Setari Cookie-uri

SEXUL,MEDICAMENT UNIVERSAL???

:)) cel putin incepi ziua cu dreptul! si mai bine sa ai un zambet suspect decat sa fii bosumflata! :))

Postat pe 4 Iunie 2008 17:21
aia asa e ....:)))))
dandanaua_reloaded
Postat pe 4 Iunie 2008 20:40
Mai nou se spune ,ca medicamentu' se ia ..,inainte de a face Pipiii!!:)))SATISFACTIE...garantata,v-o zice Sultanul!!!:)))PARCA VOI NU STIATI....!!!:)))

Postat pe 4 Iunie 2008 22:19
Oho, Ema, de-am fi toti plini de moace d-astea cu zambete tampe....ce roz ar fi viata!Ti-ai lua si serviciul mai usor!Ce zici, ma gandeam sa impunem asta ca o obligatie, momentan pe aici, apoi ca o lege cand `om fi o forta politica...partidul Kudila!

Postat pe 5 Iunie 2008 00:24
iussy,nebunaticule!!...adicatelea,fetelor ,sa luam aspirina cat mai des si ,cine poate si doreste,cat mai in fuga!!!....sa economisim timp....pentru alta portie de aspirina....ha ha ha...

Postat pe 5 Iunie 2008 13:26
eee cand e timp cu cea mai mare placere...cand nu e ...se gaseste sau intarzii la munca ...ca deh circulatie in oras .... am pierdut autobuzul ...etc scuze exista o gramada....important e sa vrei sa iei aspirina asa de dimineata,cum spune stef pe..ne....pipi...
dandanaua_reloaded
Postat pe 5 Iunie 2008 23:44
da sa vezi cand iei doua asa la prima ora......ce zambet!!! ce moaca aiurita...!!!! iti vine sa zbori frate si alta nu!!!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 9 Iunie 2008 18:44
aaaaa...ia uite cumintica haremului!!!....nu-i ajunse ce lua de la sultan 2 zile.....azidimineata lua aspirine ,doua.....nesatulooooo!!!.....

Postat pe 9 Iunie 2008 20:45
obositoooooo...:))te cred fetele...!!!!!!!!!!pe draq..., gainusa mea..,eu o cred ca si eu mai mint cateodata...=)))fanteziile vorbesc.....???????=))))

Postat pe 9 Iunie 2008 21:15
de ce sa minti ,mai morcovelule???....zi-le ,mai ,cu dedicatie,sa moara dusmanii de necaz....ca buna-i aspirina,tata...si sanatoasa.....si nu mi-e rusine ca-mi place.....si o iau cu placere mereu.....s-ai vazut ce sanatoasa si zdravana sunt!!.....TRAIASCA ASPIRINA!!!....

Postat pe 9 Iunie 2008 21:28
sufletul meu...,era vorba de ema...!!!!!!!!TU..AI DORMIT PE PERNA MEA !!SA AFLE LUMEA... ,SI TI-AU SARIT SI PENELE...!!!salutari leilor...:))

Postat pe 9 Iunie 2008 21:36
am inteles ca vorbeai de Ema,dar te sfatuiam sa nu minti cand iei aspirina...ca nu e nici o rusine..... SI ,DA ,FETELOR,AM "SERVIT" PATUL MATRIMONIAL AL SULTANULUI!!!!.....SI PERNA LUI....SI MI-AU SARIT SI PENELE.....dar se regenereaza ele....ca imi da lionu' aspirina.....ha ha ha ....

Postat pe 9 Iunie 2008 21:45
draga mea gainusa,cadana sefa...!!!iti doreste ,sa-ti sara penele din coada...,ca paiele din combina....,atunci cand iei aspirinaaaa :))si te poopa dulce !!!

Postat pe 9 Iunie 2008 22:03
neata,morcovelule!!!.....draguleeee....stii tu ce coada am eu acuma???....de paun...asa de bine s-a regenerat azinoapte!!!.....si stii cum sareau penele alea de gainusa???.....ppfffuuu....ca rachetele,ca sagetile din arc!!...=)))))....daca imi ura cadana sefa de bineeee.....pup....

Postat pe 10 Iunie 2008 09:56
doamne sunteti nemaipomeniti...cum voi va incepeti ziua cu aspirina...eu mi-o incep citind ce scrieti voi(ca aspirinina este in deplasare)...am ras cu lacrimi...pupici
ginetta
Postat pe 10 Iunie 2008 10:28
stef tu sti bine ca nu mint...de ce crezi mai sultane ca ma grabeam sa prind trenul????? e tot asa cum vreau eu iese ca nu poate meeei fara mine ce crezi tu ca scapa usor cineva de mine????? esti un exemplu viu ce prind in gherute nu mai fuge de mine si ramnane "vrajit" .....da mai etta chiar am luat 2 aspirine de dimineata,ca deh....prea ma prinsese guturaiul de la atata dormit singurica!!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 10 Iunie 2008 13:18
eee.....uite ca aseara vru lionu' meu sa-ti tina companie telefonica si te deranjaram de la somnic!!!.....ne cerem scuze publice,da' noi suntem d'astia mai nocturni,ca ne place aspirina de la miezul noptii!!!...midnight-colea....te pupicesc dulce,ema mea draga!!.....

