Mai multe
De la: pisi22, la data 2008-08-14 13:43:48 VAIIIIII PISI...DAR EU SUNT NIMENI??? NU DRAGUTA NU MA NUMESC " NIMENI " CI MAFIA.....DECI O BERE CE ZICI??
|
||
|
Postat pe 14 August 2008 13:46 |
||
|---|---|---|
bunaaa eram suparata ca nu vb nimeni cu mine... mersi iubita..dar nu beau alcool,poate un suc natural e ce zici?fac cinsteee
|
||
|
Postat pe 14 August 2008 13:48 |
||
De la: pisi22, la data 2008-08-14 13:48:21 MyHotComments MyHotComments
|
||
|
|
||
|
Postat pe 14 August 2008 13:53 |
||
Etta draga , esti oricand binevenita cu o singura conditie : sa nu uiti sa aduci aerele alea de perversa haremului Mafia se face ca ploua ....trimite ploaia aia si la mine sa ma racoresc un pic si sa strang si ceva apica pentru un dushuletz..... Pup lumea ...ma bag la un joc de carti cu nepotica |
||
|
iris_4_ever Postat pe 14 August 2008 14:09 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-14 14:09:26Etta draga , esti oricand binevenita cu o singura conditie : sa nu uiti sa aduci aerele alea de perversa haremului Iris draga scumpa fata mafia nu are apa ploaie ea nu a vazut is multi si au trecut dar de vrei un dusulet te ajut ca nu mi-e greu mafia pe facenumai dusul sa-l dea frate si sa zici Mafia-i rea uite vezi ce face ea? dusuletul ti l-a dat supararea ea ti-a luat in spumante tu sa stai sa faci baie ca in banc deci mai draga iris vezi mafia ti-a dat si shwoer gel.... |
||
|
Postat pe 14 August 2008 14:17 |
||
|
api ce mai tignal numa'o sa sufar de caldura??? ah??? buna ziua la toata lumea..sa va fie plina de zambete (nu spun de soare ca mi-o aiu pe coaja)...si sa va bucu rati cu noi ... nu am timp prea mult dar.. ma tratez eu cumva si mai dau o fuga pe la voi. spor la treaba feteleee si tie sultane mafisoooooo puii meide ceapa ...calendarul meu ara ca un indian apas vopsit in culorile razboiului din cauza AMR-ului...mai mafioso ma facusi mai sa imi fie dor de tine.. cine mai lipseste la apel???/ eee se stiu ei...da-ti si voi vorba-n tara ca i-am salutat pe toti ca iar am preturi noi de pus....la naiba!!! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 14 August 2008 15:03 |
||
| Salutare tuturor! Ma primiti si pe mine pe aici? Sunt noua asa ca nu va cunosc:D | ||
|
EuBebelusa Postat pe 14 August 2008 15:12 |
||
buna ziua! da' vioi mai sunteti... eu de abia mai misc un deget si nici ala foarte bine...sa aveti o zi buna in continuare...
|
||
|
Postat pe 14 August 2008 15:15 |
||
|
hellllllloooooooo la toata lumea (cu toate ca am vazut ca i-a toropit pe toti caldura ) mafiozzzzzzooooooo, da fata si mie o tequila, la naiba poate imi trece de lene sarumanusitatele anticipat
|
||
|
_fantoma_ Postat pe 14 August 2008 15:19 |
||
| aaaaa......asa te lauzi tu Vasi ????...ca ti-e lene ???......da-i soro de baut,ca sa fie mai vesel!!!....afurisitule !!!!..... | ||
|
Postat pe 14 August 2008 15:27 |
||
| sa fie mai mama ...sa fie vesel...ca asa-i de fain.... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 14 August 2008 15:35 |
||
De la: vas25, la data 2008-08-14 15:19:27 vas special pentru tine tequila ....sper sa te mai racoresti..putinel cci si la mine sunt la vreo 65-70C MyHotComments |
||
|
Postat pe 14 August 2008 15:38 |
||
|
dupa tequila asta o sa fie muuuuuu....stiti voi cum...cam asa ca mine intr-o vineri seara de varsa.... ca la ce caldura e afara...... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 14 August 2008 15:42 |
||
| n-o sa fie ,mai fetelor,ca am eu grija de el !!!....saracutu' !!! | ||
|
Postat pe 14 August 2008 15:52 |
||
|
Postat pe 14 August 2008 16:05 |
||
|
PAI SOROOOOO.....ori dormi ,ori petreci ??????........sau poti sa le faci pe amandoua odata ???? |
||
|
Postat pe 14 August 2008 16:08 |
||
|
mafiaaaaaa unde umbli te-mbatasi??? eee na!!!! hai mai ca numai vasi vrea tarie pe caldura asta!!! tyyyyaaaaaaa mi-au reparat aerele conditionateeeee!!!1 fato is fericita in sfarsit..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 14 August 2008 16:10 |
||
DRAGII MEI TIN SA VA ANUNT CA MI-AM MUTAT CAFENEAUA LA BLOGUL MEU..... DECI CUM SPUNEAM....SUNTETI NISTE DRAGUTI SI VA MULTUMESC DIN SUFLET CA A-TI APARUT IN VIATA MEA...SAU MAI BINE ZIS AM INTRAT IN VIATA SI FAMILIA VOASTRA " HAREM" SUNT FERICITA....ETTA DRAGA MEA..POT FACE MULTE LUCRURI ODATA.... TU_SI_CU MINE_ M-AM IMBATAT DE FERICIRE... CU IUBIRE.... PENTRU TOATA LUMEA..
