Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

De la: iris_4_ever, la data 2008-08-15 18:46:56Sunt disperataaaa
Hamsterul meu e blegit de tot ....nici sa bea apa nu mai poate de caldura

PAI N-AI LUAT SI TU EVANTAIUL sULTANULUI SA-L RASORESTI?? DE NU FA UNUL DIN HARTIE SI DA-I NISTE VANTURI.. AADICA SA-I FACI CEVA AER... ADICA AI INTELES TU CE VROIAM SA ZIC...

Postat pe 15 August 2008 18:51
L-am bagat in cada .....l-am mai lasat eu pe jos si a trebuit sa mut toata mobila din casa sa vad unde s-a ascuns

Cred ca ma duc sa iau un ventilator ....sa-i fac baiatului un pic de curent ceva.....sunt 3 geamuri deschise si nici o adiere pe aici
iris_4_ever
Postat pe 15 August 2008 18:52
De la: mafia_nr1, la data 2008-08-15 18:51:09
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-15 18:46:56Sunt disperataaaa
Hamsterul meu e blegit de tot ....nici sa bea apa nu mai poate de caldura

PAI N-AI LUAT SI TU EVANTAIUL sULTANULUI SA-L RASORESTI?? DE NU FA UNUL DIN HARTIE SI DA-I NISTE VANTURI.. AADICA SA-I FACI CEVA AER... ADICA AI INTELES TU CE VROIAM SA ZIC...

Nu ar fi mai simplu sa-l fac cadou unei persoane care are aer conditionat in casa ?
iris_4_ever
Postat pe 15 August 2008 18:53
NU AM AER , DAR MA OFER VOLUNTAR!

Postat pe 15 August 2008 18:55
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-15 18:52:42L-am bagat in cada .....l-am mai lasat eu pe jos si a trebuit sa mut toata mobila din casa sa vad unde s-a ascuns

Cred ca ma duc sa iau un ventilator ....sa-i fac baiatului un pic de curent ceva.....sunt 3 geamuri deschise si nici o adiere pe aici

CE-AI FACUTTTTTTTT...L-AI BAGAT IN CADA CU APA????? VAIIIII SPER SA NU FIE RASA ACEEA CARE NU ARE VOIE LA APA..SINCER VORBIND...ACUM..CU ANI IN URMA CINEVA MI-A DAT HAMSTERUL PENTRU DOUA ZILE SA AM GRIJA DE EL SI EU AM ZIS SA-I FAC O BAITA SI SARACUL BAITA A FOST....CAUTA-L REPEJOR SI USUCA-L ......

Postat pe 15 August 2008 18:58
si io dar am 2 pisici asa ca s-ar putea sa sfarseaca pe maseaua vreuneia dintre ele...
am mai avut si hamsteri si pesti si stiu ce spun ca am 2 "vanatorese" la casa omului care...papa tot ce misca....
nici tantarii nu au zile cu ele in casa...is bune de aparatura contra tantarilor si a mustelor...
dandanaua_reloaded
Postat pe 15 August 2008 19:00
PISOI....ADUNAREA..........SOAREC PESTE BORD!

Postat pe 15 August 2008 19:03
Doammneee mafia ....tu ma crezi criminala sau cum ?

Cada e goala domne , l-am pus acolo pentru ca MI SE PARE ca ar fi mai racoare acolo desi ...nici o sansa !

iris_4_ever
Postat pe 15 August 2008 19:03
Nope ...fara matze langa hamsterul meu ca nu am chef sa-i iasa inimioara din piept micutului ...
iris_4_ever
Postat pe 15 August 2008 19:05
IRIS AI GRIJA LA SCURGERE

Postat pe 15 August 2008 19:05
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-15 19:03:49Doammneee mafia ....tu ma crezi criminala sau cum ?

Cada e goala domne , l-am pus acolo pentru ca MI SE PARE ca ar fi mai racoare acolo desi ...nici o sansa !

VAIIIII...IRIS DAR ASA AM INTELES...ACU N-AM STIUT CA AI CADA GOALA..IAR TI-AU OPRIT ASTIA APA??

