Setari Cookie-uri

AVON , ORIFLAME , PANTENE,FARMEC ETC...

Folosesc AVON clar - si pentru ca sunt coordonator dar si pentru ca mi se pare raportu calitate-pret extraordinar si folosesc produsele cred ca mai bine de 5 ani . M-am uitat si pe brosurile altor firme similare (infinity , amway, oriflame) dar nu m-au convins nici macar sa incerc .
... Cine vrea mai multe detalii ... fiind si coordonator ... ma puteti gasi la id de messanger ioanatodi.
ioanatodi
Postat pe 28 Septembrie 2008 16:31
sunt si eu reprezentant avon de 7 ani dar asta nu inseamna k sunt fan exclusiv avon!!....de o luna m-am inscris a hemel......maaaaaaaaaaaare diferenta intre hemel si avon.....intratipe site sa cititi din ce sunt facute produsele....
zgabeatza
Postat pe 30 Septembrie 2008 11:05
Si eu am fost reprezentant cam tot asa, in ultimii 7 ani.. acum am decis sa devin coordonator. Faptul ca sunt mai interesata sa comercializez cat mai mult m-a facut sa le si testez pe toate pe propria piele. Si sunt foarte multumita. Sunt coordonator si reprezentantii mei sunt foarte incantati de colaborarea noastra si de vanzarile lor, care cresc semnificativ.

Postat pe 30 Septembrie 2008 16:43
Si eu sunt de parere ca sunt anumite produse care unora le fac bine, altora nu... Cel mai bine este sa incercati firme diferite pana gasiti ce vi se potriveste cel mai bine. Ce pot sa va recomand sunt produsele din gama Inca Rose, care au ingrediente naturale (acid hialuronic, polifenoli din mere) si nu sunt nici foarte scumpe. Pentru detalii ma puteti contacta pe mail eveline_med@medintex.ro

Postat pe 16 Octombrie 2008 15:09
De produse BIO ati auzit? Produsele BIO sunt acele produse care sunt obþinute doar din extractele plantelor crescute pe pãmânturi netratate chimic ºi din seminþe nemodificate genetic. În plus la produsul finit nu se adaugã conservanþi chimici, nu se adaugã coloranþi ºi nu se adaugã parfumuri sintetice sau obþinute din petrol sau derivate, nu conþin parabeni.
Produsele BIO sunt produse ce au apãrut iniþial pentru persoanele alergice ºi persoanele cu pielea sensibilã. Apoi, datoritã efectelor spectaculoase, din ce în ce mai multe persoane au început sã foloseascã aceste produse. Nu pentru cã aveau o problemã cu tenul ci pentru cã vroiau sã elimine riscul de a deveni persoane cu astfel de probleme: alergii, sensibilitãþi ale pielii sau chiar cancer de piele sau pulmonar (explicaþia se gãseºte în folosirea derivatelor din petrol utilizate în produsele non-bio ºi nedescompunerea acestora în mod natural, fiind astfel inhalate sau rãmânând o perioadã lungã în contact cu pielea.
„Femeile absorb anual 2, 3 kilograme de substanþe toxice din farduri ºi creme”, se aratã într-un studiu de specialitate.

Banalul gest de a se farda dimineaþa în faþa oglinzii le poate costa scump pe reprezentantele sexului frumos. Un studiu britanic aratã cã, prin intermediul produselor cosmetice uzuale, pãtrund în corpul femeilor compuºi care pot provoca apariþia cancerului ºi a iritaþiilor pielii. Aceiaºi compuºi pot determina îmbãtrânirea prematurã a epidermei.
Rutina femeilor implicã folosirea demachiantului, a cremei de faþã, a produselor de machiaj ºi a rujului. Un studiu britanic recent, publicat în revista "In-Cosmetics" ºi preluat de daiymail.co.uk, aratã cã epiderma femeilor absoarbe anual 2, 3 kilograme de substanþe toxice, potenþial cancerigene din creme de corp, rimeluri sau rujuri. În cadrul acestei cercetãri, biochimistul Richard Bence a studiat timp de trei ani substanþele prezente în produsele cosmetice convenþionale. „Trebuie sã începem sã ne punem întrebãri asupra compoziþiei produselor, ºi nu sã le acceptãm pur ºi simplu pentru cã ni se spune cã sunt sigure", a spus Bence. El a adãugat cã nu se ºtie încã ce efect au aceste substanþe chimice atunci când sunt amestecate. „Efectul ar putea fi mai puternic decât suma efectelor substanþelor luate separat", a explicat specialistul.

