Setari Cookie-uri

RUBRICA DE MATRIMONIALE

SARUT MAINILE NASA!!!Nu vezi ca nu sta nici una?????:))numa' gura de femeile astea..Prefera sa se certe,in loc sa se marite..,or sa ramana Fete batrane:))

Postat pe 22 Mai 2008 10:14
pai de mai stef baiatule. ce sa-i faci daca sint mai interesate de papuci decat de barbati? :))

Postat pe 22 Mai 2008 10:31
sau de genti si parfumuri :))))
ce rost mai are nunta cand poti foarte bine sa traiesti si asa,nu? :P
lauria
Postat pe 22 Mai 2008 10:33
e pe aici vreo fata care sa vrea sa se intilneasca cu mine?sa lase un mesaj un id un numat de telefon
Scooby60
Postat pe 22 Mai 2008 10:39
lua-mi-ar papucii,vorba ettai=)))si cand te gandesti ca majoritatea femeilor se vaita ca nu sunt satisfacute..!!uite lauria,gandeste la gent,parfumuri,trai bun,dar in acelasi timp se vaita ca are dureri de cap:)))ca-i deocheata,,crede ea..,chiar de unde oare i se trage???:)))sigur nu e maritata:))

Postat pe 22 Mai 2008 10:43
Omeni buni,France nu mai existaaaa!!!....si-a sters contul!!...pacat...uite unde s-a putut ajunge de la...gramatica!!...ne-a dat papucii!!

Postat pe 22 Mai 2008 10:43
etta draga,,ce surpriza!!france, este si va ramane prietena noastra!!sunt convins de asta..sigur se va intoarce,nu ma lasa ea pe mine asa usor,cel putin pe topicul asta:))probabil sub alt username..eu te astept cu placere mare france!!

Postat pe 22 Mai 2008 10:50
:)) eheeei scubi du vrei intalniri ai? pai vezi ca fetele de aici au ganduri serioase! vor sa se marite! si mai vor papucei, gentute... crezi ca faci fata?
da, mare pacat ca france si-a sters contul.chiar e o femeie cu care ai ce discuta spre deosebire de altii care sint pe aci pt. papuci..

Postat pe 22 Mai 2008 10:59
pai sa sti ca o asteptam! chiar imi lipseste! eu va consider prieteni si chiar imi pare rau cand vad ca dispare cate unul..

Postat pe 22 Mai 2008 11:18
intr-adevar,mare pacat,sper sa revina,posturile ei aduceau un suflu nou
sonia111222
Postat pe 22 Mai 2008 11:31
stef nu tin minte sa fi zis ca ma doare capul...cred k de la tine a venit chestia asta..cu deochiul:)
in leg cu cei multi intrati in aceasta comunitate....cred ca asta a fost si ideea concursului-> sa atraga cat mai multe persoane pe site...eu una sper sa nu va fi deranjat cu prezenta mea...
lauria
Postat pe 22 Mai 2008 12:50
sa va anunt dragilor ca la toileta de nasa voi adauga o pereche de papucei cu puf si cu varf ascutit!! :))) sint proaspat primiti de la etta. varful e ascutit, special pt. suturi... :)))

Postat pe 22 Mai 2008 12:53
trebuie doar sa-ti fixezi bine tinta...ai grija sa dai ci forta...
ginetta
Postat pe 22 Mai 2008 13:01
drace...iar am gresit;;;))))
ginetta
Postat pe 22 Mai 2008 13:02
ok, incerc sa fiu cat mai succint in descrierile/explicatiile mele:

1. inalt,1.88/ tuns scurt/ ochi verzi-albastri/ 38 ani.
2. venit peste medie ( conduc propria mea firma de IT).
3. divortat, fara copii; motivul divortului: programul meu extrem de incarcat dpd vedere profesional ( 8.00-21/22),aspect ce nu a mai putut fi tolerat de ex-a ,plus crizele ei de gelozie total nejustificate, aspect ce nu a putut fi tolerat de mine.
4. ce vreau: casatorie si copii.

evident,ar fi mult mai multe de spus,dar nu-si au acuma sens detaliile; daca va exista un feedback la cele scrise de mine,voi putea oferi si alte amanunte.

adresa de mail: hiittmmann@yahoo.com

multumesc.

Postat pe 22 Mai 2008 13:17
:))) uite domle! barbat cu initiativa, nu gluma! :))
haideti fetelor, ce mai asteptati?

Postat pe 22 Mai 2008 13:28
eu am o intrebare pt tine ,cum ar trebui sa fie femeia??,ce calitati ar trebui sa aibe si sa nu le aibe??ca si eu sunt tot ca tine,dar nu stiu ce sa caut,,vulpile astea mi-au luat mintile!!!:))

Postat pe 22 Mai 2008 14:02
:)) pai probabil ce vor toti barbatii..DOAMNA, GOSPODINA SI..... :)) asa se aude prin vecini! sa fie asa.. sa nu fie...

