Setari Cookie-uri

RUBRICA DE MATRIMONIALE

grupul acesta este si va fi deschis in permaneneta,celor ce le plac viata,buna dispozitie si prieteniile !!

Postat pe 27 Octombrie 2008 17:54
googoodoll
Postat pe 27 Octombrie 2008 17:58
erai la masa si din greseala ai inghitit ceva ,de nu poti vb..??

Postat pe 27 Octombrie 2008 18:07
De la: googoodoll, la data 2008-10-27 17:49:17mai incetati domne cu manifestarile astea de afectiune-n grup, ca noi ceilalti ne simtim exclusi, si invidiosi, si ne creste raca

pt papusoi garantez eu... e dreapta si sincera si cand are ceva de spus le cam zice indiferent ce orgolii deranjeaza.
place caracterul ei.....la mine...
ca sa fiu si eu putin asa..... agramata.
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 18:20
Dragilor !!!!......Poate ca D-zeu a vrut ca Haven gate(si numele fetei este sugestiv !!) sa redescopere acest subiect de mult uitat si sa ma faca sa-l "frunzaresc" si sa retraiesc INCEPUTURILE!!!......si apoi sa derulez filmul ce a urmat !!!!......probabil voi credeti ca am facut acest lucru intentionat,pentru a calma o noua divergenta !!!....dar va asigur ca a fost O PURA INTAMPLARE !!!!......pur si simplu mi-am adus aminte de vremurile in care nu existau certuri ....de nici un fel !!!......daca voi nu regretati aceste amintiri,datorita unor divergente de opinii dintre voi ,eu le regret !!!.....asta nu inseamna ca nu le accept pe cele noi !!!!........si cred ca s-a vazut asta foarte clar !!!!........dar un lucru este cat se poate de ADEVARAT: la inceput atmosfera era muuuuuuuuuult,mult mai destinsa !!!.......DOAR NE DISTRAM !!!!.....NU NE DISTRAM SI NE SI CERTAM !!!......asta am vrut eu sa sublinez si nu neaparat componenta grupului de inceput !!!!........dar daca neutralitatea mea deranjeazaaaaa..............asta e !!!!.......asta sunt si cu asta defilez !!!.......cred ca mi-am aratat fidelitatea si dragostea fata de harem totdeauna ........lucruri pe care le voi pastra si in continuare pentru cei care ma vor dori si de aici inainte !!!........PENTRU CA EU NU VOI PARASI HAREMUL NICIODATA !!!........VOI MERGE MAI DEPARTE CU CEI CE VOR RAMANE SI IMI VOI AMINTI CU DRAG(MAI MULT SAU MAI PUTIN !!!) DE CEI LASATI IN URMA !!!!........de la PERVERSA spuse.........
etta
Postat pe 27 Octombrie 2008 19:42
PERVERSO..,cea ce am spus mai sus, repet acum cu alte cuvinte :

"mortii cu mortii si vii cu vii.."

nu am facut referire la tine si nici la nasa onnyta..!!

am spus doar ,ca daca daca cineva vrea sa-si faca un alt HAREM ,cu cei ce pentru mine sunt deja morti.., nu au decat
si daca eu deranjez asa de mult ca nu agreez gandirea si comportamenul unora,ma retrag in locul meu..

esti prea desteapta sa nu fi inteles mesajul meu..!!
si stii prea bine, ca si celelalte fete,ca nu este vorba de "diferente de opinii" ,intre mine france si rebela..

ci de atacurile lor murdare,la adresa mea si a familiei mele,cat si la adresa HAREMULUI..,atat pe forumul asta sub diferite usere create, cat si pe toate caile private..!!
asa deci..,lasati-ma sa NU regret !!
SI SA MA BUCUR !!!

Postat pe 27 Octombrie 2008 20:30
am fost si io putin melancolica siiiiiiiiiii......dar viata merge mai departe !!!!.........si io ,de regula,mai retraiesc amintirile....si bune si rele.........dar TOT INAINTE!!!........vorba pionierului .......defilam cu cine mai doreste.......
etta
Postat pe 27 Octombrie 2008 20:45
perverso..,cred ca m-ai inteles acum !!
nu mai pot suporta falsitatea lor...
si ceea ce se intampla pe forumul asta ,se datoreaza doar lor..
pupici..
salutari lionilor..

Postat pe 27 Octombrie 2008 20:54
De la: stef80, la data 2008-10-27 18:07:14erai la masa si din greseala ai inghitit ceva ,de nu poti vb..??

nu, dar uneori daca n-ai nimic relevant de spus, e mai bine sa taci :)
googoodoll
Postat pe 27 Octombrie 2008 21:08

poate asa prinzi curaj..

