Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

Atentionare prelungirea codului galben , in judetele mentionate , pana maine , de maine 16 august atentionare in special pe zonele din Banat , unde vor fi furtuni insotite de intensificari ale vantului chiar si grindina,asa ca cei din Banat pregatiti-va pt ce e mai rau , ceilalti pregatiti-va pt temperaturi de pana la 40 de grade cu mentioanrea ca pe langa judetele stiute se mai adauga si Constanta si Tulcea, evitati deplasarea in intervalul de ore 10-18 cand temperaturile sunt ff ridicate , beti 2 litri de apa in interval de 2 pana la 3 ore pt evitarea deshidratarii , daca va simtiti rau apelati la corturile de prim ajutor constituite in orasele in care locuiti, imbracati-va usor si evitati sa faceti efortul sustinut pt o perioada de timp indenlungat , poate aparea riscul unui preinfarct sau infarct. Aveti grija de voi si protejati-va cat puteti .
blue07scorpion
Postat pe 15 August 2008 12:41
La multi ani fericiti
Ani multi sa traiti
De iubire sa aveti parte
Ca=i cea mai buna din toate

Sanatate si iubire
Dragoste si fericire
Tot ce vreti sa se implineasca
Iar caldura sufleteasca
In inimi sa va domneasca

Mari a nostra cea iubita
Mereu sa fii implinita
Sa fii vesela,voiasa
Ca la sultanul acasa

Etta daca astazi nu citeam
Cafeneaua ,nu stiam
Ca te cheama Marieta
Nu , nu vrem sa bem cu pipeta
Vrem cocteiluri de alea bune
Facute de stii tu cine!

Scorpioane , nu stiu cine
Cine esti si ce doresti
Ani frumosi sa implinesti
Daca-mi citesti poezia
Vei rade de maiestria
Cu care am scris...poezia evident , ca nu mai gasesc rime

Numai mafia-i de vina....i-am citit blogul inainte sa ma apuc sa va zic la multi ani si m-a prins microbul poeziei.

Buna dimineataaaaa
iris_4_ever
Postat pe 15 August 2008 12:47
Iris,tu,draguta mea
Ia de colea si mai bea
Cocktail a la` Lionu'!!!!...
Sa moara batatlionu'....
Bautura in pahar'
Ca nu-i pusa in zadar ...
Ca-la-asa mare caldura
Poti sa-i torni mereu in gura !!!...
Si c-un cubulet de gheata
Ca sa te intorci la viata !!.....
Cubulet bagat priiinnn.......ele.....
Si cazut la buricele
Si-apoi,hopa,in pahar!!!....
Hai noroc !!....si la mai mar' !!!....

Postat pe 15 August 2008 13:07

Esti de coma
iris_4_ever
Postat pe 15 August 2008 13:10
Hello la toata lumea. LA MULTI ANI tuturor purtatorilor numelui sfant! Si multumesc in numele fiicei mele Cristina Maria tuturor celor care i-au trimis urari.
Lucia1971
Postat pe 15 August 2008 13:35
Ziua buna dragii mei.....La multi ani! pentru toti cei ce poarta numele sfant MARIA, MARIAN, MARIETA....

France mersi mult de urare. etta sora mea....inchin o bere in cinstea noastra... cucu-mary....Dumnezeu sa-ti lumineze casa si viata...

ehhheee si sa vad eu acusica cine da o cafeluta.....

pentru toti dragii mei prieteni...

Postat pe 15 August 2008 13:35

Cafeluta.....dau eu o cafeluta mafiuto, da mai bine o bere ca merge mai bine pe caldura asta
La multi ani inca odata!
andreea1976
Postat pe 15 August 2008 13:55
mario si marioaro,marine...mariane...si alti oameni ce poarta numele sfintei de azi...LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!
SA AVETI PARTE DE TOT CE-MI DORESC MIE!!!!!!!
tya103
Postat pe 15 August 2008 14:02
andreea.....mersi mult....de urari pe forum si pe privat...

Postat pe 15 August 2008 14:02
Ceai frattilor , ceai ....gata cu cafeluta ca o luam razna cu totii pe caldura asta !

