Setari Cookie-uri

Femeia unui singur barbat sau variatiuni pe tema?

diversificarea nu strica draga, nu ai vazut ca si la bebelusi se incepe cu diversificare ca sa stie ce este aia papa.Dar nu prea multe feluri.............ca atunci se schimba situatia.
mihaelena
Postat pe 27 Mai 2008 12:48
mia mia,ma platesc astia pe la munca sa fac bani,iar eu stau si rad la commentu-rile tale....bravo....mai ales la faza cu facaletul.....pt etta....ESTI O FEMEIE DE NOTA 10!!!!
alone
Postat pe 27 Mai 2008 13:16
mia de acord cu tine.....citeam deunazi un topic despre "menaje a trois" si ma gandeam in ce feluri mi-asi tortura iubitul numai daca ar indrazni sa isi exprime o asemenea optiune.....printre care mi-a trecut si varianta mai sus mentionata,hmmm sa fie posesivitate de vina???ma indoiesc si din cate imi aduc aminte pana acum am fost o "lady" in realtiile pe care le-am avut adica mai intai am terminat-o cu una si pe urma am inceput alta.....deci,in concluzie si contuzie cu siguranta daca m-ar insela asi face urat...da nu spun ca e mai bine sa ramai cu unul pe cap sau el cu tine pe cap daca relatia nu merge,the end si pe urma...the new guy....apropo care a vazut filmul???"the new guy" ???
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Mai 2008 13:46
Draga Moira,daca"te-a rodat"viitorul sot,nu-i nici o problema!!!...pai ce spusei io:sa nu te "rodeze" tot satul!!....si daca te-a "rodat " bine,nu te duci TU la vecinu'...ca nu poti sa stii ce benzina iti baga ala....te-ai obisnuit cu a ta,ca iti "unge" bine motoru' si nu risti sa ti-l strice altul cu cifra octanica mai mica....da' daca tu vrei sa risti, e problema ta!!...sau a fiecaruia care se incumeta sa riste!!....da'sa vezi apoi bani cu galeata pentru reparatii!!....si,mai ales,cand mai ai si-un sentiment pentru "pistonul" sotuuluuuui!!!....nu-ti trebuie 100 de vecini!!...ma,si vorba emei,cand se strica masina,o dai la proiectul "rabla" si-ti iei una noua!!...ca ,sa stii,ca atunci cand ai 2,3 sau mai multe odata,se intretin greu...si daca se mai "buseste"si una cu alta cateodata,ramai soferita cu carnetul luat...si-apoi mergi pe jos cam mult timp...deci desprinde ce te multumeste de pe la noi....siiii...sofat placut si cale libera spreeee....orgasm!!!...

Postat pe 27 Mai 2008 14:06
multumesc,ancuta!!...da' cu toate notele astea de 10,literatii "zice" tot ca-s needucata si nu pot sa le intru in gratii!!...da,nu ma doare/nu ma doare/c-am mancat fasole tare!!!...

Postat pe 27 Mai 2008 15:21
etta,un pupic mareeeeeeeee!!!!
unde este france???:(((((

alone
Postat pe 27 Mai 2008 16:36
vine, vine! :)) azi fu cam ocupata. vine ea ca nu poate sa lipseasca de la club.

Postat pe 27 Mai 2008 16:49
imi apare ca nu mai este membru.....
alone
Postat pe 27 Mai 2008 17:15
este membru! acum e francia 2008.

Postat pe 27 Mai 2008 17:20
hai mai etta ai reusit sa scapi de pe privata de literatii lu' peste??? cred ca france mentiona ceva de genul "am terapie azi"....adica munceste acolo la ce face ea....spor la treaba france ubita si cand vezi msg da si tu unsemn daca se poate.....
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Mai 2008 18:30
sinteti nebune de legat si de cind am ajuns acasa rid cu lacrimi...ancuta stai calma mica ca nu ma pierdusi.ma exterminara astia cu papucii dar ma reactivai.ce subiect mai e si asta????????tot cu sexologitu ne ocupam???,pai vreti sa zica literatii ca sintem obsedate??????auzi si ce intrebare mai fetelor pai ce dracu sinteti surori cu mine sa va maritati virgine??????????pai sa-mi dea domnul o fetita ca dracul e al ei.nu o tin virgina la usa!pai exul zicea ca am fost prostuta adica ma alinta si oricum tot ce era ziceam ca asa trebuie sa fie.........apoi dupa divort bietul omul meu o fi zis ca sint vreo maniaca ca vazui si eu ce e calea pe vale.deci fetelor etta este inteleapta si va educa bine.......deci nici prea prea nici foarte foarte.fug ca toti pling de foame si va pupic..........pa!

Postat pe 27 Mai 2008 19:29
:))) eeeeeeeee!! unde fugi soro?? pai noi cu cine tacsuim?
dao in pufuletu' meu de treaba!!
sa te intorci repede, ca avem probleme importante de discutat!

