Mai multe
De la: alina02, la data 2009-05-23 07:53:35De la: _dulcik_, la data 2009-05-05 13:36:56De la: deea_20, la data 2009-05-04 00:27:07Perfect de acord!sexul e bun la toate.Spuneti-o si celor care se incapataneaza sa ramana virgini pana la casatorie! cata filozofie afirmatia era simpla, trebuia sa spui daca esti de acord sau nu |
||
|
_fantoma_ Postat pe 25 Mai 2009 10:59 |
||
|---|---|---|
| Am crezut de cuviinta sa explic de ce sunt eu de acord cu cei care vor sa fie virgini pana la casatorie si ca ii admir; UITE DA, EU CONSIDER CA SUNT DEMNI DE RESPECT , SUNT NISTE OAMENI CURAJOSI CARE ISI RESPECTA PRINCIPIILE;asta gandesc , asta spun; | ||
|
alina02 Postat pe 25 Mai 2009 17:38 |
||
De la: alina02, la data 2009-05-25 17:38:38 Am crezut de cuviinta sa explic de ce sunt eu de acord cu cei care vor sa fie virgini pana la casatorie si ca ii admir; UITE DA, EU CONSIDER CA SUNT DEMNI DE RESPECT , SUNT NISTE OAMENI CURAJOSI CARE ISI RESPECTA PRINCIPIILE;asta gandesc , asta spun; si eu stii ce spun ????.........CE AI INAINTE DE CASATORIE......N-O SA MAI AI NICIODATA !!.........DRAGOSTEA PE FURATE N-ARE COMPARATIE !!!........
|
||
|
|
||
|
etta Postat pe 25 Mai 2009 20:14 |
||
De la: alina02, la data 2009-05-25 17:38:38 Am crezut de cuviinta sa explic de ce sunt eu de acord cu cei care vor sa fie virgini pana la casatorie si ca ii admir; UITE DA, EU CONSIDER CA SUNT DEMNI DE RESPECT , SUNT NISTE OAMENI CURAJOSI CARE ISI RESPECTA PRINCIPIILE;asta gandesc , asta spun; adica daca ne-am intepat inainte de casatorie...nu suntem demni de respect si nu avem principii? inteleg...deci e foarte bine sa te pastrezi si sa realizezi ca omu de langa tine e un animal sau o scandura! si apoi sa bagi divort din cauza ca ajungi un/o frustrat/a. defapt stai...ca daca divortezi...nu ai principii. atunci mai bine inseli. hmmm...nici asa nu e bine...mai bine nu te f..i!si copiii cum ii faci?what the hack!avem epubrete. pfiu..eram asa ingrijorata! ai dreptate! |
||
|
l_diana_c Postat pe 25 Mai 2009 20:21 |
||
De la: geo_x, la data 2009-05-23 15:58:01De la: UnOmObisnuit, la data 2009-05-09 20:13:01Daca spuneti ca e medicament universal, vindeca si BTS? BTS = boli cu transmitere sexuala. Care e legatura cu teama de intuneric? |
||
|
UnOmObisnuit Postat pe 26 Mai 2009 10:57 |
||
De la: alina02, la data 2009-05-23 07:53:35De la: _dulcik_, la data 2009-05-05 13:36:56De la: deea_20, la data 2009-05-04 00:27:07Perfect de acord!sexul e bun la toate.Spuneti-o si celor care se incapataneaza sa ramana virgini pana la casatorie! Abstinenta nu mentine sanatatea psihica. Din contra, o deterioreaza. Persoanele fara activitate sexuala sunt depresive sau lipsite de tonus psihic. Si sanatatea fizica este imbunatatita de o activitate sexuala regulata. Dar, totul e sa o faci cu cine trebuie pentru a te feri de BTS. Adica sa faci mult si nu cu multi! |
||
|
UnOmObisnuit Postat pe 26 Mai 2009 11:02 |
||
