Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

curier scuze

Postat pe 9 August 2008 13:18
ce mai faceti voi fetelor? ca tare v-am dus dorul saptamana asta!

Postat pe 9 August 2008 13:19
hai mai mafiotule.. unde sa dispar? tu nu stii ca iarba rea nu piere? asa ca.... nu va mai gandisti ca scapati de mine!!

Postat pe 9 August 2008 13:20
onutza..
de cand nu te-am vazut..

Postat pe 9 August 2008 13:20
De la: onnyta, la data 2008-08-09 13:19:12 ce mai faceti voi fetelor? ca tare v-am dus dorul saptamana asta!

aaaa..da ti-a fost dor de noi...am vazut...cum ai disparut fara sa zici nimic....

pai sa vedem ce am facut..am fost cuminti ...am muncit... apoi am mai baut o cafeluta...am fcut mancarica.........eu nu...dar stiu eu cine...

si tot asa...dar talica mai onnyta ce-ai facut???

Postat pe 9 August 2008 13:22
da, chiar asa! pai ce naiba sa fac? ma agit cu munca toata ziua si nu mai am timp de nimic1 bine venisi oana! stiam ca ai sa te intorci!

Postat pe 9 August 2008 13:23
scuzati disparitia dar nu merge netu' la servici! iar seara am o oboseala in mine, de nu vad decat patul!! maaaaa!! dar las ca peste 10 zile fug in concediu! si sa vezi destrabalare!!

Postat pe 9 August 2008 13:25
undeeeee...?????
unde mergi in concediu????vine si nasu???? si acum iti mere netu' la munca????
prea multe intrebari????hmmm si ce ai tu timp sa raspunzi la ele... pupilc
oana.... e ca o continuitate la ce liceu am terminat ca prima faculta a fost optiunea parintilor asaca....bleah.dar... sunt mai chitibusara de felul meu si imi place sa stau cu nasul in hartoage.... cat despre copii ii ador a nu se intelege gresit doar ca ,am facut ceva practica in anii de facultate si m-am ingrozit,nu pot compara invatamantul claselor 1-4 cu invatamantul din liceu.... m-a marcat perioada aia si mi-am zis :cu siguranta meseria de profesor nu este pt mine....
o fosta prietena de-a fratelui meu este educatoare la o gradinita .... e fantastic sa vezi picii cat o iubesc si cum se agata de ea ca puii de potarniche ...asa mi-ar place si mie dar....la liceu....hmmmm nu e de mine ,multumesc.
si apoi sti cum e??? cand descoperi ca iti place sa faci ceva cu adevarat.... si ca ti se potriveste ca o manusa...restul nu mai conteaza.
in sfarsit...mai fetele am beut o cafea...... mmmmmm buuuuunaaaaa!!!! rau de tot.
va invit si pe voi la o cafeluta la noi acilea la barul de pe strada....
dandanaua_reloaded
Postat pe 9 August 2008 13:34
De la: oanna81, la data 2008-08-09 13:20:55onutza..
de cand nu te-am vazut..
.... oana,te rog sa vii cu mielul la cortul Sultanului..,nasa mea REALA, este onnyta si nu onutza.. sau ..,oana ca si pe tine..

Postat pe 9 August 2008 13:38
in grecia!7 zile o sa fiu o printesa! ca dupa aia ma transform iar in scorpia veninoasa!
eeeee!!mai emmma...cu nasu! pai cum as putea sa plec fara el? sa vezi destrabal!!

Postat pe 9 August 2008 13:41
poooozeeee vrem pooooozeeeee!!!!!
fato multe si cat mai deocheate.....auzisi???
dandanaua_reloaded
Postat pe 9 August 2008 13:46

hellooooooooooooo, 'neatza ( o mai fi ) la toata lumea.

pup si eu o cafeluta? mica dulce si...fierbinte

va dau un copy paste la un banc care dragutz zic eu:

O tanara se adreseaza vanzatoarei de la un magazin de cosmetice: - As dori ca barbatul meu sa imi acorde mai multa atentie. Aveti cumva un parfum care miroase ca un computer?

_fantoma_
Postat pe 9 August 2008 13:54
De la: onnyta, la data 2008-08-09 13:41:00 in grecia!7 zile o sa fiu o printesa! ca dupa aia ma transform iar in scorpia veninoasa!
eeeee!!mai emmma...cu nasu! pai cum as putea sa plec fara el? sa vezi destrabal!!
Acum chiar ca nu te mai inghit..,nesuferita ce esti, nasa..

Postat pe 9 August 2008 14:02
sarumana fetele! am cazut acum din pat si nu am cazut bine....o cafeluta la negrutu se poate?cine bea si cu mine?ma simt tare singur..mai am vreo 4 zile de aseptat...nasaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!unde esti????????????????

haaaa super tareeeee!!!!!
am fugit meeei ca mi s-o terminat programul..fetele va urez un sfarsit de saptamana super fain...si vorbim disera ca ies sa fac poze azi...ma simt in forma....
vasi ai de la mine cafeluta.... mica tare si un strop de cognac...si unul de laptic...
sper sa iti placa.
puilic la toata lumea!!!!
dandanaua_reloaded
salut vasi..,o sa vb

Postat pe 9 August 2008 14:03
De la: mic_negru_si_urat, la data 2008-08-09 14:02:48sarumana fetele! am cazut acum din pat si nu am cazut bine....o cafeluta la negrutu se poate?cine bea si cu mine?ma simt tare singur..mai am vreo 4 zile de aseptat...nasaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!unde esti????????????????
o bei cu mine ..?? cadana mea ..,mica neagra si urata.. se spune saru'mana Sultane...,obraznicatura mica ce esti !!!

