Setari Cookie-uri

minciuni, amante si amanti

2 kestii nu pot suporta pe lumea asta : prostia si minciuna! In privinta prostiei, m-am invatat sau incerc sa-nvat, inca, sa fiu ceva mai toleranta, dupa proverbul clasic romanesc 'de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere', dar incerc, in acelasi timp, sa evit sa intru in contact cu prostii ca, deh, daca se ia? mai stii? te risti? si oricum, si daca nu se ia, sigur te enervezi! dar in privinta minciunilor si-a mincinosilor, nu pot fi decat intransigenta si dura! si de-aici ajung la amanti si amante, ca vad ca se posteaza intensiv pe site telenovele cu amanti si amante, ca, nah, asta e, viata bate filmul!! si ori scrie o femeie necajita ca a fost parasita pentru amanta, si o compatimesc sincer, si-i strigam toate in cor : 'curaj! si da-l naibii de nenorocit!', ori ne scrie cate o amanta/viitoare amanta, care vrea si c sot si cu iubit, ori scrie amanta, femeia cealalta, care-l are p el, craiul cu nevasta si copil acasa, si se vaicareste ca sufera ca nu i se dedica exclusiv amantul ei!!!si atunci ma indignez! ca unele vor sa le intelegem, ca viata-i grea si ele nu mai sunt apreciate, ca adica de ce nu se poate si cu sotul/prietenul/iubitul actual si cu amant??? si daca le raspunzi urat, iti mai si zic ca ca esti rea! altele vor sa ia ele barbatii de la alte femei din casa si vin aici sa se jeluie ca nu-ntelegm noi, chipurile, drama existentiala prin care trec ele!! pai mai, oameni buni, inca nu v-ati dumirit ca pe minciuni nu se poate cladi sau mentine nici un fel de relatie??? si adica de ce sa minti? nu-l mai iubesti, nu-l mai vrei, ai gasit p-altul 'mai ortoman, si cu oi mai multe', ti-ai gasit, brusc si dintr-o data, iubirea vietii/jumatatea ta perfecta, sau el, ala insuratu', te-a gasit pe tine si l-a voit marea amoare??? OK! nimeni nu are, cred, nimic impotriva sa dai frau liber pasiunii si iubirii si sa-ti traiesti viata asa cum simti!!! dar NU MINTI! de ce sa sufere omul de langa tine, sotie, sot, iubit/a, indiferent daca are sau nu o parte de vina? de ce sa-l tii de prost, cand tu ai pe altul/a, si pe el/ea nu-l/o mai iubesti? nu-i mai cinstit sa-i spui ce simti si sa inchei relatia intr-un mod onest si demn...va place asa de mult sa traiti vieti duble, sa va mintiti si sa fiti mintiti/e, incat nu realizati in ce mocirla va bagati? nu credeti ca viata noastra ar fi mai simpla si mai frumoasa daca nu ar mai fi atatea minciuni si mincinosi in ea?

Postat pe 11 Martie 2008 12:53
Ba da .ai dreptate!In toate cazurile cred k ar trebui sa se aplice ce ai spus tu:sa se spuna adevarul...dar ma intreb ..in cazul casniciilor cu copii..le vine cam greu sa spuna adevarul...si femeilor si barbatilor..si sincer nu stiu ce as face (sigur) k mai am multe de invatat si cred in zicala "never say never" dar cred k dak m-as afla in situatia celor cu copii, si mi s-ar aprinde, doamne fereste, calcaiele dupa altul....mi-as pune STOP cu toata fiinta mea...pt k pana la urma voi fi femeie maritata si mama si nu o sa vreau sa calc stramb....Oricum nu vreau sa ma vad EVER in situatia asta...sper si imi doresc ca pe barbatul cu care o sa am o familie, sa-l iubesc toata viata si sa nu imi trebuiasca altceva.
Asa ca, eu una, m-as feri sa mint, pt k si eu urasc minciuna...(ori m-as abtine de la alte tentatii in cazul in care am o familie, ori risc si pun stop unei relatii, decat sa insel)
iulia12
Postat pe 11 Martie 2008 13:26
Draga Iulia pusasi punctul pe I!Problema este ca acest tip de femei nu realizeaza cat de mult rau fac celor din jurul lor!Sau poate ca nu le intereseaza?Cica, cer un sfat, dar de fapt cred ca vor sa fie aprobate pentru ceea ce fac.Si na, normal ca le deranjeaza daca nu sunt luate in serios.Pacat ca exista astfel de oameni!

Postat pe 11 Martie 2008 13:41
mai iulia, cinstea si adevarul sunt virtuti care se pierd undeva in negura timpului. ideal ar fi sa avem taria de a spune lucrurilor pe nume. eu sunt genul"verde-n fata", dar ma mai uit si prin jurul meu si vad ca nu toata lumea e ca mine.uneori fac haz de necaz spunand ca ar trebui sa fiu protejata prin lege ca sunt "specie" pe cale de disparitie. despre cele ce povestesc despre relatiile lor adulterine cautand compasiune si intelegere ... deh... fiecare face ce si cum poate. unii s-au invatat sa traiasca in minciuna. sa fie la ei!