Ma refer la tinerii care vor sa ramana virgini pana la casatorie; nene care esti obisnuit, eu recunosc, sunt neobisnuita, citeste mata , SADE , si o sa-mi dai dreptate cand spun ca" batranetea e perversa"; de ce sa nu fim de acord si cu tinerii care vor sa ramana virgini ca , Doamne , nu raman asa mult timp, vine timpul si pentru casatorie si orice ati spune voi , cred ca atunci cand faci sex cu una pe la care "a trecut trenul" sau cu unu care nu are decat sex in cap care cica e normal ca el gandeste ca un barbat si isi face treaba de barbat,numai bine psihic nu te simti ; eu cred ca incepand si impartinand totul de la 0, cand la baza este dragostea , viata este mai frumoasa, nu ai frustrari, nu ai dezamagiri, nu ai rani pe care trebuie sa le vindeci si poti sa faci copii frumosi, sanatosi si echilibrati ; din punctul meu de vedere , unele din bolile copiilor ar putea fi consecinta pacatelor parintilor, as avea exemplu, BTS transmise la copii, asa ca sa mai tinem in frau desfraul ,ca nu stim cum platim nesocotinta
|
||
|
alina02 Postat pe 26 Mai 2009 19:06 |
||
|
Sunt oarecum de acord cu tinerii care-si doresc sa ramana virgini pana la casatorie. Dar asta nu este cel mai bun lucru pentru ca se intampla prea des ca dupa casatorie sa constate ca sunt total incompatibili sexual si asta duce la traume sufletesti imense. Dar sunt total in dezacord cu cei care vor sa faca o regula din asta si care considera sexul inainte de casatorie "desfrau" cum spui tu... Asta nu inseamna ca toti tinerii trebuie sa-si piarda virginitatea cu cele pe la care "a trecut trenul" sau ce mai spui tu acolo... Pot avea relatii frumoase cu tineri de seama lor care sa includa si partea sexuala fara ca asta sa duca la drame, frustrari si dezamagiri. Ca sa nu mai spun de cei care raman necasatoriti pana la varste mai mature - 30 de ani si peste - ai vrea ca si ei sa se pastreze virgini pana la casatorie? Crede-ma ca cel putin in cazul lor lipsa activitatii sexuale duce la grave probleme psihice in foarte multe cazuri. Asa ca.... |
||
|
UnOmObisnuit Postat pe 27 Mai 2009 17:50 |
||
| Dar de ce sa nu promovam si casatoria , de ce ridicati toti in slavi ,concubinajul? | ||
|
alina02 Postat pe 27 Mai 2009 19:10 |
||
Am prietene care s-au casatorit virgine , cu studii superioare, la mai mult de 30 de ani, una la 34 de ani, au facut si cate un copil, crede-ma erau mai normale , mai calme , mai linistite decat multe altele trecute prin viata asa , cu viata sexuala inceputa de mult timp... ( comparatia ar fi ca astea cu sex mult in istoric pareau uzate, expirate fizic, celelalte erau ca niste flori , atunci parca infloreau). Scuza-ma ,nu sunt de acord cu tine; dimpotriva cand te culci cu multi sau multe exista si riscul sa o iei razna( exista si o semnificatie ezoterica in cele se am spus)
|
||
|
alina02 Postat pe 27 Mai 2009 19:17 |
||
De la: alina02, la data 2009-05-27 19:10:51Dar de ce sa nu promovam si casatoria , de ce ridicati toti in slavi ,concubinajul? ca ashe e la moda!
|
||
|
l_diana_c Postat pe 27 Mai 2009 19:19 |
||
Si mai spun din experienta mea de dinaintea inceperii vietii sexuale... nu duceam lipsa unei vieti sexuale pentru ca probabil nu stiam ce este, nu o vedeam ca pe o necesitate, si cand nu cunosti ceva nu poti sa spui ca iti lipseste; acum pot sa spun ca imi canalizam energia sexuala in creatie, in invatare, se spune ca omul creeaza marile opere in tinerete,ulterior , totul este o slaba repetare a operelor din tinerete, sunt rare sclipirile de geniu la senectute,probabil ca nu vorbesc pe intelesul tuturor, cititi o carte draguta: Simone de Beauvoir" Varsta discretiei"....
