Mai multe
| dragele mele,va promit ca atunci cand o sa stau pe plaja,o sa va "perversitez" prin telepatie!!!....ca nu va lasa mama la greu!!.....cat te priveste,morcovelule,o sa incerc cat pot eu de mult sa nu cad prada tentatiei....avand in vedere ca primele 2 zile o sa fiu cam singurica pe cearceaf,ca lionu'-i la sedinta.....se "perfectioneaza"!!.....da' oleaca de "clateala oculara" am voie???..... | ||
|
Postat pe 16 Iunie 2008 13:33 |
||
|---|---|---|
| gainusa draga,poti sa faci orice,chiar si "ciorbe si salate",dar sa nu vii in patul meu obosita ,caci te voi inlocui cu alta...:)) | ||
|
Postat pe 16 Iunie 2008 13:44 |
||
| o sa "mananc" o salata din piept de pui,ca e preferata mea.....si poate dintr-un piept deeeee ...unu' mic,negru si urat....:)))....cat priveste oboseala,stai fara grija,ca sunt rezistenta....daca nu ,imi dai tu un Red-Bull,ca sa prind aripi din nou....daca mi-or zbura alea vechi de gainusa credincioasa!!!....=))))... | ||
|
|
||
|
Postat pe 16 Iunie 2008 15:39 |
||
| RED BULL,reteta fericirii !!!=))contine taurina,bun pt femei...!!!dar... | ||
|
Postat pe 16 Iunie 2008 15:44 |
||
| eta,iti doresc sa ai timp fr,sa ai grija cu soarele,pune in bagaj crema cu protectie maxima 30,sa te distrezi si pt noi,cit despre fete,am eu grija de ele,eu le culc,eu le trezesc,pa,drum bun! | ||
|
mari58 Postat pe 16 Iunie 2008 16:06 |
||
| draga Mary,o sa iau crema de protectie,fii sigura,ca nu vreau "sa ma frig"!!!....si pe langa crema ,o sa iau inimile voastre,ale tuturor,in bagajele mele,undeva( vorba cantecului )....ca o sa-mi fie dor de voi!!!....:((((.... | ||
|
Postat pe 16 Iunie 2008 18:09 |
||
| pa etta draga! destrabalare placuta cu lionul tau! si noua o sa ne fie dor de tine! te asteptam cu forte proaspete! :))) | ||
|
Postat pe 16 Iunie 2008 18:15 |
||
| HMMMM..,POATE VII OBOSTA..,SA VEZI "CE-TI TRAG"...!!poop ,PERVERSOOOOOOO !!mi-ai stricat toate pustoaicele din HAREM...:)) si- acus pleci la mare????????o sa-mi fie tare dor de tine..:(( | ||
|
Postat pe 16 Iunie 2008 18:58 |
||
|
cine mai are o cafea si pt mine ca nu mai pot. Nu stiu pe unde am pus 3 in 1 ala.... Unde pleci Eta? Vreau si eu |
||
|
amme22 Postat pe 16 Iunie 2008 20:39 |
||
| aha, la mare. Pai la noi nu te gandesti? cum pleci asa... de capul tau? VREM SI NOI MARE! Macar o lopatica de nisip si o galetusa de apa sa ne trimiti. | ||
|
amme22 Postat pe 16 Iunie 2008 20:49 |
||
|
La mare? Ce as merge si eu.... Cum era cantecul acela de Andre "Liberaaaaa la mare""" |
||
|
vera11 Postat pe 16 Iunie 2008 21:07 |
||
| un poooooopik de midnight hour pentru voi!!!...o sa va trimit de acolo o raza de soare si un vuiet de val.....numai sa va ganditi la mine....ca vi le trimit telepatic!!!.....siiiii...buna dimineataaaa!!!!...azi sunt prima la cafeaaaa!!!...sac ,Maryyy!!....eu o fac si tu le-o incalzesti,da???.....pup dulce inca o data!!!....ciaooo.... | ||
|
Postat pe 17 Iunie 2008 00:01 |
||
| buna dimineata,gata cafeaua,simtiti mirosul?si uite daca vr v-o incalzesc si pe a lui eta!o zi buna va doresc! | ||
|
mari58 Postat pe 17 Iunie 2008 07:40 |
||
| buna dimineata!buna cafeluta! va pup. | ||
|
Postat pe 17 Iunie 2008 09:46 |
||
| neatzaaaaa!!!!ettooooo!!!!vrem si noi!!!la mareeee!la soareeeee!!!!offf, hai sa mai luam o gura d cafelutza sa ne innecam amarul, k uite, unii p la mare, noi tot aici..la mare...inghesuiala la cafenea!pupici tuturor si o zi insorita!!! | ||
|
Postat pe 17 Iunie 2008 10:38 |
||
| buna ziua spre seara:)). distractie placuta la mare etta! sa te prajesti si pt noi si bineinteles ca ai liber la " clatit privirile":)) vrem si noi la mare ...da mai asteptam un pic!:)) | ||
|
Postat pe 17 Iunie 2008 16:09 |
||
| :(((((eu nici nu stiu daca o sa am concediu...ca de...vara isi pune lumea termopane...dar lasa ca un week-end tot fug pana la munte macar...ca e mai aproape.distractie placuta etta si vezi ca e apa rece...sa nu (te) racesti:)) | ||
