Setari Cookie-uri

sex mai des??

banuiesc ca intr'o casnicie de 3 ani viata sexuala ar trebui sa fie activa..pt mine asta ar insemna de cel putin 2 ori pe sapt..el se multumeste cateodata sa ma tina in brate si atat, sau daca ne certam, seara sta suparat pe mine..stiu ca nu are pe nimeni..e destul de tandru in cursul zilei, seara inainte sa adormim, dar eu vreau sex...am ajuns eu disperata sau lui nu'i mai arde de sex..cu mine..vreun sfat?
laviniag23
Postat pe 11 Martie 2008 20:17
una bucata sticla de vin rosu, cateva lumanarele, o lenjerie sexi si.... spor la treaba!

Postat pe 12 Martie 2008 09:12
ce inseamna ca nu mai vrea sa faca sex cu tine?deloc sau f rar?

Postat pe 12 Martie 2008 09:22
ca sa fiu incisiva: ori nu mai stie, ori nu mai vrea , ori nu mai poate....!!!!!!????? discuta si tu pe marginea problemei cu el, asta o rezolvati voi doi, sau dc e cazul un doctor. teoretic ar trebui sa va bucurati de viata sexuala ca inca sunteti tineri.

Postat pe 12 Martie 2008 09:40
cred ca ori are o problema si nu poate ori are pe altcineva -pana acum cum se comporta ,tot la fel de rar?incearca sa-ti amintesti momentul cand a inceput s-o rareasca ,trebuie sa fi intervenit ceva atunci
lief
Postat pe 12 Martie 2008 11:13
mai, si mie mi s-a intamplat kestia asta cu fostul sot, si, naiva cum sunt, nu stiam de ce...raspunsul l-am aflat dupa divort, de la 'prietenii' comuni, si-anume ca omul avea o amanta, de-aia nu mai vroia cu mine...sper sa nu fie si cazul tau!

Postat pe 12 Martie 2008 11:23
de acord cu lief si iulia

Postat pe 12 Martie 2008 11:28
lavinia, acum citii un alt comentariu de-al tau, in care ziceai ca omul te-nsela de la 2 saptamani dupa ce s-a nascut fetita voastra...si cat te-ai chinuit si te-ai umilit pana a venit inapoi...atunci, corectez si spun ca mai mult ca sigur ca si acum are pe alta! ca, daca a calcat o data stramb, si-a vazut ca-i merge, si l-ai primit si inapoi si te-ai mai dat si peste cap pentru nenorocit, sigur recidiveaza...intrebarea e de ce mai stai cu el? esti tanara, frumoasa, ai un copil minunat, de ce te lasi batjocorita si calcata in picioare de un animal ca ala? ca, dupa ce-ai scris in postul ala cum s-a comportat fata de tine, individu' nu merita nici sa-ti stearga papucii nu sa fie sotul tau!!! gandeste-te bine! viata-i scurta, sunt o gramada de mame cu copii care au divortat si se descurca si fara nenorocitul de sot, care numai rau le facea...

Postat pe 12 Martie 2008 11:35
am obsevat ca barbatilor daca le ierti ceva,mai rau fac ,mai urat fac,daca te umilesti,mai rau te vor umili, si daca le ceri scuze nu apreciaza- gandeste-te la tine si cauta pe altcineva, el nu merita osteneala
lief
Postat pe 12 Martie 2008 11:40
stii ce m-am gandit ?ia tu atitudine...dezbraca-l,dezbraca-te....mangaie-l,in fine...nu astepta de la el...si daca vezi ca te respinge,il intrebi daca are vreo problema,daca refuza sa discute...atunci e grav (incearca sa n-o faci cand e obosit sau nervos,de exemplu dupa servici,sa fie relaxat)
lief
Postat pe 12 Martie 2008 11:48
Iulia ai mare dreptate.
o femeie are dreptul si ea la viata . Am fost casatorita 10 ani si l-am iertat pe fostul de cateva ori cand a calcat stramb pana a ajuns sa-mi spuna ca se mute cu alta in orasul unde fusese mutat cu serviciul si a ajuns sa-mi ceara sa fie cu amandoua in acelasi timp. Cand am auzit asta am simtit ca inebunesc. Am pus capat casniciei si relatiei. Sigur are pe cineva si sa nu crezi ca daca te ia in brate si este tandru nu poate avea pe cineva , din contra sunt unii barbati care stiu sa fiu perversi. Deschide discutia cu el si nu te lasa pana nu cedeaza si iti spune ce are.oricum nu te increde in vorbele lui 100%, verificai spusele, nu te lasa dusa cu presul , si eu m-am lasat dusa cu presul 5 ani. nu merita nici o femeie sa treaca prin asta.
dragomir_gabi
Postat pe 12 Martie 2008 15:26
hmm daca incepea discutia un barbat si spunea ca femeia nu vrea sex, hmm . as fi zis ca e o mica posibilitate sa mai existe si femei care nu mai vor, dar avand in vedere ca un barbat nu mai vrea,,,,,cred ca are pe altcineva, si daca e asa, e cam fraier pt ca daca faci pasul asta(fiind barbat) mai faci si sex cu nevasta ca altfel bate la ochi.Asa ca spor la aflat problema.

