Mai multe
De la: alina02, la data 2009-05-30 17:46:59Si stii de ce sunt persoane virile ,la 70-80 de ani? Din motivul enuntat de mine: ca nu au facut niciodata excese...si nu pentru ca "functia face organul " sau o pot spune si altfel, mai putin savant : " f... nu f... vremea p... trece", nu asta este motivul, reperele sunt subtile, stii ca pacatele sexuale sunt pacate impotriva Duhului Sfant? hahahaha mai lipseste acu la TV spotul "evitati consumul de se.x in exces k dauneaza grav sanatatii,chiar mai grav decat zaharul, sarea si grasimiile" femeie fugi tare k nu esti pe treaba ta!!!!!!
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 1 Iunie 2009 09:10 |
||
|---|---|---|
De la: bruneagra25, la data 2009-06-01 09:10:02De la: alina02, la data 2009-05-30 17:46:59Si stii de ce sunt persoane virile ,la 70-80 de ani? Din motivul enuntat de mine: ca nu au facut niciodata excese...si nu pentru ca "functia face organul " sau o pot spune si altfel, mai putin savant : " f... nu f... vremea p... trece", nu asta este motivul, reperele sunt subtile, stii ca pacatele sexuale sunt pacate impotriva Duhului Sfant? Orice lucru facut cu masura... este bun.... te supara treaba asta, femeie? |
||
|
alina02 Postat pe 1 Iunie 2009 18:34 |
||
|
Cu masura, da! Dar cu conditia ca masura sa fie destul de mare!
|
||
|
|
||
|
UnOmObisnuit Postat pe 2 Iunie 2009 13:20 |
||
De la: UnOmObisnuit, la data 2009-06-02 13:20:07Cu masura, da! jeeez!!! man you have an obsession!!!!! |
||
|
l_diana_c Postat pe 2 Iunie 2009 13:43 |
||
|
Crezi? Ti se pare....
|
||
|
UnOmObisnuit Postat pe 2 Iunie 2009 17:19 |
||
De la: alina02, la data 2009-06-01 18:34:38De la: bruneagra25, la data 2009-06-01 09:10:02De la: alina02, la data 2009-05-30 17:46:59Si stii de ce sunt persoane virile ,la 70-80 de ani? Din motivul enuntat de mine: ca nu au facut niciodata excese...si nu pentru ca "functia face organul " sau o pot spune si altfel, mai putin savant : " f... nu f... vremea p... trece", nu asta este motivul, reperele sunt subtile, stii ca pacatele sexuale sunt pacate impotriva Duhului Sfant? ma supara numai faptul k vorbesti mult prost si fara rost.....
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 3 Iunie 2009 12:48 |
||
Cine vorbeste... cred ca daca ma uit la ce si cat postezi , te pot numi veterana pe forum .... as zice ca freci menta pe aici;avem liber arbitru , imi apar cu tarie opiniile , eu nu pentru tine vorbesc , te rog, ocoleste-ma , ci pentru cei tineri care vor altceva si se simt singuri si nu inteleg de ce ei sunt altfel , care nu sunt ca tine...
|
||
|
alina02 Postat pe 3 Iunie 2009 21:37 |
||
De la: alina02, la data 2009-06-03 21:37:31 Cine vorbeste... cred ca daca ma uit la ce si cat postezi , te pot numi veterana pe forum .... as zice ca freci menta pe aici;avem liber arbitru , imi apar cu tarie opiniile , eu nu pentru tine vorbesc , te rog, ocoleste-ma , ci pentru cei tineri care vor altceva si se simt singuri si nu inteleg de ce ei sunt altfel , care nu sunt ca tine... cat de proFUNDa esti aproape k imi vine sa plang... liber arbitru te uiti cam mult la fotbal....si da sunt veterana, de razboi si frec menta k sotului meu ii place tare mult ceaiul de menta si sa-ti maiz ic ceva...nimeni nu e k mine pt k eu sunt unicata....