Postat pe 22 Mai 2008 14:18
eeeee..,uite de ce vreau eu mai multe femei,pt ca una singura nu le poate avea pe toate:))trei-patru ,poate ar acoperi ceva din cerintele unui barbat..:)))PROIECT DE LEGE-in ROMANIA sa se legalizeze HAREMUL,ce zici PRIETENE???????:))

Postat pe 22 Mai 2008 14:28
steeeef nu speria barbatul ca vreau sa ma marit la naiba daca si pe asta mi-l sperii te ciufulesc rau de tot. hitman,apropo ce crezi despre nunta odata cu botezul???de ceva vreme s-a trezit in mine instinctul matern....nu de alta...adica nu vreau sa astept sa ne cunoastem sa ne una sa ne alta si pe urma sa nu ne potrivim si pace buna,ne despartim,io vreau copii nu copil....gemeni sau tripleti din prima...ce zici????stef pe tine te tine???
dandanaua_reloaded
Postat pe 22 Mai 2008 14:38
:)))))))) ema imi pare rau draga, dar cred ca-ti fugii fat fromos!:))) pai si tu acu'! dao in masa de treaba. te si apucasi sa ii zici de tripleti? fugi mancand pamantu! :)))))))

Postat pe 22 Mai 2008 14:48
:)

stef80: femeia trebuie sa corespunda standardelor tale; cum din fericire nu exista standarde universal valabile, ramane ca fiecare sa-si pozitioneze stacheta unde doreste.

ema: nimic impotriva simultaneitatii botezului cu nunta; daca e sa fie gemeni,atunci sa fie fata si baiat, stiu,sunt cazuri rare, dar parca cu atat mai frumoase.

Postat pe 22 Mai 2008 14:49
uite ce sa-aruncara cotoharla!...vazusi repede ochi,verzi,inalt,it..,firma ,banet, cum draq:)))cu mine nu te poti incurca iubita...,eu fac doar cvarteti,de multe ori din priviri numai!!!=))))))))))))))si daca-i vrei prin sex,,vai pielea ta:))ajungi o muratura=))))))ti-am zis ca-mi trebui patru...

Postat pe 22 Mai 2008 14:54
poi,, se schimbara situatiunea:))vad ca omul, ii serios si vrea tripleti dar nu-i sigur decat pe gemeni!!:))eu zisei cvarteti,,dar sincer,tot pe gemeni raman!!si pt ca ema doreste copii multi,frumosi si destepti..,va propun o colaborare:))sa vezi ce iasa meiii!!!=)))

Postat pe 22 Mai 2008 15:02
:)))) destrabal!! ce e domle aici???
hitman draga iti sugerez sa nu mai fi asa protocolar ca nu da bine la gagici! :)))

Postat pe 22 Mai 2008 15:05
poi...,cred ca mai repede va pacalesc eu cu 1,47m,ai mei=)) ,decat hitman...:)))prea bland..,pt voi cotoharlelor..=)))

Postat pe 22 Mai 2008 15:14
draga stef ...is prea mica sa incapa cvarteti...numa 1.65 si vreo 47 de "kile" tripleti mai treaca mearga da....4 deodata.....nu sa po' fratiore...nu ma tine pe mine.hai ma onnyta nu imi speria pretendentul ca unu am si io de cand m-a lasat stef asta pt toate fetele din al sau harem.si cum io sunt mai egoista asa in ceea ce priveste "berbantul" daca si asta vrea harem....ce ma fac raman fata batrana.da.....stef auzi???pe rand cate 2 se poate???hitman ce crezi ??? o pereche la el o pereche la tine....???e bine asa????
dandanaua_reloaded
Postat pe 22 Mai 2008 15:32
=))))))))))

Postat pe 22 Mai 2008 15:36
:))) ema la tine ma pun moasa!! mamaa ce de copii!!
bine draga nu-ti mai sperii fat frumosu'!

Postat pe 22 Mai 2008 15:37
baaa..,eu chiar te rog sa-l sperii!!imi face concurenta...:(((((nasa.....sunt suparat;(((

Postat pe 22 Mai 2008 15:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
oare am schimbat bine tara? 26 De la: ionelyizza 12 Martie 2012 19:40
cand vine primavara 7 De la: inxs1974 31 Ianuarie 2015 22:42
ingrijire profesionala 1 De la: carmina02 21 Aprilie 2008 00:24
e vara .... fetelor...va recomand pudra epilatoare ... practic, ieftic si ff eficient 24 De la: touray 12 Mai 2012 17:39
Un sfat va rog, legat de amenanjare si usi de interior 3 De la: kudika_5390 31 Iulie 2012 17:38