Mai multe
| :))mdeah :| mi sa umflat maseaua si gingia :(( fir ar sa fie :((( uaaaa ms sheeva :) :((:(( cum naiba si de unde nush :(( | ||
|
blue07scorpion Postat pe 16 August 2008 11:13 |
||
|---|---|---|
ANCUTA.....de cateva zile...mai multe adica....nu-ati mai place sa bei cafeluta cu noi....hmmmmm...oare de ce???? .....la alte topicuri postezi dar la cafeluta ioc... france scumpa draga.....
|
||
|
Postat pe 16 August 2008 11:18 |
||
|
V-am citit....ma bag la somn iar... La multi ani Miha
|
||
|
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 16 August 2008 11:18 |
||
iris cum asa....iar somn... pai cat dormi mai draguta.... somnic usuric...si sa ne dai de veste cum se mai simte hamsterul .... |
||
|
Postat pe 16 August 2008 11:20 |
||
pai abia reusesc sa citesc din urma..... si tot pe bucatele.... vreau concediu.... si mie imi place sa beau cafeluta cu voi.... ma primesti,mafia?nu de alta,dar azi pot,ca mi-a fugit seful de pe cap si clienti ioc....astazi,ca de luni......
|
||
|
alone Postat pe 16 August 2008 11:23 |
||
LA MULTI ANI, MIHA!SA AI PARTE IN VIATA DE TOT CE ITI DORESTI,DE OAMENI BUNI SI MULTA FERICIRE...
|
||
|
Postat pe 16 August 2008 11:25 |
||
multumesc si tie la fel inocica!
|
||
|
Postat pe 16 August 2008 11:27 |
||
mama... ce limbaji....unde ca vin si io
|
||
|
Postat pe 16 August 2008 11:38 |
||
ok..hai sa vedem cum facem..deci tu nu poti post acolo..pai pune aici mesajul care vrei sa-l adresezi scroafei si eu il copiez si postez in numele tau acolo.....oare da bine asa??? hmmmmm....daca nu mai incearca ca trebuie sa poti....
|
||
|
Postat pe 16 August 2008 11:39 |
||
|
'neataaaaa!!!!! helooooou fetele sunt io...adica io Ema.... m-a pus sultanu sa va dau un mesagel...cum ca ne bem cafeaua impreuna... si deh asa este...naaaahhh!!!!! liniste si pace ca aici mai rar...mai ales cand curtea nu rasuna de oala tyei!!!!!! am beut cafea facuta de junior.....aviz amatoarelor mai mici si nemaritate....e bun de insurat ca face cafeaua buuunnnnaaaaaa!!!! acuma pregatesc de pescuiala,daca prind ceva manac azi daca nu....cucu deci va promit o poza cu un peste in bat.....pup la toata lumea si spor la treaba ancule si la ceicare mai "dau cu sapa " azi..... milioane de [pupilici!!!! |
||
|
Postat pe 16 August 2008 11:47 |
||
| pai mafiuto daca scriu la cafea fac infart prietenii nostrii pentru ca vreau sa o injur cum merita!nu pot decit sa copiez mesajele...dar cred ca sint injuraturile prea mari ...........mai incerc! | ||
|
Postat pe 16 August 2008 11:48 |
||
De la: francia2008, la data 2008-08-16 11:48:59pai mafiuto daca scriu la cafea fac infart prietenii nostrii pentru ca vreau sa o injur cum merita!nu pot decit sa copiez mesajele...dar cred ca sint injuraturile prea mari ...........mai incerc! incearca sa te calmezi putinel..caci cu oameni ca ei nu ai ce face si vei ajunge la discutii mai aprinse..ceea ce cred ca am facut eu deja..dar nu-i bai..fac fata...mai incearca dar vezi sa nu injuri rau...
|
||
|
Postat pe 16 August 2008 11:51 |
||
De la: stef80, la data 2008-08-16 11:47:50'neataaaaa!!!!! helooooou fetele sunt io...adica io Ema.... tu_si_cu_mine.....sa prinzzi peste ca place mult la pisicuta me...miauuuuu......distractie placut si pupici la familia SULTAN...
|
||
|
Postat pe 16 August 2008 11:55 |
||
pai o aprind pina pleaca .........nu ai vazut ce tactica am?o sa-si roada unghiile de ciuda... cum sa ma inervez?ma distrez soro si incerc sa caut in minte expresii dar multe le uitai!trebuie un dictionar de injuraturi!
|
||
|
Postat pe 16 August 2008 11:56 |
||
| franceeeee iti sugerez sa dai copy paste de la jmenaru cubanu gros....ca e un adevarat dictionar de injuraturi....apropo....si la barbatii ie porci merita sa dai un ochi.... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 16 August 2008 12:06 |
||
hai mai ca ma descurcai.........emma merci de pont! ala e expert!
