Setari Cookie-uri

Bancuri

Trei femei stau de vorb�:
- Tu, b�rbatu-meu e a�a un animal, de m� f**e �i atunci c�nd s�nt pe ciclu.
- Asta-i nimic. Al meu nu numai c� m� f**e, dar �mi trage �i o limb� pe deasupra.
- Atunci al meu e cel mai mare animal. C�nd s�nt pe ciclu, m� f**e, m� linge �i pe deasupra iese s� mai sperie �i copiii vecinului cu mutra lui �ns�ngerat�.
_dulcik_
Postat pe 22 Martie 2009 10:21
O femeie foarte seduc�toare intr� �ntr-un bar, se duce la toalet�, iar c�nd vine, se duce direct la barman �i �ncepe s�-l m�ng�ie tandru pe barba stufoas�: "Tu e�ti �eful?", �ntreab� ea, m�ng�indu-i fa�a cu ambele m�ini. "Nu, nu sunt eu", �i raspunde el. "Po�i s�-l chemi pentru mine; vreau neap�rat s� vorbesc cu el?", spuse ea plimb�ndu-�i m�inile prin fa�a �i p�rul lui. "M� tem c� nu", r�spunse barmanul vizibil excitat, "Pot s� te ajut eu?". "Da", spuse ea, b�g�ndu-i dou� degete �n gur� �i l�s�ndu-l s� i le sug�, "Spune-i c� nu e nici h�rtie igienic� �i nici s�pun la toaleta femeilor"
_dulcik_
Postat pe 22 Martie 2009 10:21
La un restaurant sose�te un client. Apare osp�tarul la mas� �i clientul comanda o halb� de bere. Aduce osp�tarul berea �i �n ea este o musc�.
- Osp�tar, �n berea mea este o musc�.
- Ce zg�rcit s�nte�i, c�t� bere crede�i c� poate bea o musc�?
_dulcik_
Postat pe 22 Martie 2009 10:22
Maica Tereza moare �i ajunge �n Rai. Datorit� luptei ei pentru cei s�raci, se a�teapt� la o primire deosebit�. Totu�i la u�a Raiului nimeni. Maica Tereza se uit� printre gratii �i vede numai blitzuri de la aparate de fotografiat. Dup� o or� de a�teptare, vine �i Sf. Petru care e �ntrebat ce s-a �nt�mplat de a durat at�t. Petru se scuz� �i zice:
- Lady Di a sosit la noi!
- Asta m� bucur�, dar pentru asta a trebuit tot circul �sta �i a�i l�sat �i to�i paparazzi �tia �n�untru!
- �ti�i, spuse Petru, sfin�i ca dv. vin la noi �n fiecare zi, dar din familia regal� doar odat� la 100 de ani se r�t�ce�te c�te unul pe aici�
_dulcik_
Doi prieteni mor �ntr-un accident de ma�in�. Unul merge �n rai, iar cel�lalt �n iad. �ntr-o zi, cel din rai se uit� �n jos �i-l vede pe cel din iad st�nd cu o cutie de bere �n m�n� �i cu o blond� pe genunchi. Sup�rat, se duce la Dumnezeu: "Ce-i asta?! Cred c� vreau s� merg �n iad; uite-te la prietenul meu de acolo!" Dumnezeu �i r�spunde: "Uite-te mai bine: Cutia are o gaur� �n fund �i blonda, nu!"
_dulcik_
�n Iugoslavia, pic� o bomb� peste o m�n�stire. Toate m�icu�ele mor �i ajung la poarta Raiului, unde le a�tepta Sf.Petru.
- M�icu�elor, aici ave�i un lighean cu ap� sfin�it�. Sp�la�i-v� cu ea pe p�r�ile pe care a�i p�c�tuit.
Totul merge bine, doar c� la un moment Sf.Petru vede pe un dintre m�icu�e c� se tot bag� �n fa��:
- Stai lini�tit�, m�icu��, c� intra�i toate �n Rai!
