Setari Cookie-uri

Regenon

Da am luat acum 3 4 ani si am slabit ff bine da4 am respectat indiacatia fara cafea cola alcool.acum nu mai reusesc sa cumpar si am 20 kg de dat jos dupa o sarcina
Cirebea_Alexandra_1
Postat pe 27 Ianuarie 2016 17:15
Au la farmacie cam 60 de lei.
Nicoleta_Rodica_Amarica_1
Postat pe 28 Ianuarie 2016 20:50
Buna.vreau si eu o cutie de regenon.
kudika_1000980
Postat pe 6 Februarie 2016 00:14
Au la farmacie dar nu se elibereaza fara reteta si reteta nu am si nici nu am de unde face rost am fost la endo si mi o dat pe baza de plante slimero si m am îngrãșat 2 kg .
Cirebea_Alexandra_1
Postat pe 11 Februarie 2016 21:53
Am gasit pe site uri de vanzare dar numai cu predare personala
Cirebea_Alexandra_1
Postat pe 11 Februarie 2016 21:55
A simtit cineva reactii adverse?????orice..
Cornel_Cziriac_1
Postat pe 13 Februarie 2016 06:25
Buna seara. As vrea sa va povestesc experienta mea cu pastilele Regenon.Sunt o persoana reala cu o viata normala, nu vreau sa fac reclama la nimic, nu ma aceste pastile de vanzare deci nu am nimic de castigat.Nu indemn pe nimeni sa faca ce am facut eu, decizia a fost doar a mea, si am fost perfect constienta de riscuri. Dupa ce am incercat toate variantele de diete, inclusiv infometarea si nu am reusit decat sa imi distrug stomacul , sa cad in deprese de la 3 fire de salata cu 100 de grame de piept de pui la care ma fortam sa ma limitez zilnic si eventual sa pun cateva kg in momentul in care reveneam la alimentatia normala am decis sa incerc si Regenon. Am 175 cm si ajunsesem la 72 kg. Poate nu e foarte mult dar suficient incat sa nu ma mai incapa hainele si sa imi fie rusine sa ma mai dezbrac la plaja. Sa nu credeti ca mancam mult, doar haotic, de obicei o data pe zi cand apucam iar atunci nu puteam sa mananc mai mult de un fel de mancare.Doar de la dulciuri nu m-am putut abtine niciodata.Dupa ce am cautat pe forumuri cateva saptamani mi-am spus ca asta e ultima varianta. Incercasem inclusiv cura cu spirulina, pe cea cu pastile de ananas, ceai de papadie, suc si tinctura de soc...era clar, metabolismul meu era praf. Am facut anul trecut o serie de analize si am iesit sanatoasa ca tun.
Stiam ca Regenonul se vinde doar cu retete asa ca mi-am luat inima in dinti,am adoptat figura cea mai inocenta pe care o posed si am intrat intr-o farmacie micuta de cartier cerand senina o cutie de Regenon. "Aveti reteta? Nu se da decat cu reteta" mi-a replicat farmacista. Da???Pai eu am mai cumparat acum cativa ani si nu mi-a cerut nimeni reteta....."e foarte periculos sa luati asa fara prescriptie de la medic...bla bla....bla bla....la fel de inocenta i-am raspuns farmacistei ca stiu cum se administreaza, ca am mai luat acum ceva timp si ca nu am avut nici un fel de problema. Dupa o discutie de cateva minute in care am incercat sa o conving cat sunt de responsabila mi-a intins cutia mult dorita. "Sa veniti sa imi spuneti daca a functionat, am vrut si eu sa iau dar mi-a fost frica!" - a fos ultima replica a farmacistei.:))
Asa...primele cateva zile nu am simtit nimic deosebit, luam cate 2 pastile pe zi. Dupa o saptamana am inceput sa iau cate 3 si avand in vedere ca lucrez ture pentru mine au fost o binecuvantare pentru ca reuseau sa ma tina treaza si noaptea fara sa mai simt nevoia sa beau cafea. M-am tinut departe de cafea si de alcool in schimb am mancat orice si la orice ora dar in cantitati foarte mici. Practic inlatura senzatia de foame si dupa cateva guri de mancare simti ca te saturi. Am incercat sa ma opresc de fiecare data cand simteam ca nu imi mai este foame.De exemplu mancat jumatate de farfurie