Setari Cookie-uri

valul islamic moda sau traditie??????

De la: Kathara, la data 2008-11-04 10:32:05
De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-04 01:00:43
De la: Kathara, la data 2008-11-03 17:29:01Si vivrepouraimer - tu poti sa te convertesti dupa religia sotului, pe cand copii tai nu au dreptul sa faca aceeasi alegere? Nu ti se pare putin ... ooo IPOCRIT?

NU

Mie da. Si nu numai mie ci oricarui om decent.

asta presupune ce?ca eu nu as fi un om decent?
give me a break
vivrepouraimer
Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:03
De la: wolfy, la data 2008-11-03 20:22:35
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-11-03 15:27:43
De la: hellobagdad, la data 2008-11-02 23:13:41
De la: Kathara, la data 2008-11-02 23:03:44Bagdad, problema ridicata aici nu tine de cei care se convertesc din nevoi spitiruale. Sa fim seriosi, in general convertitele sunt femei maritate cu musulmani, adesea unii cu bani - dovada ca habar n-au ce inseamna sa dii musulman, nu cunosc Coranul sau cred ca Mohamend a trait pe la 1.500.

A doua probema este una teroretica, respectiv faptul ca Islamul - potrivit Coranulu - este o religie violenta care le discrimineaza pe femei.

pemite-mi te rog frumos sa te contrazic, eu nu neg ca exista multe femei care probabil sau convertit din alte motive decat cele spirituale, dar totusi nu rtebuie generalizat , exista peste tot in lume oameni care se convertesc la islam.
este greu pt cei a caror religie au parasit-o cei care se convertesc la islam , sa accepte ideea ca au mai pierdut un membru , dar cred ca fiecare persoana merita s aii fie respecatat decizia luata in deplinatatea facultatilor mintale
seara buna iti doresc

Salam alekum! Sfatul meu este sa nici nu te agiti sa mai postezi pentru ca, "compania anti islam" nu va intelege niciodata.Oricate argumente se aduc,am impresia ca sunt inguste la minte. Sorry ,nu e o jignire,o constatare. Daca va uitati pe site-ul turntoislam o sa vedeti cati barbati romani s-au convertit. Mai eu stau si ma gandesc,pentru voi un alt motiv de a trece la islam nu exista?Doar bani?Sau la asta va ganditi tot timpul. Altfel nu imi explic. Denigrati pe musulmani, cate subiecte antiislam sunt deschie aici? M-am crucit. Si observ ca ati ramas numai doua-trei persoane anti islam.Acum veniti cu replica si o sa spuneti ca doar voi sunteti culte,agramate,inteligente si doar voi aveti capacitatea de a intelege realitatea.Ori restul lumii,sute de mii care se convertesc singuri,aia or fi analfabeti?Eu nu cred.

Sa nu te superi ca iti spun, dar ingustimea de minte e de partea vostra. Oricine a citit Coranul stie cat de violent e Islamul.

Tie ti se pare ca a da citate din Islam si a posta filmulete cu ceea ce spun femeile arabe este o denigrare? De cand este o denigrare sa spui adevarul?

Eu nu am intalnit nicio femeie rationala care sa se fi convertit la Islam. Niciuna!!!

Iar despre cele de pe forum, cred ca ai vazut si tu ca sunt agramate si hm...lipsite de inteligenta. Nu e o jignire, e o constatare.

Mai fata mea....din ce spui tu aici rezulta o caracterizare a femeilor musulmane:"femei care nu sunt rationale,agramate,lipsite de inteligenta"

bai fato,eu zic sa-ti pastrezi pentru tine aluziile si constatarile nu cred ca esti tu cea mai in masura sa ne caracterizezi pe niciuna dintre noi,nu esti nici cea mai desteapta nici cea mai rationala(avand in vedere ca-ti pierzi cumpatul imdiat ce cineva indrazneste sa te contrazica)...cat despre agramare...ia o pauza citeste-ti toate mesajele postate ia un creionas si noteaza-ti toate greselile din punct de vedere gramatical...si apoi daca tu nu vei gasi nici macar o greseala o sa iau in considerare constatarea ta referitoare la "inteligenta" femeilor "ce se convertesc la islam"

sa ai o zi buna
vivrepouraimer
Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:09
De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-04 11:03:00
De la: Kathara, la data 2008-11-04 10:32:05
De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-04 01:00:43
De la: Kathara, la data 2008-11-03 17:29:01Si vivrepouraimer - tu poti sa te convertesti dupa religia sotului, pe cand copii tai nu au dreptul sa faca aceeasi alegere? Nu ti se pare putin ... ooo IPOCRIT?