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 5 Iunie 2009 08:42 |
||
De la: alina02, la data 2009-06-03 21:37:31 Cine vorbeste... cred ca daca ma uit la ce si cat postezi , te pot numi veterana pe forum .... as zice ca freci menta pe aici;avem liber arbitru , imi apar cu tarie opiniile , eu nu pentru tine vorbesc , te rog, ocoleste-ma , ci pentru cei tineri care vor altceva si se simt singuri si nu inteleg de ce ei sunt altfel , care nu sunt ca tine... haaaaaaaaaaaaa s-a luat cineva de mine?adica am concorentza este altcineva exista cineva de freaca menta mai mult decat mine pe forum? brunetzico sa sti ca m-ai ranit profund, hai treci repede si tzuca-ma sa-mi treaca
|
||
|
donttouch Postat pe 5 Iunie 2009 09:25 |
||
alinutza hai ca e deja vineri , vrei o furca in fundulett??? hai ca e super oferta , doamne da mare mai tie gradina , si care dracu tie tie problema daca are donty mesaje multe postate? ahm ???/ daca ai luat-o pe conceptia ca nu are ce face ai gresit usa tanti , got it ??? pt ca spre deosebire de tine , care stai si "freci " menta odata pe noapte , noi stam si ne cunoastem mai bine postand asa ca daca vrei sa stai izolata ca n, korea , stai frate si numai te lua de useri care au intradevar nr mare de mesaje postate , s-a inteles in alta odrine de idei , ce zici iti ofer si un loc in iad ca e super oferta , ca si asa esti orbita de tot si nu vezi ce se petrece in jurul tau
|
||
|
blue07scorpion Postat pe 5 Iunie 2009 09:29 |
||
De la: donttouch, la data 2009-06-05 09:25:25De la: alina02, la data 2009-06-03 21:37:31 Cine vorbeste... cred ca daca ma uit la ce si cat postezi , te pot numi veterana pe forum .... as zice ca freci menta pe aici;avem liber arbitru , imi apar cu tarie opiniile , eu nu pentru tine vorbesc , te rog, ocoleste-ma , ci pentru cei tineri care vor altceva si se simt singuri si nu inteleg de ce ei sunt altfel , care nu sunt ca tine... ufff donty sa sti k nu am vrut sa te ranesc...ia de acilea o sumedenie de pupici k sa-ti treaca supararea m-ai iertat???
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 5 Iunie 2009 09:31 |
||
De la: bruneagra25, la data 2009-06-05 09:31:28De la: donttouch, la data 2009-06-05 09:25:25De la: alina02, la data 2009-06-03 21:37:31 Cine vorbeste... cred ca daca ma uit la ce si cat postezi , te pot numi veterana pe forum .... as zice ca freci menta pe aici;avem liber arbitru , imi apar cu tarie opiniile , eu nu pentru tine vorbesc , te rog, ocoleste-ma , ci pentru cei tineri care vor altceva si se simt singuri si nu inteleg de ce ei sunt altfel , care nu sunt ca tine... ma mai gandesc dar tu continua cu tzucatu ca s-ar putea sa-mi treaca pe ziua de azi
|
||
|
donttouch Postat pe 5 Iunie 2009 09:35 |
||
De la: blue07scorpion, la data 2009-06-05 09:29:37alinutza hai ca e deja vineri , vrei o furca in fundulett??? hai ca e super oferta , doamne da mare mai tie gradina , si care dracu tie tie problema daca are donty mesaje multe postate? ahm ???/ daca ai luat-o pe conceptia ca nu are ce face ai gresit usa tanti , got it ??? pt ca spre deosebire de tine , care stai si "freci " menta odata pe noapte , noi stam si ne cunoastem mai bine postand asa ca daca vrei sa stai izolata ca n, korea , stai frate si numai te lua de useri care au intradevar nr mare de mesaje postate , s-a inteles in alta odrine de idei , ce zici iti ofer si un loc in iad ca e super oferta , ca si asa esti orbita de tot si nu vezi ce se petrece in jurul tau ca asta era ce voiam sa spun
|
||
|
v_raluca_c Postat pe 5 Iunie 2009 09:36 |
||
haaaaaaaaaaaaa boooorrrriiiiiiiiiiiinnngggg brune
|
||
|
Buttefflypink Postat pe 5 Iunie 2009 09:43 |
||
De la: blue07scorpion, la data 2009-06-05 09:29:37alinutza hai ca e deja vineri , vrei o furca in fundulett??? hai ca e super oferta , doamne da mare mai tie gradina , si care dracu tie tie problema daca are donty mesaje multe postate? ahm ???/ daca ai luat-o pe conceptia ca nu are ce face ai gresit usa tanti , got it ??? pt ca spre deosebire de tine , care stai si "freci " menta odata pe noapte , noi stam si ne cunoastem mai bine postand asa ca daca vrei sa stai izolata ca n, korea , stai frate si numai te lua de useri care au intradevar nr mare de mesaje postate , s-a inteles in alta odrine de idei , ce zici iti ofer si un loc in iad ca e super oferta , ca si asa esti orbita de tot si nu vezi ce se petrece in jurul tau ahaaaaa skorkioane te trezisi cu tartiza in sus
|
||
|
coffeeta Postat pe 5 Iunie 2009 09:49 |
||
De la: Buttefflypink, la data 2009-06-05 09:43:42haaaaaaaaaaaaa neatza fluturas.......
