Mai multe
|
Acesta este link-ul cu povestea mea de pe postul ACASA TV. Daca vreti sa il vizionati , va pup . http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-o-tanara-cu-picioarele-amput ate-are-nevoie.html |
||
|
dragalaspui Postat pe 11 Septembrie 2008 14:52 |
||
|---|---|---|
De la: dragalaspui, la data 2008-09-11 14:52:37Acesta este link-ul cu povestea mea de pe postul ACASA TV. Daca vreti sa il vizionati , va pup . puisorul meu...mersi mult...am facut si un download vom invinge...vom fii alaturi de tine....Ma rog lui Dumnezeu sa se termine cu bine....Sanatate multa si fericire puisorul meu...
|
||
|
Postat pe 11 Septembrie 2008 15:40 |
||
De la: dragalaspui, la data 2008-09-11 14:52:37Acesta este link-ul cu povestea mea de pe postul ACASA TV. Daca vreti sa il vizionati , va pup . am vazut, am plans si te-am admirat...ar trebui ca toata lumea sa vada vointa si tenacitatea ta si sa te aiba drept exemplu...mai ales cei tineri care cum dau un pic de greu se gandesc repede sa-si puna capat zilelor..ar trebui ca toti sa realizeze, asa cum faci tu, ca viata e frumoasa si ca merita traita...sincer, ai toata admiratia si sprijinul din partea mea, a sotului meu si a colegilor mei... |
||
|
|
||
|
Postat pe 11 Septembrie 2008 15:50 |
||
si eu! si eu! Ieri plangeam in cabinetul meu la job ca o proasta cand ma uitam la teveu! Puiutule, suntem langa tine! A, inca ceva. Nu numai ca esti fotogenica, dar mai esti si telegenica! Deci? Eu zic ca ai da bine pe sticla. Pe bune! |
||
|
Lucia1971 Postat pe 11 Septembrie 2008 16:40 |
||
|
Credeti-ma ca eu numai noatea reusesc sa va citesc in ultima vreme, eu stau si rad gandindu-ma la reactiile voastre, pe birou, pe sub birou, pe te mai miri cine stie pe unde....... Va multumesc din suflet pentru tot........., ma mai faceti sa si bocesc de fericire ca va am langa mine in acelasi timp ce rad. Mafia , daraga mea, cum downloadez si eu, ca nu ma pricep A, inca ceva. Nu numai ca esti fotogenica, dar mai esti si telegenica! Deci? Eu zic ca ai da bine pe sticla. Pe bune! Multumesc Lucia, poate ca o sa imi pot indeplini visul asta , cine stie, viata merge inainte, cu bune, dar si cu rele. Altfel nu am simti ca traim, ar fi prea frumos sa die numai bine, dar greu ca nu este rau, altfel nu am avea pentru ce sa luptam. Stiu ca in fiecare este acunsa cate o dorinta mai mica sau mai mare, cu credinta si rabdare vom reusi. Inocica, va multumesc ca sunteti si voi alaturi de mine, iar in ceea ce ii privest epe cei care se lasa doborati de greutati...., eu mi-as permite sa le dau urmatorul sfat. INDIFERENT CA LE ESTE BINE SAU RAU,SA AIBA INCREDERE IN EI, SI SA NU ISI PIARDA CREDINTA IN DOAMNE , DOAMNE, EL SE ALFA IN FIECARE DIN NOI, SI NE AJUTA, NE DA PUTERE, DAR DACA NOI NU FACEM CEVA PENTRU NOI INSINE, EL NU NE POATE DA CU FORTA. |
||
|
dragalaspui Postat pe 12 Septembrie 2008 02:49 |
||
| princessdi99 super tare | ||
|
di_cristina Postat pe 15 Septembrie 2008 03:44 |
||
|
vai de capul meu....micutzule!!!!!!!emma!!!!!!!!!! am ramas socata!!!!!!!gata!!!!!!!! dar totusi am o intrebare:daca nu avea dinti in gura ...se ce ai mai sarutat-o?
