Mai multe
De la: cuucu_baau, la data 2008-09-16 21:11:33De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-09-16 21:09:47aaaa mihaita...ce bine ca te revad.... got it... adica in sfarsit am inteles . fetele asta seara va tradez miseleste...ca ma duc sa fac o baita fierbinte...e foarte frig afara si desi merge centrala la mine am racit la munca.... asa c ama tratez cum pot pana im capa si eu ascea aspirian muuult laudata de etta ...a saracului evident...mai am de asteptat ... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 16 Septembrie 2008 21:25 |
||
|---|---|---|
hai mai, pai cu cu berea cu a ramas? cine mai bea daca sunte-ti racite?
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 21:32 |
||
|
aaaaahhhh Romeooooo mmmmmm Romeoooooo oooooo Romeooooo miahita.... ma faci sa ma gandesc la pacatele mele.....si nu prea e frumos..... Romeo e al meu Romeo....si cand nu-i cu mine ... ca fara chiloti pe mine.... aoleu daca vede etta asta ma ciufueste ca ii aiu locul de perversa.... eeee candva .... daca imi iese pasenta.... o sa spun,promit si jur cu mana pe ....rrrr ca va spun cine-i Romeo.... da numa dupa ce vin de la cluj
|
||
|
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 16 Septembrie 2008 21:32 |
||
mercic ca l-ai lasat pe romeo viu
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 16 Septembrie 2008 21:47 |
||
|
pai crezi ca latfel mai capat eu aspirina??? a saracului????? ce credeai???? il las viu pana cand ma plictisesc si pe urma il dau pe mana vanatorilor de recompense.... fetele ma retrag.va pupic si va doresc o seara placut ain continuare dar...la febra care o am..... vb maine ,oki???? pupilici de noapte buna. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 16 Septembrie 2008 21:50 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-09-16 20:44:45nuuuu mai vin ca asa ma promis..... S-O CREZI TU! O DAU EU!!! |
||
|
Lucia1971 Postat pe 16 Septembrie 2008 22:32 |
||
|
va salut si eu fetelor..,ca tot e pauza la meciul de fotbal AS Roma -CFR Cluj...,scor 1-1 FELICITARI celor de la Cluuuuuuuuj... ,care joaca impecabil la Roma..!!!!! sa speram ca o vor tine tot asa si repriza a doua.. am uitat sa-ti spun ema iordanescu..,tocmai savurez o visinata de la tine..
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 22:42 |
||
mare victorie a Clujului, pe terenul celor de la Roma..!!!!! noapte buna, tuturor..!! |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 23:57 |
||
ca numai stiu unde sunteti mai dragilor spuneti si la mariiiiiiiiiiii unde stam de vorba si bem cafeaua
|
||
|
mari58 Postat pe 17 Septembrie 2008 02:11 |
||
| neata fetele hai la o cafeluta de dimineata | ||
|
Postat pe 17 Septembrie 2008 08:30 |
||
Neata fetelor.. si eu vreau o cafeluta... nu am observat cine o da , dar vreau si eu.... Mersi si o zi usoara |
||
|
sheeva Postat pe 17 Septembrie 2008 09:33 |
||
neata...vin si eu la cafea...am voie? va pup
|
||
|
ritta_dochin Postat pe 17 Septembrie 2008 10:04 |
||
| eu va dau o cafeluta...pt toate... | ||
|
ritta_dochin Postat pe 17 Septembrie 2008 10:06 |
||
|
am zapacit de la atatea cafenele. nu mai stiu in care sa mai intru ca sa stau de vb cu prietenii mei. dar oricum...da cineva cafelutza ca mi s-a stricat filtrul
|
||
|
tya103 Postat pe 17 Septembrie 2008 11:15 |
||
|
buna dimineata la toata lumea scriu fuguta acu cat am net ca pe la pranz iar raman fara..... tya cafeaua o primesti oriunde vrei ...dimineata pe cafeneaua veche...prima cafenea adica asta...seara mergem la papuasi...adica in club la lucia (altfel de cafenea)...si peste zi bantuim "subectele" cu sex..si ne mai distram pe seama lui claudyyu care deschide la topicuri cu si despre pozitii de imi face pofta numai citind titlurile...desi .... ma rooooog lucubratiile lui cerebrale lasa muuult de dorit.... fetele o zi placuta sultane la fel ca tu nu esti fata.... dau pup lu tantica.... si mafiei si tyei si luciei si lu mihaita si lu larisa si lu iris si lu pufi si lu oana si lu etta....si lu mari cucu si lu sheeva si ......mai dragelor daca nu sunteti in lista nu e ca v-am uitat ci pt ca imi e lene sa scriu oricum dau pupici la toate
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 17 Septembrie 2008 11:39 |
||
|
mai fetelor, haideti mai si spuneti-mi si mie care-s topicurile alea unde va distrati asa de bine... Ma duc acum dupa pitica la scoala, dar... i'll be back... Pupici la toata lumea, ca mi-e tare dor de o poveste...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 17 Septembrie 2008 11:50 |
||
Eu nu ma distrez.. eu bantui pe unde se poate.. la proprui si la figurat ca la cat tusesc o sa imi dau duhu in curand... Hai o zi buna,... ema sper ca te simti mai bine.... Si va pupica pe toate si toti.. da cu masca sa nu va dau raceala si voua
|
||
|
sheeva Postat pe 17 Septembrie 2008 11:58 |
||
buna fetelor......... ce mai faceti? eu ma tot intreb daca o sa se uite lumea ciudat la mine daca imi iau cizme in picioare........:P....dar par asa de tentante pe vremea asta rece......... ...in fine cui nu o sa-i placa sa nu se uite, dar sunt cam sensibila la rece.......