Postat pe 27 Mai 2008 20:11
evident ca mami etta ne educa bine...asa mami sa tot ai ...ca mai bine s-o ai amica decat supraveghtor de servici la...partile anatomice cu pricina,multumesc lui Dumnezeu ca si a mea mami e mai destupata la minte ca altfel......
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Mai 2008 20:59
na ca pacali si ziua de azi..;;;;;mama ce zi avusei nici patrupedului nu pot sa-i urez asa ceva.ehei ema norocul tau.mama sa destupat cind ma destupat individul pe mine si ma luat de nevasta(la partile anatomice se intelege)

Postat pe 27 Mai 2008 21:20
pacat...ca unele mame sunt incuiate...adica nu vorbesc cu copiii sincer despre chestii de genul sex ,bataie la scoala,sau metode de contraceptie....aaa france iti doresc un bebe sanatos nu neaparat fata sau baietel,important e sa fie sanatos.mi-ar place sa fiu in stare sa imi cresc copiii asa cum ne-au crescut ai mei pe noi...adica cu discernamant si referitor la sex si referitor la alte lucruri
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Mai 2008 22:59
sa fie ce vrea domnul ........in rest greu ema draga.almeu e adolescent si sa vezi ce crize de personalitate face de-ti vine rau.nimic nu mai este ca inainte dar ceva bun trebuie sa le ramina in tartacuta.

Postat pe 27 Mai 2008 23:51
Ai dreptate etta! Benzina-i de calitate si tocmai am alimentat in dimineata asta caci s-a intors sotul meu din calatorie deci plec fericita la serviciu!

Postat pe 28 Mai 2008 06:20

Postat pe 4 August 2008 22:32
mmmmdaaa...! nu credeam ca am sa dau si de aceasta tema ! pai..asa cum toate fetele virgine viseaza sa "isi incerce norocul pt 1 data" cu barbatul cu care spera va fi toata viata(de vreo 3 zile nu mai cred in fat -frumos,asta e ..ne multumim cu ce avem .)..va dati seama ca nu ar incerca nici o variatiune...cel putin nu in viitorul apropiat ! dar nici nu este exclus !

Postat pe 4 August 2008 22:34
De la: onnyta, la data 2008-05-27 09:36:43:))) uaaaaaa!!! mai miuta esti rea rau di tat! de acord cu tine, numai ca eu ma transform in LORENA BOBIT daca nefericitul ma inseala..

o da....si i-o mai si tai in 3 ciomita ma fac....
nici eu nu sunt de acord cu infidelitatea si da cred k e mai bine ca ambii soti sa aibe o anumita experienta inainte de casatorie ca sa nu fie tentatiile si mai mari. ca oricum sunt...dar daca e sa inseli..inseli oricum...nu prea ai cum sa eviti...depinde si de norocul pe care il ai si peste cine dai
ionica_andreea
Postat pe 5 August 2008 17:09
Femeia unui singur barbat? Imi asum riscul de a parea demodata si raspund. Da!!! De ce nu? Daca ai norocul sa intalnesti persoana potrivita. Daca nu...e absurd sa pretinzi cuiva sa stea cu un om doar pentru ca a fost primul si singurul.

Postat pe 28 August 2008 00:57
De la: mia_mia, la data 2008-05-27 08:28:04Hai ca la sex ma bag...Acum vreo 10 ani asha..ca-s batrana..:)) ma si vedeam virginica in rochie de mireasa...Ei ..dar fuse si se duse..ce sa fac daca a venit dragostea inaintea casatoriei ... Nu sunt de acord cu fetele care-si incep viata sexuala la o varsta foarte frageda...15-16 ani ..ca sa nu zic 12..:))) dar dupa 18 ani ..cand esti la zi cu vaccinurile...si se presupune ca ai capu pe umeri si nu intre picioare.. fiecare face ce vrea cu pasarica ei ...
Ca sa-ti raspund Moira...daca te casatoresti cu cel ce ti-ai inceput viata sexuala..pai ce-i rau in asta..?? daca merge treaba ca unsa.:))) la a doua..depinde...Daca esti multumita..si-l iei si de sot ..dupa ce s-a produs evenimetul...nu te mai duci la vecinu ..ca le categorisesc pe astea imediat :))) La vecinu nu te duci ...decat dupa divort..ca atunci e muiere singura..si poti iar sa faci ce vrei cu pasarica ta...Eu nu sunt de acord cu infidelitatea...daca se termina dragostea....pui punct ..si-o iei de la capat..Daca as fi in situatia sa fiu inselata...la stirile de la ora 5 ajung...Nebuna ..si-a batut sotul cu facaletu peste oua...:)))

Asa e da-i da-i sa-l doara:)) totaaaal de acord:D:D:D:D
BERBEACA
Postat pe 13 Octombrie 2008 13:30
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-05-27 13:46:51mia de acord cu tine.....citeam deunazi un topic despre "menaje a trois" si ma gandeam in ce feluri mi-asi tortura iubitul numai daca ar indrazni sa isi exprime o asemenea optiune.....printre care mi-a trecut si varianta mai sus mentionata,hmmm sa fie posesivitate de vina???ma indoiesc si din cate imi aduc aminte pana acum am fost o "lady" in realtiile pe care le-am avut adica mai intai am terminat-o cu una si pe urma am inceput alta.....deci,in concluzie si contuzie cu siguranta daca m-ar insela asi face urat...da nu spun ca e mai bine sa ramai cu unul pe cap sau el cu tine pe cap daca relatia nu merge,the end si pe urma...the new guy....apropo care a vazut filmul???"the new guy" ???

