Mai multe
De la: etta70, la data 2008-08-10 00:17:35 bai,fara literata!!!....ca ma supar foc !!...EU SUNT PERVERSA !!!....punct...si atat.... pai da..dar nu impusc pe Sultan..stium noi pe cine... alohhhaaaaaaaaaaaaaaaa.... |
||
|
Postat pe 10 August 2008 00:21 |
||
|---|---|---|
| alohaaa si vise cu ...placeri extreme...maine am o zi lunga in fata...sper ca si productiva de altfel.pup mare fetele si ....distractie placuta....in continuare.pe maine seara.... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 10 August 2008 00:23 |
||
| gata...plec si io....ca ma striga aspirina de vreo juma' de ora !!!!....si-apoi nu mai pot s-o iau!!!....noapte buna !!!.... | ||
|
|
||
|
Postat pe 10 August 2008 00:25 |
||
| Hellooooooooooooo!Mai este cineva?Se pare ca am ajuns la ora inchiderii. Doamne si-am ramas fara tigari. Asta e. Poate ma las de fumat. Desi nu prea cred. | ||
|
ana_lili36 Postat pe 10 August 2008 00:54 |
||
CAM TARZIU PT CAFEA, DAR NU-I NIMIC CA RAMANE DE MAINE
|
||
|
Postat pe 10 August 2008 01:12 |
||
Eu am observat azi dimineata CA CAFEAUA ( ) nu-si mai face efectul in cazul meu..! Am baut 2 si dupa o ora mi se inchideau ochii de somn.. de ce oare?
|
||
|
Postat pe 10 August 2008 01:16 |
||
EEEE LA MINE DUREAZA DE CEVA TIMP EFECTUL ACESTA INTARZIAT
|
||
|
Postat pe 10 August 2008 01:18 |
||
Cred ca ti se trage de la topicul cu wolfy,legat de criminal si victima pag 25 si 26... sau de la alte postari, la topicul deschis de tya103 , http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19319/PANA-UNDE-VA-AJUNGE-.html ale aceeasi persoane... daca era doar wolfy.......
|
||
|
Postat pe 10 August 2008 01:31 |
||
eu nu ma culc mafia,nu si nu,am vr da nu pot na,ce sai faci poate daca mar legana cineva drag mie poate as reusi,asa ca va pregatesc cafeaua de acum,ca dimineata merg la manastire,si ma rog in genunchi la doamne,doamne si pt voi,francia si pt tine mereu asa cum am promis nam nevoie de bani,de avere,am nevoie de buzele tele,o badea meu,darar ddddddddd-zeu sa ne intilnim,banii nu mai au valoare,fara buzele tale,o badea meu,darar d-zeu sa ne intilnim si,sa ne iubim cu mustata mincinoasa mai fc sa plec de acas,sa las mama,sa las tata,sa ma duc in lumea larga,asta pt tine mafia nb si vise pufoase
|
||
|
mari58 Postat pe 10 August 2008 01:59 |
||
|
- scuze ... am descoperit tarziu topicul asta ... nu stiam unde va ascundeti ... ha ha! ... dar dupa ce v-am descoperit si mi-am cerut voie sa intru si la voi si am facut postarea am plecat si nu am mai fost pe faza ... am sa va trimit cateva foto sa vedeti unde am fost ... la o sarbatoare din zona folclorica a Sibiului, care se numeste: " Florile Oltului" - se bea se canta si se distreza ... intr-o localitate din jurul Sibiului si m-am intors tarziu ... dar m-as bucura daca m-ati accepta in cercul vostru ... daca as gasi si eu un scaun liber in cafeneaua voastra ... dar vorbiom maine mai mult ... sunt acasa pana seara cand voi pleca din nou la continuarea sarbatorii din zona folclorica. O noapte placuta! |
||
|
supermiki Postat pe 10 August 2008 02:11 |
||
cind inima din mine va inceta sa bata,sa stii ca team iubit cum nam iubit vreodata,o zi din viata mea de miar mai ramine,sa stii iubite ca vreau sa fiu cu tine,cind tineretea ne va uita ,acelasi cintec til voi cinta,o zi din viata de miar mai raminesa stii ca team iubit cum nam mai iubit vreodata
|
||
|
mari58 Postat pe 10 August 2008 02:16 |
||
supermiki,bine ai venit,eu sunt cucuveaua,am grija de somnul cadinelor,daca vrei si nai somn,poti sa fii cucu,ce spui vrei,macar nu cint singura de nebuna,ia mai baga si tu una de pe unde ai fost,sa te vad
|
||
|
mari58 Postat pe 10 August 2008 02:20 |
||
De la: stef80, la data 2008-08-09 23:06:33De la: supermiki, la data 2008-08-09 21:21:32 - aha ... pe aici stau oamenii in general ... ma primiti si pe mine ... mai este vre-un loc?SUNT PROFUND IMPRESIONAT...!! TOTUL MA REPREZNTA..,IAR MORALA ESTE SUFLETUL MEU.., ETALAT DE TINE..!!! A-TI MULTUMI ..,ESTE PREA PUTIN...,DESI NU AM DISCUTAT NICIODATA..,TE VREAU PRIETEN IN LISTA SI IN VIATA...Sulanu' - Sunt onorat!! Si mie imi place sa ma inconjor cu oameni deosebiti. Un prieten ... putin spus, umul dintre mentorii mei, unul dintre oamenii pe care eu ii respect foarte mult are un motto care zice: " - Toti vom ajunge media oamenilor cu care ne inconjuram !" ... asa ca e bine sa te inconjori cu oameni de valoare. As putea sa argumentez dar nu cred ca e nevoie ... |
||
|
supermiki Postat pe 10 August 2008 02:33 |
||
multumesc mult supermiki si promit sa nu dezamagesc.. Desi e prima data cand conversam !!si eu te stiu mai demult .. Noapte buna !! vb..
