Mai multe
D-zeu sa te auda sultane si sa iti indeplineasca cererea aici sunt cu voi,azi mam simtit tare rau,am fost la urgente,tensiune mica,calciu,magneziu,si uitativa,mam ridicat,asa cum ma invata amme,da o cafea nu dati la cucu sa ridice tensiunea sau ,eta o aspirina,ce spui ajuta,darrrrrrrrrrr sunt sing,doar cu plingacioasa aia de portelan serios mie frica de broaste,ema,stau la casa,intro noapte era in baie o broasca,eu sing,atita am urlat pina am luato pe lopata sa o arunc afara,asa mam speriat,ca nu am mai putut sa dorm,iubita,pune orice,da nu broasca,te rog,si te tuc de nu te vz,ok nu stiu melodia,dar o caut ok va cint ce stiu,O VIATA nu mie de ajuns,sa va spun cit va iubesccccczece vieti miar trebui,linga voi ca sa traiesc
|
||
|
mari58 Postat pe 8 August 2008 23:18 |
||
|---|---|---|
oki uite schimb broscuta...da sa sti ca poza asta io am facut-o....nu ma copiat-o de pe vreun site.....am vazut broscuta am urmarit-osi am tras-o in poza...am vrut io sa fac poza la un sarpe dar se misca prea repede.... aaa si ma mai vazut si o testoasa de apa dulce si aiais-a ascuns in stufaris.... asa ca m-am ales doar cu broscuta asta...dea Domnul sultane sa ne avem asa ca acuma pan la adanci batraneti ...cand o sa am copii o sa ii trimit in vacante la tine si tu la mine....ce zici???? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 8 August 2008 23:24 |
||
scuzati de disparitie !!!.....dar in timpul convorbirii minunate cu sora mea ,Mafioata....auzi,cica ma pacaleste ea pe mine ca vrea cu "gara"!!...... ......fiu-meu mi-a scris pe hartie,mare de tot :"MAMAAAAA,MI-E FOAME RAU DE TOT!!!!".......asa ca a trebuit sa ma conformez ......Soroooooo,te pup de un infinit de ori si visez la momentul cand ne vom imbratisa !!!!.......BIG HUG !!!!..... asaaa......si in timp ce pregateam mancarica,mi-am "clatit "dintisorii cu oleaca de Bacardi cu Cola......si cred ca acu'm-au clatit ei pe mine.....ca vad tastatura dublu...... ...de,cand lionu' nu-i acasa, joaca PERVERSA....la masea !!!!......hai noroc !!!!.... |
||
|
|
||
|
Postat pe 8 August 2008 23:27 |
||
| no fetele io va spun noapte buna si vse cu cowboys.... ca va las ..asta sera e mad max pe pro cinema...si mie tare mai imi place mel gibson...... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 8 August 2008 23:28 |
||
baaaii....unde ati diparutara cu totii ????......tocmai acu' cand sunt si io pe val !!!!........ca nu va mai gasesc pe niciunde !!!..... eeee....traiasca Bacardi,atunci !!!.....
|
||
|
Postat pe 8 August 2008 23:52 |
||
etaaaaaa,aici ma,a spus cineva ca ala care nu bea,e beteag,uite am ajuns azi la urgente,si la vb lui emaaaaaaaa,de testoase nu mie frica,numai de astea ma :sml-conf iti cint aused0024: acumaaaaaaaa Cucule picatiar limba,tu mai despartit de mindra,cucule,cuculeau ce iti cinti numele,si nu mai despartit bine,cucule,cucule,au ce iti cinti numele,ca tot vine pe la mine,cucule,cucule emaaa,auzioooooooo..am de toate in viata,tot ce miam dorit,dar pacat ca in suflet,nu mis fericit,dar o sa vina vremea si norocul tau,de un baiat fr sa fii iubita mereu cine aude cucu seara,nacajit ii toata vara,cucule,cucule,ce iti cinti numele nb mine dormiti mai mult,ca eu la munca,da nu va trezesc
|
||
|
mari58 Postat pe 9 August 2008 01:19 |
||
bravooooo...mary......super...
|
||
|
Postat pe 9 August 2008 01:21 |
||
etaaaaaaaaaaaa,ada paharul asa cum mia dat vasi,da si tu ma o gura,poate imi trece raull,etaaaaaaaaaaaaaaa,adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nu fii rea
|
||
|
mari58 Postat pe 9 August 2008 01:21 |
||
De la: babyala, la data 2008-08-08 14:46:34prostanel nu ne ziciiiii???sarutmana pentru cafeluta.cer scuze dar a trebuit sa o beau in masina din mers ieri.oricum a fost delicioasa.daca reusesc mai beau una cu voi si mai tarziu dar as dori sa fie facuta de aceasi manuta .....
