Mai multe
|
:)) buna dimineata fetee!! sa aveti o zi buna dragelor! gabita nu mai fii suparata ca maine e vineri! :))) |
||
|
Postat pe 19 Iunie 2008 10:17 |
||
|---|---|---|
| da....lucrez si sambata pana la 14.00. dar lasa ca m-am invatat.acum mi-a mai trecut ca ma drogai cu o cafea de-asta tare...si de la voi si de la mine:)))si in plus incepu sa mai zambesca si soarele asta...putin asa. | ||
|
gabytza21 Postat pe 19 Iunie 2008 11:30 |
||
| cucu bau:) | ||
|
|
||
|
criss_a Postat pe 19 Iunie 2008 13:03 |
||
| mie cine imi da o gurita ca iar tre sa fug de doua trei zile tot incerc sa imi beau cafeaua in liniste si nu reusesc nicium.....si pe asta o beau pe fuga. | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 19 Iunie 2008 13:34 |
||
| eu...,s-o beti cu placere si in liniste..!!! | ||
|
Postat pe 19 Iunie 2008 13:42 |
||
| stef dragu'lu ema .....tu cum reusesti sa bei cafeaua????? | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 19 Iunie 2008 14:05 |
||
| pai daca da sultanul cafea,beau si eu,ema,tu ai baut,a fost buna?sultane sa nu-mi pui zahar,pun eu cit vreau.va pup pe toti si pe toate. | ||
|
mari58 Postat pe 19 Iunie 2008 14:53 |
||
| buna!!!!!!!fiecare gurita de cafea in vacanta ma dus cu gindul la voi.promit ca de maine o sa fiu activa deoarece inca am casa plina de oaspeti!va pup pe toti din tot sufletul meu. | ||
|
Postat pe 19 Iunie 2008 15:12 |
||
| buna!!! france te vanez!! :))) poate de maine nu-ti faci norma ca sa vezi ce bataita iti trag! | ||
|
Postat pe 19 Iunie 2008 15:14 |
||
| promit draga prietena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!te pupic! | ||
|
Postat pe 19 Iunie 2008 15:27 |
||
| ema draguta mea,fu' buna intrebarea ta..:))eiiii, uite ca mi-o indulcirati voi.!!! :))mari58,nasa mea scumpa si draga,etta si melinduta la telefon si nu in ultimul rand..,draguta lu'sultanu francia,prin revenirea sa, in HAREMUL NOSTRU MINUNAT!!Bun venit france..!!ne bucuram cu totii mult... | ||
|
Postat pe 19 Iunie 2008 16:08 |
||
| eeee ma bucur sultane ca ..... esti inca stapan peste harem.... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 19 Iunie 2008 17:27 |
||
|
DRAGA EMA CU TOT RESPECTUL LA MINE LA COAFOR O GURITA SI O CAFELUTA SE GASESTE LA ORICEORA!!! FARA SUPARARE TOVARASU STEFF!PROMIT CA SI IO IMPART DIN HAREMUL MEU CHAR DACA AM FOST PRIMUL CARE A FURAT O GAINUSE DEJA.NU SPUN NUME CA NU AM PERMISIUNEA DAR INCERC SA RAPORTEZ PENTRU A FI ONEST |
||
|
Postat pe 20 Iunie 2008 05:58 |
||
| buna dimineata,gata cafeaua,buna,buna,azi a iesit soarele la noi,o zi buna va doresc! | ||
|
mari58 Postat pe 20 Iunie 2008 07:32 |
||
| neata. E amara cafeluta. Ma gandesc ca pana acum nu am simtit niciodata ca sunt singura, eu cu mine insumi formam un om complet; de ieri simt ca lipseste ceva, realizez ca e cam pustiu pe aici. E ciudat... sper sa imi revin repede. | ||
|
amme22 Postat pe 20 Iunie 2008 09:04 |
||
| o fi ceva in aer?eu sunt trista de cateva zile,nu pot sa mananc(asa cum mancam), nu ma mai bucura decat ff putine lucruri...si nu reusesc sa gasesc cauza...e bine ca macar constientizez:))azi e cea mai adormita cafea pe care am baut-o toata saptamana. | ||
|
gabytza21 Postat pe 20 Iunie 2008 09:27 |
||
|
neatzaaaaaa!!! :)) fetelor dragelor, ce va veni?? iauzi la ele triste... alooooooo!!! trezirea la viata ca va bat de nu va vedeti!! haideti la o cafeluta acus, dupa ce va certai! :))) |
||
|
Postat pe 20 Iunie 2008 09:56 |