|
||
|
alina02 Postat pe 27 Mai 2009 19:27 |
||
De la: l_diana_c, la data 2009-05-27 19:19:41De la: alina02, la data 2009-05-27 19:10:51Dar de ce sa nu promovam si casatoria , de ce ridicati toti in slavi ,concubinajul? Doamna, daca tu traiesti asa, nu inseamna ca asta este etalonul si normalitatea... |
||
|
alina02 Postat pe 27 Mai 2009 19:29 |
||
De la: alina02, la data 2009-05-27 19:29:12De la: l_diana_c, la data 2009-05-27 19:19:41De la: alina02, la data 2009-05-27 19:10:51Dar de ce sa nu promovam si casatoria , de ce ridicati toti in slavi ,concubinajul? domnisoara pentru tine! asa ca....f..k off! |
||
|
l_diana_c Postat pe 27 Mai 2009 19:33 |
||
De la: l_diana_c, la data 2009-05-27 19:33:49De la: alina02, la data 2009-05-27 19:29:12De la: l_diana_c, la data 2009-05-27 19:19:41De la: alina02, la data 2009-05-27 19:10:51Dar de ce sa nu promovam si casatoria , de ce ridicati toti in slavi ,concubinajul? Ce sa inteleg... engleza stiu , sa-ti adresez ceva de genul "go to hell ", asta se cheama schimb de replici , nu?
|
||
|
alina02 Postat pe 27 Mai 2009 21:29 |
||
De la: alina02, la data 2009-05-27 21:29:50De la: l_diana_c, la data 2009-05-27 19:33:49De la: alina02, la data 2009-05-27 19:29:12De la: l_diana_c, la data 2009-05-27 19:19:41De la: alina02, la data 2009-05-27 19:10:51Dar de ce sa nu promovam si casatoria , de ce ridicati toti in slavi ,concubinajul? ok...astept! |
||
|
l_diana_c Postat pe 27 Mai 2009 21:32 |
||
oooffffffffffffffff....topicuuuuuuuuuu' meuuuuuuuuuuu !!!............ce-ooooooooooo iesit din ellllllllllllllllllllll !!............. .............let's have sex.....not war !!!..........
|
||
|
etta Postat pe 27 Mai 2009 23:13 |
||
|
Vrei sa ai un ten frumos? Solutia-i doar una. Sa imi dai chilotii jos Si sa te joci cu p..a. Dar grija mare a avea. Pe toata a o descarca, Caci folosita-n mod frecvent, Aceasta e medicament!............ ...........asta ca sa vedeti ca am dreptate.......cand va spun ca e MEDICAMENT !!!....... SCUZATI EXPRIMAREA..........dar e copy-paste !!........
|
||
|
etta Postat pe 27 Mai 2009 23:48 |
||
De la: alina02, la data 2009-05-27 19:27:34 Si mai spun din experienta mea de dinaintea inceperii vietii sexuale... nu duceam lipsa unei vieti sexuale pentru ca probabil nu stiam ce este, nu o vedeam ca pe o necesitate, si cand nu cunosti ceva nu poti sa spui ca iti lipseste; acum pot sa spun ca imi canalizam energia sexuala in creatie, in invatare, se spune ca omul creeaza marile opere in tinerete,ulterior , totul este o slaba repetare a operelor din tinerete, sunt rare sclipirile de geniu la senectute,probabil ca nu vorbesc pe intelesul tuturor, cititi o carte draguta: Simone de Beauvoir" Varsta discretiei".... Savanta mea draga... mai studiaza... Mai vezi si tu ce au realizat marii inventatori si omeni de stiinta si la ce varsta.... (de exemplu Einstein...e primul care-mi vine in minte) Si mai lasa-ne cu Marchizul de Sade si cu Simone de Beauvoir... astea sunt doar povesti, nu viata reala. Si daca tu nu duceai intr-adevar lipsa activitatii sexuale inainte de a o fi inceput inseamna ca esti fie o anomanlie .. fie exceptia care intareste regula! Iar prietenele tale care s-au casatorit virgine la peste 30 de ani arata ca niste flori dupa ce si-au inceput viata sexuala.... inainte de asta pariez ca aratau ca niste lamai - acre si verzi la fata. |
||
|
UnOmObisnuit Postat pe 28 Mai 2009 16:39 |
||
De la: etta, la data 2009-05-27 23:48:17Vrei sa ai un ten frumos? etta...esti belea.....