|
||
|
tya103 Postat pe 15 Septembrie 2008 14:36 |
||
|
a dracului intrebare m-a framanta si pe mine ...pana am descoperit ca de fapt eram asa de "afumata" incat sunt amnezica...sau el este amnezic...sau ma rog unii dintre noi suferim de memorie selectiva... n-are importanta tya..ce crede domnul avorton cretinoid despre mine ci mai nasol este ce i-a facut iubitei...daca vei citi istoria scandalului...iti vei da singura seama ca... asta este cucerirea troiei in buna regula doar ca nu prea ii iese ca de data asta "troienii" au inteles cum ca acel calut e de fapt pierzania lor.... uite asa ca de distractie....alege tu pe care vrei sa il citesti.... http://www.kudika.ro/comunitate/dandanaua_reloaded/blog/view/3596/comentariu-pe-text-si-impresii-IQ-.html |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 16 Septembrie 2008 08:15 |
||
De la: tya103, la data 2008-09-15 14:36:34vai de capul meu....micutzule!!!!!!!emma!!!!!!!!!! nu am avut nimc mai bun de facut la acel moment. noroc ca a venit meliduta ziua dupa si am avut o femeie frumoasa cu care sa merg la pensiune.pacat ca pierdut ai mult timp dupa frumusetea ei,pana la urma inutile dupa cum se vede din comportamentul ei trebuia sa raman la statutul de afemeiat decat sa caut sa fiu baiat serios.
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 14:18 |
||
|
pai si acest lucru nu-ti spune nimic cu privire la comportamentul tau?ma surprinde! te credeam baiat inteligent! eu am inteles faptul ca nu femeile din viata ta au fost vinovate!tu esti singurul vinovat!si o recunosti singur din ceea ce zici! |
||
|
tya103 Postat pe 16 Septembrie 2008 14:28 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-09-16 08:15:45a dracului intrebare m-a framanta si pe mine ...pana am descoperit ca de fapt eram asa de "afumata" incat sunt amnezica...sau el este amnezic...sau ma rog unii dintre noi suferim de memorie selectiva... sa nu uite cineva de blogul meu acolo ete totul intreg,nerastalmacit. cu ce incerca melinduta sa ma recucereasca pe mine profitand ce cearta mea cu sultanul. daca ma gandesc mai bine parca vad ca ma cert cu amaratu ala degeaba saracu a sarit andrea din tabara in tabara in cateva zile de mama focului. asa a si ajuns la 3 barbati pe luna. mai are putin si ma prinde din urma aldracu sa fiu de nu a ajuns scandalul asta comedie,parodie,caterinca ssmd
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 14:29 |
||
De la: tya103, la data 2008-09-16 14:28:11pai si acest lucru nu-ti spune nimic cu privire la comportamentul tau?ma surprinde! cautam sa fiu ironic dar cu siguranta se vor scrie alte capitole despre asta
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 14:30 |
||
| nu...e mai rau:e ca in filmele cu prosti! | ||
|
tya103 Postat pe 16 Septembrie 2008 14:56 |
||
Hey! Am observat ca s`a inchis cafeneaua 'fara rautati'! Hm...de ce oare?
|
||
|
Kittynelle Postat pe 16 Septembrie 2008 15:01 |
||
te-ai rugat tu prea mult pe "ALT FEL DE CAFENEA"
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 15:26 |
||
De la: stef80, la data 2008-09-16 15:26:54te-ai rugat tu prea mult pe "ALT FEL DE CAFENEA" da norocosuleeeee a fost stearsaaaaa o lasam asa sau vrei sa continuam aici? sincer nici nu mai stiu de ce dracu ne certam
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 15:39 |
||
|
m-a sunat melinduta ..,am vb o ora la telefon si destul de mult pe mes..!! voi reveni cu multe amanunte..
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 16:06 |
||
De la: stef80, la data 2008-09-16 16:06:18 m-a sunat melinduta ..,am vb o ora la telefon si destul de mult pe mes..!! hai ma stef terminati cu fazele astea.. fata aia este si ea o mincinoasa si o prefacuta nu cred ca mai intereseaza pe cineva ce are de spus ea sau micutzul (chiar si tu, sultane) in legatura cu acest subiect..acum daca kudika tot a avut bunavointa sa stearga cafeneaua fara rautati... LASATI-NEEEEEEEEEEEEEE!!! continuati pe privat ! |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 16:13 |
||
De la: zuzu_mic, la data 2008-09-16 16:13:25De la: stef80, la data 2008-09-16 16:06:18 m-a sunat melinduta ..,am vb o ora la telefon si destul de mult pe mes..!! AICI SPRE UIMIREA TUTUROR TREBUIE SA FIU DE CAESI PARERE CU ZUZA MICA
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 17:03 |
||
De la: mic_negru_si_urat2, la data 2008-09-11 03:12:28De la: stef80, la data 2008-08-06 21:25:45 |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 17:55 |
||
stef.. stiu f bine cat de greu e sa taci cand auzi asemenea chestii la adresa ta.. dar tu mie de cate ori mi-ai spus sa nu mai bag de seama si sa nu mai pun la inima?? duci acelasi razboi imposibil pe care l-am dus si eu cu stii tu cine.. si care s-a terminat doar pt ca m-am plictisit eu deoarece respectiva persoana nu renunta sub nici o forma! aici nu mai e vorba de ,,tacut,,.. s-au spus deja atat de multe lucruri incat toti cei care avem macar un neuron ne-am dat seama de cateva lucruri si ne-am format o parere.. nu mai ai cu ce argumente sa vii, mai ales din partea acelei fete care a vorbit cum a vorbit (deoarece eu nu cred ca micutzul a inventat TOATA conversatia de pe mess, ba' chiar sunt convinsa ca e real maaaare parte din ce scrie acolo). Pe alte teme, acum ceva timp, am mai vazut izbucniri pline de rautate ale acelei fete, asa ca sunt convinsa ca a scris mult din ceea ce a postat el.. Deci si prin urmare.. nu cred ca ceea ce spune ea mai are credibilitate in fata cuiva de aici. Daca vrea sa te convinga pe tine sa o faca in privat si tu decizi de o crezi sau ba.. Oricum tu nu mai ai nimic de demonstrat in fata nimanui.. Au trecut deja atatea zile.. e chiar deranjant sa dam cu ochii mereu de acelasi schimb de replici dur.. pe bune.