Postat pe 27 Octombrie 2008 21:12
De la: stef80, la data 2008-10-27 20:30:36PERVERSO..,cea ce am spus mai sus, repet acum cu alte cuvinte :

"mortii cu mortii si vii cu vii.."

nu am facut referire la tine si nici la nasa onnyta..!!

am spus doar ,ca daca daca cineva vrea sa-si faca un alt HAREM ,cu cei ce pentru mine sunt deja morti.., nu au decat
si daca eu deranjez asa de mult ca nu agreez gandirea si comportamenul unora,ma retrag in locul meu..

esti prea desteapta sa nu fi inteles mesajul meu..!!
si stii prea bine, ca si celelalte fete,ca nu este vorba de "diferente de opinii" ,intre mine france si rebela..

ci de atacurile lor murdare,la adresa mea si a familiei mele,cat si la adresa HAREMULUI..,atat pe forumul asta sub diferite usere create, cat si pe toate caile private..!!
asa deci..,lasati-ma sa NU regret !!
SI SA MA BUCUR !!!

stef... cat as vrea de mult sa fie totul cum a fost... sa fie totul roz si fara pic de rautate... dar atunci cum ti-ai mai da seama cum sunt oamenii in realitate????
mi-as dori sa pot sa iti alin durerea din suflet si sa sterg toate jignirile pe care le-ai primit de fiecare data cand ne-ai luat apararea vreuneia dintre noi, mi-as dori de asemenea ca eu sa fii ramas aceeasi " impaciuitoare" si sa pot sa incerc sa impac pe toata lumea, adevarul este ca e imposibil ca o caprita sa nu vrea sa manace varza.....
sa nu regreti nimic din trecut.... treci mai departe cu capul sus.... si daca e sa ca haremul sa ramana in 2 atunci "soarta fratie" doar cu 2 a inceput.....!!!!

si ma bucur enorm ca eu ti-am aratat forumul si ma mai bucur enorm ca tu nu m-ai lasat sa renunt la forum
ma bucur ca mi-ai dat incredere in mine atunci cand aveam nevoie mai multa de ea si ma bucur ca tu si tantica sunteti mereu langa mine si ca va pot cere sfatul in ceea ce pt mine e important.
si chiar daca uneori o dau in bara ca nu prea va ascult macar am cui anume sa cer un sfat sau o parere.

etta, melancolia ....e buna ......dar.... raul e bine sa il lasam in urma ,sa alegem binele si sa mergem mai departe.

recunosti versurile astea nu-i asa????

- Ce-�i pas� �ie, chip de lut,
Dac-oi fi eu sau altul?

Tr�ind �n cercul vostru str�mt
Norocul v� petrece,
Ci eu �n lumea mea m� simt
Nemuritor �i rece.

ma simt nemuritoare prin amintirile pe care vi le-am lasat voua prietenilor mei.... si ma simt rece in fata falsitatilor si a rautatilor.....

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 21:12
merci stef, ma simt muuult mai bine :)
oricum, oricat m-ar roade "invidia", distanta e un bun impediment pentru aprofundarea socializarii :D
acum serios, imi face placere sa vad cum va alintati pe aici, sper sa va tina mereu .
googoodoll
Postat pe 27 Octombrie 2008 21:29

ema dulce,ce bine ar fi ca adevarul asta, sa-l stie toata lumea de pe forum..!!
NOI TE IUBIM !!
SI TE IUBIM REAL,,,FACI PARTE DIN FAMILIA NOASTRA..!!

datorita tie am descoperit forumul..!!

datorita mie esti tu acum, pe un forumul ce-l parasisesi ..!!

datorita tie am atatia prieteni ce din virtuali ,au devenit reali si asa dupa cum bine stii ,nu-s putini..

chiar daca am pierdut 2-3 prieteni,privesc asta ca o selectie naturala..

datorita tie, familia mea se simte mai implinita !!

te asigur ca la varsta si experienta mea de viata, voi privi lucrurile distant,voi judeca corect cine merita sa-mi fie prieten si cine nu,ca un Sultan ADEVARAT ce sunt...
ca vorba "fostei" :
"tu chiar te crezi Sultan si in viata reala.."

nu plang trecutul,traiesc din plin prezentul si astept cu nerabdare viitorul..