NU

Mie da. Si nu numai mie ci oricarui om decent.

asta presupune ce?ca eu nu as fi un om decent?
give me a break

Exact - refuzi sa oferi copilului tau sansa de a alege, sansa pe care tu ai avut-o. Asta se numeste ipocrezie in toate limbile pamantului. Inclusiv araba.
Kathara
Postat pe 4 Noiembrie 2008 12:03
De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-04 11:09:29
Mai fata mea....din ce spui tu aici rezulta o caracterizare a femeilor musulmane:"femei care nu sunt rationale,agramate,lipsite de inteligenta"

bai fato,eu zic sa-ti pastrezi pentru tine aluziile si constatarile nu cred ca esti tu cea mai in masura sa ne caracterizezi pe niciuna dintre noi,nu esti nici cea mai desteapta nici cea mai rationala(avand in vedere ca-ti pierzi cumpatul imdiat ce cineva indrazneste sa te contrazica)...cat despre agramare...ia o pauza citeste-ti toate mesajele postate ia un creionas si noteaza-ti toate greselile din punct de vedere gramatical...si apoi daca tu nu vei gasi nici macar o greseala o sa iau in considerare constatarea ta referitoare la "inteligenta" femeilor "ce se convertesc la islam"

sa ai o zi buna

Mai fata, noi am avut specimene une si una de femei musulmane aici - toate bombonel de inteligenta. Niciuna n-avea habar de Coran, gramatica (si aici nu ma refer la greselile facute din graba) sau logica. Faci o greseala daca tu crezi ca o persoana rationala nu se enerveaza - ba se enerveaza al dracului in fata lipsei de logice si a incapacitatii de a intelege un argument. Aici nu e vorba de pierdutul cumpatului ci de aceeasi discutie repetata la infinit.

In fine, tu ai tupeul (ca sa nu folosesc alt cuvant) sa-mi zici mie ca femeile din SUA si UE sunt batute si tratate mai rau ca nenorocitele alea din Iran sau Arabia Saudita care sunt omorate cu pietre on a daily basis. Nu stiu exact din ce nivel social sau din ce familie ai facut parte in Romania daca tu crezi ca in tarile arabe e mai bine. Mai citeste si tu despre honour killings si mai discutam.

Aaa, si nu pot decat sa sper ca o sa ai un copil (fata) prost - pentru ca ar fi tragic sa se nasca intr-o familie in care nu are nicio sansa din prima clipa. Mai bine sa nu-si dea seama!
Kathara
Postat pe 4 Noiembrie 2008 12:29

Mai fata, noi am avut specimene une si una de femei musulmane aici - toate bombonel de inteligenta. Niciuna n-avea habar de Coran, gramatica (si aici nu ma refer la greselile facute din graba) sau logica. Faci o greseala daca tu crezi ca o persoana rationala nu se enerveaza - ba se enerveaza al dracului in fata lipsei de logice si a incapacitatii de a intelege un argument. Aici nu e vorba de pierdutul cumpatului ci de aceeasi discutie repetata la infinit.

In fine, tu ai tupeul (ca sa nu folosesc alt cuvant) sa-mi zici mie ca femeile din SUA si UE sunt batute si tratate mai rau ca nenorocitele alea din Iran sau Arabia Saudita care sunt omorate cu pietre on a daily basis. Nu stiu exact din ce nivel social sau din ce familie ai facut parte in Romania daca tu crezi ca in tarile arabe e mai bine. Mai citeste si tu despre honour killings si mai discutam.