Chimicalele toxice din produsele de îngrijire ne supun la un
RISC MAXIM DE CANCER!

Potrivit estimãrilor privind folosirea zilnicã a cosmeticelor, trei produse cosmetice de îngrijire sunt folosite pe bebeluºi ºi copii, zece sunt folosite de bãrbaþi, iar femeile folosesc ºase produse cosmetice ºi treisprezece produse de make-up; câteva produse sunt folosite de mai multe ori pe zi. Fiecare din aceste produse conþine cel puþin douã substanþe cancerigene, ceea ce înseamnã cã în fiecare zi, în medie, ne expunem copiii la 6 substanþe cancerigene diferite, bãrbaþii la 20 substanþe cancerigene, iar femeile la 38 substanþe cancerigene.
In timp ce ingredientele sunt listate pe produse, nu existã nici un avertisment despre riscul apariþiei cancerului, datoritã acestor ingrediente!!!!
Este de neconceput cum orice femeie, în cunoºtinþã de cauzã, îºi expune persoanele iubite la aceastã boalã cumplitã!


Incepeti sa folositi produse BIO. Firma Life Care este singura din Romania care importa aceste produse din Germania.pentru relatii: carolina_sanda@yahoo.com
carolinasanda
Postat pe 16 Octombrie 2008 17:17
Iar eu folosesc numai produse Mary Kay, care sunt nici pe aproape pe linga Avon in ceea ce priveste calitatea.Produsele sunt naturale, fara adaosuri grase si aromatizatori.
tusea
Postat pe 17 Octombrie 2008 16:01
are dreptate Hania...daca te ocupi de avon nu inseamna ca tre sa-ti placa toate produsele...depinde de tipul de ten intodeauna...asa ca orice am folosi, orice produs fie el mai scump sau mai putin scump, tenul nostru decide intotdeauna
raluki_rtz
Postat pe 28 Octombrie 2008 17:43
eu folosesc numai l'oreal!
playboy
Postat pe 10 Noiembrie 2008 21:25
in mod sigur ai problema hormonala. un dezechilibru. mergi la unn dermatolog. eu am avut aceeasi problema si medicul mi-a dat un medicament numit SOTRET. foarte bun, in 2 sapt mi s-au vindecat cosurile de pe spate si fata. numai ca problema mea era de natura hormonala. bineinteles ca si alimentatia are un rol important. tu ce mananci? evita ciocolata, grasimise, fripturile. poate ai si un deficit de zinc. ai pete albe pe unghii? zincul e foarte important pentru piele. se gaseste in legumele verzi (salata, patrunjel, spanac etc.)