Postat pe 27 Octombrie 2008 21:31
De la: googoodoll, la data 2008-10-27 21:29:49merci stef, ma simt muuult mai bine :)
oricum, oricat m-ar roade "invidia", distanta e un bun impediment pentru aprofundarea socializarii :D
acum serios, imi face placere sa vad cum va alintati pe aici, sper sa va tina mereu .

ma bucur daca am reusit sa te fac cat de cat sa te simti bine..
si daca iti prieste.. ,am s-o fac cat mai des

Postat pe 27 Octombrie 2008 21:35
deci please, do so :))))
googoodoll
Postat pe 27 Octombrie 2008 21:41
De la: stef80, la data 2008-10-27 21:31:03
NOI TE IUBIM !!

datorita tie am atatia prieteni ce din virtuali ,au devenit reali si asa dupa cum bine stii ,nu-s putini..

te asigur ca la varsta si experienta mea de viata, voi privi lucrurile distant,voi judeca corect cine merita sa-mi fie prieten si cine nu,ca un Sultan ADEVARAT ce sunt...
ca vorba "fostei" :

nu poti deloc fara mine????? e grea viata asta! apropo prietene chiar te crezi sultan? nu de alta dar nu ai raspuns niciodata! va urez sa fiti fericiti si linistea sa se astearna in sufletele voastre ! si inca ceva.......pentru tine nu sint fosta.....ca nu ti-am fost nevasta si nici amanta,nu am cerut de mincare la tine prietene desii ai atit de multi bani cu,care te lauzi...........pentru tine am fost si voi ramine FRANCE o cunostinta de pe forum.....un user virtual care nu va fi real niciodata! un user si atit!noapte buna si sper sa nu ma visezi .......ca sa eviti cosmarul incearca sa nu ma mai porti cu tine peste tot! uita de mine !ce e atit de greu? mai devreme scriai ca sint moarta.........fi bun asa cum esti tu de obicei si maninca coliva franciei! AU REVOIR intr-o alta viata!
FRANNNCE
Postat pe 27 Octombrie 2008 22:39
De la: FRANNNCE, la data 2008-10-27 22:39:59
De la: stef80, la data 2008-10-27 21:31:03
NOI TE IUBIM !!

ca vorba "fostei" :

nu poti deloc fara mine????? e grea viata asta! apropo prietene chiar te crezi sultan? nu de alta dar nu ai raspuns niciodata! va urez sa fiti fericiti si linistea sa se astearna in sufletele voastre ! si inca ceva.......pentru tine nu sint fosta.....ca nu ti-am fost nevasta si nici amanta,nu am cerut de mincare la tine prietene desii ai atit de multi bani cu,care te lauzi...........pentru tine am fost si voi ramine FRANCE o cunostinta de pe forum.....un user virtual care nu va fi real niciodata! un user si atit!noapte buna si sper sa nu ma visezi .......ca sa eviti cosmarul incearca sa nu ma mai porti cu tine peste tot! uita de mine !ce e atit de greu? mai devreme scriai ca sint moarta.........fi bun asa cum esti tu de obicei si maninca coliva franciei! AU REVOIR intr-o alta viata!
mai femeie te credeam sanatoasa la cap dar tu stai de vorba cu distrusu asta tuicar afemeiat pai daca mai zici odata psihopatu iti maninca coliva pe bune

Postat pe 27 Octombrie 2008 23:00
monica ..,ceva nu este normal cu tine..!!
crede-ma ca nu iti doresc rau..

dar..,te rog sa-ti recitesti postul..
nu coerenta in gandire.. ,nu in exprimare..
asta-i psihologia ce ai absolvit-o si o practici..

cuvantul "mort" folosit de mine mai devreme,nu are nici o legatura cu coliva, ce o etalezi tu aici..

nu te-am visat decat odata si erai tare batrana si urata ,la 130 de ani..
nu e o gluma ,stii ca ti-am spus pe telefon atunci..

si daca te-as visa ,nu ai fi un cosmar, ci un fost prieten la care sincer am tinut mult si tu stii bine asta..!!

ba, pot spune ca la 34 de ani esti inca o femeie frumoasa..

pacat ca sufletul ,ti-e eclipsat uneori !!

stiu ..,necazurile vietii

dar asta ,ar trebui sa te faca mai buna ,mai intelegatoare..
NU barfitoare si cameleon forumist..!!

iti doresc din tot sufletul meu,cu toata puterea..:

SA FII FERICITA langa ai tai...!!
SA FITI SANATOSI..!!
SA AI PUTEREA SA NU MAI ATACI OAMENII PE FORUM ,DATORITA FRUSTRARILOR TALE..
FII CONVINSA CA AM SA TE LAS IN VOIA DOMNULUI, ATATA TIMP CAT VEI DEMONSTRA CA NU MAI EMANI RAUTATE..
SA-TI FIE BINE !!!
DRAGA "FOSTA NOASTRA PRIETENA VIRTUALA"FRANCE...

