Setari Cookie-uri

profetul Mohammad in biblie

In ultima vreme se tot vorbeste despre islam...cati dintre noi cunosc adevaratul chip a lui PROFETUL MOHAMMAD...si aportul adus de catre acesta lumii,valoarea istorica si culturala a acestei personalitati....???acest profet mare a fost trimis spre indrumarea si mila intregului univers,drept veste buna si avertisment.Dumnezeu a incheiat o data cu profetul Mohammad si cu mesajul acestuia seria profetilor si profetiilor....voi ce stiti despre el??????????????

Postat pe 20 Martie 2008 19:27
In cartile sfinte :biblie,tora,evanghelie...apar mentiuni despre Muhammad,cu indicarea indirecta a numelui acestuia...de ex:IN CAPITOLUL 2 DIN SFANTA SCRIPTURA DIN CARTEA HAJJI(PROPOZITIA 7,LINIA A 9-A)SE SPUNE:"O SA ZGHALTAIE TOATE NATIUNILE,O SA VINA HIMADA(IN ARABA VECHE MUHAMMAD)PU TOATE NATIUNILE,O SA UMPLE ACEASTA CASA CU GLORIE"ASTFEL A GRAIT DOMNUL............IN TORA (IN DEUTERONOMIE)ESTE SCRIS :DUMNEZEU I-A ZIS LUI MOISE SA LE SPUNA FIILOR LUI ISRAEL CA LE VA TRIMITE LA SFARSITUL OMENIRII UN PROFET ASEMENEA LUI,DINTRE FIII FRATILOR SAI.insa fiecare profet trimis dupa Moise,Dumnezeu sa-l binecuvanteze,,provenea dintre fiii lui Israel,ultimul fiind Isus,prin urmare e vorba de profetul Mohammadaceasta deoarece profetul este unul dintre fii urmasilor lui Ismail,care este fratele lui Isaac....IN EVANGHELIA DUPA IOAN,1416 SE SPUNE:"VA VENI ACEL CE VA ADUCE CU SINE LUMINa DIN FARAN(DESERTUL AL HIJAZ),IMPREUNA CU EL VOR VENI ZECE MII DE SFINTI."de fapt acest nr reprezinta exact nr ostasilor cu care Muhammad a cucerit mecca............IN KORAN SCRIE:"CAND A GRAIT ISUS ,FIUL MARIEI"FII AI LUI ISRAEL,EU VA SUNT TRIMISVOUA DREP MARTURIE PU CEEA CE S-A AMINTIT IN TORA,SI SA VA DAU VESTEA CEA BUNA A VENIRII DUPA MINE A TRIMISULUI AHEMED"SURA AS-SAF,6....................SI IN TAFSIR MIHAMMAD A ZIS:"NOI TOTI PROFETII,SUNTEM FRATI.RELIGIA NOASTRA E UNICA,IAR EU SUNT CEL MAI APROPIAT DE ISUS ,FIUL MARIEI,CACI INTRE NOI NU EXISTA NICI UN ALT PROFET.."

Postat pe 20 Martie 2008 19:50
Doamne fata mea ,ce vrei sa ne spui?Eu nu te inteleg,si sa nu-ti fie cu suparare ,dar eu chiar am citit biblia ,si i-mi pare rau ,dar derilezi..Cred ca le amesteci de nici dracu nu le mai stie de unde-ti vin.Parerea mea sa ai grija .Pe acest forum sunt persoane ce te pot "papa"cu toate prostiile tale.Deci,ai grija nu te juca cu vorbe fara noima.
OCTAIA
Postat pe 20 Martie 2008 19:58
Buna!
Cred ca Cleopatara nu vorbeste aiurea si daca ati fii citit fiecare Biblia si ati fi inteles-o crede-ma in acest moment nu am fi vorbit aberatii.Si ca sa simplific explicatia o sa vin in ajutorul Cleopatrei si o sa fiu mai explicita.
Asa cum fiecare timp a avut profetii lui sau revelatiile lui.
Asa ca Isus a fost trimis pentru poporul ales de Dumnezeu poporul ,,Lui,,poporul sfant.Dar cum poporul ales de Dumnezeu lau vandut si cum nici atunci oamenii nu credeau erau printre cei care nu cred Dumnezeu a mai trimis un mesager pe pamant ca sa ne intoarca la credinta sa ii slujim Lui.
Asa ca Isus vorbea limbra ebraica da?limba ebraica sau aramica sunt limbi similare.
Crestinii stiu ca Allah inseamna Dumnezeu aici ma refer la cei care au studiat aceste limbi si istoria provenientei lor.Nu ma refer la cei care se trezesc azi si raspund cu raspusuri aiurea.
Aceste limbi au fost folosite de Isus sav,si Mohammed sav,.
Odata Isus statea cu ucencii Lui,pe cand stia ca ii vine ceasul si El a incercat sa ii linisteasca atunci isus a rostit aceste cuvinte in ebraica:AL TEETH KHALONE,HEEFE MONAHMA va veni un trimis dupa mine care va va revela adevarul despre Dumnezeu:BI DOHA KASHTA BI ALLAH, VAREVELA ADEVARU DESPRE DUMNEZEU.
Acum Monahma este o pronuntie siriana,cuvant gasit si in limba ebraica si aramica.
Pentru cei care nu inteleg sunt rugati sa studieze iar daca nu credeti va rog intrati pe youtube si cautati o filmare cu Isus sav,in care osteste aceste cuvinte.Aceste lucruri au fost confirmate de catre multi crestini numai ca e normal sa nu creada nimeni din cauza faptului ca nici cand traia Isus sav,nu credea nimeni nici in minunile Lui,sa nu mai vorbim de Moise,sau Avraa,Iacob.De ce am astepta ca cineva sa creada.
Pe orice nu crede daca e greu de citit atunci nu e greu de urmarit intrati pe youtube si vedeti minunile Koranice minuni ce azi exista si sunt scrise doar in Koran,si poate atunci veti crede iar daca nici atunci,cred ca nici cu religia voatsra nu sunteti apropiati.
Multumesc e greu de citit si sunt multe de explicat dar de aia avem o minte complexa pentru ca asa ne-a creat Creatorul.Pace
pace
Postat pe 20 Martie 2008 22:59
''Dar Mângâietorul, Duhul Sfânt, pe Care-L va trimite Tatãl, în numele Meu, Acela vã va învãþa toate ºi vã va aduce aminte despre toate cele ce v-am spus Eu. ''(Ioan, 14:26)


