Mai multe
| nu ,un LEU DRAGASTOS ,DAR SI CU PUTIN ORGOLIU,care nu da voie sa fie calcat in picioare!!!....ce coama mea!!!... | ||
|
lion_king Postat pe 30 Mai 2008 23:17 |
||
|---|---|---|
| noapte buna...,tuturor!! | ||
|
Postat pe 31 Mai 2008 00:39 |
||
| ha ha ha ...ce leu asta e pisoi jigarit in buna regula....pai vezi draga daca incerci sa cumperi fetele numai cu cadouri????meeeei leule femeilor nu le plac plangaciosii si nici perdantii....sac saca sac!!! | ||
|
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 31 Mai 2008 10:52 |
||
| pisicuta mea draga,ce bine iti sta in 4 labe =)))) | ||
|
Postat pe 31 Mai 2008 12:34 |
||
| heeellloooo!!!.....nici pe aici nu e nimeni!!!....ia uite bai,li s-a facut frica la toti de mine!!!.....dar lasa ca vine ea leoaica mea !!!....si vede ea CE BINE O SA O TRATEZ!!!....ca daca astilalti au fugit care incotro au vazut cu ochii!!!....o sa-mi revars toata "pofta" asupra ei!!!....uuuaaauuu.....hhhhrrrrrr.... | ||
|
lion_king Postat pe 31 Mai 2008 18:25 |
||
| haaar maaarrrr da tot ...pisoi jigarit esti... pana si leoaica aia mult laudata te-o lasat balta..... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 31 Mai 2008 18:45 |
||
| =)))))=))))=)))))))) | ||
|
Postat pe 31 Mai 2008 19:18 |
||
| O FI SEXU MEDICAMENT PT UNELE SCOPURI DAR NU PT TOATE NEVOILE ORGANISMULUI | ||
|
susu Postat pe 1 Iunie 2008 14:16 |
||
| buna ziua,am venit sa cumpar niste aspirina ,ca se vede treaba ca o sa am nevoie de cam multa,ca e tare agitata leoaica mea!!!....cine imi da si mie???....ca promit sa platesc bine!!!... | ||
|
lion_king Postat pe 2 Iunie 2008 18:13 |
||
| hmmm pai cum iti spuneam mai sus...te-o lasat balta si leoaica asta mult laudata ca s-o dus lainghetata fara tine....sac sac sac!!! eee hai mai susu ca ai inteles aluzia la chestia cu aspirina saracului..... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 2 Iunie 2008 18:58 |
||
| nu m-a lasat balta ,draga ema!!!...i-am dat eu bilet de invoire,ca eu cand iau aspirina,nu am nevoie de leoaice transpirate si ciufulite dupa ce s-au certat....s-a dus sa se faca frumoasa pentru mine,ca diseara avem multa aspirina de consumat!!!...nu vezi ca imi fac provizii????....da' chiar ,nu vii si tu cu noi???....un menaj a trois,ceva,acolo,sa ne distram!!!.... | ||
|
lion_king Postat pe 2 Iunie 2008 19:22 |
||
| aaaaaiti trag io tie ciufuleala auzi la el "menaje a trois" pai ce nu imi ajunge ca la harem ma bat cu toate cadanele pt sultan sa mai intru si cu tine la menaje a trois...pai ce m-am tampit la creieras??am mancat ciuperci stricate??? ce-ti trece tie prin capatana aia mai piso jigarit???? te-o batut soarele-n cap si ai facut insolatie????hmmmm nic tocata bucatele nu m-asiintinde la un menaje a trois...sunt foarte geloasa si foarte posesiva....nah!!! | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 2 Iunie 2008 19:33 |
||
| pai da,dar aici nici macar nu te bati cu nimeni!!!....e din prima!!!...hai ce zici???... | ||
|
lion_king Postat pe 2 Iunie 2008 19:48 |
||
| cadana mea leoaica ,fii blanda draga mea,caci de NU..,in wekeeend ..,te voi rezolva!!!in loc sa dormi cu mine,vei dormi cu soacra-mea....=))) | ||
|
Postat pe 2 Iunie 2008 20:57 |
||
| ????iooooo valeu soarta mea!!! stef mie soacrele imi pica foarte greu la stomac vrei sa fac indigestie???? | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 2 Iunie 2008 21:05 |
||