- Da, Sfinte Petre, dar eu m� bag �n fa�� ca s� m� sp�l pe din�i, �nainte ca cea de dinaintea mea s� se spele pe c*r.
_dulcik_
Postat pe 22 Martie 2009 10:23
Sf. Petru se hot�r�te �ntr-o zi s� plece �n inspec�ie... prin iad! Zis �i f�cut, se �nt�lne�te cu Scarao�chi care �i ofer� un tur complet. Merg ei ce merg �i ajung �n "sala cazanelor" unde erau mai multe cazane cu ap� clocotit�, pline cu oameni care �ncercau s� ias� afar�. Din cind in cind, la c�te un cazan, un grup de draci �i loveau peste cap cu bastoanele pe cei ce �ncercau s� ias�.
- Ce se �nt�mpl� aici? �ntreab� Sf. Petru.
- Aici este cazanul cu nem�i �i �tia �ncearc� tot timpul s� ias� �n fa��, a�a c� �i potolim imediat.
- Bun, �i acesta? �ntreab� Sf. Petru ar�t�nd spre cazanul pe care scria "americani"?
- Acela�i lucru, r�spunse Scarao�chi.
- Bine, dar ce se �nt�mpl� aici? �ntreab� contrariat Sf. Petru ar�t�nd spre un cazan care nu era p�zit �i unde din c�nd �n c�nd se ivea c�te un cap afar� din ap�, dar dup� aceea disp�rea imediat !
- Oh, acela e cazanul cu rom�ni! Cum �ncearc� unul s� scoat� capul, cum �l trag ceilal�i la fund imediat!
_dulcik_
Isus �n de�ert. Merge ce merge �i se �nt�lne�te cu un hipiot. �i se hot�r�sc s� mearga �mpreun�. Dup� ceva timp, Isus scoate o p�ine. M�n�nc� jumate, jumate i-o d� hipiotului. Merg ei ce merg, Isus scoate o sticl� cu ap�. Bea el jumate, jumate i-o d� hipiotului. Mai merg ei ce merg, scoate hipiotul o marijuana. Fumeaz� jumate. Jumate i-o d� colegului de drum spun�nd:
- Ai grij� c� asta produce efecte halucinante...!
- Nici o problem�!
Fumeaz� Isus jum�tatea de �igar�... Dup� o vreme, dorind s� se fac� cunoscut spune:
- �tii, eu s�nt Isus.
- �i-am spus eu c� �igara aia are efecte halucinante!
_dulcik_
- Am p�c�tuit, p�rinte! M-am b�gat �ntr-o capi�� cu un b�iat...
- Ei, �i ce s-a �nt�mplat? A vrut s� te dezbrace?
- O, nu!
- Te-a s�rutat?
- Vai, dar ce crede�i c� s�nt eu?
- Te-a pip�it?
- I-a� fi rupt m�inile!
- Atunci ce �i-a f�cut?
- Un copil.
_dulcik_
�n apropierea s�rb�torilor Pascale, un ziar din America public� un anun� publicitar: "Pentru 5000 $ pute�i petrece un Pa�te fericit de unul singur!"
Mr. Smith face comanda �i peste dou� zile prime�te un colet voluminos. �l deschide �i g�se�te: o sc�ndur� mai lung�, una mai scurt�, un set de piroane, o leg�tur� de spini �i un ovreia� blondu� de vreo 31 de ani...
_dulcik_
V�z�nd r�ut��ile oamenilor, Dumnezeu se hot�r�te s�-�i trimit� Fiul din nou pe p�m�nt, spun�ndu-i "Te vei re�ntoarce dup� 31 de ani". Au trecut cele trei decenii �i nici-o veste. Dup� �nc� ceva timp, toat� lumea �l �i uitase. �n sf�r�it, dup� vreo 84 de ani apare un mo�negu� pr�p�dit, pe care nimeni, �n afar� de Dumnezeu, nu l-a mai recunoscut.