'' 7. Dar Eu vã spun adevãrul: Vã este de folos ca sã mã duc Eu. Cãci dacã nu Mã voi duce, Mângâietorul nu va veni la voi, iar dacã Mã voi duce, Îl voi trimite la voi.
8. ªi El, venind, va vãdi lumea de pãcat ºi de dreptate ºi de judecatã.
9. De pãcat, pentru cã ei nu cred în Mine;
10. De dreptate, pentru cã Mã duc la Tatãl Meu ºi nu Mã veþi mai vedea;
11. ªi de judecatã, pentru cã stãpânitorul acestei lumi a fost judecat.
12. Încã multe am a vã spune, dar acum nu puteþi sã le purtaþi.
13. Iar când va veni Acela, Duhul Adevãrului, vã va cãlãuzi la tot adevãrul; cãci nu va vorbi de la Sine, ci toate câte va auzi va vorbi ºi cele viitoare vã va vesti.
14. Acela Mã va slãvi, pentru cã din al Meu va lua ºi vã va vesti.'' (Ioan, 16:7-14)


''15. Prooroc din mijlocul tãu ºi din fraþii tãi, ca ºi mine, îþi va ridica Domnul Dumnezeul tãu: pe Acela sã-L ascultaþi. ''(Deuteronomul,18:15)
''18. Eu le voi ridica Prooroc din mijlocul fraþilor lor, cum eºti tu, ºi voi pune cuvintele Mele în gura Lui ºi El le va grãi tot ce-I voi porunci Eu.
19. Iar cine nu va asculta cuvintele Mele, pe care Proorocul Acela le va grãi în numele Meu, aceluia îi voi cere socotealã.''(deuteronomul, 18:18:19)

'' ªi a zis el: "Venit-a Domnul din Sinai ºi ni S-a descoperit întru slava Sa în Seir; strãlucit-a din Munþii Paranului ºi a ieºit cu mulþime mare de sfinþi, având la dreapta focul legii. ''(Deuteronomul, 33:2)

Mai sunt si altele dar ajunge:)
Pace


Postat pe 20 Martie 2008 23:00
A am uitat sa exxemplific Monahma inseamna Mohammed,sau Ahmed care sunt unul si acelas nume care in limba araba inseamna ,,DEMN DE LAUDA,,
sI AR MAI FII MULTE DE EXPLICAT NUMAI CA DACA AM FII SIGURI CA AM AVEA CU CINE SADEZBATEM ACESTE TEME AR FI MULT MAI INTERESANT.DACA EU GRESESC SA FIE PACATUL MEU DAR DACA GRESITI VOI...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1PACE
pace
Postat pe 20 Martie 2008 23:02
Acum, pentru cine nu stie nimic despre Islam, e greu sa vada vreo legatura .. .de aceea, o sa explic putin. Profetul Mohammad(SAW) s-a nascut cam la 600 de ani dupa Iisus(SA), la Mecca. , printre pagani, care adorau 300 de zei. El nu a crezut niciodata in acestia si credea in existenta unei singure Fiinte Supreme.se retragea indelung in singuratate, unde medita. Astfel a primit prima revelatie , de la Ingerul Gabriel.
El nu a negat nciodata ca Biblia ar fi cuvantul Domunului, dimpotriva. A confirmat si intarit ceea ce li se revelase profetilor inaintea lui. De asemenea, Cu islamul, s-a perfectat, s-a completat credinta , asa cum Allah spune in Coran: În ziua aceasta, am desãvârºit religia voastrã ºi am
împlinit harul Meu asupra voastrã ºi am încuviinþat Islamul ca religie
pentru voi''(Coran,5:4)
Se confirma deci..''Va va invata toate si va va aduce aminte''. Sa mergem mai departe..''Din pacat, pentru ca ei nu cred in mine''..intr-adevar, concetatenii lui Mohammad credeau in zei, nu in Dumnezeu sau in Iisus(SA)..sunt muulte de comentat, dar nu vreau sa scriu posturi khilometrice
Referitor la ultimul verset, Mohammad, este descendent al lui Ishmael, fiul lui Abraham.
Se spune in Biblie: . ''A locuit deci Ismael în pustiul Faran ºi mama sa i-a luat femeie din þara Egiptului. ''(Facerea, 21:21).Faran, la care se face referire in ultimul verset din postul de mai sus, este numele unui deal care se afla intre Mecca si Medina, i.e.: locurile in care s-a nascut, si in care a murit profetul Mohammad(SAW)...''strãlucit-a din Munþii Paranului ''

