interpreta Islamul pt ca nu il cunosti, nu esti musulmana, nu ai acest drept.Tot ce ai demonstrat este : impertinenta, ura si confused0006: Dar cred ca raman cu ochii in soare.... |
||
|
kassandry Postat pe 5 Noiembrie 2008 00:26 |
||
De la: loverwoman, la data 2008-11-04 22:07:09Buna seara lume, ce faceti aici ???? ce va certati asa ?????? fiecare cu religia lui, musulmancele cu capul in voal si la slujit barbatii, copii, familia sotului iar restul LIBERTATEEEEEEEEEEEEEEEEEE, Eheeeee suntem liberi sa facem ce vrem, nu ne mai convine sotul, il schimbam, la mare purtam costume de baie cu ata ca pana si musulmanii se uita cu pofta la noi, voi de ce credeti ca ne iau in casatorie, pentru ca suntem BUNEEEEEEEE, iar cand ne plictisim de ei le dam liber, ihiiiii ce viata avem, DE INVIDIAT, musulmancele sunt turbate de ura cand ne vad neimbrobodite, dar asta e, ele au ales cica respectul, adica respectul doar a familiei sotului, ca sotul are ochi pentru bunaciuni. Pace voua, si mai lasati ma bre cu allah nefaca se slava lui mincinoasa, Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si Slava Fecioarei Maria, Dumnezeu sa va ierte ca v-ati lepadat de credinta cea dreapta, de ADEVAR pentru profeti mincinosi si pedofili ca allah/ mi-e rau....:))))) fata draga allah nu e profet...macar atat sa stii si tu inainte sa te arunci intr-un subiect de care nu stii nici macar niste infomatii ce stau la baza acestui subiect cat despre imbrobodire...nu esti obligata sa porti hijab decat daca vrei(Eu cel putin nu port)...crezi ca esti BUNAAAAAAAA ca porti costum de baie cu ata???auuuuu cred ca aici te inseli amarnic.... |
||
|
vivrepouraimer Postat pe 5 Noiembrie 2008 00:41 |
||
De la: wolfy, la data 2008-11-05 00:12:19De la: veiled_thoughts, la data 2008-11-04 22:41:33Oricat ai incerca si oricum si oriunde, pe orice forum aici sau in alta parte, niciodata nu vei avea autoritatea de a defini si a interpreta Islamul pt ca nu il cunosti, nu esti musulmana, nu ai acest drept.Tot ce ai demonstrat este : impertinenta, ura si sunt perfect de acord totusi, si noi ca si oameni obisnuiti chiar daca nu suntem autoritati in materie de religie putem sa judecam aspectele astea |
||
|
Josie Postat pe 5 Noiembrie 2008 00:43 |
||
salut wolfytzo, ma bucur ca esti online ... mi-e dor sa mai vb cu tine ... daca se poate |
||
|
Josie Postat pe 5 Noiembrie 2008 00:45 |
||
De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-05 00:41:22Nu fii nici tu asa rautacioasa....lasa ca nu se porta oriunde chiloti cu ata decat la mare,la strand....nu umblii asa pe strada la orice ora din zi....De la: loverwoman, la data 2008-11-04 22:07:09Buna seara lume, ce faceti aici ???? ce va certati asa ?????? fiecare cu religia lui, musulmancele cu capul in voal si la slujit barbatii, copii, familia sotului iar restul LIBERTATEEEEEEEEEEEEEEEEEE, Eheeeee suntem liberi sa facem ce vrem, nu ne mai convine sotul, il schimbam, la mare purtam costume de baie cu ata ca pana si musulmanii se uita cu pofta la noi, voi de ce credeti ca ne iau in casatorie, pentru ca suntem BUNEEEEEEEE, iar cand ne plictisim de ei le dam liber, ihiiiii ce viata avem, DE INVIDIAT, musulmancele sunt turbate de ura cand ne vad neimbrobodite, dar asta e, ele au ales cica respectul, adica respectul doar a familiei sotului, ca sotul are ochi pentru bunaciuni. Pace voua, si mai lasati ma bre cu allah nefaca se slava lui mincinoasa, Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si Slava Fecioarei Maria, Dumnezeu sa va ierte ca v-ati lepadat de credinta cea dreapta, de ADEVAR pentru profeti mincinosi si pedofili ca allah/ İnainte sa te convertesti nu imbracai si tu costum de baie? Acum mai poti umbla asa?Pai la cat de gelosi stiu ca sunt musulmanii....cel putin sotul meu ar turba de m-as duce asa la mare.... |