"Ce s-a �nt�mplat, Fiule?"
"Sfinte Tat�, cei de pe p�m�nt au abolit pedeapsa cu moartea..."
_dulcik_
Postat pe 22 Martie 2009 10:24
Sena, celebrul pilot de formula I, dup� ce moare �n accidentul din timpul raliului, ajunge �n Rai. �l �nt�mpin� Sf. Petru, care-i spune:
- Ai voie s� te plimbi oriunde, s� vizitezi toate celebrit��ile, s� organizezi party-uri, dar, dac� vei conduce ma�ina, nu ai voie s� circuli cu mai mult de 30 km/h!
Acesta accept�, dar, �ntr-o zi, c�nd circula regulamentar cu ma�ina, este dep�it de un Ferrari ultimul tip care avea cam 200 km/h �i �nscris pe t�bli�a de �nmatriculare l-NA. Revoltat, Sena se duce la Sf. Petru �i �i spune:
- P�i bine, prea-Sfinte, mi-ai spus c� nu am voie s� circul cu mai mult de 30km/h �i adineauri a trecut unu' pe l�ng� mine cu 200 km/h �ntr-un Ferrari de Napoli! Cum vine asta!?
- �n primul r�nd c� nu este de Napoli, este de Nazareth, �i, �n al doilea r�nd, este fiul lu' �efu'!
_dulcik_
n noaptea nun�ii, Maria �i vede lui Ion p**a sculat� �i se sperie �i fuge la mam�-sa.
- Vai, mam�, mi-e fric� de p**a lui Ion.
- Las�, draga mea, c� �l rog eu pe Ion s� o bage pu�in c�te pu�in s� nu te doar�.
Dup� preg�tirile de rigoare, Ion trece la treab� �i �nainteaz� cu pruden��.
- Mai! �l �ndeamn� Maria.
Ion mai �nainteaz� un centimetru.
- Mai, mai, mai!
Ion mai intr� 5-6 cm.
- Bag-o toat�, Ioane!
- Gata, f�, e toat� �n�untru.
- Mincinosule! Ia s� te controlez, zise Maria, care �ntinse m�na �i nimeri peste c****le lui Ion. Aha, �mechere, ai �nnodat-o!
_dulcik_
Ion �i Maria �n noaptea nun�ii. Ion, care era foarte evlavios, c�nd iese din baie o g�se�te pe Maria goal� �n pat, a�tept�ndu-l cu ner�bdare.
- M� a�teptam s� te g�sesc �n genunchi l�ng� pat, zise Ion mustr�tor.
- Fie �i a�a, dragule, dar s� �tii c� de la pozi�ia asta m� aleg cu dureri de spate.
_dulcik_
Postat pe 22 Martie 2009 10:25
Ion �i Maria veneau noaptea de la disco �i scurtau drumul prin porumb. Dup� un timp, Maria zice:
- Auzi, Ioane, eu am o presim�ire!
- Ce presim�ire, ai, Mario?
- Presimt c� vrei s� m� f**i.
- Vai, tu, Marie, nici g�nd! P�n� la nunt�, nu m� ating de tine.
Dupa �nc� 10 minute, iar�i Maria:
- Auzi, tu, Ioane, eu am o presim�ire! Presimt c� vrei s�...
- Vai, Marie, nu se poate una ca asta p�n� la nunt�.
�i tot a�a tot lanul. Mai e pu�in �i se termin� porumbul. La care Maria, nervoas�:
- Auzi, tu, Ioane, f**e-m� odat�, s� scap de presim�irea asta!
_dulcik_
Ion st� pe un deal, Maria pe un altul. Ion c�tre Maria:
- Marie, vino, f�, �ncoa!
- Nu vin, m� Ioane, c� m� f**i.
Peste pu�in timp...
- Hai, f� Marie, vino f� �ncoa!
- Apoi nu vin, m� Ioane, c� m� f**i.
Peste �nc� pu�in timp...