||
| Buna dimineata onyta....buna dimineata tuturor...va urez o zi frumoasa si as mai spune dar pana nu beau cafeaua nici nu vad bine tastele...va pup | ||
|
claudia_s Postat pe 20 Iunie 2008 10:38 |
||
| :)) neata claudita! eu ma trezii de mult. sa ai pofta la cafeluta! | ||
|
Postat pe 20 Iunie 2008 10:58 |
||
| dragilor cu voi cafeluta are alt gust...........fetelor zimbiti ca viata poate fi o vesnica bucurie.totul sta in puterea noastra! | ||
|
Postat pe 20 Iunie 2008 14:21 |
||
| :)) da bine le zici mai france! tare dor mia fost de toa! :)) | ||
|
Postat pe 20 Iunie 2008 14:25 |
||
| DRAGA AMME VIATA MERGE INAINTE.NU TREBUIE SA TE SIMTI SINGURA.ORICE PROBLEMA ARE O SOLUTIE.ESTI TANARA SI ATRAGATOARE.CAPU SUS SI INAINTE CU TOATA PUTEREA | ||
|
Postat pe 20 Iunie 2008 14:34 |
||
| Fetelor...am avut netu "bolnav" ..cateva zile ..dar si-a revenit.. Mi-am zis sa va fac in ciuda...:))) am baut o cafeluta azi cu Etta si Sorin ..(lionul).. :)) Buna buna cafeluta..si v-am barfit si pe voi un piculet... :))) Gainusa mai sta cateva zile la mare...dar...vine la cafeluta dupa..e o dulceatza Etta.. Sa aveti o zi placuta..de vineri .. vine si weekend'u.. distrati-va care cum puteti ..iar Stef...cartea mama.. sub perna.pe perna, la masa.sub masa..ca te mananca cadanele...:)))) | ||
|
mia_mia Postat pe 20 Iunie 2008 16:28 |
||
| dracii ma ia...!!!=)))multumesc iubita mea si-a noastra.., mia-mia...:))te poopa lionul..??????? :))asa cum ii spusei la telefon ??.. | ||
|
Postat pe 20 Iunie 2008 19:17 |
||
| ??? miiiiia cum a fost???ia zi airamas si tu fara grai ca mine????etttttaaaaaaa, sa nu care cumva sa nu ne vedem cand sunt in concediu ca mor de ciuda.un pup mare la toata lumea,cafeaua asta ma tine treaza inca..!!! | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 20 Iunie 2008 23:21 |
||
|
Slabeste folosind fructul Basha Miercuri,Joi,Vineri,..16,17,18.. iulie,august,septembrie,.. 2008,2009,2010...Zile nici prea "grase" de prea multe evenimente dar nici prea slabe de lipsa lor..Zile ideale este pentru cineva care slabeste folosind fructul Basha.NU TE MAI INGRASA UTILIZAND TRATAMENTE/PASTILE DE SLABIT!!SLABESTE FOLOSIND FRUCTUL BASHA(intre 6-9 kg din chiar primele saptamani de folosire a tratamentului)id:fructul_basha |
||
|
Postat pe 21 Iulie 2008 14:37 |
||
n-ai nimerit-o !!!....Cafeneaua s-a mutat dupa colt !!!......:))))).....
|
||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 12:50 |
||
| fetelor stiu ca nu este frumos, dar am nevoie de ajutorul vostru.credeti ca ma puteti ajuta cu un raspuns? | ||
|
casnicie Postat pe 6 August 2008 21:14 |
||
nu sunt fata,si cafeneaua nu mai este aici..mergi pe cafenea 2..
|
||
|
Postat pe 6 August 2008 21:25 |
||
VA ANUNT CA AZI SE DIFUZEAZA REPORTAJUL CU MINE LA POSTUL ACASA TV, LA ORA 17.30, IN RELUARE LA ORA 24.00
|
||
|
dragalaspui Postat pe 10 Septembrie 2008 14:41 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| party halloween | 5 | De la: _oktober_ 1 Noiembrie 2009 09:56 |
| Sondaj - ce fel de cumparator sunt? | 11 | De la: Ander 12 Iulie 2012 00:14 |
| plsssssssss :* | 1 | De la: alice_aelyen 22 Ianuarie 2010 15:48 |
|
|
||
| Relatie toxica ! | 38 | De la: faith742011 27 Noiembrie 2011 16:20 |
| NU RATA , DEVINO PARTENER TRUST COMMUNITY SI VEI FI F BINE PLATIT + PREMIII MARI ...INSCRIERE GRATUITA !!! | 1 | De la: dana92 1 Februarie 2010 16:18 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.