de supa, fara paine iar seara puteam sa mananc jumatate de prajitura sau cateva patratele de ciocolata. Niciodata dupa ora 19 ( doar in tura de noapte mai mancam ceva lejer). Daca inainte o masa consta din 3 oua ochuri cu 3 felii de paine si salata, acum mancam doar 1 ou cu o singura felie de paine si ma saturam. Pentru ca programul meu e total haotic imi este imposibil sa am mese fixe. Am luat Regenon 3 luni dupa care m-am oprit. Pe prospect scrie ca dau dependenta daca sunt luate mai mult de 3 luni.Am slabit cam 7 kg in tot acest timp. Stiu ca nu este foarte mult dar pentru mine a fost suficient. Deja lumea incepuse sa observe schimbarea la munca, mi-am modificat si uniforma pentru ca imi era mare si sunt convinsa ca daca as fi avut ambitia sa tin si o dieta in paralel as fi slabit mai mult Daca as fi avut cea mai mica durere de cap sau alte simptome ciudate as fi renuntat in secunda doi, m-au speriat destul de tare marturiile de pe forumuri. Nu sunt inconstienta si stiu ca nimic nu merita sa iti risti sanatatea. Insa daca iti cunosti corpul si limitele si daca esti destul de matura si constienta de tine aceste pastile se pot lua fara riscuri. Desigur daca nu exista alte probleme de sanatate.E normal ca daca iei cate 10 pastile pe zi sau 8 sau 5 sa o iei razna, sa halucinezi si sa sa inceapa sa iti cedeze organele.Credeti ca daca iei 10 pastile de Nurofen nu se intampla nimic? Sau 10 de Diazepam? Asa ca sa ma lase domnisoarele inconstiente care vor sa dea jos intr-o saptamanca cat au mancat in 3 ani. Mie ritmul de slabit mi s-a parut lent si deloc agresiv cu organismul.Singurul lucru pe care l-am remarcat este ca ti se pot accentua fricile si fobiile. Eu am rau de inaltime....foarte rau si in perioada in care luam pastilele am incercat sa urc in Turnul Sfatului din Sibiu....mare greseala, aproape ca am devenit isterica si nu stiam cum sa ies mai repede de acolo. Dupa aia mi-am dat seama ca poate sa fie de pastie si m-am tinut departe de toate sportulrile extreme in acea perioada. Am devenit constienta de aceasta posibila problema si am putut sa imi tin sub control si presupusa irascibilitate pe care o pot da pastilele. Nu a fost cazul. Deci se poate..doar daca esti foarte foarte responsabil.
SukySu
Postat pe 22 Februarie 2016 21:52
buna Suky, de unde ai lua Regenonul?
kudika_993294
Postat pe 25 Februarie 2016 00:32
scuze,acum am observat ca din farmacie.ti-am scris mesaj pe privat.
kudika_993294
Postat pe 25 Februarie 2016 00:54
vreau si eu o cutie de REGENON ,.lasati-mi o adresa de e-mail sau nr de telefon pt contactare.cine ma poate ajuta?de la ce persoana pot comanda?spuneti-mi va rog
kudika_1002065
Postat pe 26 Februarie 2016 18:21
Buna seara! Am vazut tot felul de pareri aici si m-am gandit sa spun si eu ceva. Eu iau regenon de cateva zile, in jur de o saptamana si ceva si nu am avut nicio reactie adversa, ba mai mult ma simt super ok dupa el. Nu mi-e foame deloc ( eu fiind pofticioasa in genere ). Pe langa pastile fac si sport si bineinteles, nu mananc dupa ora 18. Spor fetelor!
kudika_1004162
Postat pe 10 Martie 2016 19:01
Buna ai gasit??
Mad_D_x__
Postat pe 15 Martie 2016 09:01
Am luat eu în februarie o cutie si am vrut sa mi mai iau una si farmacista nu a gasit la nici un depozit sa mi dea comanda .
As vrea si eu daca vinde cineva
Nicoleta_Rodica_Amarica_1
Postat pe 16 Martie 2016 15:26
buna in ce farmacie ai gasit??
Mad_D_x__
Postat pe 18 Martie 2016 18:07
Eu am luat de la o farmacie din cernica
Nicoleta_Rodica_Amarica_1
Postat pe 21 Martie 2016 14:10
Vreau sa întreb , cele care au luat regenon, va cauzat dureri de cap?