Aaa, si nu pot decat sa sper ca o sa ai un copil (fata) prost - pentru ca ar fi tragic sa se nasca intr-o familie in care nu are nicio sansa din prima clipa. Mai bine sa nu-si dea seama![/quote]

uite...pe langa faptul ca ma consideri o "inculta" mai ai si tupeul sa te legi de copilul meu(care deocamdata nu-l am)...auzi,ai tu grija de viitorul copilului tau care va trai in epoca "dezvoltarea de vicii" si lasa in grija mea viitorul copilului meu ca nu e treaba ta ce se va intampla cu el sigur va avea o viata mult mai buna,asa cum o sa-i ofer oferi eu,decat una plina de vicii si anturaje,stiu ce vorbesc si nu ma mai stresa pe mine cu femeile batute in tarile arabe ca la urma urmei nu te obliga nimeni sa bati pe nimeni asta e la alegerea fiecaruia si nu poate una ca tine peste noapte sa schimbe ea lumea...ma lasi?am mai vazut de astea ca tine...vb mult si nu fac nimic...
referitor la incultura mea...parerea ta mi-e...egala cu zero ca sa ma pot pronunta intr-un mod mai putin jignitor
vivrepouraimer
Postat pe 4 Noiembrie 2008 13:03
Te-am facut eu pe tine personal inculta? Am spus doar ca cele cu care am discutat si sunt musulmane sunt si inculte. Am discutat, trecut - cu tine discut in prezent, deci in mod natural nu faceai parte din categoria celor inculte. Faulty logic at work again!

Si oricat de greu ar parea, ii doresc tot binele copilului tau - si se pare ca sunt singura. Ti-am zis, sa te nasti si desteapta si fata intr-o familie musulmana mi se pare cel mai mare chin posibil.
Kathara
Postat pe 4 Noiembrie 2008 13:58
Cel mai destept cedeaza....(zicea cineva, nu ca eu as putea....si nu cred ca tine de istetime,dar...)

PLS .....Kathara....
_iluzie_
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:02
Kathara pai si crestinii isi boteaza bebelusii..lor li se da sansa de a alege?
kamelya01
Postat pe 4 Noiembrie 2008 15:14
De la: kamelya01, la data 2008-11-04 15:14:59Kathara pai si crestinii isi boteaza bebelusii..lor li se da sansa de a alege?

Evident ca nu - totusi, ca adult poti opta pentru alta religie. E un drept fundamantal al fiintei umane.
Kathara
Postat pe 4 Noiembrie 2008 15:18
De la: kamelya01, la data 2008-11-04 15:14:59Kathara pai si crestinii isi boteaza bebelusii..lor li se da sansa de a alege?
o sa zici ca nu sint kathara.......dar imi permit sa raspund: crestinii boteaza copii la nastere dar acestor copii religia le permite sa aleaga......dovada fac crestinii convertiti!pot devenii pe parcurs ce doresc........in schimb daca un copil se naste musulman nu poate schimba asta pentru nimic in lume! asa va ramine indiferent de ce va dori sa fie!
FRANNNCE
Postat pe 4 Noiembrie 2008 15:21
De ce spui asta?Ba se poate converti din moment ce nu crede in Coran e liber sa aleaga ce religie vrea
kamelya01
Postat pe 4 Noiembrie 2008 15:24
Pe de alta parte hai sa presupunem ca nu islamul e religia cea dreapta.Atunci care e?Crestinismul?Se prea poate..crestinii cred in Biblie..stim cu totii ca Evangheliile nu au fost scrise de İisus si nici de apostolii acestuia ci de oameni la multi ani dupa.Si atunci cum putem fi siguri ca ceea ce scrie acolo e adevarat?Ca sa nu mai mentionez de Consiliul de la Niceea din 325 cand din 80 de Evanghelii(daca nu ma insel) au fost alese doar 4.Pe ce baza?Si toate difera....Daca veti citi cu atentie Biblia veti vedea ca si acolo sunt atrocitati,vulgaritati...Deci?İmi permit sa va recomand si niste carti care va vor face poate sa intelegeti de ce unele au ales islamul..nu pentru ca sunt constranse de soti sau pentru ca sunt nebune..mai sunt si alte motive.Asadar:''Bible Atrocities'',''Bible vulgarities &obscenities'',''Bible absurdities'' si nu in ultimul rand ''Un crestin citeste Coranul''
kamelya01
Postat pe 4 Noiembrie 2008 15:40
De la: Kathara, la data 2008-11-04 15:18:41

Evident ca nu - totusi, ca adult poti opta pentru alta religie. E un drept fundamantal al fiintei umane.

