Setari Cookie-uri

RUBRICA DE MATRIMONIALE

ma uitai la profilul tau,singura ta prietena e KUDIKA=)))))),ai s-o pierzi si pe asta,flocaneatza=))))sa-ti adrezez aceleasi cuvinte,ce mi le-ai tansmis tu mie=))))))

Postat pe 22 Mai 2008 18:16
fratilor, eu zic asa. cei neinvitati sa stea pe tusa!
din acest moment dau ignore la outsideri! ce o fi aia?
imi venii asa in cap cuvintele astea!
:))))))

Postat pe 22 Mai 2008 18:17
nevoie nu am...am de la mama natura absolut tot ce imi trebuie...fetita nu sunt, am vreo 2-3ani peste ai tai...dar stii ceva ?...ne-am cam saturat de persoane din astea "inteligente"care vin aici si ne dau sfaturi si fac pe desteptii....cred ca ai gresit situ....daca nu stii de ce concurs vorbesc....las-o balta....lasa-l stefule...ca nu stie ce zice....
ginetta
Postat pe 22 Mai 2008 18:21
onnyta,abia si-a deschis contul la ora 13,52de min,iarta-l draga ,noi cu cine ne mai distram:((((cred ca asta a citit topicul pe alte site-uri=)))))))))

Postat pe 22 Mai 2008 18:22
hai sa traiti!!fratilor..va bucurati de reantoarcerea mea???:))

Postat pe 22 Mai 2008 22:05
franceeeeee
sigur ca ma bucur ajuta-ma te rog ca astia mi-au speriat pretendentulaaaaahhhh stef gelosule acu vrei nu vrei imi faci tripleti ca altfel te manac cu fulgi cu tot.mai hitman nu mai fi meeeei asa suparacios ca ma reintorc la iubirea mea dintai....daca inca nu ti-ai dat seama pe "subectu' "asta se abereaza de muuuulte pagini si e fain ...hai nu fi.....pls...stef pt mine......ce zici???altfel te pun sa imi cumper papuci de aur nu numa'cusuti cu fir...asa ca dar de nunta ....
dandanaua_reloaded
Postat pe 22 Mai 2008 22:24
bine ai revenit,ma bucurrrrrrrrrrrrrrrrr!
mari58
Postat pe 22 Mai 2008 22:27
FRANCE,te rog sa ma suni 1 min..,ce bn ca ai revenit!!!ma bucur pt tine sincer!!

Postat pe 22 Mai 2008 22:46
france,credeam ca nu mai vii odata...te pup si bine ai revenit!!!!!!!!!!!!!!am crezut ca murim singure aici soro...
ginetta
Postat pe 22 Mai 2008 22:50
ginetta,astept acceptul tau,sau nu mi-l dai???????

Postat pe 22 Mai 2008 23:03
aaaa stef da mare crai mai esti acu o vrajesti si pe ginetta????/pe zi ce trece se mareste haremul tau....
dandanaua_reloaded
Postat pe 22 Mai 2008 23:07
stati fratilor si nu va bucurati prea mult...mai nesimtitule, care esti mai de te folosesti de nickname-ul lui france????X(X(....tie ti s-a urat cu bineleX(....am vb cu france ...si sa stiti ca nu e ea/:)...exista un nesimtit/a care isi bate joc de noi toti:|..france dak ai fi u...de ce nu ai poza la avatar..si cum de ai 27 de ani??/:)...may tampitule nu stii caty ani are france??si d unde e...??X(X(X(X
ginetta
Postat pe 22 Mai 2008 23:08
stefule la ce accept te referi...????????????/
ginetta
Postat pe 22 Mai 2008 23:09
france tu dormi fata???am vrut sa te sun ,dar pe nr tau care mi l-ai dat azi nu se poate,spune ca Nu e alocat,vreau sa ma suni ,e vb de o afacere minunata!!!!

Postat pe 22 Mai 2008 23:32
dormi linistita FRANCE=)),SA MA SUNI IMEDIAT CE VEZI MESAJELE ASTEA,fiti-ar telefonul de ras:)))noapte buna!!!