||
|
kassandry Postat pe 5 Noiembrie 2008 00:45 |
||
De la: wolfy, la data 2008-11-04 21:39:51De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-04 11:09:29Mai fata mea....din ce spui tu aici rezulta o caracterizare a femeilor musulmane:"femei care nu sunt rationale,agramate,lipsite de inteligenta" ai ceva personal cu islamul sau cu fetele ce s-au convertit? afirmatia mea referitoare la cei convertiti este:"pentru ca nu sunt incuiati la minte si au ales ceea ce li s-a potrivit" asta nu inseamna ca cei ce nu s-au convertit sunt incuiati la minte de accea am si completat "si au ales ceea ce li s-a potrivit".....prin "nu sunt incuiati la minte"am vrut sa spun ca pot gandi si lua singuri decizii...deci nu am jignit pe nimeni,nu am nimic cu crestinii.nu sunt rasista(asta ar insemna sa imi reneg familia:mama ,tata,fratele...etc) dar nici nu imi place sa aud jigniri la adresa religiei islamice cat despre musulmanele de pe forum nu-ti sunt pe plac asta nu inseamna ca sunt inculte si agramate sau mai stiu eu ce adjective le atribui...eu cel putin nu ma incadrez,dar totusi nu esti in masura sa decizi cine este un incult si cine nu,tinand cont ca este o discutie in format electronic ce nu implica alte elemente ale comunicarii directe |
||
|
vivrepouraimer Postat pe 5 Noiembrie 2008 00:47 |
||
De la: sandra26, la data 2008-11-05 00:45:41De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-05 00:41:22Nu fii nici tu asa rautacioasa....lasa ca nu se porta oriunde chiloti cu ata decat la mare,la strand....nu umblii asa pe strada la orice ora din zi....De la: loverwoman, la data 2008-11-04 22:07:09Buna seara lume, ce faceti aici ???? ce va certati asa ?????? fiecare cu religia lui, musulmancele cu capul in voal si la slujit barbatii, copii, familia sotului iar restul LIBERTATEEEEEEEEEEEEEEEEEE, Eheeeee suntem liberi sa facem ce vrem, nu ne mai convine sotul, il schimbam, la mare purtam costume de baie cu ata ca pana si musulmanii se uita cu pofta la noi, voi de ce credeti ca ne iau in casatorie, pentru ca suntem BUNEEEEEEEE, iar cand ne plictisim de ei le dam liber, ihiiiii ce viata avem, DE INVIDIAT, musulmancele sunt turbate de ura cand ne vad neimbrobodite, dar asta e, ele au ales cica respectul, adica respectul doar a familiei sotului, ca sotul are ochi pentru bunaciuni. Pace voua, si mai lasati ma bre cu allah nefaca se slava lui mincinoasa, Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si Slava Fecioarei Maria, Dumnezeu sa va ierte ca v-ati lepadat de credinta cea dreapta, de ADEVAR pentru profeti mincinosi si pedofili ca allah/ nu sunt rea,dar felul in care s-a exprimat m-a amuzat,normal ca o fata echipata sumar atrage privirile dar asta nu inseamna ca e neaparat BUNAAAAAAAAAAA :))))) ce ma amuza chestia asta iar referitor la costu, d baie(nu stiu daca am facut plaja de 2 ori,prefer solarul,am hidrofobie si nu prea sunt atrasa de soare,plaja etc...) constumul de baie este un element implicit necesar(desi uneori se renunta si la el)iar fiecare are dreptul sa se imbrace cum vrea cu ata sau fara :)))))de preferabil cu ata ca sa fie BUNAAAAAAA |
||
|
vivrepouraimer Postat pe 5 Noiembrie 2008 00:53 |
||