|
||
|
Postat pe 9 August 2008 04:25 |
||
De la: babyala, la data 2008-08-08 14:04:23helllouu am schimbat poza cine bea o cafea cu mine????cu asemena poza as bea si io o cafea cu tine dar cred ca este prea devreme sa te rog sa faci una asa cum numai tu stii.....astept sa iasa soarele si sa faca toata lumea ochisori.beau un red bull pana atunci |
||
|
Postat pe 9 August 2008 05:19 |
||
|
CE MA FAC ?NU AM SOMN ...NU CRED CA AM GASIT UN HOBBY TOCMAI SANATOS... |
||
|
Postat pe 9 August 2008 05:51 |
||
| salut prostanel!!!!!ai dreptate .nu este un hobby tocmai bun dar vei cunoaste multi oameni deosebiti aici.si in aceasta cafenea se serveste cea mai buna cafeluta ,numai ca io nu prea beau cafele.vrei un red bull? | ||
|
Postat pe 9 August 2008 05:55 |
||
| multumesc frumos dar nu este de mine red bull.oricum ma bucur de cunostinta si vorbim maine.incerc sa trag un pui de somn. | ||
|
Postat pe 9 August 2008 05:57 |
||
no problem .somn usor!!!!
|
||
|
Postat pe 9 August 2008 06:00 |
||
De la: etta70, la data 2008-08-08 23:27:45 scuzati de disparitie !!!.....dar in timpul convorbirii minunate cu sora mea ,Mafioata....auzi,cica ma pacaleste ea pe mine ca vrea cu "gara"!!...... joaca nasa si cu finu poate
|
||
|
Postat pe 9 August 2008 06:06 |
||
| Mai e cineva on line? Abia m-am inscris si eu pe site si am dat peste cafeaua voastra.Despre ce se vorbeste aici in general? Carti, filme, politica, moda, turism, sex, puericultura, stiinta, astrologie? Informati-ma si pe mine.Merci | ||
|
Postat pe 9 August 2008 08:55 |
||
'neata!cu cine imi beau si eu cafeluta???
|
||
|
alone Postat pe 9 August 2008 09:58 |
||
percutez mai greu azi, darancule o bem impreuna
|
||
|
Postat pe 9 August 2008 10:27 |
||
eu astazi vreau sa fac clatite... cu sunca si cascaval.... si putin parmesan.... abia astept sa scap de la munca.....deci miha.....iti trimit o clatita...??? prin fan curier....un fel de a multumi pt. cenusa!
|
||
|
alone Postat pe 9 August 2008 11:10 |
||
of ancuta.. m-ai dat gata cu clatitele alea..
|
||
|
Postat pe 9 August 2008 11:16 |
||
oana,eu salivez,de vreo jumatate de ora.....si mai salivez pana la ora 2,cand scap de la munca....
|
||
|
alone Postat pe 9 August 2008 11:22 |
||
neatzaaaaa...!! vreau si eu...
|
||
|
Postat pe 9 August 2008 11:30 |
||
cafea sau clatite?
|
||
|
alone Postat pe 9 August 2008 11:36 |
||
|
meeei sultane da ce clatitele mele nu ti-or placut???? ha??? acu vrei de la ancuta???? hmmm de fapt vreau si io??? si o cafeluta" caffe corto a'latte per favore!!!!!" adica una mica tare si cu laptic... mafiosooooooo unde umbli meeei mamma are o voceeeee. de mai mare dragul.AMR.... pt nestiutori....Au Mai Ramas..... mai tai o zi azi cand plec de la munca.... pfui ca abia astept sa vina .... oooo poate vine si oana... si mihaitaaaaaa!!!1 sultaneeeee!!!! bei ma cafeluta si cu mine???? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 9 August 2008 11:40 |
||
clatite, facute de blonda(cenusie) mica si rasfatata ...
|
||
|
Postat pe 9 August 2008 11:41 |
||
clatitele tale... da,au fost bune... beau o cafeluta cu tine..
|
||
|
Postat pe 9 August 2008 11:43 |
||
astazi imi sta gandul doar la mancare....
|
||
|
alone Postat pe 9 August 2008 11:49 |
||
|
neta...lumeee....lumeee......ce faceti dragii mei?? mda vad ca bine..va e fomica asa devreme...hmmmm..auzi clatite...ptiuuuuu.....miam..miammm miammm....si o cafeluta la toata lumea cu o prajiturica cine doreste numai.... va doresc o zi cat mai frumoasa si insorita...
|
||
|
Postat pe 9 August 2008 12:08 |
||
mai prostanel mai.. eu cred ca tu nu esti asa de prostanel cum vrei sa pari.. cred ca stii tu mult mai multe decat vrei sa lasi impresia.. dar cred ca atata timp cat faci doar pe prostanelul si nu te reincarnezi periodic in nesimtitA ( a se citi cu voce tare ultima litera din cuvant).. cred ca o sa te primeasca pe-aici ca astia sunt oameni tare de treaba |
||
|
Postat pe 9 August 2008 12:09 |
||
ancule, buna idee,este weekend-ul meu liber si am sa ma apuc de clatite,dar trimite-mi una de la tine.... pufosi!
|
||
|
Postat pe 9 August 2008 12:14 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Premii | 4 | De la: rashela 13 Octombrie 2011 00:34 |
| am scris asta da a aparut la topicul altcuiva! | 12 | De la: greierash_is_back 16 Noiembrie 2009 13:19 |
| PROPUNEI -= OPORTUNITATI VENIT SUPLIMENTAR ...INSCRIERI GRATUITE!!! | 3 | De la: dana92 14 Februarie 2010 22:44 |
|
|
||
| doresc si eu vizualizare in carti | 22 | De la: kudika099473 23 Martie 2010 17:14 |
| ManyFest 03 festival al artelor vizuale Timisoara | 2 | De la: scorpyoW 19 Iunie 2009 23:43 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.