- Haide, Marie, vino, f�, �ncoa c� nu te f*t!
- Apoi de ce s� mai vin?
_dulcik_
Maria aude ceva noaptea �n curte �i se duce afar� merge pu�in �i d� cu capul �n oi�tea carului.
- Ioooooaneeee, tu e�ti?
Ion aude �i el zgomot afar�, se duce repede �i cade �n f�nt�n�.
- Maariiieee, tu e�ti?
_dulcik_
Ion si Maria erau cu vacile la pascut. Mariei i se cam f�cuse de p**�, dar �l a�tepta pe Ion cu ini�iativa. St�teau am�ndoi culca�i pe spate la umbr�, sub un copac. V�z�nd c� Ion nu mi�c� �n "direc�ia" dorit� de ea, Maria crede c� a gasit solu�ia.
- Ioane, mie mi-e cald, o s�-mi scot bluza!
- C� bine zici, Marie, �i mie mi-e cald, s� mi-o scot �i eu, zice Ion, care era mai t�mpit de fel.
Stau ce stau, Maria cu ni�te s�ni superbi la vedere, dar dobitocul privea �n sus, la cer.
- Ioane, mie tot mi-e cald, �mi scot �i fusta!
- C� bine zici, Marie, �mi scot �i eu pantalonii!
- Ioane, �nc� mi-e cald, eu �mi scot �i chilo�ii!
- Ca bine zici, mi-i scot �i eu !
Stau ca doi mor�i, unul l�ng� altul, �n pieile goale. Maria fierbe v�z�nd ce "dotat" este dobitocul.
- Ioane, ia scoal�-te tu �i uit�-te-n zare, poate o veni s� ne f**� �i pe noi cineva!
_dulcik_
�ntr-o sear�, M�rie �l roag� pe Ion s� mulg� el vaca. �sta accept�. Dar vaca nu-l prea cuno�tea �i tot d�dea cu picioarele din spate �i-i v�rsa laptele. Ion o leag� cu funia de un picior, vaca d� cu cel�lalt. �i cum alt� funie nu avea, �i-a scos cureaua de la pantaloni �i a legat-o �i de cel�lalt picior din spate. �i pentru c� Ion nu mai venea odat� cu laptele, M�rie vine �n grajd �i-l vede pe Ion �n spatele vacii cu pantalonii c�zu�i �i �njur�nd de ce nu st� vaca.
- Ce faci, Ioane?
- Ap�i f*t vaca, tu M�rie, c� dac�-ti spun c� vreau s-o mulg nu m� crezi.
_dulcik_
Postat pe 22 Martie 2009 10:26
Maria, la coas�. Cum cosea ea a�a, vine unul pe la spate �i �i face felul. Dar repede. �i pleac�. Maria, sup�rat�, se duce acas�, la b�rba'su.
- M� Ioane, �tii, eram azi la coas� �i bla, bla... �i explic�.
- Ufff, m�i nevast�, tare sup�rat� e�ti, da' ia spune, c� poate �l recuno�tem, nu i-ai v�zut p�rul m�car?
- Nu, zice Maria, c� eram cu spatele...
- Da, da... nici m�car ochii?
- P�i nu, nu i-am v�zut.
- Da... aia n-ai sim�it-o?
- Ba da, dar nu era d'aci de prin sat!
_dulcik_
�ntr-o sear� , Ion �i M�rie, dupa o ceart� �nfocat� , hot�r�sc s� nu-�i mai vorbeasc�. Se pun ei �n pat, iar Ion, care trebuia s� se trezeasc� de diminea�� �i scrie un bile�el M�riei "Treze�te-m� la ora 5". Diminea�a, la ora 10, se treze�te �i Ion. Nervos nevoie mare, se uit� �n pat �i g�se�te un alt bilet "Este ora 5, boule. Treze�te-te!"
_dulcik_
Ion �i M�rie se plimbau prin ograd�. Ion �i pune la un moment dat m�na pe s�ni �i spune :
- M�rie, dac� ai putea s� dai lapte, nu am mai avea nevoie de vaca din grajd.