Da, insa e un drept mai mult teoretic. Biserica condamna, judeca foarte aspru renuntarea la religia in care esti botezat. Vorbesc in cunostinta de cauza fiindca apartin unei familii mixte de ortocsi+catolici si am fost foarte aproape de convertire. Off topic maica-mea care e o "amarata de farmacista" expresia iti apartine tie sau lui wolfy te roaga sa mai consulti si ghidul bunelor maniere din cand in cand. Oare in familia ta absolut toti au facultati si doctorate? In caz ca nu, ii tratezi cu aceleasi aere de superioritate pe care le manifesti pe site?

Postat pe 4 Noiembrie 2008 15:47
De la: kamelya01, la data 2008-11-04 15:40:13Pe de alta parte hai sa presupunem ca nu islamul e religia cea dreapta.Atunci care e?Crestinismul?Se prea poate..crestinii cred in Biblie..stim cu totii ca Evangheliile nu au fost scrise de İisus si nici de apostolii acestuia ci de oameni la multi ani dupa.Si atunci cum putem fi siguri ca ceea ce scrie acolo e adevarat?Ca sa nu mai mentionez de Consiliul de la Niceea din 325 cand din 80 de Evanghelii(daca nu ma insel) au fost alese doar 4.Pe ce baza?Si toate difera....Daca veti citi cu atentie Biblia veti vedea ca si acolo sunt atrocitati,vulgaritati...Deci?İmi permit sa va recomand si niste carti care va vor face poate sa intelegeti de ce unele au ales islamul..nu pentru ca sunt constranse de soti sau pentru ca sunt nebune..mai sunt si alte motive.Asadar:''Bible Atrocities'',''Bible vulgarities &obscenities'',''Bible absurdities'' si nu in ultimul rand ''Un crestin citeste Coranul''

vivrepouraimer
Postat pe 4 Noiembrie 2008 15:48
De la: Kathara, la data 2008-11-04 13:58:54Te-am facut eu pe tine personal inculta? Am spus doar ca cele cu care am discutat si sunt musulmane sunt si inculte. Am discutat, trecut - cu tine discut in prezent, deci in mod natural nu faceai parte din categoria celor inculte. Faulty logic at work again!

Si oricat de greu ar parea, ii doresc tot binele copilului tau - si se pare ca sunt singura. Ti-am zis, sa te nasti si desteapta si fata intr-o familie musulmana mi se pare cel mai mare chin posibil.

tu citesti ceea ce scri?cum sa fie fata mea un chin?cel putin nu in familia nostra...si te-am rugat sa lasi deoparte parerile legate de copilul meu...ma repet am un sot cum nu gasesti la orice pas asa ca nu mai enerva tu cu chinul copilului meu,el va cunoaste fericirea inca din prims pana in ultima clipa de viata,inchalah,pentru asta are parinti,ca sa-l sustinem si sa-i oferim o viata buna(fata sau baiat)
vivrepouraimer
Postat pe 4 Noiembrie 2008 15:53
Ce vrei sa spui wolfy cu asta?ca toate femeile care se convertesc la islam nu sunt rationale?pai iti aduc zeci de exemple,avocate,profesoare universitare,medici,toate femei ..vrei sa spui ca toate sunt inculte numai voi sunteti destepte?oare femeile acelea nu au avut capacitate de a discerne,sunt totusi femei cu scaun la cap,nu au stiut in ce se baga?avocata mea din romania este mussulmanca,convertita inainte de csatorie,divortata de el,si tot musulmanca e..oare toate sunt proaste?si doar voi cateva inteligente?ma faci sa rad

Postat pe 4 Noiembrie 2008 16:04
De la: kamelya01, la data 2008-11-04 15:24:33De ce spui asta?Ba se poate converti din moment ce nu crede in Coran e liber sa aleaga ce religie vrea

