Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

-In primul rand vreau sa-i urez LA MULTI ANI! Mihaelei ... am inteles ca-i ziua ei ... si cu ocazia intrarii ei in randul bunaciunilor cum zice etta, as vrea si eu sa-i trimit cateva felicitari, dar nu-i dau de capat ...
Apoi as vrea sa ma iertati ca nu am prea intrat la cafenea ... vedeti, daca nu prea beau cafea ... si de n-as fi chiar asa de lenes ... (partea asta de flegmatic a personalitatii mele ... de-as putea-o cizela mai repede ...)
Va poop pe toti si ma bucur ... sunt recunoscator ca v-am cunoscut pe toti (chiar daca numai virtual)
supermiki
Postat pe 16 August 2008 14:06
ei bine ms andreea 1976 inseamna ca stii ce inseamna si un adult diamant :) ca vb cu unul akum :) ms frumos :):*
blue07scorpion
Postat pe 16 August 2008 14:06
Hello tuturor. Si LA MULTI ANI sarbatoritei!
Lucia1971
Postat pe 16 August 2008 14:38
Etta incep sa ma simt din ce in ce mai bine... mai spune te roooooog!
Lucia bun venit...

Postat pe 16 August 2008 14:44
mda .....ziua mea mere din c in c mai bine , am sa ma duc la dracu in praznic sa caut niste raspunsuri , ca intotdeauna eu cu atitudinea impaciuitoare vreau sa impac , oamenii care se cearta , dar ca intotdeauna cad de prost ....asta e ..... cred ca un prost ca oamenii se pot schimba , dar uite ca pana akum nus inca pregatiti sa lase in urma vechile obiceiuri ...asa ca ma duc sa ajut pe cineva care da doi bani p mine , si sa caut niste raspunsuri undeva in pustiu.....aviz pt toti ceilalti de va veti mai jigni, sau certa nu mai intervin deloc ,puteti sa va rupeti capete , sau adresati injurii defaimatoare , numai ma intereseaza , e dracia dracu , vreau sa ajut si sunt trimis la plimbare , ok, la plimbare in absolut ma duc , as vrea sa plec dracu odata de aici sa nu mai aud lb romana , sa numai fie nimic in jurul meu , decat pace , iubire , veselie , rasete si multe altele , parca va luat Dumnezeu mintile cu asa inversunare va certati pe anumite subiecte , si cadeti prada adevaratului sens , al subiectului , anume acela de a va dezbina , din c in c mai mult , si a va inrai pe zi ce trece mi mult , a fi egoisiti din c in c mai mult , si multe altele,razboi intre ideologi a inceput si intre religii la fel , numai credeti tot ceea e se spune la tv , ca intradevar sunt adevaruri ascunse , numai cei ce nu stiu secrete sunt asa credului incat sa creada ceea ce li se serveste pe tava :|in mass media.Deschideti-va sufletele , inimile , si numai fi ti asa de rai , atat de egoisti, si rai , cu ceilalti care nu impartasesc altel de opini pe anumite subiecte , dati dovada de toleranta ca altfel nu avem nevoie de nebuni printre noi si de oameni care spun o prostie si dupa se propaga aceea prsotie cu viteza luminii .la revedere
blue07scorpion
Postat pe 16 August 2008 14:53
IRIS, dau io berea, adu alunele, andeea, lucia multumesc,sunte-ti niste scumpe!

Postat pe 16 August 2008 14:55
De la: blue07scorpion, la data 2008-08-16 14:06:53ei bine ms andreea 1976 inseamna ca stii ce inseamna si un adult diamant :) ca vb cu unul akum :) ms frumos :):*

Ba esti Indigo toata ziua
Copii indigo sunt nascuti intre 1970-2000

Cu placere
andreea1976
Postat pe 16 August 2008 14:55
Alune , fistic , seminte ...tot ce vrea muschiul tau ,daca dai berea e perfect pentru ca tocmai mi s-a facut sete de la supararea scorpionului.

Pai ce credeai scorpioane ? numai fetele sa se streseze din cauza altora ?