| sultanelule,de cand ema a devenit cadana LEOAICA???....s-a inspirat de la mine???....HA HA HA ... | ||
|
lion_king Postat pe 2 Iunie 2008 21:06 |
||
| hmmmm imi da de banuit si sultanul asta!!! auzi ma face leoaica si vrea sa ma culce cu soacra... sultane ce facusi mami azi???? | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 2 Iunie 2008 21:08 |
||
| eu cred ca nu si-a luat aspirina !!!.... | ||
|
Postat pe 2 Iunie 2008 21:16 |
||
| si eu la fel!!!...sultanele,vrei ma o aspirina de la mine????.....ca tare ti-as mai dao!!!...pe cale orala!!!....asa cum se ia in mod normal!!!... | ||
|
lion_king Postat pe 2 Iunie 2008 21:23 |
||
| ooo etta buna bine ai venit printre noi...agin, miss you adica mi-ai lipsit ..cu spiritul tau vesel si sarcasti in acelasi timp.un pupic....sultaneeee unde esti mai ca veni patroana de club de noapte si de topic!!! | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 2 Iunie 2008 21:31 |
||
| iti dau LEOAICA ....,tot ce vrei.=)))ema iubita, nu tu erai leoaica....,noi o sa mergem ..,la pescuit!!!:)) | ||
|
Postat pe 2 Iunie 2008 21:36 |
||
| si ce-o saaaa .....pescuiesti,sultanele???....leoaice???.....iti trebuie "firul" tare,tare de tot....si groooos....ca altfel se rupe....ha ha ha..... | ||
|
lion_king Postat pe 2 Iunie 2008 21:42 |
||
| meeeergem ca tare imi mai place sa stau cu bata pe balta,imi e dor de verile petrecute la olt cand mergeam cu caprele la pascut pe malul oltului.....ce ma faci sa imi amintesc mai stef.... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 2 Iunie 2008 21:42 |
||
| vai de capritele mele =)))),in wekeeend-ul asta =))) | ||
|
Postat pe 2 Iunie 2008 21:57 |
||
| Ce ciuda am pe voi .. :))) la mare mai oameni buni .sa veniti ..ca veni si caldura..pe plaja deja se bronzeaza oamenii .. :))) Dar oricum ..un weekend placut si la snagov.. :) | ||
|
mia_mia Postat pe 2 Iunie 2008 22:18 |
||
| poop, mia draga noastra!!!din partea tuturor!!!,o sa venim si la tine ,de ne vrei:))la vara ..,draga noastra,mia!!! | ||
|
Postat pe 2 Iunie 2008 22:27 |
||
| Asa sa fie ..ca e treaba la mare vara..dragostea se simte in aer.. :)) "medicamente" peste tot.. :))) ia-le si pe restu de cadande..si pe leut(daca-i cuminte)..sa-l tragem in poze macar.. ca se poarta...de lesa asha ..:))) | ||
|
mia_mia Postat pe 2 Iunie 2008 22:44 |
||
| va tras-o el.....,deocamdata siii...,fara lesa!!...=))))))PROMIT ca TI-L ADUC!!:))) | ||
|
Postat pe 2 Iunie 2008 23:07 |
||
| toate ca toate.. dar eu nu mi-am primit mult promisul cadou!!!!! Deeeeci??? | ||
|
oana81 Postat pe 2 Iunie 2008 23:12 |
||
|
sexul face bine: este echivalentul unui antrenament fitnes, iti da starea de bine absolut-transcendere, te elibereaza de stres, sperma contine vitamine si alte subst bune (cica), te face mai frumoasa, iubita...sexul e bun sexul e rau atunci cand transmite boli, dar asta datorita celor care il practica... |
||
|
anime27 Postat pe 2 Iunie 2008 23:21 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Baiat tanar femeie matura | 5 | De la: Vlad_Andrei_2 30 Aprilie 2016 11:51 |
| Ne nastestem deodata si murim pe rand | 19 | De la: Dor_a 3 Decembrie 2008 11:31 |
| anticonceptionale | 17 | De la: kudika185021 25 Mai 2010 09:22 |
|
|
||
| Cat de mult va place sexul oral prestat de baieti? | 119 | De la: FuckBine 15 Iunie 2014 17:47 |
| Retardatul kudicii | 12 | De la: dandanaua_reloaded 13 Octombrie 2008 16:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.