Mai multe
niciunul.perfect-compus....si mai in soapta..ca se supara sotul ei.....grabito....sotul gelos....te iubeste. ...asa ca hai la o cafeluta...nu mai sta..si la o barfa...ca ma uit la ceas ..ufff..asa tarziu si nu pot sa dorm....oare ce trebuie sa fac..sa adorm mai repejor..vreo idee..cineva..ceva..????? |
||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 00:22 |
||
|---|---|---|
,gandeste-te la noi, cei de aici somnik cat mai pufos !!!
|
||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 00:26 |
||
|
mai stef..nu ma mai gandesc..si sti de ce?..bai frate..acum cateva zile...iete..ma pun si eu in pat sa dorm ca tot omul...bai frate si sa ma vezi deodata cum bufnesc in ris..mai dar ris..nu gluma...i-mi adusesem aminte de o faza..de pe forum..ca sa n-o mai zic.....ca l-am trezit si pe dinsul..meu.... eeee..acum sa nu-mi spuneti ca cine rade de ce-si aduce aminte este.......... va rog..pai..nici sa nu indrazniti.. acum ai inteles de ce nu ma mai gandesc la voi inainte sa ma pun in pat...ca am si un ris mai colorat.... va doresc noapte buna..si somnic cat mai placut....
|
||
|
|
||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 00:32 |
||
| alexandra ma numesc | ||
|
5012008 Postat pe 8 Iulie 2008 00:33 |
||
ura..ura..ura.... am aflat cum o cheama...ca si pe mine ma cheama....plapumioara sa dorm.....alexandra inca odata Bine ai venit printre..intre...in....noi....
|
||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 00:36 |
||
Doamneeee,nebuna femeie... asta sigur le intrece pe toate din HAREM.. bine ca a luat-o somnul..
|
||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 00:37 |
||
| ce viata e aici la voi! cat de mare o fi gasca? | ||
|
5012008 Postat pe 8 Iulie 2008 00:39 |
||
sa traiesti alexandra si bun venit la spitalu' de nebuni.. ,ne vedem dimineata la cafea..,ca-mi pica un ochi deja.., prin gura.. noapte buna....!!!
|
||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 00:40 |
||
| noapte buna stef! daca nu castig concursul asta mu-mi pare rau, macar imi fac prieteni ca de cand am parasit bucurestiul pt constanta mi-am cam pierdut si prietenii | ||
|
5012008 Postat pe 8 Iulie 2008 00:42 |
||
De la: stef80, la data 2008-07-08 00:40:15sa traiesti alexandra si bun venit la spitalu' de nebuni.. citez..i-mi pica ochii in gura si vad printre dinti...amatorilor ce se duc la dentist...vin acasa si-si dau proteza jos.....
|
||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 00:43 |
||
| daca va place moaca mea, sa ma votati si pe mine la concurs! hai ca s-a trezit mishe si ma duc langa el.noapte buna tuturor! | ||
|
5012008 Postat pe 8 Iulie 2008 00:54 |
||
maryamm,azi nu am avut timp si chef sa imi frec creierii cu uritii,dar promit ca incerc si daca voi reusi vei vedea,mrss iubita,nb,ca repede va mai culcati ma
|
||
|
mari58 Postat pe 8 Iulie 2008 02:31 |
||
Hai sa traiti ... !!! Dau o cafelutza neagra..dah buna rau... nici eu nu stiu cum mi-a iesit asha de bine... Va pupic pe toti cafengii de pe acilea... Stef...ce faci mama la ore din astea tarzii???? Pune burta pe carte??? Mai ai mai ai ??? V-am pupezat....
|
||
|
mia_mia Postat pe 8 Iulie 2008 07:43 |
||
buna dimineata la cafea! copilul asta al meu s-a sculat cu noaptea-n cap!
|
||
|
5012008 Postat pe 8 Iulie 2008 07:58 |
||
asa da, mrss mia pt cafea,a fost buna asa cum imi place mie o zi buna sa aveti!