|
||
|
l_diana_c Postat pe 28 Mai 2009 16:41 |
||
|
Si inca ceva: Le-ai verificat tu pe prietenele respective si ai vazut ca erau virgine? Poate erau doar fete destepte si nu-ti spuneau tie ce si cu cine faceau. Ca normal si virgin la 34 de ani ...nu prea se poate... |
||
|
UnOmObisnuit Postat pe 28 Mai 2009 16:41 |
||
De la: etta, la data 2009-05-27 23:48:17Vrei sa ai un ten frumos? Eu am auzit ca sexul oral este medicament pentru imbunatatirea memoriei. Voi ce ziceti de asta? |
||
|
UnOmObisnuit Postat pe 28 Mai 2009 16:43 |
||
what??'
|
||
|
l_diana_c Postat pe 28 Mai 2009 16:50 |
||
De la: UnOmObisnuit, la data 2009-05-28 16:41:27Si inca ceva: Tu , poate faptul ca era virgina la 34 de ani are legatura cu religia, este baptista, mai am si alti prieteni baptisti, pot sa spun ca sunt oameni seriosi, eu sunt ortodoxa, si ca sa nu credeti ca sunt vreo limitata, aflati ca am prieteni foarte buni catolici cu care am petrecut sarbatori catolice, cunosc evrei , musulmani:) ; Eu nu incurajez inceperea vietii sexuale de dragul de a nu ramane in urma celorlati; Si cand sa creezi mari opere , daca stai cu gandul numai la sex ???? Si nu mosii au cucerit imperii, nu ? Alexandru Macedon avea 20 si ceva de ani, nu???Si Isus a avut mai putin de 33 de ani cand a inceput sa predice ,nu mai mult.... Dar a citit careva Sade si Simone de Beauvoir? Ati vazut stiri la TV cu tot felul de obsedati sexuali care nu au o varsta frageda? Raman la parerea mea ca ,dupa 50 de ani , omul isi pierde puterea creatoare, ca scopul lui nu mai este decat acela sa se pregateasca mai bine pentru moarte; Incurajez monogamia , sexul acesta are intr-adevar efect benefic a la longue.... |
||
|
alina02 Postat pe 28 Mai 2009 23:27 |
||
| Stiti cum arata o prostituata la 30 si ceva de ani?... Ar exista o teorie care spune ca barbatul este programat pentru un anumit numar de erectii ; epuizarea acestui numar ar avea drept urmare impotenta; care ar fi concluzia? O viata sexuala normala, ponderata , pana la adanci batraneti sau consumul rapid in tinerete si epava mai devreme de 50 de ani... Si cum avem liber arbitru... | ||
|
alina02 Postat pe 28 Mai 2009 23:54 |
||
De la: alina02, la data 2009-05-28 23:54:40Stiti cum arata o prostituata la 30 si ceva de ani?... Ar exista o teorie care spune ca barbatul este programat pentru un anumit numar de erectii ; epuizarea acestui numar ar avea drept urmare impotenta; care ar fi concluzia? O viata sexuala normala, ponderata , pana la adanci batraneti sau consumul rapid in tinerete si epava mai devreme de 50 de ani... Si cum avem liber arbitru... Chestia cu numarul de erectii e super tare! Zau, nu stiu de unde ai scos-o! In anatomie legea de baza este: "Functia creeaza organul" - ceea ce inseamna ca daca nu folosesti un organ se atrofiaza si isi pierde functionalitatea. Daca il folosesti in mod curent isi pastreaza functionalitatea sau chiar si-o imbunatateste. E adevarat ca excesul de sex poate duce la impotenta dar din cu totul alte cauze. Si exces la barbati inseamna foarte mult.... Iar ideea ca omul dupa 50 de ani trebuie sa se pregateasca de moarte e complet absurda! Sunt persoane care-si pastreaza virilitatea pana la 70 - 80 de ani. Sunt diferente enorme de la o persoana la alta asa ca nu se poate generaliza. Si da, am citit Sade dar asta nu ma face sa cred prostiile pe care le spui tu aici, ca la 50 de ani omul e pe moarte sau obsedat sexual!