Postat pe 11 Decembrie 2008 20:56
eu am incercat multe produse, dar ce imi prieste mie cel mai bine este demachiantul IDEAL BALANCE de la L`Oreal pt ten mixt.Am folosit si Ana Aslan, alea pe baza de argila, toata gama:demachiant+tonic+crema, dar parca L`Oreal imi prieste mai bine mie.Am incercat si avon, oriflame,...imi place de la oriflame GIORDANI-parfumul, mai ales cel gri, e super si persista.de la avon imi plac gelurile de dus si unele sampoane, sunt bunute.acum mai recent am trecut pe naturiste:sampon cu Q10 de la Farmec.imi plac si sapunurile oriflame.creme in general, cele care mi-au priit mie cel mai bine au fost cele de la Vichy. Sunt si creme naturale din plante, de la Plafar care iarasi sunt bune, mai ales alea pe baza de galbenele si alea cu retinol.pt cine are probleme cu cosurile, sunt f bune cele cu galbenele.si la oriflame au un fel de scrub, ff bun.si, ar mai fi multe de zis, dar.....e destul!!!!
mkdisk
Postat pe 12 Decembrie 2008 11:47
ceau..si eu am tenul gras si de la 13 ani ma lupt cu cosurile...acuma am 17 si am dat peste o firma de produse naturale numita abc-cosmetics si am inceput din decembrie 2007 s folosesc sapun cu namol si a avut efect extraordinar....mi-a curatat fata f bine si la inceput mi-a scos de sub piele tot c nu era in regula...dupa care am inceput sa folosesc sapun cu argila si dupa cate sti argila este foarte buna pt ten...ar fi bine dak ai incerca si u...te-ar putea ajuta...si in cazul in care vrei sa te faci reprezentanta ma poti contacta iulia_ursu_hd si vorbim...
iuliahd
Postat pe 14 Decembrie 2008 11:32
Buna,
eu mi-am deschis un magazin virtual cu produse de la Avon. :-)
pot sa ma laud!?
www.cosmetice-avon.ro
cum vi se pare!?!?

Postat pe 17 Decembrie 2008 12:53
EU FOLOSESC PRODUSELE DE MACHIAJ SI DE LA AVON SI DE LA ORIFLAME SI VA ZIC VOUA,FETELOR ,CA SUNT FOARTE BUNE ,DAR PENTRU TEN FOLOSESC CREMELE DE GALBENELE SI DE MUSETEL ,CARE SUNT SI IEFTINE ,SE POTRIVESC PT.ORICE TIP DE TEN , SE GASESC SI IN FARMACII SI SUNT SI FOARTE ,FOARTE,BUNE!!!!! NOROK BUN DE ANUL NOU !!!!

Postat pe 28 Decembrie 2008 14:55
Incercati si Dermal Magic sau macar informati-va.

Sunt multe produse naturiste extrem de bune. Mi-a deschis si mie capul o prietena si acu` ii multumesc.

eu am avut surprize neplacute cu multe produse de la avon, oriflame...
De la avon fondul de ten mi s-a parut oribil: usuca fata, da aspect de masca fetei, incarca tenul si dupa vreo luna n-am mai putut folosi(s-a separat partea solida se cea lichida).La fel am patit cu rimelul... Unele or fi in regula, dar nu ma mai risc

De la oriflame tot cu rimelul am avut probleme, sampoanele nu mi-au placut...etc

Oricum nu mai folosesc de vreo 2 ani. produse gen oriflame sau avon.

romdesimed
Postat pe 4 Februarie 2009 09:30
Hello!
Sunt de acord cu voi:daca esti reprezentant la o firma,nu inseamna ca uiti de existenta altor produse cosmetice....
Si eu sunt lider AVON,dar recunosc,mai folosesc si Yves Rocher,de exemplu,iau de la ei ce nu gasesc la AVON,desi,in mare parte,sunt multumita de produse.
Cine este interesat sa devina reprezentant,sau are nevoie de unul,va ajut cu cea mai mare placere,doar anuntati-ma!
Va pup!
avccraiova
Postat pe 7 Februarie 2009 16:59
EU SUNT REPREZENTANT SI AVON SI ORIFLAME SI FOLOSESC PRODUSE DE LA AMBELE COMPANII.DE CE?PT CA EU CRED CA SE COMPLETEAZA RECIPROC(CE NU GASESC LA AVON,GASESC LA ORIFLAME SI INVERS)
ORICINE DORESTE SA INCEAPA O COLABORARE CU UNA DINTRE ASESTE COMPANI IMI POATE TRIMITE ORICAND UN MESAJ LA ELENIC.PETOIL@YAHOO.COM.
POOP!
alinutza_avon
Postat pe 11 Februarie 2009 21:55
doresc sa fac si eu o c-da la oriflame ma puteti ajuta? Din catalogul 2 produsele sunt sapun lichid ptr copii 2,99 lei cod 10807 creion fard stralucitor ptr pleoape 7.99 lei cod 15082 blue dream si cod 15084 desert brown
dumitrascu_theodora
Postat pe 12 Februarie 2009 16:14
De la: dumitrascu_theodora, la data 2009-02-12 16:14:53doresc sa fac si eu o c-da la oriflame ma puteti ajuta? Din catalogul 2 produsele sunt sapun lichid ptr copii 2,99 lei cod 10807 creion fard stralucitor ptr pleoape 7.99 lei cod 15082 blue dream si cod 15084 desert brown


