Setari Cookie-uri

acneea

Anda incearca si tratamentul daca tot l-ai cumparat dar iti zic eu -crema asta BENZAMYCIN costa doar 20 de euro si are un efect de te lasa cu gura cascata . Am avut si eu probleme -mai ales aveam comedoane sub epiderma si puncte negre -mi le-a curatat pe toate si nu mi-a mai aparut nimic de vreo doi ani de zile .

Postat pe 26 Iulie 2008 19:15
Era sa uit : si eu folosesc diane 35 dar n-am avut nici o problema(nici cu greutatea nici cu altceva) .Poti fi te rog mai explicita in ce consta acele malformatii ?

Postat pe 26 Iulie 2008 19:57
Inca un sfat : folositi ulei de caise , trandafiri (asta chiar ca intinereste si infrumuseteaza pielea mai ales a mainilor).Sunt ieftine si foarte eficiente (mult mai mult decat cremele)plus ca o sticluta va tine mult .Pe fata nu exagerati cu utilizarea caci s-ar putea sa va irite si sa aveti o reactivare a acneei(fata are mult mai multe glande sebacee decat alta portiune de piele si e mult mai sensibila la astfel de substante dar pentru maini si corp e ok).

Postat pe 26 Iulie 2008 20:46
Marinela 1989, imi poti spune unde se gaseste aceasta crema, Benzamycin, si daca se elibereaza si fara reteta? Multumesc.
bswlh
Postat pe 26 Iulie 2008 22:56
Bineinteles ca e fara reteta .Se vinde numai in farmacii .Eu nu locuiesc in tara dar e o crema foarte celebra (ca sa zic asa ) de fabricatie canadiana si presupun ca se distribuie si in romania

Postat pe 27 Iulie 2008 22:01
si eu am probleme cu tenul si acum cand vad atatea sfaturi si tratamente nu dtiu cu ce sa incep

Postat pe 27 Iulie 2008 23:45
Multumesc pt. raspunsul prompt pe care mi l-ai dat. Problema e ca eu nu sunt in Romania, ci in Elvetia, iar aici nu se prea elibereaza medicamente fara reteta, iar acesta este, cu siguranta, un medicament.
Iar pe net nu gasesc nici o informatie care sa-mi confirme ca se gaseste si aici. Dar o sa incerc in Romania, cand vin in vacanta, poate am mai mult noroc. Te pup si ma bucur ca ai reusit sa scapi de stresul asta.
bswlh
Postat pe 28 Iulie 2008 00:08
E o crema si nu necesita reteta .Cand acneea e grava (adica mai in toate cazurile)e comic faptul ca majoritatea fetelor utilizeaza produse COSMETICE deoarece acestea doar o previn .Trebuiesc utilizate produse medicale(care is si mai ieftine si mai eficiente) . Nu e normal ca femeile sa aiba acnee dar cum e asa de raspandita nimeni nu o mai priveste ca pe o boala caci asta e .Cand mi-am vazut fata fara acneea cu care ma obisnuisem nu mi-a venit sa cred ca e posibil .

Postat pe 28 Iulie 2008 00:18
darling am avut shi yo probleme cu acneea...shi akum mai am un pik insa nu asha koom am avuto inainte deci itzi propun:incearca o vreme sa maninci mai putzine dulciuri shi ai grija cu minkarea kare e mai grasa ....FOLOSESHTE geluri pt curatarea fetei shi tonik ...a da shi incearca Benzamycin(KIAR DA REZULTATE)

Postat pe 11 August 2008 21:33
Alimentatia este importanta doar ca nu va influenta disparitia acneeei daca nu mancati dulciuri.

Ciocolata, semintele, alunele (seminte uleioase)...pot cauza aparitia acneei dar si carnea nu e recomandata..si daca va ganditi putin totul depinde de sanatatea fiecaruia.

Astfel un set de analize, vizita la dermatolog si ca si ajutor ....ne consumarea produselor care favorizeaza aparitia.