De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-05 00:53:39de fapt,cred ca nici tie si nici mie nu ne face placerea sa vedem vreo fata asa imbracata cand suntem cu sotii...pt ca ei si-ar arunca privirea asupra ei,vrand nevrand (mai ales dc arata si biiiine).İar eu sunt foarte geloasa.De la: sandra26, la data 2008-11-05 00:45:41De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-05 00:41:22Nu fii nici tu asa rautacioasa....lasa ca nu se porta oriunde chiloti cu ata decat la mare,la strand....nu umblii asa pe strada la orice ora din zi....De la: loverwoman, la data 2008-11-04 22:07:09Buna seara lume, ce faceti aici ???? ce va certati asa ?????? fiecare cu religia lui, musulmancele cu capul in voal si la slujit barbatii, copii, familia sotului iar restul LIBERTATEEEEEEEEEEEEEEEEEE, Eheeeee suntem liberi sa facem ce vrem, nu ne mai convine sotul, il schimbam, la mare purtam costume de baie cu ata ca pana si musulmanii se uita cu pofta la noi, voi de ce credeti ca ne iau in casatorie, pentru ca suntem BUNEEEEEEEE, iar cand ne plictisim de ei le dam liber, ihiiiii ce viata avem, DE INVIDIAT, musulmancele sunt turbate de ura cand ne vad neimbrobodite, dar asta e, ele au ales cica respectul, adica respectul doar a familiei sotului, ca sotul are ochi pentru bunaciuni. Pace voua, si mai lasati ma bre cu allah nefaca se slava lui mincinoasa, Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si Slava Fecioarei Maria, Dumnezeu sa va ierte ca v-ati lepadat de credinta cea dreapta, de ADEVAR pentru profeti mincinosi si pedofili ca allah/
|
||
|
kassandry Postat pe 5 Noiembrie 2008 00:57 |
||
Pana si intr-o tara moderna,civilizata,deschisa,femeile se imbraca decent(chiar daca foarte sumar).Chiar si mie mi se pare exagerat sa umblii in chiloti pe strada...(poate pentru ca sunt geloasa daca e sotul langa mine,culmea e ca si el ar fi asa dc eu m-as imbraca sumar...
|
||
|
kassandry Postat pe 5 Noiembrie 2008 01:00 |
||
De la: sandra26, la data 2008-11-05 01:00:28Pana si intr-o tara moderna,civilizata,deschisa,femeile se imbraca decent(chiar daca foarte sumar).Chiar si mie mi se pare exagerat sa umblii in chiloti pe strada...(poate pentru ca sunt geloasa daca e sotul langa mine,culmea e ca si el ar fi asa dc eu m-as imbraca sumar... normal ca as fi geloasa dar uite ca si pe strada sunt fete "cochete" imbracate mai sumar...deeee ce pot sa le fac?cel putin in franta...am ramas putin socata de ce am vazut...dar asta este...cat timp el le ignora eu sunt fericita(oricum sunt geloasa si cand se uita vreo fata la el dar...asa sunt eu posesiva si geloasa)
|
||
|
vivrepouraimer Postat pe 5 Noiembrie 2008 01:05 |
||
De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-05 00:47:54ai ceva personal cu islamul sau cu fetele ce s-au convertit? Nu asta se intelegea din ce ai spus. Te-ai referit la cei care s-au convertit la Islam afirmand ca au facut-o pentru ca nu sunt incuiati la minte, de unde rezulta in mod logic ca cei care nu se convertesc sunt opusul celorlalti, adica tocmai incuiati la minte. De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-05 00:47:54deci nu am jignit pe nimeni,nu am nimic cu crestinii.nu sunt rasista(asta ar insemna sa imi reneg familia:mama ,tata,fratele...etc)... Termenul de rasism nu are ca cauta aici. Rasismul se refera la ura fata de rase, iar noi nu am vorbit despre asta aici.Sper ca iti dai seaman cat esti de ridicola cand spui ca nu urasti crestinii, deci nu esti rasista. De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-05 00:47:54dar nici nu imi place sa aud jigniri la adresa religiei islamice Imi pare rau, dar nu reusesc sa vad unde sunt jignirile la adresa Islamului. Citatele care indeamna la violenta nu sunt din Coran? Mohamed nu s-a culcat cu o fetita de noua ani? Este o jignire sa spui adevarul? De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-05 00:47:54cat despre musulmanele de pe forum nu-ti sunt pe plac asta nu inseamna ca sunt