Ma duc sa pun de un ceiut sa aibe tot haremul ce bea azi .
iris_4_ever
Postat pe 15 August 2008 14:03
iris draga, o sa ai nevoie de o cisterna daca faci ceiut pentru tot haremul.
asa ca spor la treaba
andreea1976
Postat pe 15 August 2008 14:14
iris,bea cucu ceai,mrss,etaaaaaaaaaa,te tuc de nu te vezi asa cum numai eu stiu LA MULTI ANI IUBITA,sa ramii tinara si frumoasa,si mereu voioasa,perverso am de toate,va dau ce vreti,azi am primit de la o prietena cercei cu pietricele albastre,iam spus,doamne,uite eu spun ca nu ma iubi nimeni,iar ea mia spus:daca nu te iubi o persoana,sa nu uiti ca noi suntem mai multi care te iubim,mari,sa nu uiti ca ai prieteni,nu esti singura,si mare adevar a spus stiti ce fac acuma cind scriu nu?scorpion,miki,daca sunteti sfinti si voi ca mine,la noapte chefuim,eu va astept numai bine la toata lumea
mari58
Postat pe 15 August 2008 14:35
Vreau sa multumesc lui MARY-CUCU.....pentru toate melodiile frumoase care mi le-a trimis si care pentru mine inseamna foarte mult....un suflet de aur.....o inima rara....o frumusete.....TE IUBESC SI TE ADOR DRAGA MEA CUCU......

MI-AI FACUT ZILE FRUMOASE ASCULTAND ACESTE MELODII .....

Am mai spus si o mai spun " MULTUMESC LUI DUMNEZEU CA MI-A DAT DARUL DE A VA CUNOASTE....PRIETENI ADEVARATI..CEI DIN FAMILIA HAREM...FACETI PARTE DIN VIATA SI FAMILIA MEA"

Postat pe 15 August 2008 14:36
am fost la bisericuta si am pus luminerele pentru toti!am plins cind preotii pe linga limba greaca si franceza au spus tatal nostru in romana! va urez sa aveti o zi deosebita cu dragoste in inimi ....sa va bucurati de tot ce este frumos si bun pe lumea asta!

Postat pe 15 August 2008 14:39
buna ziua! eu sunt 'beteaga'!
cred ca de la caldura.....
alone
Postat pe 15 August 2008 14:47
france.... m-ai facut sa plang.... de fericire.
si tu cucule si tu perverso si tu mafiosoooo
am sa trec azi pe la biserica pt ca de mult nu am mai simtit nevoia sa merg...si am sa-i multumesc lui dumnezeu pt "familia " pe care mi-a reantregit-o....
e adevarata vorba ca...Dumnezeu.cateodata ..., cu o mana ia si cu cealalta de inzecit.... mie mi-a luat din familia mea de sange dar mi-a dat prietenii cei mai dragi. un pupic pt voi toti...
dandanaua_reloaded
Postat pe 15 August 2008 14:47
LA MULTI ANI! SA NE TRAITI, DOAMNELE MARII SI DOMNII MARANI!MULTA SANATATE SI POFTA DE VIATA, IMPLINIREA CELOR MAI PERVERSE VISURI,ATAT IN DORMITOR CAT SI AFARA, CHEF DIN PLIN SI MULTA SAMPANIE!

Postat pe 15 August 2008 15:32
miha mama trecusi pe la etta? ceva perverisati ??????pentru rahatii care mi_au raportat poza din albumul trei..........sperind ca o sa ple???????dobitoacelor..................azi fusei la biserica si nu va spurc dar maine sinteti terminati!nu puteti sa traiti de acvariul meu ma??????deci ma abtin si totusi sa dea domnul sa se implineasca profetia mafioatei.......aia cu limba!

Postat pe 15 August 2008 15:50
Cucule , lasa plansul in seama papusii ca doar de aia ti-a dat-o sultanul ....tu trebuie sa fii fericita si sa ne iubesti la fel cum te iubim noi pe tine.

