Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

stai sa ma gandesc! hmmm... ce greu e.. gagicuta aia'micuta' si vorbareata pe care o ubesc?!!!

Postat pe 9 Iulie 2008 15:02
ce ma bucurrrrrrrrr asa da,tot sa bei cafea cu cine tie drag
mari58
Postat pe 9 Iulie 2008 15:02
deiuta!!!!
alone
Postat pe 9 Iulie 2008 15:03
nuuuuuuuuuuuuuu... si piedeti,daca nu ghiciti...

Postat pe 9 Iulie 2008 15:04
dragule,pai in august "or sa te calce" muuuuulte cadane!!!!....DEIUTA,poate ANCUTA,poate NASA....si EU SIGUR....dar o fi vorba de Maryamm ????......

Postat pe 9 Iulie 2008 15:04
marie si marioara....da-mi un pup de ma omoara...acu vazusi poza noua cu sirena.....deci stii cine-ti da tie atatea cafelute si pupici.....

si dau la toata lumea..sa nu se supere nimeni...

etta...lasa boxul..nu-l mai bate..gata..hai la cafea....

Postat pe 9 Iulie 2008 15:06
gataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...iti dau o invitatie pe langa multimea ce-o sa vina ,Sultanul o va avea ca oaspete ,pe nebuna HAREMULUI....,cred ca nu o sa vina agatata de lustra.., cum e mai sus intr-un post.. Te astept draga mea Cadana si sa nu uiti ca pe 6 august ,trebuie sa dai HAREMULUI de baut... pooooop...abia astept

Postat pe 9 Iulie 2008 15:11
mari58
Postat pe 9 Iulie 2008 15:13
morcovelule,adica eu am ghicit nu????....sa vad ce surpriza o sa-mi faci!!!!!......bai,nu sunt io proasta degeaba !!!!!!......pardon,desteapta.......si ,sa moara mortu' daca n-am spus asta din intuitie !!!!.....

Postat pe 9 Iulie 2008 15:15
daca intri in tara pe la nadlac,mari te asteapta la sosea cu cafeaua calda,dar daca se dau tiristii la urita de mine nui bai ma risc
mari58
Postat pe 9 Iulie 2008 15:19
da tuuuuuuuuuu...,pe bune..!!! surpriza e ca ai 3 invitatii.... si sper sa-ti mai fac una pe data de 19august,la bairamul ce se anunta din ce in ce mai mare...!!! adica o alta cadana...,sper sa vina ,isi doreste tare mult..,dar inca nu am obtinut ok-ul final...

Postat pe 9 Iulie 2008 15:20
am sa merg cu dansa..cat poci...

si deh..ca doar n-oi fi nebuna..mai mult decat sunt sa vin pe bicicleta..auzi si tu....vin cu asta la clasa 1 .....ca sa ajung mai repejor....

da..da...bem..bemm.adica dau de baut....

uite tocmai ca beau o cola acu..sa ma racoresc si eu putinel...

Postat pe 9 Iulie 2008 15:28
uite asa te voi primi,te vom primi...heiiiiiiiiii,va placut surpriza mea...?????COTOHARLELOR..!!!!!!!

Postat pe 9 Iulie 2008 15:31
Maryamm,imi pare atat de bine ca o sa ne cunoastem !!!....din prima clipa cand te-am acceptat ca prietena(si nu ai fost Oana),am simtit ca-mi vei face concurenta !!!....pozitiva......asa ca abia te astept.....vezi,de vii cu "masculu",educa-l ,ca nu vreau sa-l "sperii" !!!...pupici.......si sultane,cealalta e ......france???.....

Postat pe 9 Iulie 2008 15:32
maryammm ce faci dragutaaaa? vad ca tot agiti cola aia! mai incet fatuco sa nu sara !

Postat pe 9 Iulie 2008 15:33
nu invit eu o BABA PERVESA,ca france...!! Ea sa ramana la Lyon,sau pe Coasta de Azur, la Scorpia de soacra-sa...