|
||
|
Postat pe 10 August 2008 03:06 |
||
|
miki ce tot zici tu acolo io stau in brasov si a tras o ploaie de a rupt...sibiul nu e munte fagarasul e munte io vroiam sa mer aici aproape pe piatra mare si ...a plouaaaat!!!!! a naibii ploaie ca si azi e o vreme de toata jena!!! vreau si io o caeluta ca sunt tare ofuscata pe ploaie azi |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 10 August 2008 09:10 |
||
|
somnorosilooooorrrr!!!! trezireaca am facut io cafeaua azi!!! acu plec pe afara dar ...vb diseara!!!! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 10 August 2008 09:15 |
||
De la: io_me_sicumine, la data 2008-08-10 09:10:41miki ce tot zici tu acolo io stau in brasov si a tras o ploaie de a rupt...sibiul nu e munte fagarasul e munte io vroiam sa mer aici aproape pe piatra mare si ...a plouaaaat!!!!! a naibii ploaie ca si azi e o vreme de toata jena!!! - asa este ... iar eu am fost in judetul Sibiu, intr-o localitate la 14 Km de poalele Fagarasilor ... iar acolo nu a plouat. Si crede-ma chiar daca am limbotit cateva beri ... mi-as fi dat seama daca a plouat sau nu aici ... n-am fost chiar atat de plouat! ... |
||
|
supermiki Postat pe 10 August 2008 09:57 |
||
Buna dimoneata si bine v-am gasit. Va tot urmaresc de ceva timp, dar nu am indraznit sa intervin intr-e voi.Imi face impresia ca sunteti o cominitate bine conturata si nu as fi vrut sa ma simt intrusa Daca ma acceptati poate o sa ma invitati si pe mine la o cafea . pa pa
|
||
|
sidonica Postat pe 10 August 2008 09:59 |
||
neataaaaaa!!! hai la cafelutaaaa!!!!!va pupacesc, dragii si dulcii mei prieteni!
|
||
|
Postat pe 10 August 2008 10:28 |
||
| - cu mare placere! cum va place cafeaua? ... | ||
|
supermiki Postat pe 10 August 2008 10:44 |
||
buna cafeluta!nu imi place sa o beau singura!e buna cu prietenii la o vorba buna!
|
||
|
Postat pe 10 August 2008 10:48 |
||
| buna dimineata..!! vreau si eu una nasa si sper ca in compania voastra sa pot iesi putin din starea de soc in care ma aflu ..!! Aflu acum de la o persoana ce o consideram prietena,ca mi-a descoperit sufletul care NU-I chiar asa de frumos cum pare,aflu ca persoana respectiva ,m-a scos din lista ei de prieteni desi nu as fi crezut asta niciodata !!Credeam ca ne cunoastem deja asa cum suntem ,cu bune si cu rele !!Am avut zeci de dicutii pe mes si sute de mesaje pe privat.Discutii pe telefoane..!! Se pare ca sunt banuit ca as avea mai multe usere..??????? Asta e viata virtuala,pierzi un prieten vechi si castigi altul nou..,multumesc supermiki ca ai acoperit golul creat in sufletul meu exat la momentul oportun ,MULTUMESC PENTRU CUVINTELE FRUMOASE !! in rest sa-ti fie bine PRIMA MEA !! poate ai dreptate..,nu ar fi trebuit sa-i raspund lui wolfy pentru a te pastra pe tine ca prietena !! Si nu ar fi trebuit sa incerc sa te impac cu oana.. | ||
|
Postat pe 10 August 2008 11:14 |
||
Neata.......dragii mei....o cafeluta da cineva ? onnyta... ...miky bine-ai venit la cafeluta ....sultane offf....nu fii trist..am fost in aceeasi situatie ca a ta.( cu alta persoana).si dupa ce si-a dat seama ca a gresit...a revenit dar de data asta nu am mai acceptat eu..deoarece am vazut clar cine-mi este si cine nu prieten... cafelutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
||
|
Postat pe 10 August 2008 11:33 |
||
una speciala ,pentru tine mafia..,sper sa-ti placa !!
