Setari Cookie-uri

Blonda sau bruneta?

De la: cocolino6, la data 2008-09-16 12:58:18eu as spune ca ai mare dreptate...supermiki...doar ca nu multa lume vede mai departe de culoarea parului,decolteuri si picioare....eu cred ca si barbatii ar trebui sa-si puna intrebari de genul..cum sa fim mai atragatori?...de ce doar noi femeile trebuie sa facem orice sa aratam bine,sa fim inteligente si sa avem cele 3 calitati,in pat,pe strada si in bucatarie?barbatii de ce nu?????????vreau un raspuns din partea unui barbat....

...aveti dreptate..dar de ce credeti ca decat voi,femeile,faceti orice sa aratati bine...chiar f.bine...SI NOI,UNII,NE GANDIM SA IMBUNATATIM
ACESTE...CALITATI...sau ipostaze mai bn zis.
va rog sa stati linistite...orice facem si noi,unii,ma repet...
o zi buna...fete..
nico1234
Postat pe 26 Septembrie 2008 14:58
De la: oanna_81, la data 2008-09-25 22:22:50chiar nu cred ca un ten creol se potriveste unui par blond deschis.. pfff, detest astfel de combinatii stridente si artificiale.. Consider ca un ten creol se potriveste unei nuante de blond natural, auriu- caramel



Blond natural este deschis ( sau nu stiu cei ce imi aplica mie culoare in par?) Acea culoare o am eu. Eu sunt creola...
dafffne
Postat pe 26 Septembrie 2008 20:33
ma rog.. eu am un blond natural si nu este deloc deschis.. la fel, pielea mea este mai inchisa ( nu creola, dar mai nuantata).. si daca ma bronzez prea tare nu-mi sta bine deloc..
poate prin blond deschis intelegem amandoua cu totul altceva..
pt mine ,,blond deschis,, face parte din gama ,,papadie,, catre platinat

Postat pe 26 Septembrie 2008 20:43
O femeie frumoasã, care nu-ºi susþine ºarmul cînd deschide gura, este devansatã, pe loc, de o femeie cultivatã ºi îngrijitã, cu trãsãturi comune.
Barbatii se indragostesc cu ochii iar femeile cu creierul
missa22
Postat pe 26 Septembrie 2008 21:00
eu vreau sa fiu roscata!!!
cand o sa ma fac mare o sa ma vopsesc albastra la par....
aaa cu suvite verzulii!!!

dandanaua_reloaded
Postat pe 26 Septembrie 2008 21:56
stiu ca e off topic, dar am o intrebare:care vi se pare ca este mai sexy si mai frumos ,parul cret/ondulat sau cel drept?
c_r_i
Postat pe 27 Septembrie 2008 14:52
ambele variante.. atata timp cat cel ondulat are niste bucle frumoase si elastice iar cel drept un fir sanatos si lucios.. pt mine ambele variante sunt la fel de atragatoare. Nu cred ca exista termen de comparatie.. Si aici pana la urma e vorba de gusturile fiecaruia.

Postat pe 27 Septembrie 2008 20:44
De la: missa22, la data 2008-09-26 21:00:12O femeie frumoasã, care nu-ºi susþine ºarmul cînd deschide gura, este devansatã, pe loc, de o femeie cultivatã ºi îngrijitã, cu trãsãturi comune.
Barbatii se indragostesc cu ochii iar femeile cu creierul


Super adevarat tre sa-ti si sustii frumusetea ca doar nu poti sa taci din gura tot timpul
dafffne
Postat pe 27 Septembrie 2008 21:22
De la: oanna_81, la data 2008-09-26 20:43:14ma rog.. eu am un blond natural si nu este deloc deschis.. la fel, pielea mea este mai inchisa ( nu creola, dar mai nuantata).. si daca ma bronzez prea tare nu-mi sta bine deloc..
poate prin blond deschis intelegem amandoua cu totul altceva..
pt mine ,,blond deschis,, face parte din gama ,,papadie,, catre platinat


Important e ca sti cu ce culoare iti sta bine!!!!!!!!!
dafffne
Postat pe 27 Septembrie 2008 21:24
De la: addictive, la data 2008-09-27 14:52:14stiu ca e off topic, dar am o intrebare:care vi se pare ca este mai sexy si mai frumos ,parul cret/ondulat sau cel drept?


Sexi este in functie de cum ii sta mai bine unei persoane....
Eu am parul ondulat dar il mai indrept pentru a-mi schimba infatisarea. Unele persoane spun ca imi sta mai bine cu parul drept altele invers. Eu consider ca in ambele variante sunt OK, dar mult conteaza si mimica fetei si modul cum esti machiata. Eu prefer un machiaj cat mai natural, te face mai sexi
dafffne
Postat pe 27 Septembrie 2008 21:28
De la: vera11, la data 2008-06-16 21:20:20 Multi sunt superficiali si inainte de toate se uita la aspectul fizic.Eu cred ca cel mai important este interiorul unei persoane.
Iar sa cataloghezi o persoane dupa culoarea parului nu mi se pare corect.
Sunt foarte multe blonde cu succes in media, bancurile pe seama lor sunt rautacioase.