Postat pe 27 Octombrie 2008 23:12
De la: stef80, la data 2008-10-27 23:12:32monica ..,ceva nu este normal cu tine..!!
crede-ma ca nu iti doresc rau..

dar..,te rog sa-ti recitesti postul..
nu coerenta in gandire.. ,nu in exprimare..
asta-i psihologia ce ai absolvit-o si o practici..

cuvantul "mort" folosit de mine mai devreme,nu are nici o legatura cu coliva, ce o etalezi tu aici..

nu te-am visat decat odata si erai tare batrana si urata ,la 130 de ani..
nu e o gluma ,stii ca ti-am spus pe telefon atunci..

si daca te-as visa ,nu ai fi un cosmar, ci un fost prieten la care sincer am tinut mult si tu stii bine asta..!!

ba, pot spune ca la 34 de ani esti inca o femeie frumoasa..

pacat ca sufletul ,ti-e eclipsat uneori !!

stiu ..,necazurile vietii

dar asta ,ar trebui sa te faca mai buna ,mai intelegatoare..
NU barfitoare si cameleon forumist..!!

iti doresc din tot sufletul meu,cu toata puterea..:

SA FII FERICITA langa ai tai...!!
SA FITI SANATOSI..!!
SA AI PUTEREA SA NU MAI ATACI OAMENII PE FORUM ,DATORITA FRUSTRARILOR TALE..
FII CONVINSA CA AM SA TE LAS IN VOIA DOMNULUI, ATATA TIMP CAT VEI DEMONSTRA CA NU MAI EMANI RAUTATE..
SA-TI FIE BINE !!!
DRAGA "FOSTA NOASTRA PRIETENA VIRTUALA"FRANCE...
frannnce,ai fost pretena cu psihopatu? huo mos libidinos !la balamuc cu tine

Postat pe 27 Octombrie 2008 23:17
tu cine doamne fereste esti de te legi de mine ??????????????????????a cui reincarnare ???????????????? cred ca vine sfirsitul lumii cu atita nebuneala si rautate!!!!!!!!
FRANNNCE
Postat pe 28 Octombrie 2008 09:04
ptr.stefan:sint cum vrei tu numai inceteaza! acum esti fericit ca zic ca tine ! pa!
FRANNNCE
Postat pe 28 Octombrie 2008 09:06
DAAAAAAAA....!!

asa, sa fii buna ..,sa intelegi oadata ca ai gresit jucand murdar !!

sa nu te lasi influentata de gunoaiele care te-au adus acolo, unde ai ajuns..

stii, f bine ceea ce vreau sa-ti comunic

si mai stii ca.., ti-o spun cu toata sinceritatea

SUNT CONVINS ca INTELEGI mesajele mele,mai bine decat tot forumul asta...

pt binele si linistea ta,te rog mult ..,fii mai umana si mai buna
RENUNTA la tot ce faci RAU..!!
SA VA FIE BINE..!!
si Stelutei(scorpiutei)

Postat pe 28 Octombrie 2008 18:59
baiat singur cauta fata singura ..pt detalii pm ....
remus22
Postat pe 28 Octombrie 2008 23:19
De la: remus22, la data 2008-10-28 23:19:36baiat singur cauta fata singura ..pt detalii pm ....

un cv ceva ai??? ca au dat multi bir cu fugitii la cereri de cv ......

imi trebuie un cv impresionant in trecut ca sa fiu sigura ca nu trebuie sa ma agit eu ca un pepsi expirat aaa si ca sa am ce ioerta si uita.......

dandanaua_reloaded
Postat pe 3 Noiembrie 2008 20:23
am eu cv ,vrei
si caut fete dregutze ptr intilniri nu doar online
vrei
florinursulet
Postat pe 4 Noiembrie 2008 19:23
De la: florinursulet, la data 2008-11-04 19:23:47am eu cv ,vrei
si caut fete dregutze ptr intilniri nu doar online
vrei

baga mama ca si asa ma simt taaare singurica asta seara...
dandanaua_reloaded
Postat pe 4 Noiembrie 2008 19:29
ne cuplam, ne cuplam?

Postat pe 4 Noiembrie 2008 20:55
s-a speriat sau a iesit la agatat in alta parte....

dandanaua_reloaded
Postat pe 4 Noiembrie 2008 21:00
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-04 21:00:55s-a speriat sau a iesit la agatat in alta parte....

nu...lucreaza la cv ....eh, greu

Postat pe 4 Noiembrie 2008 21:15
la asa un cv impresionant mai ca ma bag...daca nu.... ma mai gandesc....

dandanaua_reloaded
Postat pe 4 Noiembrie 2008 21:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Decreteii... 78 De la: micabis 17 August 2008 20:54
BRAVO! 1 De la: kudika070387 13 Iulie 2010 16:50
violul si urmarile lui 17 De la: geo_reincarcat_iara 29 Iulie 2010 19:42
Intrati si faceti o fapta buna!!! 30 De la: elenna_39 30 Septembrie 2011 22:49
Care este cel mai mare regret al tau? 31 De la: Diavolyta_ 8 Iunie 2009 16:28