iti recomand sa te interesezi in orasul tau unde e sediul Oreiflame.Acolo mai mult ca sigur vei gasi un reprezentat amabil gata sa iti preia comanda.
Multa bafta
flururas
Postat pe 12 Februarie 2009 16:19
buna..sunt si eu interesata sa slabesc..s poate s imi spuna si mie cineva care ar fi metoda cea mai eficienta?multumesc mult d tot
dag
Postat pe 12 Februarie 2009 16:25
buna.astazi este ultima zi de comanda din c2,deci nu cred ca mai poti face ceva.daca doresti sa faci comanda din c3 imi poti lasa un mesaj.
lenya
Postat pe 13 Februarie 2009 13:47
Produsele de la Avon si Oriflame sunt o mare teapa. Folosesc de cativa ani buni astfel de produse ba chiar am fost reprezentant la ambele si am ajuns la concluzia ca nu sunt bune de nimic!majoritatea produselor sunt o mare teapa
Daca vreti produse de calitate folositile pe cele naturale!
_dulcik_
Postat pe 15 Februarie 2009 12:45
Folosesc produse ABC Cosmetics si sunt foarte multumita de produsele pe care le-am incercat,sunt si reprezentant.Aceasta companie ofera o gama de produse naturale la preturi accesibile.Pt mai multe detalii va las un id georgi_silviuta.
georgi_silviuta
Postat pe 25 Februarie 2009 14:40
eu folosesc produse naturale si unele de la alte firme mai recunoscute...
_dulcik_
Postat pe 25 Februarie 2009 20:42
http://www.exposhop.ro/Code/Applications/web/index.cgi?action=blog&art=10

gasesti aici retete de facut acasa........sunt f bune si...ieftine........si cu principii active.
danatisianu
Postat pe 4 Martie 2009 15:58
si eu am folosit produse de la infinity si sincer sunt un pic mai bune decat cele de la avon
_dulcik_
Postat pe 4 Martie 2009 20:50
Pentru ten: Academy

Pentru corp: The Body Shop

Foarte bune, cam scumpe. Vorba aia: dai un ban, da'..stai in fata!



Sara

Postat pe 31 Martie 2009 12:52
Parfumul Volare Oriflame.....il puteti castiga, azi e ultima zi de concurs la:

http://www.exposhop.ro/Code/Applications/web/index.cgi?action=blog&art=12
danatisianu
Postat pe 31 Martie 2009 16:40
De la: danatisianu, la data 2009-03-31 16:40:14Parfumul Volare Oriflame.....il puteti castiga, azi e ultima zi de concurs la:

http://www.exposhop.ro/Code/Applications/web/index.cgi?action=blog&art=12


si chiar tb sa faci reclama sa strici farmecul topicului...
_dulcik_
Postat pe 31 Martie 2009 20:55
e un parfum bun si scump....si se poate castiga usor....
farmecul topicului nu asta e?! avon, oriflame, pantene, farmec...........etc......
no other comment.
danatisianu
Postat pe 1 Aprilie 2009 16:14
chiar ce farmec o sticat ca doar despre asta se si discuta la topicu asta chiar nu inteleg
Diavolyta_
Postat pe 1 Aprilie 2009 16:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Produse cosmetice organice Charme d'Orient 1 De la: tabanroxana 7 Septembrie 2009 11:19
ingrijirea tenului 4 De la: monica_s23 29 Mai 2010 14:07
Concurs label.m 1 De la: Amalia06 27 Februarie 2012 14:44
ORIFLAME 2 De la: ancaid 24 Noiembrie 2009 20:37
Nou in Romania.....BeDiamonds, mari oportunitati de castiguri nelimitate!!!! 1 De la: dana92 22 Iunie 2009 17:57