Postat pe 20 Martie 2008 23:49
Ia sa vedem Octaia, toate 3 deliram?:)
U , care ai citit Biblia trebuie sa stii cel mai bine ca versetele postate de mine sunt absolut corecte..De fapt, le-am luat direct de acolo.
Pacea fie cu tine

Postat pe 20 Martie 2008 23:53
Fetelor,fetelor,eu nu vreau sa intru in nici-o polemica cu nimeni.Parerea mea ca delirati se refera la faptu ca le amestecati si luati din biblie lucruri si reeinventati.Domnul Dumnezeul nostru este unul.EL ESTE CEL CE ESTE ,nu are nume omenesc,noi oamenii i-l tot numim intr-un fel sau altu.Coranu nu-l citesc si nici nu-l voi citi,am altele de citit.Biblia este scrisoarea de dragoste pentru noi oamenii de la EL.Nu pot intra ,in polemici pe acest subiect, deoarece nu asta doreste Dumnezeu,de la noi.
Eu va iubesc asa cum sunteti,dar mie mila de ratacirea voastra.Dar nici aici nu va condamn ,are cine va judeca.Sa aveti parte de iubirea lui Dumnezeu ,si El sa va lumineze mintile.
OCTAIA
Postat pe 21 Martie 2008 07:57
Octavia ,mare gresala sa intri in polemica cu musulmanii,aceste fete de pe forum vor sa ne demonstreze noua ,muritorilor de rand ,[[[[ ele se duc direct in rai]]]]] ca nu exista religie mai buna decat islamul .Sunt foarte virulente si se pierd in detalii ,posteaza citate din coran si biblie foarte convingatoare?/?>???? pe care nici ele nu le inteleg.Parerea mea este ca nu se justifica atata vehementa din partea lor.Ti-ai schimbat religia foatre bine ,nu veni acum cu aberatii pa forum sa ne convingi de ce ai facut-o.Toata planeta a simtit furia musulmanilor in ultimii ani .Parerea mea este ca aceste fete sunt candidate sigure la JIHAD,sau vor sa faca impresie buna sotilor ,care ,sunt sigura ,citesc fiecare litera postata aici,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,HAI CA V-AM STICAT ZIUA............HA HA HA
wdy
Postat pe 21 Martie 2008 09:38
wdy, e4u una nu am un sot, asa ca nu generaliza..Apoi, nu folosi termeni pe care nu ii cunosti. Nu cred ca stii ce e Jihadul. Daca ai stii, nu ai folosi in felul acesta termenul. Pentru restul acuzatiilor..parerea ta!

Postat pe 21 Martie 2008 10:03
JIHADUL ESTE RAZBOIUL SFANT .......PENTRU VOI....pentru americani este sinonim cu teroarea ,nu mai face pe desteapta am spus ca sunt casatorita de 14 ani cu musulman si stiu multe lucruri de care tu poate nu ai habar asa ca scuteste-ma .Apoi remarca mea visavis de JIHAD a fost o gluma ,
wdy
Postat pe 21 Martie 2008 10:17
''Jihad (ǧihād جهاد) sau Djihad este un cuvânt de origine arabã, din rãdãcina jahada, care înseamna sã îþi încerci propria limitã ºi are numeroase sensuri printre care ºi de „rãzboi sfânt“, dar cel mai adesea înseamnã „luptã“.

Sensul original aºa cum este el prezent în Coran este acela de luptã cu sine însuºi pentru a evolua.