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 5 Iunie 2009 09:54 |
||
deci eu is invizibil fluturash ai ???? ia treci si pupa sa numai fiu blue
|
||
|
blue07scorpion Postat pe 5 Iunie 2009 10:07 |
||
|
pana la urma este sau nu este SEX-ul medicament universal? ca daca este, vreau si eu doua portii |
||
|
_fantoma_ Postat pe 5 Iunie 2009 10:08 |
||
De la: blue07scorpion, la data 2009-06-05 10:07:58deci eu is invizibil fluturash ai ???? ia treci si pupa sa numai fiu blue blueeeeeeeeeeeee mii de scuzeeeeeeeee
|
||
|
Buttefflypink Postat pe 5 Iunie 2009 10:09 |
||
De la: vas25, la data 2009-06-05 10:08:35 Este medicament universal dar trebuie mare atentie la dozaj si la modul de administrare. Pentru ca altfel pot sa apara tot felul de efecte adverse sau umflaturi ...
|
||
|
UnOmObisnuit Postat pe 5 Iunie 2009 12:42 |
||
De la: blue07scorpion, la data 2009-06-05 09:29:37alinutza hai ca e deja vineri , vrei o furca in fundulett??? hai ca e super oferta , doamne da mare mai tie gradina , si care dracu tie tie problema daca are donty mesaje multe postate? ahm ???/ daca ai luat-o pe conceptia ca nu are ce face ai gresit usa tanti , got it ??? pt ca spre deosebire de tine , care stai si "freci " menta odata pe noapte , noi stam si ne cunoastem mai bine postand asa ca daca vrei sa stai izolata ca n, korea , stai frate si numai te lua de useri care au intradevar nr mare de mesaje postate , s-a inteles in alta odrine de idei , ce zici iti ofer si un loc in iad ca e super oferta , ca si asa esti orbita de tot si nu vezi ce se petrece in jurul tau Nene, de mine te-ai luat? Nu ma intereseaza clubul veteranilor... dar imi apar opiniile si daca vrei sa ne razboim ok , tu cu furca... eu o sa imprumut un TRIDENT de la Neptun , mie imi place tot ce este mare... si de valoare.... Aaaaa , s-ar putea sa fiu eu, totusi, chiorul si voi orbii , te -ai gandit ca este posibil si asa....ca prea vezi " gunoiul din ochiul altuia si barna dintr-al tau , nu" ????
|
||
|
alina02 Postat pe 5 Iunie 2009 21:37 |
||
| Sigur ca sexul este un medicament universal.Prin fata este injectabil,pe la spate este pe post de supozitor, dar se foloseste si pe cale bucala. | ||
|
kudika023770 Postat pe 6 Iunie 2009 15:31 |
||
De la: vas25, la data 2009-06-05 10:08:35 tie ti se ofera si bonus........
|
||
|
etta Postat pe 6 Iunie 2009 21:06 |
||
| Pe care cale il doresti? | ||
|
kudika023770 Postat pe 7 Iunie 2009 19:01 |
||
|
Sexul e bun la toate : te intinereste, te scapa de stres, te slabeste acum depimde de partenerul tau daca stie sa te faca fericita in pat pentru ca multe femei vad sexul ca pe o obligatie sau ca pe o necesitate, sexul este intre doua persoane nu trebuie sa satisfaci fara sa fi satisfacut si invers .Bafta! |
||
|
kudika054604 Postat pe 25 Iulie 2009 03:27 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cariera sau familie | 6 | De la: nadyuta 24 Septembrie 2009 15:29 |
| stie cineva un site de socializare adevarat? | 63 | De la: kiss_my_ass 18 Aprilie 2012 16:45 |
| iubitul meu vrea sa mergem la mare fara sa iau lenjerie la mine | 126 | De la: deenissa93 21 Noiembrie 2014 13:36 |
|
|
||
| e normal?? | 11 | De la: melycrys 19 Septembrie 2008 00:03 |
| cat de mult iubesc femeile sexul oral?? | 348 | De la: adyna2905 8 Aprilie 2011 09:25 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.