Gata...cisterna cu ceai este pregatita pentru harem .
iris_4_ever
Postat pe 15 August 2008 15:57
NU TRECUI MAMA CA DE 2 ZILE NU VAD DECAT FACTURI IN FATA OCHILOR,MA DOARE CAPUL SI SUNT PE CALE SA MA SPAZUR CU FIRUL DE LA SOAREC!UN PESTE ALA MA MAI LOVII SI O STRE DE MELANCOLIE,PT CEI 30 SCURSI, CARE NU PREA STIU UNDE SE DUSERA!

Postat pe 15 August 2008 15:59
cind se scursera mama si eu nu stiui????????, sint scursi in viata si uite cum esti tu acum SAMPANIE ...............visul barbatilor ce dreaq ca si balzac scrise pe femeia de treizeci de ani.............deci LA MULTI ANI!

Postat pe 15 August 2008 16:03
MS, MAMA, IN NOAPTEA ASTA FAC! 30 DE KG! ,MA IMBAT SI CANT MANELE!

Postat pe 15 August 2008 16:06
poti sa te imbeti dar de fericire!este virsta cea mai frumoasa din calendar......"E BINE ANII SA-i ADUNI,SA RIZI DE TOT CE A FOST,S-AJUNGI SI TU BATRINA,INDEPLININD AL VIETII ROST!"

Postat pe 15 August 2008 16:15
copy that mari la noapte chefuim ca sunt sfant :P
blue07scorpion
Postat pe 15 August 2008 16:19
SPER CA MACAR DE ACU INAINTE SA POT RASUFLA USURATA,CA PANA ACU AM AVUT DESTULE DE TRES, SA APUC 50 DE ANI SI MA INTRENEZ SINGURA IN AZIL! SA NU MAI AUD DE SOACRE, RUDE SI ALTE NEMURI!

Postat pe 15 August 2008 16:23
nu mai oracaii ca nu esti bebeu:sint toate de ale vietii........treci prin ele si nu pui la inimioara!(un banc cu soacre:ce faci atunci cind doctorul spune ca mai ai sase luni se trait?te duci si le traiesti cu soacra si vor fi cele mai lungi clipe din viata ta!"

Postat pe 15 August 2008 16:30
MAMA TE IUBESC BUN BANCU TAU, CU A MEA O SA FAC 10ANI/6LUNI !

Postat pe 15 August 2008 16:33
mihaitaaaa!!!! la multi ani si la multi bani!!!
hai mai draga mea ca si io am 30 ....de ....din aia ...cum drq se numesc??? aaaaa anisori...
cine ii baga mai in seama???
numa' cine vrea...asa ca...daca ai fii pe langa mine acu te-as duce la parculetul copiilor sa ne dam in masinute busitoare!!!!!
beeeei care a fost mai in ultima perioada intr-un parc de distractii?????
oooo
ce mi-ar mai place sa ma dau in masinuteeeeee@!!!!!!!
vreau la masinuteeeee!!! si la dracu nu am cu cine....
dandanaua_reloaded
Postat pe 15 August 2008 16:43
VREAU SI IO LA MASINUTE SI LA TRENU ALA CARE SE DA PETE CAP......EM, VREU SI LA ROATA AIA MARE SI DUPA MANCAM VATA PE BAT! SI MS DE URARE!

Postat pe 15 August 2008 16:46

LA MUUUUULLLLTTTTTIIIIII ANNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIII

MARIILOR SI MARINEILOR, sanatate, fericire si o viata cat mai frumoasa

sorry ca urez asa tarziu, treba multa, ma mai lua si cu leasin , caldura asta bat-o vina ( sau o fi fost tequila lu mafiozzzzzooooo?

dar acum sunt bine, numai cand va vad si va citesc pe voi, si imi trece de toate cele

_fantoma_
Postat pe 15 August 2008 16:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce parere aveti despre "clarvazatori" ? 5 De la: Baiat_virgin 19 August 2012 01:34
Sfaturi pentru toti 9 De la: kudika_nikole 31 Ianuarie 2012 18:41
lavazza virtual caffe 8 De la: anastasia_m 25 Aprilie 2010 18:08
cartea 37 De la: kentfarafiltru 7 Decembrie 2009 18:50
work and travel 10 De la: ale_me_2007 23 Februarie 2010 01:39