Postat pe 9 Iulie 2008 15:37
stef..mersi esti un dragut...si sunt convinsa ca primirea va fi mai mult decat asteptata...

etta..draga mea..daca ai sti tu cate bobarnace am luat eu...prin privat ..ca eu sunt Oana..misterioasa...si sa las vrajelile..uff n-ai idee...si sincer ca zilnic primeam cate 4 - 5 mesaje numai pe subiectul acesta....dar uite vezi..caci ma duru exact in spate ce zisa lumea..ca doar stiam ca nu-s Oana...caci mai fetelor si baieti dragi..nu-mi place sa ma prefac..sun eu..naturala..si bronzata tot naturala..ca nu degeaba mi se spune creola....tot ce fac eu aici..vine din inima..ca asa simt eu...sa stau cu voi si sa ma distrez...caci voi toti sunteti niste oameni minunati....
etta..am sa vin singurica draguta mea...caci daca vin cu ""domnul" se va uita la noi ca mata-n calendar...caci el stie numai injuraturi..deh..fata cuminte ce sunt si "culta" l-am invatat tot ce-i mai bun...in vorbitul limbii romane....si asa am zis ia stai tu acasa..caci plec singurica..iar cand tre sa ma intorc cu o zi inainte vino si ia-ma.......caci nu mai stiu drumul la aeroport....

Postat pe 9 Iulie 2008 15:41
sultaneeeee..unde esti? repede o cafea..ca sa vezi ce va dansez eu voua..asa harameste....

alaturcabrealaturcaeshafe...uuuuu...amamamama.....haide ca azi este ziua mea libera..la mare..la soare...in haremul cel mare

Postat pe 9 Iulie 2008 16:00
si eu te pooopik si-ti bag banu' la burik...

Postat pe 9 Iulie 2008 16:03
maryam invata-ne fatuco si pe noi sa dansam asa!

Postat pe 9 Iulie 2008 16:03
nasaaaaaa..,poi Sultanu o invatara si pe ea.. ,pune ochiul nasaaa, de citeste posturile de mai sus ,sa vezi ce se intampla la Snagov la inceputul lui august..

Postat pe 9 Iulie 2008 16:06
vazui maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postat pe 9 Iulie 2008 16:10
stati asa..caci nu stiu din ce cauza cinci minute pauza....unde esti ma...

bai dar chiar nu te gasesc..pai si eu ce mai pap....ahaaa..aici erai...pai de ce fugisi..nu stii unde ti-e locul?..hmm

ptiuuu..nici acolo nu esti cuminte...pauza de masa...

Postat pe 9 Iulie 2008 16:27
maryam ce faci fata acolo? gatesti?
sa strigi mai tare cand ne chemi la masa, ca sa auzim!

Postat pe 9 Iulie 2008 16:49
aoleeeeeeeeuuuuuuuu!!!!....morcoveluleeeee....sai,mai, ca Maryamm imi smulse penele si vrea "sa ma friga" !!!!!!....da,vezi,ca io nu vreau,ca ia uite ce saltareata sunt !!!!!.....nici cuptorul nu ma tine pe mine prizoniera !!!!!.......

Postat pe 9 Iulie 2008 18:37

etta..ehhee...nu te frig eu...ca ce ne facem fara tine...aaaa???..pai zi tu..as frige eu..dar nu spun pe cine.....ca-i mai bine....
haide da cineva o cafeluta?..ca asta este ora mea....

Postat pe 9 Iulie 2008 18:46
gainusa mea, marya nu stie ca tu trebuiesti arsa si nu fripta...????

Postat pe 9 Iulie 2008 18:52
stef..stef..hai sa ma fac ca nu intelesai..cuvantul arsa..are el mai multe intelesuri si iote..ca eu ma gandi la arsul asta...si nu-mi mai place....despre transa....

Postat pe 9 Iulie 2008 18:57
eu ma gandeam la arsul celalalt..,sa-i sara si fulgii de sub coada...

Postat pe 9 Iulie 2008 19:08
pentru ca tot va luati de "arsul " meu,uitati aici link-ul de la poza mea din concurs,ca sa nu mai obositi pana o gasiti : http://www.kudika.ro/comunitate/concurs/view_item/63671.html........si ardeti acolo toate voturile posibile !!!!!......pupici multi la toata lumea !!!!.....

Postat pe 9 Iulie 2008 19:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O mana de ajutor pt mine si una pt tine ! 8 De la: Dontyyy 8 Aprilie 2010 15:36
base sau geoana??? 136 De la: paula_portirroni 1 Ianuarie 2010 10:11
Atentie! Asigurarile de locuinte devin obligatorii in vara anului 2010 1 De la: smaraldu 9 Martie 2010 21:28
Sal...la totsi...sunt noua aici...ce mai facetsi??? 9 De la: iulia069834 25 Martie 2010 18:18
helpppppppppp me pls 4 De la: kudika052198 9 Ianuarie 2010 01:59