Success
ioanaac
Postat pe 17 Octombrie 2008 09:49
produsele faberlic au la baza undele din ele tricolosan, o substanta specifica degresarii si stoparii cosurilor, acneii, a punctelor negre. Consulttai un catalog si vedeti.
Numai bine

Postat pe 20 Octombrie 2008 21:41
De la: milly1985, la data 2008-04-06 22:55:07am o mare problema am acnee si indiferent ce am incercat nu am reusit sa scap de ea am tot cautat pe net creme lotiuni si am vazut mibazon.as vrea sa stiu daca intr-adevar da rezultate?ma tem sincer sa-l incer mi-e k poate sa-mi faca si mai rau lucrez cu oamenii si este de ajuns modul cu ara acum, nu as vrea sa devin disgratiioasa.as vrea sa aud mai multe pareri am tenul foarte gras si nu merge cu nimic nici macar cu tratamente scumpe


La fel mi se intampla si mie..orice as folosi nu trece....am incercat mibazon...la inceput usuca,dar pe parcurs nu mai are nici un efect si e ff unsuros.....
liza24_84
Postat pe 11 Ianuarie 2009 15:57
Eu am avut acnee timp de 3 ani si culmea totul a inceput la 27 de ani. Am avut acnee noduloasa papulo-chistica, una dintre cele mai severe forme de acnee. Am incercat tot : Skinoren, Zynerid...nu a functionat.
Timp de 12 luni am inceerfcat cu Diane-35.
S-a ameliorat tenul meu, doar atat, dar tot urat era...Am fost la endocrinolog, la ginecolog, degeaba. Dr. dermatolog mi-a spus ca ar mai fi o solutie : Sotret, care vindeca definitiv acneea in 80 % din cazuri. Mi-am facut analizele la sange si timp de 6 luni am urmat acest tratament. E destul de scump ( in 2005/2006 costa 260lei ), dar a dat roade. Sunt niste pastilute care au lichid in ele si care se inghit zilnic la aceeasi ora. Aveti grija sa nu ramaneti insarcinate daca luati Sotret.
Dupa 6 luni mi-a trecut acneea si acum sunt bine merci...nici mie nu imi vina sa cred cum aratam in acea perioada. Va doresc multa sanatate !

Postat pe 4 Februarie 2009 15:14
Crema cu propolis si aloe pentru ten acneic. Este super buna.

Postat pe 4 Februarie 2009 19:24
De la: , la data 2009-02-04 19:24:23Crema cu propolis si aloe pentru ten acneic. Este super buna.


E chiar foarte buna
_dulcik_
Postat pe 9 Martie 2009 22:00
incercati cabinetul DERMASTYLE - il gasiti pe net si inainte de-a merge puteti comunica pe mail
ema_rice
Postat pe 10 Martie 2009 23:52
De la: ema_rice, la data 2009-03-10 23:52:29incercati cabinetul DERMASTYLE - il gasiti pe net si inainte de-a merge puteti comunica pe mail

Interesant... noroc ca nu am probleme ce acneea
_dulcik_
Postat pe 11 Martie 2009 21:40
Buna fetelor. Eu sunt noua pe aici. Am avut si eu probleme cu acneea si am rezolvat-o in cateva sedinte la un cabinet cosmetic. Am facut cateva fitopeelinguri (un produs din alge marine) urmate de o sedinta cu rose de mer (un peeling foarte abraziv din pudra de coral) care a facut sa dispara micile gropite pe care le aveam pe fata de la cosuri. A fost un pic dureros insa a meritat, fata mi-a ramas curata si am scapat si de semne.