Astfel musulmanii înteleg prin Jihad folosirea tuturor energiilor ºi resurselor pentru a urma sistemul islamic de viaþã, pentru a obþine favoarea lui Allah. Este un proces continuu. În prima sa faza un musulman învaþã sã-ºi controleze propriile sale dorinþe ºi intenþii rele. Acest Jihad este înãuntrul fiinþei si este baza Jihadului profund, adicã aducerea Maruf (dreptãþii) ºi înlãturarea Munkar (rãului) din viaþã ºi din societate.''
http://ro.wikipedia.org/wiki/Jihad

Postat pe 21 Martie 2008 11:36
PENTRU WDY...DRAGA MEA O FI SOTUL TAU MUSULMAN POATE DUPA CUM SE VEDE AI MULTE INFORMATII LIPSA,IAR SOTULUI TAU II ESTE USOR SA TRAIASCA LIBER,IAR TU SA NEGI NISTE LUCRURI CARE ITI SUNT IN DEZAVANTAJ.
ORICUM CE VOI SPUNE AICI SPER SA FIE UN INTELES SIMPLU PENTRU CA SAR PUTE SA FIE O EXPLICATIE STIINTIFA PENTRU UNII,AICI NU VREM SA ATRAGEPE UNII LA ISLAM CI DOAR RASPUNDEM LA INTREBARILE VOASTRE ADICA:UNDE IN BIBLIE SCRIE DESPREPROFETUL MOHAMED A FOST O INTREBARE SI IATA CA S-A RASPUNS LA TOATE INTREBARILE CARE AU FOST PUSE REFERITOR LA ISLAM.NU S-A INCERCAT NICIDECUM SA SE ATRAGA CATRE ISLAM CINE VA SIMTI O VA FACE,PENTRU CA DRAGA MEA DACA TOT ZICI CA STII ATAT DE MULTE DESPRE ISLAM STII CA NU POTI OBLIGA PE CINEVA SA SE CONVERTEASCA PENTRU CA ESTE UN PACAT.ASTA ESTE DIFERENTA DINTRE MUSULMANI SI ALTE CULTE CARE CHIAR TE OBLIGA.
VA ROG MULT NU MAI ADUCETI ACUZEE CARE CHIAR NU ISI AU ROSTUL,SI CUI NU-I CONVINE NU ESTE OBLIGAT SA INTRE SI SA DEA UN RASPUNS LA O INTREBARE CA PRIVESTE ISLAMUL SI CUM A SPUS SI DOAMNA OCTAIA SUNT CARTI DUPA PAREREA EI MAI INTERESANTE DECAT A CITI CORANUL.EI DOAMNELE MELE CHIAR VA SFATUIESC SA CITITI ACELE CARTI SI SA NU ,,VA MAI PIERDETI TIMPUL,, PENTRU CA NOI ADUCEM ARGUMENTE SERIOASE SI CHIAR BUNE REFERITOR LA TOT CE ZICETI VOI,SI DIN BIBLIE SI DIN CORAN,IAR VOI DOAR VORBE GOALE AUZITE SAU CITITE DE LA TELEVIZOR SAU VREO REVISTA.ORICUM NOI VA RESPECTAM SI VA IUBIM SI VA DORIM NUMAI BINE IAR CASA VOASTRA SA FIE BINECUVANTATA DE GLORIA LUI DUMNEZEU.AMIN.PACE
pace
Postat pe 21 Martie 2008 13:15
Sunte-ti irecuperabile.Ma uimeste inversunarea cu care aparati islamul si
metodele.Incercati sa veniti cu argumente ca si cum noi vrem sa va cucerim ceva ce cu greu a-ti reusit sa castigati.Pentru constiinta voastra ar fi trebuit sa aparati si religia in care v-ati nascut ,aptopo de semnele pe care le-ati primit si problemele care au aparut in viata voastra dupa ce ati facut pasul acesta.ATI MANIAT PE DUMNEZEU.SIGUR NIMENI NU TE POATE OBLIGA SA TRECI LA ISLAM .DAR CAND TRAIESTI ALATURI DE ACESTE PERSOANE SI I-TI FAC VIATA IAD ,ALEGI SA-TI CUMPERI LINISTEA .Este adevarat ca pentru fiecare persoana pe care o convingeti sa intre in islam aveti'' bile ''albe la Dumnezeu si promisiunea ca merge-ti in RAI?MAI bine incheiem acest subiect ca nu ajungem niciunde ,eu una nu pot sa va inghit ''''convingerile'''''SI nu mai veniti cu versete din coran si biblie.Aici este un forum nu sustinem examen la religie ne exprimam parerea personala nu dam ''citate''' pa va pup
wdy
Postat pe 21 Martie 2008 15:07
HAI LA MULTI ANI ,AZI E ZIUA MAMEI PE GLOB SI LA MUSULMANI IN SPECIAL SA FITI SANATOASE SI FERICITE INDIFERENT CE DRUM ATI ALES [culuama tumbaher]
wdy
Postat pe 21 Martie 2008 15:11
Draga mea doamna wdy!
Dumneata nu stii ce sa mai zici ca sa te convingi singura.Referitor ca,,ne-am cumprat linistea,,te rog nu te eschiva esti in aceeasi oala ca doar esti casatorita cu musulmani.Si cum in cuvintele tale si in toate comentariile tale aduci mereu vorba de partea materiala cred ca ceea mai interesata sa-si cumpere linistea esti dumneata.
Si nu amo viata de calvar asa cum au descris-o multe aici pe forum,ci am o viata minunata si fericita iar eu ce fac sotulmeu nu se baga.Crede-ma scumpamea doamna ca e rau a judeca pe altii fara sa te uiti in gradina ta.
Nu stiu ce zii a mamei se sarbatoreste,stiu doar ca ziua mea este mereu,dar ca sa facem un compromis sau pace va urez un sincer si calduros,,LA MULTI ANI,,chiar daca avem divergente de opinie eu va stimez i va iubesc chiar daca nu va cunosc si as dori sa nu mai intram in polemica ci sa vorbim fara a ne certa prin cuvinte.Pace.
pace
Postat pe 21 Martie 2008 17:33
A am uitat domana mea wdy cred ca dumneavostra ati avut un soc sau o dezamagire referitor la ultimul comentariu postat pentruy ca ati zis:cand traiesti alaturi de iei viata e un iad,,e va compatimesc daca e asa dar sper ca lucrurile sa se indrepte cu voia lui Dumnezeu.
pace
Postat pe 21 Martie 2008 17:35
Doamna cred ca este o confuzie la mijloc ,subiectul nu are legatura cu mine ,am specificat; sunt crestina,sunt independenta,sotul meu este musulman si nu despre viata mea este vorba.Eu am o personalitate destul de puternica si hotarasc singura ce fac cu viata mea.Aici pe forum discutam nu ne punem viata pe tava,asa ca imi pare rau sa te dezamagesc dar eu nu fac parte dintre victimele convertirii,mi-am exprimat opiniile pt faptul ca traiesc de multi ani printre musulmani si cred ca sunt destul de matura la varsta mea sa-mi formez o parere despre cei din jurul meu.Cunosc destule femei care traiesc cosmarul vietii lor.Poate sunt eu prea absurda dar nu mi se pare normal sa hotarasca sotul meu pt mine ,sau sa-i cer permisiunea sa plec de acasa ,asa cum se intampla in multe familii mixte''A CUMPARA LINISTEA ''ESRE O EXPRESIE IN SINE nu se refera la partea materiala este o parabola ,da eu sunt o materialista ,dar eu muncesc si obtin banii asa ca e normal sa ma bucur de ei si sa-mi doresc sa-i am .........sa aveti o seara buna
wdy
Postat pe 21 Martie 2008 18:46
doamna wdy.........am deschis acest subiect cu riscul ca o sa fiu atacata de unele persoane....nu am facut-o,dupa cum va-ti exprimat:"ca sa oblig pe cineva sa intre in islam,si cu atat mai mult nu am facut-o ca sa"conving pe cineva de ce islamul e religia mea"....am deschis subiectul ca sa "destram"din steriotipuri si sabloanele dupa care se iau cei mai multi....sa demonstrez ca islamul nu este intunecos,ingust in viziuni sau violent cum deseori vedem la tv....ci am incercat sa relevez adevarata fata a acestei credinte....BUNATATEA,SUPUNEREA,EVLAVIETATE....DECI SUBIECTUL A FOST DESCHIS PU ACEI CARE VOR SA AFLE ALTCEVA DESPRE ISLAM DECAT CEEA CE LI SE ARATA,CENZURAT,LA TV...