Dup� un timp, Ion �i bag� m�na �n chilo�i �i �i spune:
- M�rie, dac� ai putea face ou�, nu ne-ar mai trebui g�ini.
Se mai plimb� ce se mai plimb�, �i bag� �i M�rie m�na �n pantaloni �i zice:
- Ioane, dac� tu ai putea s� f**i ca taurul, nu am mai avea nevoie de vecin.
_dulcik_
Ion �i Maria ies de la medic.
- Tu, M�rie, zise Ion uit�ndu-se la medicamentele prescrise, bumbii �tia i-oi be, da' cu dopurile astea ce-om face?
- M� duc s�-l mai �ntreb o dat� pe domnu' doftor.
- Nu te duce c� s� sup�r�.
Maria se duce �i iese repede.
- O zis s� �i le bagi �n fund!
- Vezi, �-am zis c� s-a sup�rat�
_dulcik_
Postat pe 22 Martie 2009 10:27
on �i cu Maria stau la mas�.
Deodat�, Ion se scoal� �i �i f**e un pumn �n bot Mariei. Maria se scoal�, se �terge de s�nge �i-l �ntrab� pe Ion:
- B� Ioane, asta o fost �n glum� sau �n serios?
- O fost �n serios, tu Marie.
- Aha, atunci e �n regul�; c� altfel, tu m� �tii: eu nu prea �nghit glume de-astea!
_dulcik_
Ion proasp�t �nsurat c�tre Maria...
- Drag�, bine c� am venit acas�... a�e mi de foame c� te m�n�nc de tot....ce-mi dai azi de cin�?
- Nimic, Ioane....n-am �tiut c� tre' s� fac m�ncare �i m�-ta n-o trecut pe acia.....
- Dar�, m� fomeie, d�-mi te rog m�car ni�te lapte...
- N-am!
- P�i cum nu ai c� m� nervezi acuma... Dar� n-ai putut mulge vaca c� doar� nu st� degeaba �n poiat�...
- Da', m� Ioane, io nu �tiu cum s� mulge o vac�...
La care Ion deja nervos peste m�sur� "Doara cum, m� proasto, exact cum �mi bele�ti mie p**a, numa' c� invers!"
_dulcik_
Ion �i Maria seara �n pat, la vorbitor... Ion cugeta:
- M�i Marie, uite tu ce-�i propun. Copii no�tri au crescut... �i ne aud tot mereu c� ne t�rguim c�nd s� ne apuc�m de dragoste... A�a c� va trebui de acum s� facem ceva care s� nu mai fie auzit de copii s� ne facem de ru�ine c� eu vreau �i tu nu.. Uite ce facem: c�nd ne culc�m �i tu vrei s� facem dragoste, atunci mi-o bele�ti de trei ori, dac� nu vrei atunci mi-o bele�ti de 3000 de ori.
_dulcik_
Ceau�escu �n vizit� de lucru la sate... zice c�tre �ofer:
- B�, da' gr�be�te-te un pic c� trebe s-ajungem �napoi tot azi.
�iganu' de �ofer at�ta a a�teptat s-aud� c�ci a �i c�lcat pedala de accelera�ie la podea �i �n primul sat d� peste g�ina lui badea Traian. S�tenii reac�ionez� foarte prompt �n momentul c�nd v�d c� din ma�in� iese Ceau�escu �n persoan� s� cear� scuze pentru omor�rea g�inii. �ncep s� arunce cu pietre, bolovani, etc. Ceau�escu, speriat, sare �n ma�in� �i �ip� la �igan s� calce pedala. Zis �i f�cut! Nu trece mult timp c� �iganul nostru intr� �n alt sat �i, �n grab� fiind, d� de data asta peste un porc �i mi-l omoar�. Ceau�escu, �ngrozit datorit� experien�ei anterioare, �i zice �iganului s� ias� �i s� cear� scuze ��ranilor. Iese �iganul �i se duce s� stea de vorb� cu propietarul porcului omor�t. Trece o or�, trec dou�, �iganul nostru nu se mai �ntoarce. �n sf�r�it, dup� vreo trei ore jumate se �ntoarce �iganu' cu alai mare, taraf, lumea fericit� nevoie mare... Intr� �iganu'-n ma�in�, la care Cea�c�, curios, �l �ntreb�:
- B� �igane, cum dracu' se face c� dup� mine aruncar� �ia cu bolovani c�nd le c�lcar�m g�ina, iar acum, c�nd c�lcar�m porcul �stora, ei te ridic�-n sl�vi?