Postat pe 11 Martie 2009 23:35
si eu am avut probleme cu acneea si folosesc produse de la ardes.sunt foarte bune.nu mai am nimik pe fata,le folosesc in continuare.www.ardes.ro.si vei gasi akolo mai multe informatii.bafta
alexa_19g
Postat pe 25 Martie 2009 21:28
E greu sa tratezi acneea, mai ales cand deja s-a instalat confortabil pe tenul tau. Foarte multe lucruri contribuie la aparitia acneei, unele dintre care nici macar nu pot fi exitate (ex. poluarea din aer, care chiar daca pare o prostie, este principala responsabila pentru nenumaratele cazuri de probleme ale tenului.) Pe langa alimentatie si modul de viata, asa cum ati zis multe din voi, este foarte importanta ingrijirea zilnica a tenului. Eu lucrez in domeniu (si estetica este, sa zic, o pasiune de-a mea) si nici nu va dati seama cat de inconstienta e lumea apropo de folosirea cremelor. In primul rand, orice crema folositi, curatati-va foarte bine fata cu un produs de curatare adecvat tenului, in cazul nostru, pentru ten gras. Folositi o lotiune tonica; poate pare inutila, dar nu este! Abia dupa aceea folositi crema, si neaparat, folositi si o crema hidratanta pentru ca toate produsele pentru ten acneic deshidrateaza fata foarte urat, si desi e greu de crezut, si acest lucru poate cauza aparitia cosurilor. Puteti folosi chiar si fond de ten, pentru ca protejeaza pielea de redicalii liberi din aer si de razele UV (macar putin), dar doar daca este de buna calitate (gen Avene). Si trecand de pasii astia principali pe care probabil ii stiati deja, sa va povestesc despre "miracolul" scrub-urilor si al mastilor :) Folositi un scrub (aproape ca aici nu conteaza atat de mult firma), o data sau de doua ori pe saptamana, ideal ar fi dupa baie sau dus. Si tot o data pe saptamana folositi o masca antiacneica, detoxifianta, purifianta, etc, care curata porii in profunzime (Masca de la Asla Vital 2 in 1 este buna, mai ales ca e si pe baza de argila, si cea antiacneica de la cosmetic plant ar trebui sa fie buna, dar aia nu am testat-o ). Si mastile facute in casa sunt extraordinare daca aveti timp ;) Oricum, la mine s-a vazut diferenta! Si neaparat dupa ce folositi masca, folositi o crema hidratanta.
A, si inca ceva... Cremele medicale (care sunt, intr-adevar, bune, unele) despre care s-a mai scris si se vorbeste atat de mult... in primul rand ar cam trebui recomandate de un medic pt ca fiecare contine o substanta activa, si nu orice faca bine pentru un anumit tip de piele, si in al doilea rand, ele se folosesc in paralel cu produsele de ingrijire zilnica.
Eu recomand pentru tenul gras, acneic, gama de la Eucerin, mi se pare ca au ingrediente foarte bune, si este si o gama recomandata de dermatologi. Si gama de la Ivatherm am auzit ca este foarte buna, singurul defect ar fi ca nu are lotiune tonica.
Scuze pentru lungimea mesajului sper ca macar sa va fie de folos in vreun fel! Mult succes!!!
iuly_a
Postat pe 26 Martie 2009 13:39
dragelor,mie knd imi apare un cos,il tratez cu apa oxigenata.. da... iei un betzisor din ala pt urechi si il inmoi in apa oxigenata si il pui pe cos pana te ustura... garantat in 2 zile se usuca si pika
sau mai este o crema f buna: izotrexin
SweetHappyButterfly
Postat pe 26 Martie 2009 13:43
buna shi io am avut probl ciu acneea shi am tenu gras shi am incercat multe tratamente ..shi in final am aj la roaccutane si retin a shi tenul meu arata mult mai ok acum...doar k tratamentul este d durata adik in fuctzie d cat d afectata e zona respectiva,intre 3 shi 6 luni sau chiar 1 an,dar io zic k se merita bafta:P

Postat pe 9 Aprilie 2009 17:28
am incercat si eu mibazon si chiar este bun.acum depinde si te ten
ashley
Postat pe 12 Aprilie 2009 23:24
am auzit de zineryt ca ar fi foarte bun.aaaa si mi`a spus cosmetitciana ca demachiatul cu apa termala este cel mai indicat....
iulices
Postat pe 12 Aprilie 2009 23:29
si de BENZAMYCIN stie cineva unde se gaseste?daca se gaseste la noi in tara...
iulices
Postat pe 12 Aprilie 2009 23:31
De la: gabrielah1978, la data 2008-04-10 08:28:04Am si acum probleme cu accnea la aproape 30 de ani.Am fost la lasermed la presedintele dermatologilor din Romania care dupa ce m-a consultat mi-a zis foarte calm ca nu scap definitiv de accnee.Mi-a prescris o reteta , un preparat de la farmacie si un gel de curatare dar nu mi-au fost de folos.De ani de zile incerc tot felul de creme dar in zadar.Am rugamintea la voi cele care suferiti de acnee si care ati scapat de ea sa-mi dati numele cabinetului la care ati fost. multumesc anticipat