Postat pe 10 Iunie 2008 14:14
ce zici tu acolo etta????
imi cer scuze dar chiar nu imi aduc aminte sa fii vorbit cu cineva aseara la tel sau sa fii sunat telefonul.scuze ca nu a fost cu intentie dar cu siguranta vei intelege ca daca am pierdut noaptea de dinainte (de fapt dimineata cand somnul e mai dulce....pt aspirina cu pricina).......am adormit in timpul meciului..si buna adormita am fost.daca mai era posesorul aspirinei cu siguranta nu dormeam dar......
dandanaua_reloaded
Postat pe 10 Iunie 2008 21:33
tu chiar vorbesti serios,Ema draga???....nu stii cand ai vorbit cu Sorin la telefon,luni seara???....pe la 21,30 te-am sunat ...si ,intradevar,dormeai,dar ai vorbit cu el la telefon!!!....vreo5 min.,ca apoi te-am lasat sa te culci la loc.....ma,vezi ca daca ai somn asa de greu,te fura vr-unu' si nici nu stii cand ajungi la el in pat!!!....ha ha ha ....s-apoi te-ntrebi cine ti-a dat aspirina!!....:))))....

Postat pe 11 Iunie 2008 09:59
:)) mai ema draga ce s-a intamplat cu tine ?? maaaaa! cred ca erai sub influenta aspirinei! :))))

Postat pe 11 Iunie 2008 12:24
imi aduc amintre ca am vb cu cineva la telefon sumar rau de tot ca eram pe jumatate in lumea viselor....si cred cu siguranta ca inca eram sub influenta dragului numit"aspirina saracului"....dar imi cer scuze nu o sa se mai intample.....cred...
dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Iunie 2008 18:30
ba..,sa ti se intample cat mai des !! :))eu asa iti doresc :))

Postat pe 11 Iunie 2008 21:39
EEEEEmmmaaaaaaa!!!!....unde esti,draaaaguuuutttooooo????......sau dormi si-acumaaaaa????.....hi hi hi....aspirina asta!!!.....

Postat pe 12 Iunie 2008 09:22
ADOR SEXUL !!!!=)))si traiesc din el..=)))ASTEPT REACTII IMPOTENTILOR....he,he,he...,va astept si pe topicul asta...sa vezi ce moaca tampa fac ..,dupa !!:))

Postat pe 13 Iunie 2008 10:43
hheeeeloooooo!!!...unde sunteeeetiiii???.....aaaa...e sambata,e week-end,afara ploua.....si ce se face pe timp de ploaie???...se sta in casa si se numara banii,saaaauuu.....si cum banii ,de regula ,cam lipsesc,ce se faaacceee???.....SE IIIAAA AASPIIIIRRIIINNNAAAAAA!!!!.....PORTIEEEE DUBLAAAAA!!!....S-AVEEEETI POFTAAAA!!!...

Postat pe 14 Iunie 2008 13:39
vai de mine ,ce amarata sunt!!!...toata lumea ia aspirina,numa' io sunt singurica si "nerezolvata"!!!....da' las' ca ma gandesc la voi si-mi trece......ca asa sunt prietenii...nu le e necaz de bucuria altora!!....SA VA FIE DE BINEEE!!!!.....

Postat pe 14 Iunie 2008 14:07
dragele mele SEXUL este in primul rand cel mai bun tratament pentru starea noastra de spirit.sper sa nu fiu considerat un maniac dar pentru mine pe lumea asta nu exista nimc sa ma incarce cu mai multa energie pozitiva decat sexul si realizarea unor vinzari aducatoare de comisioane grase.sa nu uitam ce buna este o tigare dupa o partide de impacare cind ne harjonim cu partenera in cazul meu.nu exista mod mai placut sa investim energie si timp decat un bun act sexual,cu multe orgasme,culminari,simultane,si fara inhibitii.
o energie pozitive interioara se vede la exterior si ne ajuta in vata de zi de zi.
angelo stilistu(not gay)

Postat pe 15 Iunie 2008 05:42
eeeee,mai asta micu',negru si uratu'(ca numa' asa nu esti!!!),se vede bine ca tu faci tratament de intretinere cu aspirina,tot timpu'!!!!....si sunt intru totu' de acord cu tine!!!.....SEXUL ESTE MEDICAMENT UNIVERSAL!!!!.....morcoveluleeee,ia uite colea bucatica ce aparu pentru fetele tale!!!.....si mai e si inebunit dupa aspirina!!!....:)))))...

Postat pe 15 Iunie 2008 11:49
sa stii ca-mi place tipul!!spune si le spune pe bune !!observ ca si-a deschis cont la prima ora,i-am citit toate interventiile de pe celelalte topicuri si ii dau dreptate !!asa ca pe el gramada ,vulpitzelor.. :))

Postat pe 15 Iunie 2008 12:57
si mie imi plaaceee!!!....mmmmm......ce-as maaaii.....hai ,ho,nebuno,ca sperii baiatu'!!....stefulee,si are si morcovu' tanar,mai, hai s-o punem de-o ciorba mixta!!!....=))))))....stai numa' sa-i dau "acceptu'"....ca vrea sa-mi fie preten....gata,iubire mica,neagra si urata,te bag in imediat innnn...probe!!!...

Postat pe 15 Iunie 2008 16:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce ar trebui sa fac???? 37 De la: JustMe05 24 Octombrie 2009 22:14
Fanteziii 2 De la: Jaga_M___1 20 Februarie 2016 13:09
AQUAGYM 5 De la: pamela_1 31 Martie 2009 13:35
prietenie cu beneficii 14 De la: kudika409507 31 Iulie 2011 23:33
ajutooooooooooooor 19 De la: claudianoveanu 24 Februarie 2010 09:03