Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

miha.. imi place tare mult pisicuta ta de la avatar.. de obicei esti ocupata in week-end-uri?

Postat pe 9 August 2008 12:17
uuuuffff de obicei lucram de luni pana duninica, dar am facut greva si acum sunt libera 2 sambete si 2 duminici , ce sa faci e bine si asa, oana ma bucur ca nu ne mai intepam,sper sa ajungem prietene in timp,mai stii o grasa ca mine......

Postat pe 9 August 2008 12:27
maffiot mic si frumos, avea impresia ca esti mai in varsta , ai o intelepciune greu de dobandit la asa varsta,am crezut ca poezia se potriveste, dar acu,am impresia ca am dat gresi, nu, nu am impresia, am gresit.....ma ierti si un brat de flori

Postat pe 9 August 2008 12:31
De la: miha16, la data 2008-08-09 12:27:15uuuuffff de obicei lucram de luni pana duninica, dar am facut greva si acum sunt libera 2 sambete si 2 duminici , ce sa faci e bine si asa, oana ma bucur ca nu ne mai intepam,sper sa ajungem prietene in timp,mai stii o grasa ca mine......

mihai....ce? cum? unde? haide draguta..cum adica sa va intepati pai ce sunteti la spital

hai sa bem o cafeluta si sa lasam intepatul.....caci urasc....spitalele..

Postat pe 9 August 2008 12:31
te ador, mafiot mic si dulce

Postat pe 9 August 2008 12:33
De la: miha16, la data 2008-08-09 12:31:14maffiot mic si frumos, avea impresia ca esti mai in varsta , ai o intelepciune greu de dobandit la asa varsta,am crezut ca poezia se potriveste, dar acu,am impresia ca am dat gresi, nu, nu am impresia, am gresit.....ma ierti si un brat de flori

adica fata mea este de bunicuta dar noroc ca te-ai uitat la varsta ...eehheeee..pai ce sa fac si eu daca nu prea folosesc machiaje sa-mi ascund batranetea..

acu te iert pai ce sa fac..mai pot spune ceva cand mi-ai facut o asa frumoasa poezie de bunicuta...

Postat pe 9 August 2008 12:35
mai miha ce tot aveti mai cu grase.... eee commedie... sti ceva tu semeni cu una din fostele mandre ale fratiorului meu....doamne ce o mai iubea pe fata aiai...s-a si mutat la bucuresti pt ea...cand colo ce sa vezi a avut alta mandruta parte de el...dar io cand te-am vazut am avut un deja-vu....

aaa si mafioso nu e in varsta.... mamma mia e tinerica...si are o voceeee.... tan tan...

maritica cucu unde umbla iar doarme ziua????

ancutoooo acu sunt la masa dar...din pacate fructe numai ca azi sunt la 4 ore si nu mi-am carat mancare dupa mine...las' ca ajung io acas si imi fac si io clatite..nah!!!

dandanaua_reloaded
Postat pe 9 August 2008 12:36
miha?nu ti-e dor de timisoara,nu de alta,dar sa-mi primesc pupici pufosi...
alone
Postat pe 9 August 2008 12:41
em, se spune ca noi grasele suntem cele mai de viata, dar bat-o vina de grasime ma incurca cand imi leg siretu si mai schimb si prefixu si am o stare melancolica de nici mancare nu-mi vine sa fac....

of miha.. chiar nu te-am intepat si nici nu am de gand sa o fac!! promit!! de luni pana duminica ziiiciii??? pai cu cat te plateau aia pt asa ceva?
s inca ceva.. nu mi se pare ca ai fi grasa

imi e dor ancule, in special de parcul de acolo, de cafeneaua de pe strada aceea ingusta si de vb voastra dulce.....si de reducerile din magazin

Postat pe 9 August 2008 12:43
ehhe TU_SI_CU MINE....a fost o placere sa-ti aud vocea.... pai da..ce numai virtual... aici sa scriu ...acolo in direct pe mobilate sa ne vorbilim.....

sincer ieri am fost foarte fericita..am avut o deosebita placere sa vorbesc la telefon cu : SULTANUL.....ETTA......TU_SI_CU MINE..... PAI DACA NUMAI VOI M-ATI ONORAT CU NR DE TELEFON... aaaa..am uitat sa-ti multumesc pentru numarul de telefon de la pompieri...

v-am tucat pe toti dragii mei

Postat pe 9 August 2008 12:44
600 ron!