Postat pe 22 Mai 2008 23:49
Hai mai fetelor ca ne arata omu ca se pricepe la engleza...eu una l-as lua de barbat ...sa-l mai ferchezuiesc un pic..in limba romana...:))) Vrei sa fi "bitchu" meu ...?? Promit ca sunt delicata...:)))
mia_mia
Postat pe 23 Mai 2008 09:42
acum eu sint!!!cin voi ma chemati eram in lumea viselor.fratilor inca nu-mi revin din soc cum au putut sa ne strice linistea toti dezaxatii .sint chiar iubita daca au facut cont pentru mine si din pacate acum inteleg ce spunea fetiscana aparuta si disparuta pe forum ca m-am expus cam mult.nici de maritatul scorpiutei nu mai am chef ca am subiecte de meditatie acum.ne auzim astazi si fetele care aveti poze stergeti tot ca va expic pe privat.va pupic!

Postat pe 23 Mai 2008 09:43
Nu esti tu,France!!!Daca esti suna-ma acum..aveti mare grija...NU ESTE FRANCE!!!va tin la curent, eu sau ginetta...

Postat pe 23 Mai 2008 09:48
Hotarati-va fratilor ...eu oricum nu am poze...probabil ca vrea una silicoane mai mult deccat altele...sau cine stie..:))) Stef ..buna dimineata..!!!! Ce pacate mai faci azi???? :)) cu haremu ...
mia_mia
Postat pe 23 Mai 2008 09:51
SCZ.Da, este ea.M-a sunat ACUM!!SPER SA AVETI INCREDERE!!!TE POOPIK FRANCE SI BUN VENIT,frumos..,lumea se bucura de revenirea ta!!!

Postat pe 23 Mai 2008 10:09
buna france! chiar ne lipsisi ma draga!cat despre cel sau cea care si-a facut cont in numele lui france SA-TI STEA IN GAT!
nu obisnuiesc sa jignesc, dar asta chiar merita!

Postat pe 23 Mai 2008 10:34
e nevinovat draga prietena........;important e ca sintem din nou impreuna.pina la urma cui o dam pe scorpiuta ca nu prea corespund pe aici......;;;

Postat pe 23 Mai 2008 10:46
FANTOMEI tale,care totusi,vad ca a disparut!!:))Dar,, atat cat a intrat ,nu a facut decat sa salute lumea si sa-ti Intinda Covorul,cum se practica pe aici prin Romanica,vb ta:))

Postat pe 23 Mai 2008 11:01
:)))covorul rosu draga!! :)))
draga francia aparuse un baiat hitman pe aci, dar cred ca s-a speriat! :)))

Postat pe 23 Mai 2008 11:04
Eu il iau de barbat ..serios ..da sa nu-si faca harem ca Stef..ca am mai zis ca eu cred in monogamie... Si e si inalt..si cu ochii albastri ...offf offf ...unde-ai disparut ???
mia_mia
Postat pe 23 Mai 2008 11:14
nu stiu daca ai pierdut mare lucru draga mea! serios din cale afara si protocolar rau baiatul!

Postat pe 23 Mai 2008 11:19
miaaaaa era al meeeeu hai ma ca raman fata batrana cu voi.....ma "bosumflez" acu si io si trimit mesaje la toti berbantii de pe forum sa ma ia de nevasta "pe privat"...... steeeef unde disparusi mama draga???? hitman gata ti-ai gasit jumatatea???
dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Mai 2008 12:41
hai mai ema! fiti cuminti! ce naiba, va bateti pe barbati acu?? :))) nu de alta, dar cred ca deabea asteapta! :)))

Postat pe 23 Mai 2008 12:47
si sa vezi fata...,ce bine-i epilata,vagaboanta=))))))

Postat pe 23 Mai 2008 12:48
:))) stef baiatule ia atitudine! of of, mai mai , eu tot astept nunta aia! dao-n papuceii mei de treaba! hotaraste-te o data ca vreau sa joc la nunta!!! :))))

Postat pe 23 Mai 2008 12:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cine m-a facut sa zambesc astazi... 33 De la: cotyca 11 Mai 2010 08:17
divinatie in Tarot 2 De la: anastasia_m 24 Ianuarie 2010 12:47
Hai sa vad cat de deschisi sunteti 45 De la: ilumax_76 16 Februarie 2012 17:53
SOS!!!Salvati-l pe Demzy,bestiutza cu suflet de aur! 1 De la: heaven2007 15 Februarie 2010 11:00
Modernizarea statului între SIDA ºi Ebola 2 De la: Full_Metal_Jacket 28 Aprilie 2010 09:54