SPER SA-SI REVINA REPEJOR...

Postat pe 15 August 2008 19:08
Nu-i problema cu scurgerea ca nu incape in ea ...l-am masurat inainte sa-l pun prima data in cada ....si da , AM APAAA.....am facut deja 3 dusuri pana acum .....acu e cada ocupata asa ca ...
iris_4_ever
Postat pe 15 August 2008 19:12
IRIS ESTI DE COMA!

Postat pe 15 August 2008 19:14
Miha ...vrei sa intrii in clubul ,,iris'' ? deja mi-a spus cineva ca-mi urmareste mesajele si ca INCA nu m-a citit ...ca cica nu stie cand vb serios sau nu ...o treaba de genul ....

Mafia ...misca si da-mi accept la prietenie ca tre sa-ti trimit un mesaj si nu primesti decat de la prieteni
iris_4_ever
Postat pe 15 August 2008 19:23
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-15 19:23:12Miha ...vrei sa intrii in clubul ,,iris'' ? deja mi-a spus cineva ca-mi urmareste mesajele si ca INCA nu m-a citit ...ca cica nu stie cand vb serios sau nu ...o treaba de genul ....

Mafia ...misca si da-mi accept la prietenie ca tre sa-ti trimit un mesaj si nu primesti decat de la prieteni

MA SCUZATI MAI....IRIS CRED CA AM DAT ACCEPT ASA CA FUGI...MAMAAA MESAJ..VEZI SA NU MA CERTI RAU....

Postat pe 15 August 2008 19:25
DACA NU TE-A CITIT INCA, PUNE O PLCUTA"PT CITIT SI INVATAT PE DEROST"SI AUNCI POATE INVATA SA CITEASCA

Postat pe 15 August 2008 19:26
SI DA IRIS VEREAU IN CLUBUL TAU! MA PRIMESTI?

Postat pe 15 August 2008 19:27
SI DACA NU VREI SA MA PRIMESTI STRANG TOTI PISOI DE PE FORUM SI II PUN ......PE SORICELU TAU

Postat pe 15 August 2008 19:32
Hmmmm....acu daca tu crezi ca eu raspund la santaj te cam inseli ....
te vreau in clubul meu pentru ca esti o cadana a haremului asa ca SA NU TE MAI AUD VREODATA CA TE DAI LA HAMSTERUL MEU ca pun MAFIA PE TINE !!!!
iris_4_ever
Postat pe 15 August 2008 19:50
cred ca ma atac la o cafea...baga cineva si la mine una ...ca ma facu una cu capu' raaau de to.... ma facu proasta ....la dracu si eu care tineam sa imi confirme cineva ca sunt intr-adevar proasta.....
aaaaaa ceapa ei de viata azi.....
cafeaaaauaaaaa care face mila si pomana si de mine ca mai am otirica si dau pe din-afara!!!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 15 August 2008 19:52
De la: io_me_sicumine, la data 2008-08-15 19:52:51cred ca ma atac la o cafea...baga cineva si la mine una ...ca ma facu una cu capu' raaau de to.... ma facu proasta ....la dracu si eu care tineam sa imi confirme cineva ca sunt intr-adevar proasta.....
cafeaaaauaaaaa care face mila si pomana si de mine ca mai am otirica si dau pe din-afara!!!!!

Si tu te iei dupa ce spune oricine sau ce ?
iris_4_ever
Postat pe 15 August 2008 19:55
heya sa incep partul deja ?:D ca no is un mik dracusor :))uhuhuuhh http://www.zshare.net/audio/170867832203e8e1/ noul meu set minimal :D ihihih de fapt e progressive , care pe asemenea caldura te duce spre visare , sper sa va placa :) nu spun mai multe ca aseara am scris ceva , si am pianat ceva ihihiihi
blue07scorpion
Postat pe 15 August 2008 19:57
app iris chiar esti de coma :))=))=)) si mie imi plac hamsteri mici si mumosi :) param :)) hai k ma intorc sa compun din nou :) party everyone uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D/
blue07scorpion
Postat pe 15 August 2008 19:59
De la: io_me_sicumine, la data 2008-08-15 19:52:51cred ca ma atac la o cafea...baga cineva si la mine una ...ca ma facu una cu capu' raaau de to.... ma facu proasta ....la dracu si eu care tineam sa imi confirme cineva ca sunt intr-adevar proasta.....

ai o cafeluta...si nu te mai supara asa repejor ..in loc sa superi tu pe ei..te supara ei pe tine...hm..cum vine asta..pai doar esti a Haremului...nu a ajuns nimeni pana acum sa faca fata in fata noastra..pai..capul sus...si cafeluta este servita...