Postat pe 12 Martie 2008 15:46
pai vezi ca el face si cu ea,dar...mai rar ,e dubios oricum ,de putut cred ca poate ,ramane varianta a 2-a,de care zice iulia ca e sigur
lief
Postat pe 12 Martie 2008 16:12
PROBABIL CA NU MAI POATE, PUN SI VARIANTA ASTA..ACUM NU SE MAI APRINDE ATAT DE REPEDE CA INAINTE..NU STIU CE SA MAI CRED
laviniag23
Postat pe 12 Martie 2008 16:44
ii propui cu blandete sa consultati un specialist ,pentru ca altfel te vei simti respinsa si ca femeie nu e bine
lief
Postat pe 12 Martie 2008 16:49
Si mie mi se pare la fel de 'putreda' situatia.
Spui ca nu se mai aprinde la fel?
Hmmmm!Daca as fi in locul tau sigur m-as intreba daca nu cumva mai e o alta.
Lasand la o parte chestia asta.Esti femeie!!
Daca vrei sa-l inebunesti surprine-l!
O atmosfera romantica(lumanari,muzica),un ulei parfumat pentru masaj, lenjerie provocatoare (ciorapei cu adeziv, baby doll).
Arunca-l in pat si la treaba! :)
Daca cu metoda asta nu merge(ceea ce nu cred) inseamna ca are clar probleme!
Uitai!!Vezi sa-i faci masaj incet,incet...
Sa ma anunti cum a fost!

Postat pe 12 Martie 2008 17:04
onnyta ..imi place cum gandesti:D

Postat pe 12 Martie 2008 18:28
De acord cu onnyta, daca nu consideri cumva ca nu merita si atunci pentru ce atata deranj cand beneficiarul poate fi altcineva!Nu merita sa te umilesti, sa te tarasti la picioarele lui si el sa te compare cu altcineva!!Da-i cu flit,poate asa il intriga atitudinea ta si se intreaba el ce e cu tine...!!!
auraslavila
Postat pe 12 Martie 2008 19:17
In primul rand vreau sa salut asistenta , mai ales ca e vorba de mine , da eu sunt monstrul, nemernicul sau cum imi mai zice lumea pe aici,dar hai sa vedem ce am si eu de zis :
Cand ai pe cap o gramada de datorii si nu stii cum sa faci rost de bani ca sa le platesti , cand te asteapta o nunta in mai putin de cateva luni, cand esti in somaj si tu te gandesti ca in toamna o sa incepi sa construiesti casa mult visata sa vedem atunci cum iti mai sta gandul la sex , asa ca nu e vorba de o alta , asta o stie si ea prea bine nu este vorba nici de neputinta sexuala doar ca stresul de fiecare zi si grijile care ma apasa pentru viitorul apropiat pur si simplu imi taie cheful de sex
Multumesc

Postat pe 12 Martie 2008 22:12
astept si eu comentarii

Postat pe 12 Martie 2008 22:25
asta e deja telenovela! joci pe dublu front ??? si ca sa-ti raspund la intrebare ...mai cunosc barbati cu datorii care totusi mai fac si sex !nu e o scuza ,sincer!
lief
Postat pe 13 Martie 2008 09:23
'cand esti in somaj si tu te gandesti ca in toamna o sa incepi sa construiesti casa mult visata " ciudat,din somaj iti construiesti casa mult visata ??hmm...ceva putred in Danemarca !
lief
Postat pe 13 Martie 2008 09:24
poate sunt eu prea mica...dar ce au datoriile cu sexul...ca doar nu o faceti pe bani sau pe datorie...(am glumit).acum serios:in orice familie sunt probleme(cu banii) dar daca se mai adauga si asta...e prea mult!