MMenage a trois?????yeah right ..nici macar in visurile lui:)) as putea sa intru si acolo...sa ii dau una plus ca pe moment pe moment da dupa aia cand o faci cu el cum sa iti aduci aminte ca cu mana cu care te mangaie...a atins-o pe ailalta atunci si etc....neaah frate mai bine ma calugaresc decat sa fac asa ceva...si cand te gandesti ca unele ii ofera intentinat iubitului 'cadouri'de genu asta....sunt nebune sa mor de nu sa f f ff f proaste
BERBEACA
Postat pe 13 Octombrie 2008 13:34
De la: BERBEACA, la data 2008-10-13 13:34:06
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-05-27 13:46:51mia de acord cu tine.....citeam deunazi un topic despre "menaje a trois" si ma gandeam in ce feluri mi-asi tortura iubitul numai daca ar indrazni sa isi exprime o asemenea optiune.....printre care mi-a trecut si varianta mai sus mentionata,hmmm sa fie posesivitate de vina???ma indoiesc si din cate imi aduc aminte pana acum am fost o "lady" in realtiile pe care le-am avut adica mai intai am terminat-o cu una si pe urma am inceput alta.....deci,in concluzie si contuzie cu siguranta daca m-ar insela asi face urat...da nu spun ca e mai bine sa ramai cu unul pe cap sau el cu tine pe cap daca relatia nu merge,the end si pe urma...the new guy....apropo care a vazut filmul???"the new guy" ???

MMenage a trois?????yeah right ..nici macar in visurile lui:)) as putea sa intru si acolo...sa ii dau una plus ca pe moment pe moment da dupa aia cand o faci cu el cum sa iti aduci aminte ca cu mana cu care te mangaie...a atins-o pe ailalta atunci si etc....neaah frate mai bine ma calugaresc decat sa fac asa ceva...si cand te gandesti ca unele ii ofera intentinat iubitului 'cadouri'de genu asta....sunt nebune sa mor de nu sa f f ff f proaste

mai eu sunt de parere ca e fiecare cu "menajeria" ei ...dar in a mea menajerie sigur o alta muiere nu are ce cauta.... ii jupoi pe amandoi si le pun pielea in bat...

dandanaua_reloaded
Postat pe 13 Octombrie 2008 15:53
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-13 15:53:51
De la: BERBEACA, la data 2008-10-13 13:34:06

mai eu sunt de parere ca e fiecare cu "menajeria" ei ...dar in a mea menajerie sigur o alta muiere nu are ce cauta.... ii jupoi pe amandoi si le pun pielea in bat...

Pai da cum:))):d
BERBEACA
Postat pe 16 Octombrie 2008 11:48
orice barbat viseaza la o partida in 3 , cu iubita si o alta tipa. Unii raman la stadiul de a visa :))

Postat pe 16 Octombrie 2008 11:56
Onnyta....

Ai uitat sa precizezi ca tu iti permiti sa ii schimbi cand poftesti...
1.Pt ca esti atractiva
2.Pt ca esti femeie.
Ti se pare usor sa ai experienta asta de viata nu...?
lynx
Postat pe 8 Noiembrie 2008 13:11
AURELIA_NICOLETA
Postat pe 29 Noiembrie 2008 19:44
Un rodaj oarecare e musai , altfel nu stii ce benzina merge la motor si bagi motorina si gripezi motorul , mai rau il termini si trebuie sa mergi pe la formalitati cu programul rabla si sa cauti alta masina ... mult efort , mai bine rodaj , teste inainte de cumparare si vei stii ce masina sa cumperi :)
A! SI MENAJ A TROIS POA SA INSEMNE SI MFM NU NUMNAI FMF :))
northstar
Postat pe 30 Noiembrie 2008 15:50
De la: , la data 2008-05-26 18:40:26Am vazut ca s-a tot discutat pe forum despre virginitate, despre sexul premarital...Credeti ca e de preferabil sa fii femeia unui singur barbat sau putina diversitate nu strica?
nici un barbat nu va sti sa aprecieze ca esti sau nu virgina tu va trebuisa decizi cu cine vrei sa ai o amintire care iti va ramane toata viata...craciun fericit si an nou plin de bine
xandra79
Postat pe 23 Decembrie 2008 20:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna 38 De la: kudika_nikole 4 Ianuarie 2012 21:12
ne-am certat si am plecat 3 De la: adytza_adytza 20 August 2011 05:42
nu vreau sa afle ca l-am inselat 78 De la: kudika052198 17 August 2009 11:21
cum sa procedez? 33 De la: Deeliaaaa 2 August 2011 12:30
il iubesc....dar trebuie sa renunt la el 6 De la: ipahebirowtnod 19 Martie 2011 19:32