- Eh, to'ar�u' secretar, e vorba de diploma�ie la mijloc! M-am dus la ei �i le-am spus c� mi-s �oferul lu' Ceau�escu �i c� am dat cu ma�ina peste porc...
_dulcik_
Postat pe 22 Martie 2009 10:28
Cezar organizeaz� o lupt� �ntre cre�tini �i lei. �n ziua cea mare, �n mijlocul arenei - cre�tinii. Slabi, b�tr�ni, ur��i, pr�p�di�i, tremur�nd din toate �ncheieturile, vai de capul lor. Intr� leii h�mesi�i, �ncepe lupta, urlete, s�nge, praf p�n� la cer. C�nd se a�eaz� praful, �n mijlocul arenei cre�tinii, teferi �i scuip�nd alene c�te un os de leu. Romanii, impresiona�i de for�a credin�ei cre�tinilor, �i �ntreab�:
- Voi ce fel de cre�tini s�nte�i?
- Noi? Cre�tini democra�i!
_dulcik_
Pe sc�rile Parlamentului, o doamn� se �mpiedic� �i cade. Remus Opri�, aflat �n apropiere, o ajut� s� se ridice �i o conduse la biroul unde avea treab�.
- Cum a� putea s� v� mul�umesc? zise doamna la desp�r�ire.
- Vot�ndu-m� pe mine �i PN�CD-ul la viitoarele alegeri!
- M� scuza�i, c�nd am c�zut, m-am lovit la genunchi, nu la cap...
_dulcik_
Se duce Petre Roman �n vizit� �n Fran�a. Dup� ce-�i termin� el treaba pe acolo, �i propune s� guste �i el din vestitele specialit��i ale restaurantelor franceze. Consult� el meniul �i se hot�r�te sa ia "Sup� de broasc� �estoas�". A�teapt� s�-i aduc� osp�tarul comanda, trece o jum�tate de or�, o or�, dou�, se plictise�te Petre Roman �i se duce peste ei �n buc�t�rie s� vad� ce se �nt�mpl�. C�nd acolo ce s� vezi: �tia se chinuiau s� omoare broasca �estoas�: c�nd s�-i reteze capul cu topori�ca, broasca bag� capul �n carapace �i tot a�a se chinuiau bie�ii oameni. La care Petre Roman zice:
- P�i bine, domnilor, de ce nu m-a�i chemat pe mine? Haide�i s� v� ar�t cum sa omor��i broasca.
�i ia Petre broasca, �i bag� degetul �n fund, asta scoate capul afar� �i �i taie capul broa�tei. Buc�tarul �i to�i ceilala�i, foarte �nc�nta�i, �l �ntreab� cum de a �tiut aceast� schem�.
- P�i a�a �mi face �i mie nevast�-mea diminea�a ca s�-mi pun� cravata!
_dulcik_

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bancuri cu bula 81 De la: kudika097603 11 Martie 2010 11:10
bancuri cu tigani 22 De la: ramonaaaa 18 Iunie 2009 19:20
Bancuri 276 De la: _dulcik_ 31 Martie 2009 21:52
cum se vindeca posesivitatea? 31 De la: Cocktail 26 Aprilie 2010 16:24
Amuzant, teribil de amuzant..! 82 De la: anastasia_m 13 Februarie 2011 10:23