Nicoleta_Rodica_Amarica_1
Postat pe 24 Martie 2016 21:39
Hahaha, imi cer scuze ca rad de problemele altora, Regenon ee o substanta ca si amfetamina, substanta activa e noraprenamina, eu luam pastile dinastea ca sa ma simt bine :), mergeam in club si ma simtam grozav. Este intradevar captivant , nu am patit nimic, desi am luat o gamada, chiar si o cutie intr-o noapte. adica 30, e adevarat ca nu am dormit pana a doua noapte dupa aceea. Dar legat de slabit, da slabeam, totusi cel mai mult ma dezhidratam, cred ca intro noapte de genul acela puteam sa slabesc si 5 litrii, nu Kg. :)
Daca as mai gasii cu siguranta ca as mai lua. Sincer in Regenon am mai mare incredere decat in celelalte droguri legale care imita amfetamina. Evident ca numele meu e fals, nu ma cheama Zoe, dããhh... Și nici nu vreau sã vînd, vreau sã cumpãr, dar vã zic cã nu am nici o speranțã cã o sã gãsesc, mai mult cã bãieții de la antidrog, DIICOT sigur urmaresc internetul pt astfel de dileri. Îi salut și pe acei domni cu aceastã ocazie. Keep it up boys, keep it up!!! Și graselor, shake your ass cos you got one. Vã pup.
Avram_Zoe_1
Postat pe 18 Aprilie 2016 23:30
Buna, ma intereseaza si pe mine regenon. Astept un raspuns pe adresa de email : ilie_oanaanca@yahoo.com
kudika_1008770
Postat pe 27 Aprilie 2016 14:05
Buna ziua! Am folosit Regenon-ul de multe ori,cea mai spectaculoasã slãbire fiind de 17 kg...Ultima oarã l-am folosit acum doi ani,cu un efect mai moderat,dar pt mine rãmâne cel mai bun anorexigen.As dori sã cumpãr doua cutii de 60 capsule.Adresa mea: cameliavasilica@gmail.com.Va mulțumesc mult!
Camelia_Vasilica_Sabadean_1
Postat pe 1 Mai 2016 15:14
Unde Rodica in ce famacie? Iti trebuie reteta presupun...Pana acum nu se mai gasea in farmacii...
farao99
Postat pe 9 Mai 2016 10:29
Buna, de unde ai luat si cum..._? Mersiii
farao99
Postat pe 9 Mai 2016 10:34
Regenon-ul se elibereazã doar pe baza de rețetã verde....Aceastã rețetã se elibereazã de la un medic specialist...,cred endocrinolog ..Am cãutat pe google si am vãzut cã existã în Sensiblue si Catena..
Camelia_Vasilica_Sabadean_1
Postat pe 10 Mai 2016 18:05
Da, gasesti in sensiblue si catena dar iti trebuie reteta
Nicoleta_Rodica_Amarica_1
Postat pe 18 Mai 2016 16:11
Buna,cat costa?
kudika_1009943
Postat pe 19 Mai 2016 14:13
Pretul este de 68 ron pt cutia cu 60 de capsule..,la Sensiblue..
Camelia_Vasilica_Sabadean_1
Postat pe 20 Mai 2016 22:18
vreau si eu de unde se pot lua?
Andrei_Dragos_1
Postat pe 8 Iunie 2016 16:21
vreau si eu daca stiti cu pot face rost poate ma ajutati si pe mine am 1,62 si80kg am mai folosit inainte sa ramin insascinata
Andrei_Dragos_1
Postat pe 8 Iunie 2016 16:26
buna vreau si eu da in moldova este asa preparat
Tanea_Jidras_1
Postat pe 15 Iunie 2016 23:41
Am comandat si eu Sibutramina ,mi-a venit azi ,de maine incep sa-l iau ,sunt curioasa daca are effect,mai ales ca a costat destul de mult!
kudika_1015034
Postat pe 21 Iunie 2016 20:42
Hello, cum a mers cu sibutramina si de unde ai comandat? :)
Mihaela_Rotaru_6
Postat pe 14 Iulie 2016 19:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
A incercat cineva pastilele de slabit acaiberry900? 87 De la: kudika_26434 23 Septembrie 2014 10:46
CELE MAI RENUMITE PRODUSE DE SLABIT 2013 4 De la: kudika_25607 25 Februarie 2013 13:04
Cetona de zmeura, raspberry ketones, cat de bune sunt? 19 De la: kudika_972424 19 August 2014 01:01
Fito Spray 2 De la: alexandragru 13 Martie 2016 12:45
Cel mai bun mijloc.... de a cunoaste, adevarata ,,,fericire, 9 De la: carinio10 13 Mai 2009 14:54