Postat pe 11 Martie 2008 14:13
In sfarsit deschide cineva subiectul acesta....saptamana aceasta numai asa ceva am citit....m-a inselat....l-am inselat....si bla,bla,bla...nu stiu cine a inceput dar au prins curaj toate femeile ..... decat sa astepte comentariile noastre mai bine ar spune adevarul ca doar toate care au scris la aceste subiecte sunt "femei" si nu "copile" care sa le fie frica sa spuna adevarul.Pt. mine personal oamenii care inseala sunt oameni fara caracter...nu exista nici o scuza sa inseli,nu-l mai vrei desparte-te si apoi culca-te cu o mie de barbati daca asta iti place...dar prima data desparte-te!
butterflylili
Postat pe 11 Martie 2008 15:18
Vina este in egala masura si a barbatului care uita de familia de acasa dar si a amantei care isi deschide larg bratele amagindu`se ca dragul de el , care pozeaza in barbatul neinteles gaseste la ea ce n`are nevasta , si vai doamne ce femeie se simte!!!Amanta de fapt se multumeste cu putin iar barbatul ia ce e mult , si clipele cu amanta si nevasta care il asteapta cuminte acasa! Trezireaaaa...amantelor...povesti d`astea gen "traim o iubire interzisa" , "lumea nu ne vrea" de cand pamantul ...si 90% daca nu chiar mai mult au acelasi deznodamant! Respectati`va pe voi inseva mai mult ca si femei si orientati`va catre cel care va poate oferi totul , nu unul care va mai ofera cate`o clipa de tandrete cand isi aduce minte...si nu de voi...ci ca nu e satisfacut! Atunci cand exista un sentiment de iubire adevarat nimic nu ne poate opri , nici macar acel act de casatorie , pe care l`ar fi semnat de mult timp barbatii care va tot mint ca au nevoie de timp sa faca pasul.V`ati indragostit de niste lasi si voi sunteti niste lase la randul vostru ca nu luptati in viata pentru mai mult! Iar cand va bagati intr`o familie in care exista si copii...sa va asteptati sa vi`o luati urat de la viata intr`o zi...ca pana la urma totul se plateste!
Kittynelle
Postat pe 11 Martie 2008 15:59
Dar ce faci cind ai suferit pt ca omul pe care l-ai iubit te-a inselat si te-a parasit pt alta care era casatorita si mai avea si copii?Sa va spun ce am facut eu l-am judecat,l-am urit si mi-am spus ca eu nu voi desparti niciodata o familie!Si surpiza..............de vreo 2 luni de zile traiesc niste sentimente care nu le-a tait niciodata ,un barbat insurat s-a indragostit nebuneste de mine si desi ma opun din toata fiinta si incerc sa-l ignor,cind sunt acasa singura cu gindurile mele mu-mi doresc decit sa ma stringa in brate si sa fiu cu el pt ca si eu m-am indragostit de el!In continu mi se spune nu mai gindi si actioneaza caci poate fi cea mai mununata poveste de dragoste pe care ai trait-o,eu am mai trait o poveste minunata in urma cu 8 ani si pobabi ca tinjesc dupa aceea poveste dar atunci era altceva el nu era insurat!E destul de greu cind ti se intimpla asa ceva pt ca nu sti ce sa faci!in postura in care va fi sotia lui daca noi vom continua am fost si eu atunci cind am aflat ca sunt inselata de logodnicul meu si am suferit enorm si cunosc si cealalta parte a medaliei,dar totusi tentatia si atractia fizica este mult prea mare!Cred ca cel mai bine ar fi sa invatam sa nu mai judecam pe nimeni pt ca totul se intoarce si te macina si iti arata ca nu e bine sa judeci pe nimeni si sa nu spui niciodata niciciodata!
xirony
Postat pe 15 Martie 2008 13:07
roxa, eu nu judec pe nimeni...dar nu pot inceta sa ma mir cand vad personaje de genul tau...ca, daca mi-am dat seama ca nu prea invatam nimic din experientele altora, e una, dar nici din alea proprii...daca ai trecut prin asa ceva, si zici ca ai suferit, cum poti acum sa faci si tu exact acelasi lucru? chiar nu te gandesti deloc la sotia lui, la familia lui? sau te gandesti si nu-ti pasa?

Postat pe 15 Martie 2008 14:01
De la: iulia_little, la data 2008-03-15 14:01:55roxa, eu nu judec pe nimeni...dar nu pot inceta sa ma mir cand vad personaje de genul tau...ca, daca mi-am dat seama ca nu prea invatam nimic din experientele altora, e una, dar nici din alea proprii...daca ai trecut prin asa ceva, si zici ca ai suferit, cum poti acum sa faci si tu exact acelasi lucru? chiar nu te gandesti deloc la sotia lui, la familia lui? sau te gandesti si nu-ti pasa?