Zilele trecute m-am enervat eu , ieri emma ...azi e randul tau ca francia noastra e botezata demult timp

Deci ? cum ramane cu berea aia ?
iris_4_ever
Postat pe 16 August 2008 15:23
ia , bere , sampanie , ce vrei tu , numai vreau sa aud nimika :| am plecat spre brasov imi pioletul si hamul si plec dracu de nebun pe munte +la niste prietenii , numai vreau sa aud de nimic , ma intelegeti ?:| la revedere , faceti ce vreti
blue07scorpion
Postat pe 16 August 2008 16:09
Nu iei si hamsterul meu sa-l plimbi un pic ? poate la brasov e mai racoare decat aici

Si de ce nu mai vrei sa mai auzi nimic ?
Acum cine te-a mai suparat ?
iris_4_ever
Postat pe 16 August 2008 16:38
IRIS LASA SCORPIONU SI HAI LA BERE

Postat pe 16 August 2008 17:05
Ba va cam las pe toti si ma duc la un botez

Sper sa revin intreaga si sper ca mama bebelului sa nu ma intrebe daca e frumos copilul .....i-am vazut pozele si e tare uratel
iris_4_ever
Postat pe 16 August 2008 17:11
DISTRACTIE PLACUTA! SI MULTA

Postat pe 16 August 2008 17:15
Scorpioane …. Ma faci sa rad. Si nu spun asta pentru ca vreau sa ma cert cu tine!
Dar totusi spune-mi, cine te crezi tu sa vrei sa schimbi lumea? … sa crezi ca POTI schimba lumea dand sfaturi? … Sa crezi ca atunci cand ai spus ceva toata lumea iti va urma sfaturile … toata lumea se va impaca, nimeni nu se va mai certa cu nimeni, doar pentru ca ai spus TU … esti cumva detinatorul Adevarului Absolut? …
Auzi vorba (citez): ”....aviz pt toti ceilalti de va veti mai jigni, sau certa nu mai intervin deloc, puteti sa va rupeti capete , sau adresati injurii defaimatoare , numai ma intereseaza , e dracia dracu , vreau sa ajut si sunt trimis la plimbare, ok, la plimbare in absolut ma duc ...”
Esti tare tata! ... Dar crede-ma mai ai multe de invatat. Dar te inteleg ... poate varsta ....
E bine totusi ca ai un fond bun. E bine ca vrei.
Atunci cand iti vei da seama ca nu poti schimba lumea si nu poti schimba nici oamenii sau ideile lor ... atunci cand vei incepe sa ai rabdare ... atunci cand vei invata sa fii mai perseverent, atunci cand vei fi TU mai tolerant ... ei ... abia ATUNCI VEI INCEPE sa progresezi!
Pentru ca atunci inseamna ca ti-ai dat seama ca: „o calatorie de 10000 de leghe incepe cu primul pas”, ca: „un elefant se mananca bucata cu bucata”, atunci inseamna ca ti-ai dat seama ca in primul rand trebuie sa te schimbi pe tine!
Ia gandeste-te! Sa zicem ca incepi sa alergi prin parc. Si esti singur. Dar daca continui sa alergi ... in mod cert va mai aparea cineva pe langa tine. Si daca continuati sa alergati amandoi ... nu renuntati ... cu siguranta langa el sau langa tine, va mai aparea cineva ... iar cu timpul veti fi o multime care alergati prin parc ... A fost un exemplu simplu, poate vei intelege ceva din ce am zis, poate vei incerca, poate nu (sa intelegi) ... tu alegi ... oricum tu ai dreptate!

Cat despre a schimba ideile si gandirea unui om ... Thomas Alva Edison, despre care am putea cadea de acord ca a fost un om inteligent am putea spune, nu-i asa? ... a afirmat ca: „ e mai usoara dezintegrerea unui atom decat sa schimbi idea, gandirea preconceputa a unui om”.
supermiki
Postat pe 16 August 2008 17:40
Supermiki, nu pot decat sa... Imi place cum vezi lucrurile!
Lucia1971
Postat pe 16 August 2008 17:50
Asa cred cu tarie ca este mult mai important sa te schimbi tu ... iar prin puterea exemplului se va gasi si altcineva sa te urmeze ... si asa incet - incet ai avea mai multa sansa sa schimbi si lumea daca asta vrei ...
supermiki
Postat pe 16 August 2008 17:52
Ma bucur ca sunt oameni care gandesc ca mine ... ma bucur cand ii intalnesc ...
supermiki
Postat pe 16 August 2008 17:55
E de la sine inteles ca nu poti schimba lumea. Dar stii ce-i cel mai nashpa? Cand tu incerci sa fii mai altfel decat cei din jurul tau, iar astia te considera fie tzacanit, fie ciudat, fie neadaptat. Dar daca ai langa tine macar un om care sa te placa asa cum esti si sa te sustina... why not?
Lucia1971
Postat pe 16 August 2008 18:06
Ai dreptate! ... dar nu trebuie sa-i schimbi tu pe toti ... daca tu te schimbi sigur vei mai gasi asemeni tie ... pentru ca cei care se aseamana se aduna ... si cand s-au adunat si mai multi ... ceilalti vor veni din spirit de turma ....
supermiki
Postat pe 16 August 2008 18:15
Vezi? De aia sunt in lume grupuri si grupuletze. Totul e sa nu fii singur. Asta o zic eu care ma tem de singuratate ca de... nu stiu ce!
Lucia1971
Postat pe 16 August 2008 18:26
dar tu nu esti singura ... vezi ne ai pe noi ... chiar daca doar virtuali ... dar cine stie ...
supermiki
Postat pe 16 August 2008 18:51
Saru' mana. Adevarul este ca de cand mi-am facut cont (adica din iulie), am descoperit o gramada de chestii interesante pe-aici prin "zona". Si recunosc, am ce invata. Asta am zis-o in sensul bun.
Lucia1971
Postat pe 16 August 2008 18:56
- Ma bucur ... vezi ... si aici cine se aseamana se aduna ...
supermiki
Postat pe 16 August 2008 19:06
Puteam sa jur ca asta va fi raspunsul! Si mie mi-a trecut prin cap acelasi lucru cand am scris... ce-am scris. Se pare insa ca restul Gastii a cam adormit... O fi caldura de vina? Daca-i asa, invit pe toata lumea la Cluj ca aici s-a innorat si nu mai e asa de cald. Dau eu cafeaua sau berea sau ce-o fi, dar la job ca pana maine dimineata sunt pe baricade...
Lucia1971
Postat pe 16 August 2008 19:23
ba eu mi-s treaza... dar gospodaresc...o cafea si un gand bun si de la mine