|
gabytza21 Postat pe 17 Iunie 2008 16:46 |
||
| ia sa beau si eu o cafea mica cu voi si sa vedem ce mai e ou pe aici | ||
|
amme22 Postat pe 17 Iunie 2008 18:59 |
||
| buna dimineata,haideti la cafea,e gata,azi e mai tare,ca la noi iar a plouat.amme22,hai draga la orice ora,eu nu am probleme,pot sa beau cafea si noaptea!zahar puneti voi,stiti nu?o zi buna sa aveti! | ||
|
mari58 Postat pe 18 Iunie 2008 06:49 |
||
| valeu mari scumpa mea matinala esti....vreu si io o gurita ca tre sa fug restul o beau la birou...pupici la toata lumea si o zi superbaaaa!!!! | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 18 Iunie 2008 08:31 |
||
| buna dimineataaaaaaa!! puturosilor! ati cam lipsit ieri de la cafeluta! | ||
|
Postat pe 18 Iunie 2008 09:24 |
||
| de astazi inainte sa mai puneti o ceasca si pt mine...defapt o cana...sau mai bine dati-mi una tare, tare ca ma supara unu' chaos asa de dimineata! | ||
|
gabytza21 Postat pe 18 Iunie 2008 09:45 |
||
| BUNA DIMINEATA...!!Ieri dupa amiaza,PERVERSA ASTA de gaina ..,grasa si frumoasa..,stand cu fesele la soare,s-a gandit ea la mine asa..!! :))si ma trezii c-un telefon !!! ce credeti c- auzii in el ??? valurile marii pe plaja la mamaia..,vorbe dulci..,si raze de soare trimise..!!!:))SERIOS..,dar,ATENTIE..,ele erau trimise TUTUTOR ,cu MILIOANE de poopici..!!!MULTUMIM CU TOTII ,DRAGA NOASTRA..,PERVERSA si NU UITA CA NE LIPSESTI . Sa aveti pofta tuturor si o zi cat mai frumoasa!! | ||
|
Postat pe 18 Iunie 2008 09:51 |
||
|
multumim pt. mesaj! eu una, ma emotionai toata! :))) gaby, nu mai fi draga suparata ca asa e el(domnul chaos). |
||
|
Postat pe 18 Iunie 2008 09:56 |
||
| Neatza...beau si eu o cafeluta cu voi ..si ma duc la plaja ...s-o vad pe Ettutza... gainusa...:))) Cand ma intorc..o sa fiu si eu ..cum zice melinduta.."perversita" ..:)) Hai ..va pup pe toate /toti .. si sa aveti o zi minunata.. P.s ..un zambet si pentru chaos..ca deh..sunt bine dispusa azi ..pun io biciu pe el ..mai incolo ..:))) | ||
|
mia_mia Postat pe 18 Iunie 2008 10:28 |
||
|
:)) maaaaaaa!! ce faceti voi acolo? va destrabalati fara noi??te pui bine cu nea maciuca? :))) |
||
|
Postat pe 18 Iunie 2008 10:54 |
||
| mai fetelor...dar aveti treaba nu gluma...ce e asa pustiu pe-aici?nu aveti timp sau subiecte de barfit?:))) | ||
|
gabytza21 Postat pe 18 Iunie 2008 11:30 |
||
| buna seara!!!! vad ca gabi e vie si nevatamata, si cam nevorbita:), lucru ce ma bucura.de cafea la ora asta nu cred ca are nimeni pofta, da eu incerc, poate poate...am vesti: i-mi schimb locul de munca si:IN 2 SAPTAMANI TERMIN SESIUNEA!!!!! bucurie maxima... pe mine:)). o sa ne cafelim impreuna la ore rezonabile:)) va pup! | ||
|
Postat pe 18 Iunie 2008 19:28 |
||
| buna dfimineata,gata cafeaua,haideti va servesc cu drag,e mai tare si azi ,ca la noi tot ploua,urita vreme.oare cum o fi la mare?ma gindesc la etta,mia mia,v-ati intilnit?o zi minunata sa aveti! | ||
|
mari58 Postat pe 19 Iunie 2008 07:09 |
||
| pffffuuuu!iar la serviciu....la acelasi...si tot cu o cana de cafea in fata...ce naspa...parca e ieri...sau alaltaieri...toate zilele sunt la fel.....NU MAI POT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
|
gabytza21 Postat pe 19 Iunie 2008 09:43 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| vrei sa fii reprezentant AVON?? | 3 | De la: taiko_delia 15 Ianuarie 2010 19:25 |
| castigi un ban in plus distrandu-te | 5 | De la: mikela_my 9 Martie 2009 15:19 |
| The truth about Schmidt | 9 | De la: Keith_David_1 11 Mai 2014 10:49 |
|
|
||
| am o problema :-s!!! | 6 | De la: jeanpierre 5 Februarie 2010 20:28 |
| Am si eu o problema | 6 | De la: aliona_larisa 11 Mai 2009 14:23 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.