Nici nu gandeste...nici nu-pasa...si nu stie ce vrea...dragoste...liniste..dar cu ce pret?sau doar razbunare..dar din poacate pe nevinovati
lizzy74
Postat pe 29 Mai 2009 09:41
De la: iulia_little, la data 2008-03-11 12:53:182 kestii nu pot suporta pe lumea asta : prostia si minciuna! In privinta prostiei, m-am invatat sau incerc sa-nvat, inca, sa fiu ceva mai toleranta, dupa proverbul clasic romanesc 'de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere', dar incerc, in acelasi timp, sa evit sa intru in contact cu prostii ca, deh, daca se ia? mai stii? te risti? si oricum, si daca nu se ia, sigur te enervezi! dar in privinta minciunilor si-a mincinosilor, nu pot fi decat intransigenta si dura! si de-aici ajung la amanti si amante, ca vad ca se posteaza intensiv pe site telenovele cu amanti si amante, ca, nah, asta e, viata bate filmul!! si ori scrie o femeie necajita ca a fost parasita pentru amanta, si o compatimesc sincer, si-i strigam toate in cor : 'curaj! si da-l naibii de nenorocit!', ori ne scrie cate o amanta/viitoare amanta, care vrea si c sot si cu iubit, ori scrie amanta, femeia cealalta, care-l are p el, craiul cu nevasta si copil acasa, si se vaicareste ca sufera ca nu i se dedica exclusiv amantul ei!!!si atunci ma indignez! ca unele vor sa le intelegem, ca viata-i grea si ele nu mai sunt apreciate, ca adica de ce nu se poate si cu sotul/prietenul/iubitul actual si cu amant??? si daca le raspunzi urat, iti mai si zic ca ca esti rea! altele vor sa ia ele barbatii de la alte femei din casa si vin aici sa se jeluie ca nu-ntelegm noi, chipurile, drama existentiala prin care trec ele!! pai mai, oameni buni, inca nu v-ati dumirit ca pe minciuni nu se poate cladi sau mentine nici un fel de relatie??? si adica de ce sa minti? nu-l mai iubesti, nu-l mai vrei, ai gasit p-altul 'mai ortoman, si cu oi mai multe', ti-ai gasit, brusc si dintr-o data, iubirea vietii/jumatatea ta perfecta, sau el, ala insuratu', te-a gasit pe tine si l-a voit marea amoare??? OK! nimeni nu are, cred, nimic impotriva sa dai frau liber pasiunii si iubirii si sa-ti traiesti viata asa cum simti!!! dar NU MINTI! de ce sa sufere omul de langa tine, sotie, sot, iubit/a, indiferent daca are sau nu o parte de vina? de ce sa-l tii de prost, cand tu ai pe altul/a, si pe el/ea nu-l/o mai iubesti? nu-i mai cinstit sa-i spui ce simti si sa inchei relatia intr-un mod onest si demn...va place asa de mult sa traiti vieti duble, sa va mintiti si sa fiti mintiti/e, incat nu realizati in ce mocirla va bagati? nu credeti ca viata noastra ar fi mai simpla si mai frumoasa daca nu ar mai fi atatea minciuni si mincinosi in ea?


Ce pornita esti!!!Ideal ar fi sa nu fie prosti si mincinosi...si nici amanti sau amante...dar vezi draga mea in viata intalnim diverse personaje...pecare vrem sau nu vrem ne dam seama prea tarziu de adevarata lor infatisare...Frumos ar fi ca toti oamenii sa spuna adevarul ...dar nu toti stiu ce e ala adevar...unii mint de ingheata apele...Iar cele care devin amante nu au caracter...se multumesc cu putin...nu sunt in stare sa-si gaseasca un barbat numai al lor...iar barbatii care mai prefera si alte femei inafara de partenera sunt niste mincinosi...se cred mari crai...vor sa aiba o viata atat de aventuroasa incat cad prada propriilor greseli...nu stiu sa traiasca...de fapt ei nu stiu ce inseamna a trai sau a iubi...Barbatii nu o sa se desparta niciodata de sotie deoarece ei nu iubesc amanta...asta e doar iluzia amantei ca e iubita...de fapt ei nu iubesc pe nimeni...sau se iubesc doar pe ei insisi...E un subiect care poate fi larg dezbatut...si sigur nu vom ajunge la nici un final...
camelusha83
Postat pe 29 Mai 2009 16:43
Daca ar fi dragoste adevarata intre 2 oameni sigur nu ar sta ca amant si ca amanta...ar divorta si ar fi impreuna...pentru ca in iubire suntem egoisti si nu vrem persoana iubita decat pentru noi...
camelusha83
Postat pe 29 Mai 2009 16:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum se poate mentine vie si interesanta reletia intima dupa peste 10 ani de casnicie? 2 De la: battleofwits 24 Mai 2011 16:44
Oare pt mine este prea tarziu?... 97 De la: kudika161238 30 Iulie 2010 09:37
Oare il iubesc prea mult? 9 De la: invain 13 Iulie 2010 02:16
ne vom iubii mereu,dar........... 96 De la: vieru_cezar_iasi 18 Octombrie 2009 05:38
Buna`..sunt indragostita de un tip de la varsta de 13 ani :| 7 De la: Micaell 13 Octombrie 2011 11:45