inculte si agramate sau mai stiu eu ce adjective le atribui...eu cel putin nu ma incadrez,dar totusi nu esti in masura sa decizi cine este un incult si cine nu,tinand cont ca este o discutie in format electronic ce nu implica alte elemente ale comunicarii directe Imi provoci mila. De-a dreptul. Musulmancele de pe forum scriu "v-a veni la mine", "aiurit-o", "eu s-au tu". Nu stiu daca te-a anuntat cineva, dar daca faci asemenea greseli te incadrezi la capitolul persoana agramata. Inculte sunt, crede-ma - una dintre le credea ca Mohamed a trait in secolul 15, alta vorbea de mania executiei, alta de a debita inertii, alta de Canada care se afla in Europa. Lipsite de logica sunt - una spunea ca e crestina dar nu crede in Iisus ca fiu al lui Dumnezeu. Pe tine te incadrez la lipsa de logica, necunoastere a termenilor(vezi treaba cu rasismul)si EVITARE A INTREBARILOR. Asa ca te rog, pana imi explici cum sta treaba cu poligamia, violenta si pedofilia in Islam, nu ai dreptul sa-mi spui ca-ti jignesc draga religie. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 5 Noiembrie 2008 10:00 |
||
|
wolfy hai ca ai intrecut orice masura...iti provoc mila?:)))))) n-am nevoie de mila ta...nici nu imi pasa cum scriu anumite fete pe forum dar sunt si multe,foarte multe crestine agramate,lipsite de experienta in comunicare care folosec dezacorduri...dar ele sunt crestine de ce sa ne legam de ele... cat despre rasism....stiu bine de ce am spus rasism are mai multe valente:culturale,religioase...exista multe feluri de abordare a rasismului ,deoarece este un cuvant amplu ce cuprinde discriminari din mai multe puncte de vedere...asa ca nu ma mai corecta tu pe mine...fata draga cat despre intrebarile adresate,consider ca nu cunosc atat de mult despre religia islamica incat sa-ti ofer raspunsuri concrete si sigure,dar ma voi interesa si te voi anunta |
||
|
vivrepouraimer Postat pe 5 Noiembrie 2008 10:20 |
||
|
crestinismul s-a raspandit prin cuvant? lol cata naivitate de cruciade ai auzit?sau de inchizitie? in urma cruciadelor :20 milioane de victime ,oameni nevinovati ucisi in numele religiei,o religie a iubirii cik |
||
|
veiled_thoughts Postat pe 5 Noiembrie 2008 11:39 |
||
|
RASİSM-teorie social politica care sustine inegalitatea biologica si intelectuala a raselor umane; actiune de discriminare rasiala. Aceasta definitie am luat-o din DEX.Si eu am folosit cuvantul gresit,mai bine folosim termenul ANTİİSLAMİC decat rasist,pentru ca un om rasist este acela care (de rasa caucaziana de exemplu fiind),simte ura si dispret pt rasa africana,subapreciind-o biologic si considerand ca indivizii din aceasta rasa sunt inferiori intelectual caucazienilor. ANTİSEMİTİSM-atitudine ostila fata de evrei XENOFOBİE-ura fata de straini si fata de tot ce este strain Deci,uneori e indicat sa mai consultam dictionarul cand nu suntem siguri de un termen.....
|
||
|
kassandry Postat pe 5 Noiembrie 2008 11:57 |
||
De la: wolfy, la data 2008-11-05 00:06:46Nu toate religile s-au impus prin forta. Crestinismul s-a impus prin cuvant. Este adevarat ca exista si exceptii - vezi America de Sud, insa cei ce au facut asta au actionat impotriva preceptelor crestine. Asta e diferenta. crestinismul sa impus prin cuvant ?? permite-mi s ate contrazic...atunci care a fost rostul cruciadelor? si a inchizitiilor? |
||
|
hellobagdad Postat pe 5 Noiembrie 2008 12:04 |
||
off , aveti sufletele pline de ura multe dintre voi ( cele care postati aici)...cred ca santem destul de maturi pentru a avea un dialog normal , fara injurii si fara injosiri..parerea mea....nu stiu voi ce opinii aveti...dar sper sa fim pe aceasi lungime de unda...