Postat pe 16 August 2008 19:25
Si eu care credeam ca sar o gramada si-mi zic ca acuma vin la Cluj... zau ca nu aveam intentii criminale, chiar daca la 1 metru de mine sunt lamele de bisturiuuuuuu
Lucia1971
Postat pe 16 August 2008 19:31
buna dragilor,nu dorm,nu ma certati railor,nu e usor sa fii sfinta,musafirii trebuie serviti cu bunatati nu am fost la munca,si de cind am venit,bucataria mie numele sultaneeeeeeeee,chiar mia placut unde mai pupat tu,serios si vreau sa te anunt ca de acum,sunt o Marie cu alta palarie miam facut gherute,asa ca ale deiutei,miam tatuat sprincenele,sa am si eu ochi,si buzele sa fie mai voluptoase,ce zici sultane,o Marie cu alta palarie miha,LA MULTI ANI,sa ramii tinara si frumoasa,si ce are ca ai schimbat prefixul,asa cum a spus sultanu,de acum vei fi mai focoasa,o sa vezi,nu spune cucu prostioare hai sa chefuim Miha,da si tu o cafea la cuye tuc de nu te vezicu,mica,tare,neagra si fierbinte,zahar sa nu pui termin treaba si revin sa chefuim si o sa iti si cint ceva Miha,ok?
mari58
Postat pe 16 August 2008 19:32
CUCULE sarut mana pt urari,cred ca incep sa ma obijnuiesc cu varsta, ba chiar imi place! hai cucule, o cafea, o bere, dau un garone?

Postat pe 16 August 2008 19:40
manele cuva? nu cucule hai mai bine pe banateana! aia cu.....fusta roata!

Postat pe 16 August 2008 19:41
miha,manele nu si nuuuu,nu imi plac,de baut nu beauuuuuuuuuuuu,cafea,ceai,apa,daaaaaaaaa,ascultaaaaaa...ninge peste viata ta,din dragoste pt tine,vreau sa beau,vr sa pling,iartama,iartama,stii ca sufar multttttt,vreau sa te uit nu pot,nici din suflet sa te scot,nu mai am pofta de viata,fara tine nam speranta,din dragoste pt tine,vreau sabeau,vr sa pling,in genunchii ma pun si pling,cind la poza ta ma uit,zece vieti daca as trai,iartama,stii ca sufar mult,din dragoste pt tineeeeeeeeeeeeeeeeeeee tia placut Miha,mai vrei?
mari58
Postat pe 16 August 2008 20:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Blog nou despre arta si masini. Tuning auto, masini exotice, arta unicat, wallpapere 1 De la: adiaerograf 15 August 2010 22:41
Lumea nu se ingramadeste numai in jurul negustorilor de iluzii 124 De la: contesina 15 Iulie 2011 14:09
Tutoriale pentru trucuri magice in limba roamana? 1 De la: kudika_22765 4 Februarie 2013 09:04
Deseneaza si castiga! 4 De la: pamela_1 15 Mai 2009 09:52
Regretele voastre((: 174 De la: mihailpaulcraciun 30 Iulie 2009 06:38