Postat pe 13 Martie 2008 10:00
Mai draga, probleme o sa fie mereu! Asta nu inseamna ca trebuie sa-ti neglijezi partenera!Si in plus, asta te face sa te deconectezi...Poate ca o consideri o obligatie si asta normal ca iti taie cheful!

Postat pe 13 Martie 2008 10:01
pai la postul celalalt am vazut ca lavinia se plange ca nici nu o asculta cand vorbeste macar...asta ce legatura mai are cu datoriile >?sa fim seriosi,de discutat nu discuta, sex nu face,in schimb intra aici si se ataca acest apogeu,sau cum i-o zice...prea bizar :) vorba onitei, sexul i-ar da forte noi si incredere,destindere si eliberare de stres,nu obligatie -nu ramane in picioare decat motivul ca mai are pe cineva
lief
Postat pe 13 Martie 2008 10:11
majoritatea lucrurilor pe care ti le doresti in viata...costa...atunci profitati macar de ceea ce puteti avea fara bani(discutii, mangaieri, atentie, sex).

Postat pe 13 Martie 2008 10:14
" mai draga", si noi avem imprumuturi in banca pe 20 de ani ca ne-am luat casa si masina, si ne vin si facturile care trebuiesc platite, si crede-ma majoritatea cuplurilor se confrunta cu probleme financiare. si ce ar trebui, sa nu mai facem sex pana nu ne achitam bancile?????din contra ne detensioneaza momentele de iubire.si nu costa banuti sa-ti alinti iubitul/iubita, nu costa sa ai rabdarea sa o/il asculti atunci cand considera ca are ceva sa-ti spuna, si nu te costa sa o/il incurajezi cand vrea sa faca ceva. si nu te costa sa o tii in brate seara si sa-i spui ca impreuna sunteti puternici si veti gasi solutii pt probleme. ce castigi indepartand-o de tine?viata i-ti aduce si greutati trebuie sa stii cum sa depasesti momentele grele.. IN DOI!

Postat pe 13 Martie 2008 11:30
dc ai probleme financiare nu inseamna ca faci rabat la iubire.

Postat pe 13 Martie 2008 11:52
io tot cred ca are amanta...sunt scuze ieftenache
lief
Postat pe 13 Martie 2008 11:58
cel mai ciudat mi se pare ca domnul apogeu si-a facut cont si el p-acilea. de unde si pana unde? ai aflat ca sotioara ta posteaza prin zona, si te-ai gandit mataluta ca e cazul sa-ti aperi 'onoarea'??? hmmm....strange...in fine, subscriu si eu la ce-au scris antescriitoarele, adicatelea ce-are sexul cu somajul, rata la banca si problemele din viata??? da, nu zic ca nu te poate apasa, oarescum, dar, dupa logica ta, cred ca in Romania, cel putin, majoritatea populatiei n-ar mai face sex deloc, ca, aia care nu suntem someri, avem datorii la banci, daca n-avem nici din alea, sigur mai avem ceva probleme...deci...adio viata sexuala! ce zici? parca nu suna bine? si, daca tot asteptai comentarii, mai comentez : sotia ta zicea c-ai lasat-o balta dupa ce vi s-a nascut copilasul-care, apropo, e absolut superb!-si te-ai incurcat cu alta, si cu greu, si dupa multe umilinte din partea ei, te-ai decis sa te intorci acasica! atunci nu te-au impiedicat somajul si rata la banca sa faci sex? cu amanta nu? sau problemele astea cotidiene te fac cvasi-impotent numai fata de nevasta, fata de altele 'no problem'? hah? astept raspuns si eu...

Postat pe 13 Martie 2008 12:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O parere, va rog! 101 De la: alegra 11 Martie 2010 11:00
mesaj catre kudika! 726 De la: anca0704 17 August 2009 23:26
Oare ??? 8 De la: scorpyoW 15 Ianuarie 2011 23:37
Sexul oral (varsta,locul) ????? 52 De la: B_bitsa 25 Decembrie 2009 17:19
sex la sala de fitness 15 De la: miss_darine 6 Mai 2010 18:43