Postat pe 21 Martie 2008 19:45
FIECARE OM E LIBER SA CITEASCA,CITITUL NU A FACUT RAU PANA ACUM NIMANUI....CEI CARE VOR SA-SI IMBOGATEASCA CUNOSTINTELE DESPRE TEOLOGIA ISLAMICA SI SA NU MAI INGHITA NUMAI"CEEA CE LI SE MESTECA SI LI SE DA".....SUNT BINEVENITI....TRAIND ALATURI DE UN MUSULMAN WDY,SUSTII CA ISLAMUL ESTE EGAL CU TEROARE...ATUNCI NU TRAIESTI INTRE MUSULMANII ADEVARATI...CARE MERG LA RUGACIUNE LA 5 DIMINEATA,CARE NU DORESC RAU NIMANUI,CARE NU INJURA,CARE ISI RESPECTA SOTIILE,MAMELE,BUNICILE....DACA TU NU ESTI FERICITA ACOLO UNDE ESTI ASTA NU INSEAMNA CA ISLAMUL ESTE INTRUCHIPAREA RAULUI...S-APOI CUM CREDINTA ,SMERENIA,INGENUNCHIEREA IN FATA LUI DUMNEZEU POATE SA FIE RAU?????????........SI INCA CEVA IN LEGATURA CU ASA ZISELE"PROBLEME SI SEMNELE PRIMITE DUPA CONVERTIRE".....FII SIGURA CA NICIODATA NU AM FOST MAI APROAPE DE DUMNEZEU,MAI FERICITA,MAI MULTUMITA CA ACUM....AM PARTE NUMAI DE SUCCESE SI SLAVA DOMNULUI SI DE SANATATE....POATE CA TU CUM AI ZIS "TRAIESTI IN IAD" DEOARECE ESTI CONTRA SOTULUI TAU SI CONTRA SOCIETATII IN CARE TRAIESTI....?????????