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 18:10 |
||
ce-i mult..strica !:P nu mai e funn si nici interesant..e chiar plictisitor sa citesti pagini intregi ! Lasa`i mah oana sa se certe unde vor k oricum nu mai intereseaza pe nimeni... Nu sunt dekt mesaje " kktule, mincinosule, jegosule" etc :P Nu te mai chinui :D dak se simt bine baietzii lasa`i sa`si etaleze orgoliul care mai d e carre
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 16 Septembrie 2008 18:16 |
||
|
am promis ca aici nu voi mai posta la adresa lui si nu-i voi mai raspunde..!! am sa-i dedic un topic special,unde am sa atrag atentia celor ce vor sa intre ce vor gasi acolo.. sa nu am reclamatii ulterioare.. iar melinduta(andreea),ar putea demonstra cu arhiva proprie.. ,daca discutiile din 12 septembrie, coincid cu ce spune el atunci se va putea vedea daca este sau nu vinovata... asa deci, eu aici voi mai intra numai pentru cafeluta..
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 18:24 |
||
|
seara buna dragii mei....ce mai faceti? cum o mai duceti? glitter-graphics.com glitter-graphics.com |
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 16 Septembrie 2008 18:38 |
||
|
in premiera DJ BAAU...va sta la dispozitie cu dedicatiile voastre preferate pe o durata de o ora.....va astept..... iar acum am sa deschid emisiunea cu o melodie...dupa care vor urma dedicatiile in direct.....TINETI APROAPE CU DJ BAAU... |
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 16 Septembrie 2008 18:58 |
||
pe rand va rog..nu toti odata ca nu ma mai tin cu dedicatiile... deci, care era urmatoarea dedictie????
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 16 Septembrie 2008 19:19 |
||
se pare ca v-ati speriat de DJ BAAU..OK VA FII DJ CUUCU.... si la sfarsitul emisiunii o melodie care-mi place...mai veche..maiiiii....dar ok....pana data viitoare DJ CUUCU va ureaza o seara placuta... |
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 16 Septembrie 2008 19:39 |
||
|
http://www.kudika.ro/comunitate/mic_negru_si_urat3/blog.html nu reusec sa postez totul aici. ADIOS ARRIVEDERCI ASTA LA VISTA BYE BYE PA PA ADIOOOOOOOOOOOOO |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 19:39 |
||
|
http://www.kudika.ro/comunitate/mic_negru_si_urat3/blog.html nu reusec sa postez totul aici. ADIOS ARRIVEDERCI ASTA LA VISTA BYE BYE PA PA ADIOOOOOOOOOOOOO |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 19:39 |
||
|
angelo...chiar nu gandesti deloc....sincer acum...vrei si aici sa murdaresti topic-ul??? hai mai lasa-ne cu aerele tale ca nu ne intereseaza.... |
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 16 Septembrie 2008 19:41 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| o scuza buna...!! | 5 | De la: dandanaua_reloaded 27 Februarie 2010 19:21 |
| ce melodii credeti ca sunt :dragutze, cool, funny si au un videoclip pe masura | 4 | De la: Adora_me 27 Iunie 2009 10:19 |
| doresc si eu vizualizare in carti | 22 | De la: kudika099473 23 Martie 2010 17:14 |
|
|
||
| bointer.net - pentru cele care au afacerile lor si nu numai | 1 | De la: bointer_net 31 Martie 2010 17:35 |
| Cafeneaua Premiilor Grammy | 4 | De la: iulia069834 13 Februarie 2010 11:42 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.