|
||
|
hellobagdad Postat pe 5 Noiembrie 2008 12:10 |
||
De la: hellobagdad, la data 2008-11-05 12:04:13Asa e,crestinismul s-a impus prin forta,dar asta nu era litera de ºlege a Bibliei,in timp ce Coranul contine intradevar pasaje cu indemn la violenta.De la: wolfy, la data 2008-11-05 00:06:46Nu toate religile s-au impus prin forta. Crestinismul s-a impus prin cuvant. Este adevarat ca exista si exceptii - vezi America de Sud, insa cei ce au facut asta au actionat impotriva preceptelor crestine. Asta e diferenta. Acum 1500 de ani acei musulmani erau foarte sangerosi.Sa nu va inchipuiti ca ei luptau pt pace ca voi ,musulmanii din zilele noastre. Si crestinismul si islamul s-au impus prin forta,au murit torturati multi pagani pentru ideile unor criminali.Asta e istoria,un sir de crime.....nu am zis-o eu ci istoricii.
|
||
|
kassandry Postat pe 5 Noiembrie 2008 12:14 |
||
|
Profetul Muhammed a fost singur pana la varsta de 25 ani,intre 25 si 50 ani a fost casatorit cu Hatice (care era cu 15 ani mai mare decat el si vaduva),intre 50 si 60 de ani a fost casatorit de mai multe ori iar dupa 60 de ani nu s-a mai casatorit niciodata.Ayse,cea despre care se zice ca era copil a fost casatorita cu Muhammed 9 ani si cand profetul a murit avea 27 ani!!!Dar e adevarat ca au fost logoditi multi ani inainte de casatorie, ani in care Muhammed a educat-o (mai apoi a devenit profesoara).Deci profetul nu este nici un pedofil!!!! Araba este considerata o limba foarte bogata un cuvant avand mai multe intelesuri.Cuvantul folosit pentru bataie in pasajul respectiv are cel putin 7-8 intelesuri(atat am gasit eu cel putin) printre care si despartire,divort.Cititi si pasajele care urmeaza si o va vedeti ca si femeile sunt indemnate la acelasi lucru! |
||
|
kamelya01 Postat pe 5 Noiembrie 2008 13:02 |
||
De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-05 10:20:05wolfy hai ca ai intrecut orice masura...iti provoc mila?:)))))) Da, imi provoci mila pentru ca nu stii despre ce vorbesti.Deci cum sa-ti explic... Pe forumul asta toate musulmanele sunt asa cum le-am descris eu(o exceptie notabila: Muslim). Apoi, eu nu am nimic cu persoanele agramate atat timp cat nu incerarca sa-mi dea mie lectii de gramatica sau de gandire. Daca se gaseste vreuna care sa ma faca pe mine inculta in conditiile in care ea nu stie sa scrie corect in limba ei materna nu o sa fiu prea draguta cu respectiva. Fata draga, termenul de rasism nu se refera la discriminare in general, ci la discriminare legata de rasa. Discriminarea din considerente religioase nu tine de rasa, ci de religie, purtand numele de intoleranta religioasa(oricum aici nu s-a discriminat Islamul, ci s-au spus adevaruri despre el).Asa ca fata draga, mai treci si tu pe la scoala din cand in cand, mai deschide o carte, mai consulta un dictionar, si apoi mai vorbim. Si da, te voi corecta de fiecare data cand vei spune aberatii, cum a fost cazul si in situatia de fata. Deci asadar si prin urmare, rasismul nu se refera la discriminari din mai multe puncte de vedere, ci dintr-un singur punct de vedere, cel al rasei. Is that clear? Pa daca nu stii atat de multe despre Islam de ce vii sa ne spui noua ca este o religie panica? Am impresia cxa nici macar nu iti erau cunoscute pasajele respective. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 5 Noiembrie 2008 13:54 |