Postat pe 21 Martie 2008 20:08
Nu asta ne invata Dumnezeu,dragelor !I-mi pare rau dar ura nu e buna,rautatea strica ,Deci aveti grija ,cu Dumnezeu nu te poti juca.Aici poti fi tu cum vrei si cum nu vrei dar "ai grija omule,...sa nu ti se vada goliciunea"Rastalmaciti cuvantul Domnului Dumnezeul nostru,Si sta scris ca"vai de cel ce adauga sau scoate"ceva din biblie....Deci asta o zice Domnul.Cu el nu te poti pune dragelor frumoaselor,ratacitoarelor....Si nu-mi vinzi mie castraveti la gradinari...De partea mea, nu sta Mohamed sau cum vreti voi sa-i ziceti>De partea mea sta insasi Creatorul tau si al meu..Nu cu mine aveti voi de luptat ci cu insasi Domnul Isus.Deci nu va urasc ,va iubesc,dar nu-mi venii cu citate falsificate ca nu merge.Pe mine nu ma conving doua citate sau trei.Aveti iubirea Domnului,si cautati adevarul.El ti se va descoperi daca-l cauti cu adevarat.
OCTAIA
Postat pe 21 Martie 2008 21:27
Octaia, daca vei avea curiozitatea sa lwe verifici, vei avea surprinderea sa descoperi ca nici macar un cuvant nu este falsificat. Versetele sunt di Biblia Ortodoxa, si vei putea sa le gasesti foarte simplu dupa coordonatele date de mine. Te asigur ca le-am scris cu mare atentie, tocmai pt a fi usor de gasit si verificat. Nu am adaugat si nu am scos nimic din Biblire. Din pacate, de aceasta s-au ocupat altii cu mult timp in urma. Din moment ce vad ca ai cateva cunostinte teologice, poate vei vrea sa ne spui si noua, cate versiuni alw Bibliei sunt acceptate astazi. Eu stiu ca exista o dezbatere aprinsa intre Biblia rejelui James si Noua versiune internationala.
Dar probabil ca sunt multe alte versiuni. Si totusi, in Biblie, Dumnezeu promite ca va pazi cuvantul sau d epervertire, nu-i asa. Asta inseamna ca trebuie sa existe pe UNDEVA o carte necorupta, si neschimbata.
Aceasta nu este o instigare la ura, si nici rautate. Ia-o ca pe o simpla discutie, bazata pr argumente, daca vrei sa mai discuti cu noi..daca nu, pace tie. Eu nu sunt aici sa ma cert.

Postat pe 22 Martie 2008 11:22
Era pentru cei ce vin si inceaca sa ma duca in eroare,draga mea.De ce sari ,tu asa sus ca ...?
Si nu ma cert ,i-mi sustin punctul de credinta bazat pe iubirea lui Dumnezeu.
Isus a venit in aceasta lume pentru toti, nu numai pentru mine si tine,ci pentru TOTI.Cuvantul LUI e anatema.Sa ai parte de dragostea LUI.O zi frumoasa pentru toti.
OCTAIA
Postat pe 22 Martie 2008 11:40
Dragele de voi musulmance neprihanite veniti aici pe forum cu teorii rasuflate ca islamul indeamna la la iubire si smerenie ,cum va explicati atunci atentaatele din toata lumea unde mor zilnic oameni nevinovati doar pt ca nu iubesc musulmanii si nu sunt de acord cu teoriile lor,de ce musulmanii urasc aamericanii si tot ce tine de occident? stiti ca musulmanii fundamentalisti nu bea coca cola si nu consuma produse americane dar se folosesc de dolari pt a cumpara arme.?Am intalnit familii de musulmani arabi care nu-si duc copii la MC DONALD NU PENTRU CA E MANCARE TOXICA PT ORGANISM CI PT CA E AMERICANA ,si toti au o explicatie cand vine vorba de americani ca ajuta Israelul sa-i toace pe Palestinieni ,lasa-i sa-i toce daa si-au vandut paminturile si i-au lasat pe evrei sa-i inlature din tara lor .Si de ce milioane de musulmani emigreaza in America ,de ce multi se ridica cu pretentii ca nu li se respecta drepturile vezi cazulFrantei cand a interzis purtarea baticului in institutiile publice,toti s-au oripilat,de ce nu respecta legile tarii care ia adoptat,stii ca in ARABIA SAUDITA NIMENI NU MERGE CU CAPUL DESCOPERIT NICI MACAR FEMEILE MINISTRI DIN OCCIDENT SI EXPLICATIA E SIMPLA TREBUIE SA RESPECTE LEGILE TARII acest lucru e scris la aeroport.EHE......subiecte sunt fara numar daca vreti polemica eu va stau la dispozitie SI REPET EU NU GENERALIZEZ este un raspuns la afirmatiile voastre........si sotul meu face 5 rugaciuni pe zi si nu e cu nimic mai bun decat mine care merg de 2 ori pe an la biserica ,dar credinta este in suflet ,nu trebuie sa-mi umplu casa cu icoane si candele sa arat la toata lumea ce crestina buna sunt eu si slava Domnului toate merg din plin.Sa aveti o zi buna
wdy
Postat pe 22 Martie 2008 14:25
Dragele mele, am citit tot ce ati scris pana acum, oricum cred ca adevarul e undeva la mijloc despre toate acestea, am citit si eu Biblia insa recunosc nu si Koranul...desi mi-ar placea sa fac rost de el si sa-l citesc...
Ce vreau sa va intreb, ca sunt curioasa sa stiu si alte opinii de-ale altor musulmani, e de ce musulmanii au atata ura pe americani?!Eu cunosc 2 musulmani, e drept de pe net,care mi-au spus parerile lor si le dau dreptate...insa as dori parerile voastre, de sotii de musulmani.
Precizez ca nu sunt aici ca sa intru in polemica cu voi, as dori numai cateva opinii sincere la cateva intrebari sau nelamuriri pe care le am in legatura cu aceasta religie, pe care o respect.
Si ca sa inteleg mai bine aceasta religie, de unde as putea face rost de Koran?Daca ar fi in engleza si nu in alta limba,ar fi super.