Postat pe 9 August 2008 14:07

emmaaa...te injur, o vroiam si fierbinte

salutare sultaneeeee, astept vesti

un weekend dragutz si iubitor la toata lumea

_fantoma_
Postat pe 9 August 2008 14:25
salutare la toata lumea !!!!......si s-aveti pofta la cfeluta !!!.....

nasaaaaaaaaaaa !!!....bine ca te mai vede omu' si pe tine !!!!....credeam ca deja esti la Grecia !!!....printeso.....

micutule.....tu pe cin'strigi acolo cu disperare ???....ca acu 'c red ca suntem 2 nase !!!....precizeaza......

la restul lumii va doresc un week-end de vis !!!.....

Postat pe 9 August 2008 14:25
vasiiiiii,hai sa bei o cafea cu cucu,vrei micutule,vr si tu emaaaaaa,te tuc pt avatar,nu dorm ziua,muncesc si simbata vasi,iti cinta cucu tie acuma;si mie dor de ochii tai,ochii tai,sa nu mai spui la numeni,ok cucu face pizza,cind e gata va dau si voua,bere va luati voi,nare cucu
mari58
Postat pe 9 August 2008 14:39
aici pe forum ..,nu exista decat una etta si e nasa Sultanului...onnyta..

Postat pe 9 August 2008 14:41
beau o cafea mica si plec sa dorm; sunt terminata de oboseala. Bine ca s-a mai dus o saptamana! Am nevoie de o vacanta, de preferat una de vreo 3 luni; sau alt serviciu.
amme22
Postat pe 9 August 2008 14:51

cuculeeee, pai uite acusi imi iau zborul spre tine

sa-mi pastrezi si mie piz.za

si zici ca-ti este dor de ochii mei?
_fantoma_
Postat pe 9 August 2008 15:02
De la: stef80, la data 2008-08-09 14:07:49
De la: mic_negru_si_urat, la data 2008-08-09 14:02:48sarumana fetele! am cazut acum din pat si nu am cazut bine....o cafeluta la negrutu se poate?cine bea si cu mine?ma simt tare singur..mai am vreo 4 zile de aseptat...nasaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!unde esti????????????????
o bei cu mine ..?? cadana mea ..,mica neagra si urata.. se spune saru'mana Sultane...,obraznicatura mica ce esti !!!
rialdreeeeecu de sultan rapciugos!!!!!!!!1 beau ma si cu tine ca esti baiat bun.....

Postat pe 9 August 2008 15:33
cu fetitele cum stai... gataaa..,fug ca am ceva treaba,ma intorc repede uratuleeee...

Postat pe 9 August 2008 15:38
De la: stef80, la data 2008-08-09 15:38:47 cu fetitele cum stai... gataaa..,fug ca am ceva treaba,ma intorc repede uratuleeee...
fugi linistit sonatule ca ma ocup io de cadane

Postat pe 9 August 2008 15:42
hai cadaneleeee!!!!o cafeluta?un masaj ceva la fete?ce sa faca vicesultanul pentru voi?hai umplu jacuzii cu apa si bule PARTY TIME!!!!!!!YEAH!!!!!! DJ NEGRUTZU ARE GRIJE DE TOT!!!!

Postat pe 9 August 2008 15:45
stiu io nu va lasa sultanu.....da stai nebunule linistit ca nu mai fur nimic din harem :):):):):):):)deocammdata::):):):):):):):):)

Postat pe 9 August 2008 16:48
la masa cu voi,meniu:piza,pireu,sos hrean,gordon,ciorba legume,si desert,TIRAMISU,toate facute de cucu da Vasi,mie dor si,ce areeeeeeee va astept cu tot dragu auziti,azi iubesc zece femei,miine pot sa mor,nimanui nui sunt dator,doar la D-zeu!v-a placut,mai vreti?9 mindre-n 9 sate,leam iubit pe rind,doamne cei cu mine,nicicum nu mie bine,batrinesc ca miine,singur voi ramine,nu stiu mindrilis de vina,ori de vinas eu,poate e pedeapsa de la D-zeu daca nu veniti,papa cutu,mincarica,am fc multa,haideti
mari58
Postat pe 9 August 2008 17:06
micutule,dupa masa,un jacuzzi,auuuuu lumeeeeeeeeeeeee,bun ar fi :sml-ham fc multe feluri azi de papa,voi papati ce vr ce va placeappy0144: sultaneeeee,imi dai voie,ma lasi,ia zi
mari58
Postat pe 9 August 2008 17:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cafea cu lapte...niammmm 20 De la: DiavolytaTa 19 Aprilie 2009 02:33
cine? 23 De la: Calandrinon 13 Noiembrie 2009 10:41
Tutoriale pentru trucuri magice in limba roamana? 1 De la: kudika_22765 4 Februarie 2013 09:04
O saptamana fara internet 105 De la: Ame_ly 15 Iulie 2011 15:49
bratarica rosie 1 De la: serendipity7 14 Septembrie 2011 13:19