|
||
|
Postat pe 10 August 2008 11:38 |
||
De la: stef80, la data 2008-08-10 11:14:33buna dimineata..!! vreau si eu una nasa si sper ca in compania voastra sa pot iesi putin din starea de soc in care ma aflu ..!! Aflu acum de la o persoana ce o consideram prietena,ca mi-a descoperit sufletul care NU-I chiar asa de frumos cum pare,aflu ca persoana respectiva ,m-a scos din lista ei de prieteni desi nu as fi crezut asta niciodata !!Credeam ca ne cunoastem deja asa cum suntem ,cu bune si cu rele !!Am avut zeci de dicutii pe mes si sute de mesaje pe privat.Discutii pe telefoane..!! Se pare ca sunt banuit ca as avea mai multe usere..??????? Asta e viata virtuala,pierzi un prieten vechi si castigi altul nou..,multumesc supermiki ca ai acoperit golul creat in sufletul meu exat la momentul oportun ,MULTUMESC PENTRU CUVINTELE FRUMOASE !! in rest sa-ti fie bine PRIMA MEA !! poate ai dreptate..,nu ar fi trebuit sa-i raspund lui wolfy pentru a te pastra pe tine ca prietena !! Si nu ar fi trebuit sa incerc sa te impac cu oana.. - poti fi un pic mai explicit? ... Stii, noi ardelenii poate intelegem mai greu. Imi pare bine ca m-ati primit in comunitatea voastra. |
||
|
supermiki Postat pe 10 August 2008 11:40 |
||
supermiki,nu cred ca trebuie dezbatuta aceasta problema aici !!o sa ai timp sa cunosti totul despre Harem.
|
||
|
Postat pe 10 August 2008 11:44 |
||
Buna dimineata la 11.30 SUnt in stare de soc , de aseara ma tot intreb daca chiar exista soarta,destin,dumnezeu ...chestii de genul. Motivul:probabil ati vazut la televizor accidentul de pe autostrada soldat cu 5 morti.....nu stiu de ce am senzatia ca as fi trecut pe langa moarte pentru ca ......masinile alea erau inainte noastra cu nici un minut cand a trebuit sa oprim la ultima benzinarie sa cumpar ceva de baut....ne-am oprit pentru fix 4 minute si 9 secunde sa luam o sticla de apa si sa mearga cineva la baie ....soferul cu care am fost a condus tot timpul cu 180 - 220 km/h..... daca nu opream la benzinarie am fi fost langa ei ....sau nu , nu stiu ce sa mai cred.... |
||
|
iris_4_ever Postat pe 10 August 2008 11:45 |
||
yhaaaaa....miami.miami.....hmmmmm...delicioasa..pe gustul meu... chiar aveam nevoie de o cafeluta...mary-cucu...nu am cuvinte sa-ti multumesc..cuvintele nu inseamna nimic pentru ceea ce mi-ai dat ieri.... ..ai un suflet mare....aaaaa...pai da ca am uitat sa va spun ..adica nu am uitat , nu am avut cand sa va spun ca am avut o deosebita placere sa comunic cu .....cucu...pe mess...pai da...si sa nu mai zic ca a vazut si MAFIA pe web.. multumesc pentru melodiile frumoase care mi le-ai trimis...si pentru vorbele frumoase adresate mie si celei mai dragi fiinte din lume" Mama" ......sa-ti dea Dumnezeu sanatate si fericire....
|
||
|
Postat pe 10 August 2008 11:47 |
||
ehe, ce buna e cafeaua cand o bei cu prietenii!
|
||
|
Postat pe 10 August 2008 11:50 |
||
| iris,va trebui sa te bucuri pentru voi !! Sa intelegi ca cineva acolo sus ,te iubeste si te protejaza !! | ||
|
Postat pe 10 August 2008 11:52 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| am o problema :-s!!! | 6 | De la: jeanpierre 5 Februarie 2010 20:28 |
| The truth about Schmidt | 9 | De la: Keith_David_1 11 Mai 2014 10:49 |
| Salutare! | 27 | De la: kentfarafiltru 7 Noiembrie 2009 10:41 |
|
|
||
| La cafea. Loc de pripas si hoinareala! | 4001 | De la: geo_refinantat 31 Martie 2012 09:10 |
| intrebare | 11 | De la: mitura 20 Noiembrie 2009 23:46 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.