Ai dreptate.Din pacate exista conceptia cum ca ,daca esti blonda esti o proasta. Si sunt multe persoane care aplica acest lucru.Conteaza frumusetea interioara.Degeaba esti papusa Barbie ,dar sufletul iti este plin de ura. Mai cunosc unii care daca vad o roscata o considera o tarfa.Prostii. Dar cine le inventeaza?Nu tot noi,oamenii?Cred ca ,desi suntem in mileniul 3,mai avem mult de muncit la capitolul mentalitate.Nu conteaza cad de lung am parul,ci conteaza cat si cum gandesc,spunea intr-un cantec Florian Pitis. Si eu sunt blonda,dar din fericire nu m-a catalogat nimeni pana acum . Sper nici pe viitor.
From me for all!

Postat pe 28 Septembrie 2008 16:32
bruneta cu ochii verzi... ca mine asa
alexutzab
Postat pe 29 Septembrie 2008 12:50
bruneta cu ochii verzi... ca mine asa
alexutzab
Postat pe 29 Septembrie 2008 12:50
De la: alexutzab, la data 2008-09-29 12:50:54bruneta cu ochii verzi... ca mine asa


f bun raspuns. asa cum crezi ca iti sta cel mai bine!!!!!!
dafffne
Postat pe 30 Septembrie 2008 22:53
good point oana!

Postat pe 1 Octombrie 2008 22:13
De la: oanna_81, la data 2008-09-23 20:21:40
De la: googoodoll, la data 2008-09-22 23:23:59
De la: karinna27, la data 2008-09-17 19:19:09o sa va dau doar cateva ex de blonde ramase in istorie,sau fashion icon...sau cum vreti voi...MARYLIN MONROE,GRETA GARBO,GRACE KELLY,..UMA THURMAN,CHARLIZE THERON,REESE WITHERSPOON,CAMERON DIAZ,SCARLETT JOHANSON,SHARON STONE,....MADONNA,GWEN STEFANi,SIENNA MILLER...si ar mai fi o multime de exemple....toate frumoase si celebre....

te inseli, marylin era bruneta, ca si garbo, si gwen si sharon, ma rog , nu ca ar avea importanta, insa argumentul tau e chiar aiurea avand in vedere ca nu vopseaua te face blond sau brunet, ci natura





eu cred ca tu te inseli googoodoll.. cele mai sus enumerate sunt/au fost cat se poate de blonde .. nu cred ca era vorba de culoarea lor naturala era vorba doar de blondele ce au facut istorie cu frumusetea lor.. si daca ar fi fost mai frumoase brunete, ma indoiesc ca si-ar fi pastrat blondul o viata intreaga. Si, pe langa natura.. ba da, vopseaua te face blonda sau bruneta

nici daca ma chinuiam,nu reuseam sa exprim mai bine ceea ce a spus oana...intradevar,multe s-au nascut brunete(googoodoll are dreptate),dar oare nu blondul le-a facut celebre? si ca o micuta completare,conteaza extrem de mult atitudinea!

Postat pe 1 Octombrie 2008 22:18
ce importa blonda sau bruneta..importa ce fel de tipa esti..dar culoarea parului nu conteaza....o blonda poate a fost sau v-a fi bruneta sau viceversa si in cazul brunetelor.Femeile sunt frumoase indeferent de culoarea parului...e bine sa ai nuanta care te avantajeaza si te pune in valoare.
Ada_Ice_Girl_
Postat pe 2 Octombrie 2008 11:39
eu zic ROSCATA
mmodellino
Postat pe 2 Octombrie 2008 14:31
De la: vera11, la data 2008-06-16 21:20:20 Multi sunt superficiali si inainte de toate se uita la aspectul fizic.Eu cred ca cel mai important este interiorul unei persoane.
Iar sa cataloghezi o persoane dupa culoarea parului nu mi se pare corect.
Sunt foarte multe blonde cu succes in media, bancurile pe seama lor sunt rautacioase.


Probabil limba romana nu specifica diferenta dinte "Blond/a si Blondina/in", ca altfel nu ajungeati la discutii contradictorii.

Blond/a-se numesc cele 2% din persoanele de pe mapamond caruia natura lea daruit par de nuante: blond-inchis....s.a.m.d.blond-alb

Blondina- se numeste femeia care isi vopseste parul blond (platinblond etc).

Majoritatea persoanelor blonde traiesc in europa (+ America]. Mai exista si in africa de nord, la berberi nomazi persoane cu par blond, la indigeni in australia, papua neugiunea si salomonen.Deci persoane cu pielea foarte inchisa cu par blond.


Culoarea parului blond a simbolizat in decursul istoriei diferit. Grecii considerau blod=aur culoarea zeilor. Germani, celti, sarmatii si skytii aveau par blond, iar iar la romani femeile isi decolorau parul si isi impleteau in freza mese blonde...blablabla

Mitul blondinelor stereotipic cu imagine de "naiva" , "sexapeall" a fost lansat de MM.