Evident ca nu se poate converti la altceva, hai sa nu ne furam singure caciula!
Kathara
Postat pe 4 Noiembrie 2008 16:07
De la: kamelya01, la data 2008-11-04 15:40:13Pe de alta parte hai sa presupunem ca nu islamul e religia cea dreapta.Atunci care e?Crestinismul?Se prea poate..crestinii cred in Biblie..stim cu totii ca Evangheliile nu au fost scrise de İisus si nici de apostolii acestuia ci de oameni la multi ani dupa.Si atunci cum putem fi siguri ca ceea ce scrie acolo e adevarat?Ca sa nu mai mentionez de Consiliul de la Niceea din 325 cand din 80 de Evanghelii(daca nu ma insel) au fost alese doar 4.Pe ce baza?Si toate difera....Daca veti citi cu atentie Biblia veti vedea ca si acolo sunt atrocitati,vulgaritati...Deci?İmi permit sa va recomand si niste carti care va vor face poate sa intelegeti de ce unele au ales islamul..nu pentru ca sunt constranse de soti sau pentru ca sunt nebune..mai sunt si alte motive.Asadar:''Bible Atrocities'',''Bible vulgarities &obscenities'',''Bible absurdities'' si nu in ultimul rand ''Un crestin citeste Coranul''

Mai femeie, de unde naiba stim cu totii? Ceea ce sustii tu e absurd si considerat ca atare de orice biserica. Intreaba orice crestin si iti va spune ca Biblia e cartea sfanta, cartea perfecta. Aia totii or fi musulmanii, tu nu ntelegi ca exact asa cum tu crezi ca este gresit crestinismul, tot asa cred si crestinii despre islam? OMG, fa un efort!

Or fi vulgaritati in Biblie, nu zic nu, in vechiul testament de fapt, dar Iisus nu s-a culcat niciodata cu o fetita, nu si-a luat 11 neveste si nu a zis ca e in regula sa iti bati sotia sau sa omori femeile infidele. Zicerea aia cu "cel care este fara de vina sa dea primul cu piatra iti este cunoscuta?" Cam diferenta intre astea si "moarte necredinciosilor", dont you think?
Kathara
Postat pe 4 Noiembrie 2008 16:11
De la: Lu15, la data 2008-11-04 15:47:05

Da, insa e un drept mai mult teoretic. Biserica condamna, judeca foarte aspru renuntarea la religia in care esti botezat. Vorbesc in cunostinta de cauza fiindca apartin unei familii mixte de ortocsi+catolici si am fost foarte aproape de convertire. Off topic maica-mea care e o "amarata de farmacista" expresia iti apartine tie sau lui wolfy te roaga sa mai consulti si ghidul bunelor maniere din cand in cand. Oare in familia ta absolut toti au facultati si doctorate? In caz ca nu, ii tratezi cu aceleasi aere de superioritate pe care le manifesti pe site?

Dragul meu, eu nu numai ca nu m-am convertiti la alta religie monoteista, eu am renuntat la religie cu totul. Tu spui lucrurile din perspectiva unui om care aproape ca, eu din cea a cuiva care chiar a facut-o.

Cat despre discutia cu "amarata de farmacista" ar fi cazul sa o citesti in contextul dat - respectiv al unui studente la farmacie 9asa zice ea), inculte si agramate care ii spunea unui lingvist ca nu stie sa se exprime.
Kathara
Postat pe 4 Noiembrie 2008 16:13
De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-04 15:53:36
De la: Kathara, la data 2008-11-04 13:58:54Te-am facut eu pe tine personal inculta? Am spus doar ca cele cu care am discutat si sunt musulmane sunt si inculte. Am discutat, trecut - cu tine discut in prezent, deci in mod natural nu faceai parte din categoria celor inculte. Faulty logic at work again!

tu citesti ceea ce scri?cum sa fie fata mea un chin?cel putin nu in familia nostra...si te-am rugat sa lasi deoparte parerile legate de copilul meu...ma repet am un sot cum nu gasesti la orice pas asa ca nu mai enerva tu cu chinul copilului meu,el va cunoaste fericirea inca din prims pana in ultima clipa de viata,inchalah,pentru asta are parinti,ca sa-l sustinem si sa-i oferim o viata buna(fata sau baiat)