|
||
|
Postat pe 16 August 2008 12:15 |
||
|
spune-i lui Mafia..care poza si-l cheama ea pe ala mic in curul gol sa dea cu ochiul pe pagina ta si sa le zambeasca cu dosul la PUDICI.... si eu care credeam ca s-au potolit cu raportatul....uffff....ce lume rea .. |
||
|
Postat pe 16 August 2008 12:31 |
||
| in albumul trei este poza cu mine linga acvariu acasa.......dar o mai pun odata imediat! | ||
|
Postat pe 16 August 2008 12:33 |
||
|
Neatza again ,nu va mirati ca m-am bagat la somn iar pentru ca la cat de cald a fost azi noapte sunt sigura ca nu-s singura adormita de pe aici. Scorpioane mama , filmul ala este cu un elefant domne , unde ai vazut tu vulturi ?sau mai bine ma abtin de la comentarii ca l-am vazut de ceva vreme ...o fi si vreun vultur pe acolo .... Hamsterul meu e blegit inca dar a inceput sa faca ture de cada asa ca m-am mai linistit un pic ..... Emma.....baga mare , daca nu are cel putin 1 kg sa-i dai drumu inapoi in lac ca altfel papi numai oscioare Pup restul lumii si ma duc sa fac refill la cana de cafea ... |
||
|
iris_4_ever Postat pe 16 August 2008 12:43 |
||
la multi ani miha si tot ce iti doresti fericire si noroc si in primul rand multa multa sanatate!!!
|
||
|
aurrorandreea Postat pe 16 August 2008 12:47 |
||
| france asa sa intamplat si la mine:| daae super vulturul , rus vlad cel rau :)) app vreau sa propun un subiect ?:d stie cineva ? ce sunt copii indigo ? si ati cunoscut unul ? pana akum ? astept parerile voastre | ||
|
blue07scorpion Postat pe 16 August 2008 12:48 |
||
multumesc aurrora! o cafeluta mica de la miha!
|
||
|
Postat pe 16 August 2008 12:59 |
||
iris ce face protejatul meu? si multumesc din suflet!
|
||
|
Postat pe 16 August 2008 13:01 |
||
Protejatul tau doarme ....daca vrei sa-i dai o va trebui sa mai astepti un pic Scorpioane , ma tem ca nu am inteles intrebarea ta deloc ,dezvolta ideea sa stim si noi la ce te referi
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 16 August 2008 13:07 |
||
buna ziua ,lumeeeeee !!!!......stiti ca io-s mai lenesa....asa ca de-abia acuma am avut timp sa vin sa va vad....si nu stiu daca azi o sa stau prea mult cu voi,ca am musafiri !!!......oricum, LA MULTI ANI !! Miha,pentru a 3-a oara ......te pup de mii de ori sa sa fii fericita ca ai intrat in randul femeilor ADEVARATE.....adica a celor cuprinse intre 30 si 45 de ani !!!......caci astea sunt BUNACIUNILE !!!......... va pupik si va doresc un week-end de vis !!!!...... |
||
|
Postat pe 16 August 2008 13:10 |
||
|
Salutari la toata lumea! M-am prezentat si eu la apel LA MULTI ANI Miha!!!!! Eta,mama,unde esti? ziceai ceva de instructaj.... Va pupacesc pe toti
|
||
|
andreea1976 Postat pe 16 August 2008 13:16 |
||
ziua buna soro...pai stai asa ca, ...cica o sa am si eu niste musafiri surpriza mai tarziu ....asa ca nici eu nu o sa stau multicel...
|
||
|
Postat pe 16 August 2008 13:18 |
||
|
Distrati-va voi fratilor ca la mine e zi de curatenie ...intre timp imi permit sa ma iau si de copii ...auzi tu , cica isi dispretuiete parintii....,,parintii, orice opinie e binevenita'' V-am pupacit |
||
|
iris_4_ever Postat pe 16 August 2008 13:23 |
||
| am zis asa , cine a intalnit copii indigo,si daca stiti ce sunt acei copii ?:| asta am vrut sa spun :) la multi ani mihaaaa:):**:*:sa ti se indeplineasca toate dorintele | ||
|
blue07scorpion Postat pe 16 August 2008 13:25 |
||
|
Pt blue07scorpion Vezi topic la Special,acolo s-a scris despre copiii indigo. Iar la cealalalta intrebare,eu am intalnit copii indigo. Chiar vad unul in fiecare zi cand ma uit in oglinda |
||
|
andreea1976 Postat pe 16 August 2008 13:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Inca o probleme ...pe ziua de azi .HELP | 96 | De la: kudika130107 21 Decembrie 2010 20:34 |
| imunitae scazuta! | 10 | De la: iulia069834 17 Martie 2021 16:02 |
| baietii | 21 | De la: copacelul 29 Mai 2009 22:53 |
|
|
||
| vrei sa fii reprezentant AVON?? | 3 | De la: taiko_delia 15 Ianuarie 2010 19:25 |
| buna feetelor sunt noua pe aici si am si eu o intrbare | 52 | De la: cristinxxx 22 Iulie 2011 19:43 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.