LASERMED nu este CABINET DERMATOLOGIC - acolo se face chirurgie plastica si reparatorie care este cu totul altceva.
Eu am spus de DERMASTYLE pentru ca dna doctor MIHAELA LEVENTER este si specialista in dermatologie si s-a supraspecializat si in dermatologie cosmetica.
ema_rice
Postat pe 13 Aprilie 2009 20:08
De la: iulices, la data 2009-04-12 23:31:43si de BENZAMYCIN stie cineva unde se gaseste?daca se gaseste la noi in tara...


si eu as vrea sa stiu daca se gaseste la noi
am intrebat la cateva farmacii dar a zis ca nu exista
daca afli ceva sa-mi zici si mie
ashley
Postat pe 17 Aprilie 2009 00:42
Buna fetelor

va recomand eu un tratament testat pe pielea mea si cu rezultate sigure

si eu am probleme cu acneea de foarte multa vreme si credeti-ma ca le-am incercat pe toate cum probabil ati facut si voi .. am fost inclusiv la pasteur sa vad daca am streptococ si nu am,,,am fost la dermatologi ... peste tot
Ceea ce era cel mai ciudat la mine era ca atunci cand luam antibiotice ma curatam si fata mea arata bine cum intrerupeam cum apareau din nou ... a fost un chin ... toti spuneau ca am strptococ si etc etc

m-a ajutat dzeu sa ajung la o cosmeticiana buna dar intradevar buna ( v-o recomand daca vreti ) si mi-a facut tratament pt tenul accneic cu Bruno vassari pe langa asta am utilizat acasa (si utilizez in continuare ) trei creme din aceeasi gama : un gel de curatare , o crema zilnica si o crema corectoare Corrective Cream care usuca accneea ... o aplic seara local pe cos si pana dimineata il usuca si credeti-ma rezultatele sunt fantastice .... super

n-am scapat total inca de problema insa fata mea arata incredibil fata de cum eram inainte ... cosmeticiana asta chiar m-a facut fericita ....

deci in cazul meu asta a fost solutia... sper sa mearga si la voi

va pup
kudika012172
Postat pe 17 Aprilie 2009 19:56
incearca ceai de coada soricelului
sa bei si sa te speli cu el
kudika014895
Postat pe 22 Aprilie 2009 13:08
Eu pentru acnee folosesc o sauna faciala. Este foarte buna, da rezultate excelente, chiar daca aveam unele retineri la inceput. Mi-a fost recomandata de o prietena, asa ca v-o recomand si voua. Se gaseste aici: http://www.tehnica-medicala.ro/products.php?product=Sauna-faciala-LAICA-BF2062
Prin intermediul aburilor, te ajuta sa iti cureti in profunzime tenul si sa scapi astfel de acnee si de puncte negre. Sauna faciala are rolul de a deschide porii blocati, de a rehidrata pielea fetei, de a stimula circulatia sangvina si de a indeparta celulele moarte.
Daca va intereseaza acest produs, il puteti comanda online de pe acest site, www.tehnica-medicala.ro iar livrarea se face in maxim 2 zile,fara costuri suplimentare.
Succes!
kudika006707
Postat pe 22 Aprilie 2009 21:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum am scapat definitiv de cosuri cu gama Revitol! 9 De la: thornbird 5 Aprilie 2009 22:58
Cosuri 76 De la: bebe_bala 8 Martie 2014 19:26
pete pe fatza?? 7 De la: kudika004836 3 Mai 2009 16:00
A facut cineva microdermoabraziune? 10 De la: roxys 10 Noiembrie 2012 18:56
A incercat cineva din voi Proactiv? 1 De la: sweety25 24 Aprilie 2010 22:59