Postat pe 9 August 2008 12:44
reduceri sunt si in perioada asta! paradisul femeilor....
alone
Postat pe 9 August 2008 12:45
pompieri??? mafia,ce vrei sa faci?
alone
Postat pe 9 August 2008 12:46
... asa as fi facut eu cu ei daca ma plateau 600 de roni si ma si tineau toata saptamana acolo

Postat pe 9 August 2008 12:46
aaa mai miha.... si io am schimbat prefixul...si sti ce mi s-a intamplat zilele astea????
m-a intrebat cineva cati ani am ....si uitasem.... efectiv uitasem cati ani am... asa ca am spus ca am atatia cati arat si gata.
la fel e si cu tine ...capul sus ca varsta e un avantaj... scoate-ti din minte cati ani ai si sa vezi pe urma trai pe vatrai.... ti se rupe de toate cele.... tineretea vine dinauntru nu.... daca te simti de 15 ani comporta-te ca atare si pace buna...ce io nu imi fac codite si ma imbrac in salopeta de blugi si ies in parc cu rolele...si la dracu am 30 de ani.... ha!!! si care-i baiu????
hai fuguta afara la soare....

oana.... tot te prind eu pe traiectorie pe la bv.....

dandanaua_reloaded
Postat pe 9 August 2008 12:47
am picat titularizarea....si nu aveam incotro , deci m-am resemnat sa ajund din educator, vanzator, m-am inarmat cu rabdare si acu ma specializez in vanzarea toalelor!

Postat pe 9 August 2008 12:49
em, varsta nu ar fi o problema atunci cand faci ce iti place, daca as fi lucrat in continuare cu copii, poate nu o simteam atat de acut, dar am momente cand ma lasa nervii lucrand cu adulti

Postat pe 9 August 2008 12:52
De la: ancuta240783, la data 2008-08-09 12:46:23 pompieri??? mafia,ce vrei sa faci?

ancule pai i-mi trebuia scara pompierilor sa urc in beliscopter....

si tocmai vazusem ca una fata nu avea presiune la dush..sa faca..sex on the beach...asa ca am zis sa o ajut eu cu ceva presiune...

Postat pe 9 August 2008 12:56
io asi fii avut o problema sa lucrez cu copii de aiai nu am profesat niciodata....si nici nu mi-am dat licenta ca sa fiu sigura ca n-o sa fiu tentata....ador copii dar ceea ce se intampla in scoala romaneasca m-a ingrozit..asa ca.... am zis pas...
si acu va anunt oficial ca sunt fericita studenta la facultatea se stiinte economice ..specializare: contabilitate si informatica de gestiune!!!!!!
iiiiihaaaa!!!!!
v-am spus io ca nu ma las.diploma asta chiar o vreau ca vreau master in economie politica....
dandanaua_reloaded
Postat pe 9 August 2008 12:58
sa nu te lasi em, omul invata toata viata si tot nu e de ajuns

Postat pe 9 August 2008 12:59
contabilitate.. bleah.. stiinte economice.. bleah! nu-mi plac ,,meseriile ,, astea.. sunt prea serioase pt mine.. dar multa bafta broscuto!!

Postat pe 9 August 2008 13:06
eu am facut voluntariat la copii.. bine, ce-i drept la aia cu deficiente fizice si psihice majore.. si mi-a fost tare greu, sincer. Cred ca trebuie sa ai un suflet tare mare ca sa poti lucra toata viata cu copii.. si o rabdare de fier

Postat pe 9 August 2008 13:09
hellooooooo......o cafeluta va rog........ca eu am facut fcultatea de ..de..de ce oare? de..aruncatul cu privirea

deci o cafeluta va rog....

Postat pe 9 August 2008 13:13
nu, oana sa stii ca nu iti trebuie rabdare, dar sufletul este indispensabil, avea la gradinita un copilasi care adormea cu mana...in sacoul meu....si cand se trezea inteba unde este d-na migaela......altul mi-a spus ca sunt a doua persoana importanta, dupa mama lui....nu avea tata...dar era atat de matur pt 6 ani ai lui,incat am plans!copii indiferent de varsta au ceva special, care il pierd cand ajung la varsta scolaritatii!

Postat pe 9 August 2008 13:15
si la mne o cafeluta!!! dar, cine o face?

Postat pe 9 August 2008 13:16
mafiot mic nici daca ai avea 10 facultati nu cred ca ai reusi sa fiii cea ce esti

Postat pe 9 August 2008 13:16
olteanca mea scumpa, pt tine o trimit cu fan crier la usa

Postat pe 9 August 2008 13:17
ptiuuuu...nu pot sa cred ce vad... onnyta.....esti chiar tu??

repejor cu cafeluta la onnyta ca iar dispare.......

Postat pe 9 August 2008 13:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ati fii in stare sa donati 1 euro pt un caz umanitar??? 1 De la: omenie 24 Iunie 2010 21:33
Prieteni noi 31 De la: Macika00 31 Martie 2013 07:36
PREVIZIUNI IN CAFEA ?? 53 De la: anastasia_m 24 Aprilie 2010 15:56
Relaxare in fata pc ului 6 De la: Full_Metal_Jacket 29 Martie 2010 21:53
Este adevarat k barbatii prefera femeile virgine intr-o casatorie? 45 De la: Dara 30 Iulie 2009 09:25