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 17 Septembrie 2008 12:08 |
||
|
buna dimineata lume..!!! multumim ema si noi te pupacim mult ,ca dealtfel pe toate fetele de la cafenea.. celor ce sunt bolnavioare, sanatate maxima si tuturor o zi superba !!!
|
||
|
Postat pe 17 Septembrie 2008 12:20 |
||
De la: dienuta_nou, la data 2008-09-17 12:08:32buna fetelor......... In bucuresti am vazut deja femei, fete incaltate cu cizme... asa ca .. nu vad care ar fi problema.. si eu ma gandesc sa im iscot ghetutele din sifonier, ca mi-e si mie racoare la picioruse... Asa ca .. daca nu ii place cuiva sa nu se uite
|
||
|
sheeva Postat pe 17 Septembrie 2008 12:23 |
||
| eu mi-am luat hanoracul... | ||
|
Lucia1971 Postat pe 17 Septembrie 2008 12:35 |
||
buna dragilor!stiu ca e pranzul dar am chef de o cafeluta!..firbinte si dulce amaruie!cine se baga? ca doar nu-mi place sa beau cafeluta singura!
|
||
|
Postat pe 17 Septembrie 2008 12:59 |
||
De la: onnyta, la data 2008-09-17 12:59:20buna dragilor!stiu ca e pranzul dar am chef de o cafeluta!..firbinte si dulce amaruie!cine se baga? ca doar nu-mi place sa beau cafeluta singura! hellouuuuuuuuu, vino si in cafeneaua de pe www.garbo.ro....ca acolo se face la ceaun...mai poti bea si un ceai, schimba o reteta, primi un sfat
|
||
|
nuvola Postat pe 18 Septembrie 2008 11:15 |
||
|
neata dragii mei.. va doresc o zi frumoasa... onnyta ....ce mai faci draguta? ma bucur sa te revad...
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 18 Septembrie 2008 12:09 |
||
bine fac, iubita! ma pun la curent cu ce s-a intamplat cat am fost plecata! uffffff! nu imi place deloc ce am vazut pe aci.
|
||
|
Postat pe 18 Septembrie 2008 13:08 |
||
| stai linistita onnyta ca si eu am ramas la fel de dezgustata de ce am gasit cand m-am intors din concediu...asa ca ...noi sa fim sanatoase | ||
|
tya103 Postat pe 18 Septembrie 2008 13:21 |
||
...ca belelele vin singure, nu?
|
||
|
Postat pe 18 Septembrie 2008 16:40 |
||
|
Buna dimineata tuturor! Sa vedeti ce frumos e cand intri in joc si descoperi ca in jurul tau se arunca cu noroi... Nu mai sti ce si pe cine sa crezi...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 19 Septembrie 2008 09:18 |
||
De la: Lucia1971, la data 2008-09-19 09:18:38Buna dimineata tuturor! iubita....fa ce-ti spune inima!eu asa am facut si pot spune ca nu-mi pare rau.pup da' o cafelutza dai lucia? |
||
|
tya103 Postat pe 19 Septembrie 2008 10:10 |
||
Dau, cum sa nu? Tocmzi, ca am facut ce mi-a dictat inima. Si iata-ma din nou haladuind prin cafenele cu dor de prieteni...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 19 Septembrie 2008 10:58 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Care este melodia zilei tale de nastere? | 6 | De la: battleofwits 10 Decembrie 2010 10:14 |
| Deseneaza si castiga! | 4 | De la: pamela_1 15 Mai 2009 09:52 |
| Bagarea in seama... | 406 | De la: gya29 29 Februarie 2012 22:07 |
|
|
||
| Ce credeti despre urtuna ravasitoare cu rahat din centrul Bucurestiului ? | 17 | De la: MONSENIORUL 23 Februarie 2014 18:34 |
| Blog nou despre arta si masini. Tuning auto, masini exotice, arta unicat, wallpapere | 1 | De la: adiaerograf 15 August 2010 22:41 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.