Ce fericire daca nu poate alege? Nu vorbesc romaneste??? (araba nu stiu si nici nu ma intereseaza insala!) Cum poti fi fericit daca nu poti sa faci alegerile esentiale oricarei fiinte umane? Cum poti fi fericit daca nu esti liber?
Kathara
Postat pe 4 Noiembrie 2008 16:15

asa si?tu chiar crezi ca va dori sa-si schimbe religia?te asigur eu ca nu...tu stii...ti-ai format o parerea cam "falsa" despre religia islamica si afirmi niste aberatii...lasa deoparte filozofia si judeca practic.NU toate femeile musulmane sunt maltratate,NU toate femeile crestine sunt maltratate,indiferent de religie femeia poate suferi sau nu in functie de destinul acesteia,sa nu crezi ca o femeie musulmana este lovita din cauza ca asa ai citit tu in CORAN(mai ales ca se si specifica in ce cazuri barbatul ar putea sa loveasca femeia)...dar in biblie scrie????
aaaaa convertirea la islam se face numai dupa ce vei cerceta,vei accepta si crede in cuvantul lui allah...deci aceasta decizie se ia in urma documentarii,cercetarii,meditatiei...nimeni nu te obliga sa te convertesti daca tu nu vrei nici macar sotul nu are dreptul(exista specificate drepturile femeilor casatorite cu musulmani dar care nu doresc convertirea)...
vivrepouraimer
Postat pe 4 Noiembrie 2008 16:23
Kathara repet..un musulman practic are dreptul sa se converteasca cine il opreste?Pana la urma nu este nici un ritual care face un bebelus musulman singura chestie care individualizeaza un barbat de exemplu ca fiind musulman e circumcizia despre care se pomeneste si in Biblie!!!Apoi...adreseaza-mi-te politicos atat timp cat si eu o fac ok?Si da se stie ca tot ce am spus despre Biblie e adevarat..ca nu stii tu..e alta problema ..intereseaza-te.Crezi tu ca daca s-ar fi pastrat originalitatea Bibliei ar mai fi venit Coranul?
kamelya01
Postat pe 4 Noiembrie 2008 16:35
bai fata ma lasi????
vorbeste despre copilul tau si lasa-l pe al meu deoparte...
atata filozofie,mi se acreste,nu stiu unde este ipocrizia,la mine sau la tine????vorbesti de libertate,de dreptul de a alege...fata mea astea sunt vorbe mari...iar tu le calci in picioare...cate fete musulmane care au scris pe forum au scapat de aciditatea comentariilor tale la adresa lor?asta insemana ca tu le-ai respectat,le-ai respectat libertatea de a vorbi,de a se destainui sau de a imparti idei(vorba aia suntem o tara in care democratia ne reprezinta)
vivrepouraimer
Postat pe 4 Noiembrie 2008 16:41
Adevarata ipocrizie se gaseste de fapt la cele care nu-si pot duce existenta fara sa isi dea cu parerea despre Islam.
Daca sunteti aparatoare ale libertatii si modenismului, lasa-ti omul in pace sa-si aleaga propria cale.
Unde scrie in Biblie ca ai voie sa judeci??Sa jignesti alte religii?
Ca musulmana mi-e f clar ca trebuie sa traiesc in pace cu toata lumea si in special cu poporul cartii, adik crestinii.Islamul este compatibil cu libertatea, o simt eu, musulmana.Nu ne mai plangeti de mila, ca suntem f bine asa, fericite cu religia noastra.
veiled_thoughts
Postat pe 4 Noiembrie 2008 17:09
vai doamne!lasale in pace n-au decat sa faca ce vor .nu vezi ca se contrazic?
aaaaa
Postat pe 4 Noiembrie 2008 17:16
De la: veiled_thoughts, la data 2008-11-04 17:09:37Adevarata ipocrizie se gaseste de fapt la cele care nu-si pot duce existenta fara sa isi dea cu parerea despre Islam.
Daca sunteti aparatoare ale libertatii si modenismului, lasa-ti omul in pace sa-si aleaga propria cale.
Unde scrie in Biblie ca ai voie sa judeci??Sa jignesti alte religii?
Ca musulmana mi-e f clar ca trebuie sa traiesc in pace cu toata lumea si in special cu poporul cartii, adik crestinii.Islamul este compatibil cu libertatea, o simt eu, musulmana.Nu ne mai plangeti de mila, ca suntem f bine asa, fericite cu religia noastra.

bine spus

La Illaha Illa Allaha -am auzit aceste cuvinte cantate de niste fetite musulmane ,mi-a umplut inima de fericire,Allah sa fie multumit de ele
vivrepouraimer
Postat pe 4 Noiembrie 2008 17:21
De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-04 11:09:29Mai fata mea....din ce spui tu aici rezulta o caracterizare a femeilor musulmane:"femei care nu sunt rationale,agramate,lipsite de inteligenta"

sa ai o zi buna

Draguta mea, femeile musulmane de aici de pe forum sunt asa cum ti le-am descris eu.