Marlene Dietrich lansase stereotipul "distanta", rece...
etc.blablabla

Bancurile provin pe seama blondinelor cu un image de MM: atractiva si naiva....

Un "image" de blondina naiva nu implica prostia personajului respectiv, ci mult prostia celor care cred în mituri sau isi dau parerea alela.


Frumos este ce îi place fiecaruia. Pe mine de exemplu nu ma intereseaza ce culoare de par au femeile...si mu imi schimb culoarea de dragul nimanui, sau ca e blon modern sau mov... doar cand as avea eu chef.

Full_Metal_Jacket
Postat pe 14 Octombrie 2008 02:55
eu zic ca tre sa te duci la un specialist sa-i povestesti ce iti place tie , ce activitate ai si sa vezi ce iti recomanda si el!!!!!!!!!!
Asa e cel mai bine sa-ti alegi culoare de par!!!!!!!!!
Oricum blondul iese in evidenta , nu neaparat blondele sunt mai frumoase! Doar atrag privirea!

dafffne
Postat pe 16 Octombrie 2008 15:35
"Oricum blondul iese in evidenta , nu neaparat blondele sunt mai frumoase! Doar atrag privirea!"


ROBERTA_BRUNI
Postat pe 26 Octombrie 2008 01:24
geo32 esti cel mai tare:))) sincer k`ntotdeuna
alina_luminita
Postat pe 3 Noiembrie 2008 11:59
culoare parului nu conteaza dar oamenii au repetat ca blondele sunt mai proaste decat brunetele incat si ele au inceput sa creada acest lucru. Nu spun asta din rautate dar blondele poate si datorita culorii parului resusesc sa iasa mai usor in evidenta knd fac o tampenie(ca blondele din ziua de azi nici macar nu sunt naturale) De fapt culoarea e asociata prostiei si pana una alta chiar cred ca aceasta vorba e adevarata unele femei chiar nu au nimic in cap si vor sa semnalizeze intr-un fel acest lucru si isi vopsesc parul blond ca sa iasa in evidenta in rest culoarea parului nu e f relevanta e o chestiune de gusturi dar tin sa precizez ca aspectul fizic conteaza f mult. Nu concep ca o femei sa nu fie curata si macar putin aranjata
yumy
Postat pe 3 Noiembrie 2008 20:56
insinuezi cumva ca unele femei natural nascute brunete, au tendinta de a se vopsii blonde, atunci cand nu le duce capu, sa faca in ciuda blondelor din bancuri?

Postat pe 3 Noiembrie 2008 21:05
la asta ma gindeam si eu geo!
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 3 Noiembrie 2008 21:09
cred ca cel mai important e sa fim ingrijiti si cu gust imbracati...in ziua de azi totul se poate schimba, exista chirurgie plastica, ce nu va place, taiati, inlocuiti, etc
insa e important sa fim ingrijiti, e cel mai important. e valabil si pt barbati!!!!!culoarea parului eu zic ca nu conteaza. totusi, majoritatea barbatilor prefera blondele....poate pt ca par mai...neajutorate, mai inocente decat o bruneta salbatica.oricum, eu nu sunt blonda, asa ca....da nu mi-as schimba culoarea ca vor sau prefera altii.
mkdisk
Postat pe 5 Noiembrie 2008 18:52
nu insinuez ci chiar asa e ; si brunetlee sunt uneori proaste si vor si ele sa fie blonde si sa para inocente si neajutorate am intalnit mii de brunete vopsite blonde care semnalizau a prostie din belsug
yumy
Postat pe 9 Noiembrie 2008 16:02
prostia se intalneste peste tot, indiferent de culoarea parului.....
mkdisk
Postat pe 11 Noiembrie 2008 09:56
De la: rosemery, la data 2008-11-09 16:02:14nu insinuez ci chiar asa e ; si brunetlee sunt uneori proaste si vor si ele sa fie blonde si sa para inocente si neajutorate am intalnit mii de brunete vopsite blonde care semnalizau a prostie din belsug



oau! presupun ca auriul este culoarea prostiei, dupa cum spui!
daca o persoana poseda un iq maricel , undeva peste 130, si se vopseste in culoare spicelor de grau in bataia vantului, automat iq-ul are tendinta de scadere. ca cotele dunarii!

Postat pe 11 Noiembrie 2008 10:19
geo nu fi rau.....nu cred ca ..conteaza culoarea.....ci atitudinea,caracterul fiecaruia.....si nu in ultimul rand......ce ai sub carapace.......conteaza sa fi tu ...si atat

Postat pe 11 Noiembrie 2008 10:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Piercing in buric 27 De la: yumalai 17 Februarie 2010 08:20
Vand o birmaneza 2 De la: one_size 17 Decembrie 2009 09:29
castigatori concursuri kudika!!!?!?!? 2 De la: tugatita 27 Noiembrie 2009 12:45
Rochii de mireasa si de ocazie din America 2 De la: pisicuta_razboinica 9 Martie 2009 21:08
NU REUSESC SA CITESC NIK DE PE ACEST FORUM!!!!!!!!!!!!! 2 De la: Mephista 17 Noiembrie 2008 14:36