Postat pe 15 August 2008 19:59
mafiosoooo grazie ...per il caffe!!!!
adica multumesc pt cafea...
imi trece pana acasa stai linistita...dupa 35 de minute in autobuz in mirosuri pestentiale si "suier de manele" imi trece cu siguranta..tot gasesc eu ceva de care "sa ma rad"...

ne vedem mai incolo meeeei mariilor!!! care da o bere???? ca acu am chef de o bere!!!!
si de o alta betie de altfel.....

las pe maine....tan tan!!!! betiaaaaa o las pe maine oooo ce credeti???
dandanaua_reloaded
Postat pe 15 August 2008 20:09
emmaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!nu fi trista soro ca e forumul plin de inteligente!mie i-mi zise una la topicul cu religia ca sufat dupa un arabete care ma parasit......mai zise ca fac trotuare etc!o injurai si eu pe romaneste ce dreaq ca doar sint educata!deci nu te supara de pomana!contul meu il stersera altii nu eu........dar noroc cu reincarnarea!pupici!

Postat pe 15 August 2008 20:13
pai nici nu trebuie sa ne suparam... n-ar mai avea sare si piper forumul fara asemenea persoane...probabil sunt din cele ce aduna frustrari in viata de zi cu zi si unde sa se descarce? pe forum... va sarut pe toate. sa aveti o seara cum v-o doriti.

Postat pe 15 August 2008 20:52
io si cu mine stai chill :) cele care fac videochat is destepte si merg pe principiul u esti afemeiat sau voyeor? te excita ceea c vezi ? ok ma dezbrac , expun ceva si ti am luat banii soccer:)) so is destepte :D ihiihihihih
blue07scorpion
Postat pe 15 August 2008 21:14
iris, mafia e bunicuta mea ....deci nu ma bate

Postat pe 15 August 2008 21:19
Emma mama , pai de asta imi esti ? mai stiu eu pe unii care au aparut la un topic sa ma invite la o bere pentru ca observase ca intrasem in discutie mai mult decat era cazul .....cand vezi ca nu ai cu cine discuta cea mai buna metoda este sa ignori persoana respectiva .

Trebuia sa vin eu ca sa-ti spun asta ?

Sa va zic ce facui pana acum ?
Hai sa va zic ....tre sa rada si altii de mine nu numai eu :D

Am o problema cu mancarea...mananc foarte incet si ca sa nu ma plictisesc,in general imi pun un film in timp ce mananc....

Acum mi-au trebuit 45 de minute sa pap o salata din 2 rosii+6 castraveti si o felie de muschi file .....singurul film pe care il mai aveam in calculator nevazut este THE EYE ....sunt singura in casa si da fratilor ....desi sunt curioasa sa vad cum se termina a trebuit sa inchid filmul pentru ca ...m-am speriat

Acum ma apuc de bantuit pe aici sa-mi treaca sperietura ....stiam deja ca nu e indicat sa vad filme de groaza singura in casa dar ...
iris_4_ever
Postat pe 15 August 2008 21:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cartea 37 De la: kentfarafiltru 7 Decembrie 2009 18:50
Premii, concursuri, tombole 1 De la: miha_munteanu 8 Mai 2010 08:28
Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum 8245 De la: 10 Decembrie 2013 21:36
Coltul de caterinca( chestii funny, sa mai treaca timpul) 5 De la: M1dnight 5 Iunie 2013 00:20
PENTRU LAURA 29 De la: iulia069834 31 Ianuarie 2010 14:35