|
||
|
UnOmObisnuit Postat pe 30 Mai 2009 13:23 |
||
| Da, am dreptate, omul dupa 50 de ani, dar ma refer la un om cumpatat , normal , daca vrei tu ,savant, poate impartasi experienta si invatatura sa celor tineri, dar de acum incolo, e bine sa se gandeasca si la moarte, poate veni oricand... | ||
|
alina02 Postat pe 30 Mai 2009 17:43 |
||
Si stii de ce sunt persoane virile ,la 70-80 de ani? Din motivul enuntat de mine: ca nu au facut niciodata excese...si nu pentru ca "functia face organul " sau o pot spune si altfel, mai putin savant : " f... nu f... vremea p... trece", nu asta este motivul, reperele sunt subtile, stii ca pacatele sexuale sunt pacate impotriva Duhului Sfant?
|
||
|
alina02 Postat pe 30 Mai 2009 17:46 |
||
|
Hopa! Am dat-o in religie? Nu prea cred ca e locul potrivit... Iar in privinta virilitatii la varste inaintate e ajutata tocmai de o viata sexuala foarte activa si in nici un caz de abstinenta. |
||
|
UnOmObisnuit Postat pe 31 Mai 2009 20:31 |
||
De la: alina02, la data 2009-05-28 23:54:40Stiti cum arata o prostituata la 30 si ceva de ani?... Ar exista o teorie care spune ca barbatul este programat pentru un anumit numar de erectii ; epuizarea acestui numar ar avea drept urmare impotenta; care ar fi concluzia? O viata sexuala normala, ponderata , pana la adanci batraneti sau consumul rapid in tinerete si epava mai devreme de 50 de ani... Si cum avem liber arbitru... care e totusi prb ta?? ne-ai spus de prietenele tale "sfinte" care la 34 de ani erau virgine...poate sunt lesbi si de aia au ramas virgine k nu sunt atrase de barbati iar pana la urma s-au casatorit k asa trebe!!! apoi ai dat-o cu religia (sincer nu cred k are vreo relevanta faptul k Iisus a inceput sa predice la 33 de ani ) femeie i-ati o viata una adevarata si nu ne mai plictisii aici!!!!! |
||
|
bruneagra25 Postat pe 1 Iunie 2009 09:06 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| NORMALITATI....... | 64 | De la: l_diana_c 29 Mai 2009 17:16 |
| LA MULTI ANI MISS! | 32 | De la: miss_darine 2 August 2010 19:59 |
| Batranii libidinosi si sexul | 129 | De la: yumy 31 Iulie 2010 08:20 |
|
|
||
| va place tatuajul din poza mea de la avatar?Comentarii la poza,va rog. | 20 | De la: Pudika416607 6 Septembrie 2011 07:20 |
| Virgin la 22 de ani | 1 | De la: kudika_1038364 18 August 2019 17:41 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.