||
De la: kamelya01, la data 2008-11-05 13:02:32Profetul Muhammed a fost singur pana la varsta de 25 ani,intre 25 si 50 ani a fost casatorit cu Hatice (care era cu 15 ani mai mare decat el si vaduva),intre 50 si 60 de ani a fost casatorit de mai multe ori iar dupa 60 de ani nu s-a mai casatorit niciodata.Ayse,cea despre care se zice ca era copil a fost casatorita cu Muhammed 9 ani si cand profetul a murit avea 27 ani!!!Dar e adevarat ca au fost logoditi multi ani inainte de casatorie, ani in care Muhammed a educat-o (mai apoi a devenit profesoara).Deci profetul nu este nici un pedofil!!!! Mai tanti, toata lumea stie ca Aisa avea NOUA ani cand s-a casatorit(si culcat) cu Mohamad. Au fost logoditi trei ani, de cand avea fata sase ani. Si din cate imi amintesc eu Aisa avea 17 ani cand a murit ilustrul ei sot. Iar profetul a fost casatorit cu mai multe femei in acelasi timp. Nu cred ca tu vorbesti araba mai bine decat un nativ sau decat cei care traduc Coranul in diferite limbi. Un invatat arab a tradus cuvantul in engleza: este vorba despre verbul "a lovi". Ei uite ca am citit Coranul si nu-mi amintesc ca ele sa fie indemnate la acelasi lucru. De ce minti? |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 5 Noiembrie 2008 13:58 |
||
| Wolfy,ba da Evangheliile au fost scrise la multi ani dupa İisus!!! | ||
|
kamelya01 Postat pe 5 Noiembrie 2008 14:00 |
||
De la: hellobagdad, la data 2008-11-05 12:04:13[crestinismul sa impus prin cuvant ?? permite-mi s ate contrazic...atunci care a fost rostul cruciadelor? si a inchizitiilor? DA, CRESTINISMUL S-A IMPUS PRIN CUVANT.Rolul cruciadelor, din cate imi amintesc eu de la istorie, a fost sa elibereze pamantul sfant de sub dominatia arabilor musulmani. Nu era vorba de impus crestinismul cuiva. Inchizitia nu impunea crestinismul, ci avea grija sa fie respectate anumite legi. Atat cruciadele cat si inchizitia sunt impotriva preceptelor crestine. Adica conform crestinismului oamenii aia o sa arda in iad, pe cand musulmanii care omoara in numele lui Allah o sa se duca in rai(asa zice Coranul). Acum intelegi diferenta? |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 5 Noiembrie 2008 14:03 |
||
| Pai vezi..depinde cine este cel care traduce Coranul!Si ce interes as avea eu sa mint?Tu crezi ca eu sunt de acord cu faptul ca a avut nu stiu cate sotii?Dar asta era situatia atunci..o fi avut el vreo scuza!Tu stii cum erau tratate femeile vaduve la vremea aia?Sau de unde stii tu ca s-a culcat el cu Ayse?Ai vreo dovada? | ||
|
kamelya01 Postat pe 5 Noiembrie 2008 14:04 |
||
| Si inceteaza sa mi te adresezi cu mai tanti..te crezi desteapta tare dar nu esti mai fata ..nu esti in stare nici macar sa porti o discutie civilizata!!Crezi ca esti singura care ai terminat o facultate de pe forumul asta?Te-a ajutat cu ceva? | ||
|
kamelya01 Postat pe 5 Noiembrie 2008 14:11 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| intrebare | 14 | De la: yumalai 1 Octombrie 2009 08:22 |
| un vot va rog | 1 | De la: elena39 8 Aprilie 2010 21:58 |
| croitoreasa particulara | 50 | De la: lief 29 Mai 2016 00:30 |
|
|
||
| nevoie neaparata de o croitoreasa buna in bucuresti...URRRRGEEENT | 24 | De la: pis_mic_si_rau 16 Februarie 2013 21:32 |
| metropolitan | 1 | De la: larirami 21 Mai 2010 18:47 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.