|
||
|
Postat pe 14 August 2008 16:40 |
||
|
stai asa sa fac si io o vizita.... meeei da cum adica fara mine....rusinica la harem ca m-or lasat acasa..... eee da las ca le-o coc io!!! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 14 August 2008 17:03 |
||
| yellow:) bleahhhh:)) yuch , fui uaaaa:(((( kesti de ale mele , aaaa sio sa nu uit bla bla bla , vreau asa , martini , champagne, vermut, wiskey de la mama lui si un pistol ku un glonte pe teava sa jok ruleta ruseasca:| deci , aaa si mai usor imi bag ceva in ea , d viatza ......uiiiii zambesc ca un prost si fac slalom printre cretini , ihih , doohhh , please shot me :((:(( nu am kef d glume , si poate nu o sa mai intru never pe aici , nice kowing u :| | ||
|
blue07scorpion Postat pe 14 August 2008 17:09 |
||
ce-i cu supararea pe tine, pui de scorpion.. pistol iti da mafia,gloante eu asta ca sa nu zici tu ,ca nu te ajutam.. sau si mai simplu ..,ia de aici
|
||
|
Postat pe 14 August 2008 17:21 |
||
|
blue...ai un fel de a ma....enerva cateodata..si spun numa cateodata ..pt ca vorbesti in dodii.... las' meeei prostii ca are mintea hodinita..... ce te pui tu la a lor... eee ceapa ei de viata....ai nevoie de o zgaltaiala buuuunaaaaa!!!! vina incoa' ca te zmocotesc de iti scot oachele din capatana si apoi sa vezi ce faina-i viata...chiar si printre prosti!!! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 14 August 2008 17:24 |
||
De la: blue07scorpion, la data 2008-08-14 17:09:10yellow:) bleahhhh:)) yuch , fui uaaaa:(((( kesti de ale mele , aaaa sio sa nu uit bla bla bla , vreau asa , martini , champagne, vermut, wiskey de la mama lui si un pistol ku un glonte pe teava sa jok ruleta ruseasca:| deci , aaa si mai usor imi bag ceva in ea , d viatza ......uiiiii zambesc ca un prost si fac slalom printre cretini , ihih , doohhh , please shot me :((:(( nu am kef d glume , si poate nu o sa mai intru never pe aici , nice kowing u :| VAIIIII BLUE..CINE TE-A SUPARAT ASA TARE?? SPUNE-I LUI MAFIA CA IL ARANJEAZA SAU SIFONEAZA... MyHotComments |
||
|
Postat pe 14 August 2008 17:27 |
||
Multam de poezie mafia ,esti o scumpa si meriti un mareee dar din pacate tot nespalata sunt ...pana mea , pana la 22.00 se pare ca tre sa ma suport asa ....Etta ...vezi ca marti ai program ....iti iei aerele de targoviste si iti misti fundul la mine sa vezi cum e sa stai la etajul 8 din 8....sau poate isi face mila lionul de noi si ne uita in vreo terasa plina de copaci |
||
|
iris_4_ever Postat pe 14 August 2008 17:50 |
||
| iris... planteaza cateva ghivece de flori pe acoperis si poate ca se mai racoreste in casa altfel....cred ca ti se va praji in curand neuronu'....jale si durere la ultimul etaj...nu ca io asi sta ..ca deh io stau la 2 da frate-miu...valeu soarta lui.... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 14 August 2008 17:55 |
||
|
rusinica chiulailoorrrrr la apel acilea la cafea unde umblati creanga???? oooooo beeeei mai am putintel si ma car acasa!!!! voi pe unde umblati? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 14 August 2008 18:46 |
||
ce zici draguta...eu chiulangiu...hm...auzi la ea....iote-ma aici...dar eu intreb unde este mihai astazi...
|
||
|
Postat pe 14 August 2008 18:50 |
||
| Unii dintre noi sunt pe pagina sexuala :)) | ||
|
iris_4_ever Postat pe 14 August 2008 18:52 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-14 18:52:31Unii dintre noi sunt pe pagina sexuala :)) pai da ca am vazut hatza batza..cioco batza...
|
||
|
Postat pe 14 August 2008 18:57 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-14 17:50:06Multam de poezie mafia ,esti o scumpa si meriti un mareee fara mineeeeeeeeeeeeeeeeeee va rup....pe amandoua lasa ca-i spun eu lionului vreo doua....trei
|
||
|
_fantoma_ Postat pe 14 August 2008 19:01 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| MATURITATE | 12 | De la: camelyta_camy 17 Iunie 2010 21:10 |
| Ajutor!probleme....... | 27 | De la: iulia069834 30 Ianuarie 2010 18:08 |
| 0 prietena | 21 | De la: rockk 23 Martie 2011 12:31 |
|
|
||
| Rasfat de femeie! | 1 | De la: mohoreaalina 13 Mai 2011 18:28 |
| Insomnia | 53 | De la: battleofwits 7 Martie 2011 21:16 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.