Astept raspunsurile voastre cu nerabdare.
Va doresc numai bine.
Un weekend placut si D-zeu sa va binecuvanteze pe toate!

Postat pe 22 Martie 2008 16:20
wdy, faci rwferire la o multime de subiecte, si pui la un loc o multime de faramie ale unor lucruri care nu au nimic de afeace cu topicul.
Inteleg faptul ca esti foarte inversunata impotriva unei religii din cauza a ceea ce fac unii dintre membrii ei.Despre Palestinieni..lasa sa-i toace?!?!
Mor copii acolo! zilele trecute , un bebelus palestinian de 6 luni, in urma unui atac cu racheta.
Sa-i toace da?! Despre americani, evrei, palestinieni, etc...nu-i pune wdy la un loc pe nici unii..in toate din aceste tari sunt innocenti, sunt copii fara nici o vina, si sunt si ticalosi fara scrupule care ii invenineaza.E un conflict care depaseste cu mult niste neavizate ca noi, insa palestinenii sunt, asa cum ai spus si tu, macelariti..asta este sigur. Ce se stie iarasi sigur este ca americanii si evreii nu au de gand sa se opreasca. In timp ce o racheta palestiniana facuta in casa nu are cine stie ce putere, una israeliana distruge zeci si zeci..cati dintre ei necombatanti?!
MAJORITATEA

Postat pe 22 Martie 2008 18:06
Hijabul este o OBLIGATIE RELIGIOASA in Islam..nu moda, nu obicei, nu ceva optional. Iar Franta a interzis musulmancelor sa il poarte. Sa te acoperi cum vrei ar trebui sa fie dreptul fiecaruia. Nimeni nu poate obliga un alt om sa umble dezbracat pe strada(nu sari ca te judec, nu o fac...dar pentru o musulmana care poarta hijab, a il purta este ca si cum ar fii dezbracata, ca si cum ar fii in lenjerie. Asa se simte. Este cu totul altceva sa iti acoperi parul cand intrii in arabia saudita.Nu vad cum asta ar putea deranja pe cineva. Intr-adevar, poate parea ne echitabil..dar trebuie sa iti amintesti ca franta e o republica democratica si Europeana, care se lauda ca respecta drepturile omului, inclusiv, banuiesc, cel libera alegere a vestimentiei.
Arabia Saudita este o tara islamica, condusa dupa Sharia, legea islamica. Acolo a-ti acoperi parul este limita decentei
In termeni simpli: o femeie musulmana in Franta traieste cu credinta ca nu respecta poruncile lui Allah umbland fara hijab, si va primi o pedeapsa grea. O femeie crestina in Arabia Saudita, nu pierde absolut nimic acoperindu-si parul. Iar daca nu o face, lezeaza puditatea celor de acolo. E dreptul unui musulman, intr-o tara islamica sa fie ferit de a vedea o imagine pe care el o considera rusinoasa, si pacatoasa.e ca si cum cineva dintr-o insula bananiera ar umbla pe la noi dezbracat. Ar fii imediat arestat de ce? e impotriva bunelor moravuri. Insa daca apare un eskimos imbracat in blanuri din cap pana in picioare, sau un indian cu turban pe cap, legea nu arenimic de reprosat. Se imbraca asa cum are chef.
Sunt deci 2 sitatii extrem de diferite: acolo, opinia publica are altre standarde cu privire la bunele moravuri, si la limita de decenta, iar in Franta e pur si simplu..intoleranta.
Sper ca te-am facut sa intelegi ca nu se pot compara cele 2 state, pentru ca restrictiile au la baza motive extrem de diferite
Salam