Si tu i-ai caracterizat pe cei care nu se convertesc ls Islam, ai spus ca sunt ingusti la minte.

Daca eu am facut pe undeva greseli de gramatica te rog sa ma citezi si sa imi arati unde sunt.

Si CTP este un om extrem de rational si totusi se enerveza foarte repede. Stii de ce? Fiindca ca si mine, nu suporta prostia.

Asa te-a invata mamaica ta sa te exprimi, cu "bai fato'? Tu te asemenei cu nenea ala de-si zice gentleman.
beyonce_indragostita
Postat pe 4 Noiembrie 2008 21:39

Evangheliile nu au fosr scrise la multi ani dupa ce a trait Iisus.

In Noul Testament - cel dupa care se conduc crestinii - nu vei gasi nicio vulgaritate si nicio atrocitate.NICIUNA! In Coran sunt nenumarate. Si sa nu uitam ca Islamul a fost propagat printr-un pedofil.
beyonce_indragostita
Postat pe 4 Noiembrie 2008 21:44
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-11-04 16:04:08Ce vrei sa spui wolfy cu asta?ca toate femeile care se convertesc la islam nu sunt rationale?pai iti aduc zeci de exemple,avocate,profesoare universitare,medici,toate femei ..vrei sa spui ca toate sunt inculte numai voi sunteti destepte?oare femeile acelea nu au avut capacitate de a discerne,sunt totusi femei cu scaun la cap,nu au stiut in ce se baga?avocata mea din romania este mussulmanca,convertita inainte de csatorie,divortata de el,si tot musulmanca e..oare toate sunt proaste?si doar voi cateva inteligente?ma faci sa rad

Daca esti avocata sau doctor sau ce vrei tu asta nu inseamna decat ca ai fost capabila sa inveti niste lucruri. De aici pana la capacitatea de a gandi pe cont propriu e cale lunga.

Sa ne intelegem, eu nu spun ca sunt singura femeie desteapta. Am vazut multe altele pe la universitate. DAR NU AM VAZUT NICIODATA O MUSULMANA DESTEAPTA. Pentru mine destaptaciunea presupune capacitatea de a fi rationala, iar musulmanii sunt prin natura lor nerationali sau chiar irationali. Si asta mi s-a confirmat de multe ori pe forumul asta.
beyonce_indragostita
Postat pe 4 Noiembrie 2008 21:48
De la: vivrepouraimer, la data 2008-11-04 16:23:45ti-ai format o parerea cam "falsa" despre religia islamica si afirmi niste aberatii...lasa deoparte filozofia si judeca practic.

Atunci explica-ne si noua cum sta treaba cu omorarea necredinciosilor, bataia nevestelor, poligamia si profetul pedofil. Ar trebui sa fie usor, avand in vedere ca esti culta si rationala, deci desteapta.

Ti-am mai spus de cateva ori pana acum - dar se pare ca ideea nu ajunge la materia ta cenusie - ca barbatii crestini care-si bat sotiile o fac contrar religiei lor, pe cand cei musulmani o fac fiindca asa ii invata Coranul. Unii sunt crestini cu numele, altii musulmnai adevarati.Intelegi sau e prea greu pentru tine?
beyonce_indragostita
Postat pe 4 Noiembrie 2008 21:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
caut fete exhibitioniste (seriozitate) 36 De la: coffeeta 2 Februarie 2009 15:01
buna!!! 37 De la: yumalai 7 Aprilie 2009 20:40
sal 10 De la: yubyalexa 6 Noiembrie 2008 19:52
vot pt cel mai vesel bebe 5 De la: coldwind 20 Mai 2010 08:00
La multi ani! 8 De la: relax2010 5 Ianuarie 2009 06:40