Postat pe 22 Martie 2008 18:26
Draga Noio, eu personal nu am nici un fel de ura pe americani.Reprosez si sunt total impotriva unora dintre strategiile guvernului lor , ma dezgusta si ma revolta actiunile altora dintre ei. Nu am insa nimic cu ei, ca popor..sunt multi oameni buni printre americani, ca de altfel printre toate popoarele. . Nu am de gand sa fac politica, nu e scopul acestui topic, dar aceia dintre musulmani care ii urasc pe americani, nu o fac din cauza credintei lor..ii urasc pe americani pentru ca sunt oameni care au suferit. Americanii au facut mult rau in acea zona, din cauza unor interese meschine. Metodele fundamentalistilor, si felul in care riposteaza sunt bineinteles, de condamnat. Poti sa ii condamni, sa ii detesti, etc, dar poti face toate astea intelegandu-le motivele. asa fac eu, cand spun..un om care se arunca in aer ca sa ia cu el ceva americani, e singurul mijloc pe care l-a gasit pentru a riposta. Este terorist, este vinovat de a fi ucis oameni nevinovati..Dar nu s-a trezit dimineata, in coltul lui de rai, in viata lui perfecta si fericita, si s-a gandit..hai sa aruncam ceva in aer asa de divertisment, ci este un om caruia poate i-a fost ucisa toata familia..care poate a fost toata viata umilit si batjocorit de aceia, etc. Nu este deci..un subiect facil..nu se pune intrebarea, de ce ii urasc musulmanii pe americani,,ci, de ce ii urasc niste oameni pe alti oameni atat de tare incat sa isi ia viata singuri doar pentru ca stiu ca astfel vor muri si dintre dusmanii sai? Motivele care te imping la un astfel de gest trebuie sa fie mai mult decat ne putem imagina. Dati doar ''palestina'' sau ''lebanon'' pe youtube, si o sa intelegeti poate.

Postat pe 22 Martie 2008 18:48
Si in America si in Spania au murit oameni nevinovati pt ca niste minti diabolice au pus la cale atentate groaznice .Cand e razboi nu mai conteaza asa cum israelul nu inceteaza nici Palestina nu lasa garda .E sfidator sa-i gasesti scuze unui terorist care se arunca singur in aer luind dupa el alte vieti ,indiferent cum a trait ,ca musulmsn ,care e invatat sa fie pasnic si rabdator[[[asa spuneti voi ca este islamul]]] nu ar trebui sa recurga la asa ceva si nu ar trebui sa fie aprobate astfel de fapte.Sa te acoperi e dreptul tau ,dar in tara islamica nu in Europa si daca alegi sa traiesti acolo trebuie sa respecti regulile tarii respective.De ce as respecta Arabia saudita si nu respect Franta,vedeti cum va contraziceti .De ce crezi ca o crestina nu se simte lezata sa-si acopere capul si o musulmanca da daca trebuie sa se descopere.CU ce s-ar simti jigniti muslim in arabia saudita daca eu merg cu capul descoperit Saria e pt muslim....stii incep sa ma plictisesc cu voi nu ajung la nici un rezultat refuzati sa recunoaste-ti multe ASpecte neplaCUTE ALE APLICARII ACESTEI RELIGII,EU CRED CA SUNT O PERSOANA ONESTA SI O LUPTATOARE PT DREPTURILE MELE CA LOCUITOR AL ACESTEI PLANETE indiferent unde traiesc,refuz sa ma supun unor reguli impuse de popoare care nu respecta drepturile altor popoare si religii.Am fost intr-o astfel de tara si m-am simtit discriminata pt ca am refuzat ,ca si CRESTINA sa-mi acopar capul ,desi mi s-a sugerat destul de insistent ,dar nu am plecat capul ,sunt mandra de originea mea si religia mea si intre un crestin si un musulman aleg crestinul pt ca e mai realist.I-MI CER SCUZE DACA AM DERANJAT PE CINEVA CU ACESTE CUVINTE ,DAR M-AM SIMTIT PROVOCATA SI ASA CUM V-AM SPUS CUNOSC TOT CE POSTEZ AICI NU SUNT ABERATII SI NU DIN AUZITE
wdy
Postat pe 22 Martie 2008 20:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
La multi aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! sf mihail si gavril! 5 De la: Cassey 30 Decembrie 2008 15:41
ati iubit vreodata un baiat pe internet??? 15 De la: yumalai 29 Septembrie 2009 10:39
Pentru cei ce scriu pe forum 73 De la: kudika_nikole 22 Decembrie 2011 16:37
NUMAI VIATA NE APARTINE 28 De la: mia_mia 23 Mai 2008 10:52
ce-ti aminteste de copilarie? 110 De la: Raluca_SA 24 Septembrie 2009 10:36