|
||
|
mari58 Postat pe 8 Iulie 2008 08:05 |
||
buna dimineata...!!! mia,ce ai cu mine draga mea,de ma biciu in halul asta ??????? s-o terminat ..:))esti in urma cu stirile.Multumesc de cafeluta ,e la fel de minunata ca si tine..
|
||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 08:48 |
||
lumeeeeeeeee, sunt in top20 votati-ma si pe mine va rooooooooooooog!
|
||
|
5012008 Postat pe 8 Iulie 2008 08:55 |
||
nu te supara pe noi ..,dar o vom vota pe PERVERSA asta de etta !! asa ca...,te sfatuiesc sa renunti la lupta ,pt ca ea va fi cea care va pleca in Grecia...
|
||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 09:00 |
||
Ehhheee.... m-am rusinat...offf...Stef ...scuzele de rigoare...pusai biciu pe tine...dar stiu ca ti-a placut... Felicitarile mele sincere... Mai stau sa-mi termin cafelutza...si fugutza...pe plaja.. sa-mi inrosesc poponetzu ...ca e asha un soare de dimineata...si-o briza ...mama mama.... Muahhhh ....
|
||
|
mia_mia Postat pe 8 Iulie 2008 09:01 |
||
| buna dimineata cadanelor!si tie sultanele! beau o cafea cu voi si dispar la culturalizare!ma voi va lovirati rau la cap!pai cum o educati voi pe alexandra ca gelozia e din dragoste????????? cind e in cantitati neglijabile e din dragoste dar cind e multa e gelozie obsesiva..........deci grija mare noua noastra amica!o sa va povestesc cind revin o istorie a vietii mele trecute pe care nici eu nu am stiuto complet pina ieri........provine de la gelozia osesiva!bine ca ma scapat DUMNEZEU!va pupic pe toti! | ||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 09:14 |
||
eheeeeeee...hai la o cafeluta!azi e prima zi de munca dupa i mini-vacanta la mareeeeee. sunt putin cam capie ca am ajuns la 6 de dimineata in pitesti si nu am dormit deloc azi-noapte.sper sa-mi treaca cu o cafeluta de la voi
|
||
|
gabytza21 Postat pe 8 Iulie 2008 09:27 |
||
buna dimineata !!!!!!!!! hai la cafeluta!! sultaneeeee!! trezirea maaaaa! le-ai cam tras la masea aseara.... FELICITARI BAIATULE!!!!!
|
||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 09:42 |
||
'netaza,beau si eu o cafeluta.... la fel de amara,ca si ieri......
|
||
|
alone Postat pe 8 Iulie 2008 09:48 |
||
neatzaaaa!!!stefff, felicitariiiii!!!! shtiam noi k vei reushi!!!mari, draga, de cand cu alexandra asta care are bebe mik si o trezeshte cu noaptea-n cap, cred k te v-a intrece la trezitul dis-de-dimineatza!!!sa-tzi traiasca bebele, alexandra!!!!
|
||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 09:54 |
||
steffff, ce facushi, ma?te-mbatashi??? si eu vreauuuu!!!las'k bem noi in august la snagov pan'pikam sub masa!!!emmmaaaa, pregateshte cortul, dragutza!!!!poate reusesc cumva de imi iau si mashinutza pana atunci!!!!sa vezi tu cum le plimb yo atunci pe oltence cu mashinuka pana la sultan!!!azi aflu raspunsul de la banca!!!imi datzi ori nu imi datzi? banutzi, banutzi...nu altceva!!!
|
||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 09:57 |
||
ancutza, dragutza meea, nu mai fi suparici!!!hai k te scot la o bericika, ce zici? :D merge? pai ce?numai sultanul are voie sa se imbete? merge si la noi din cand in cand, nu? france, bem o bericika si in cinstea ta, k doar shtim cine e sefa la baut bere:FRANCIAAAA!!!!!!
|
||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 09:58 |
||
|
Buna dimineata lume....cum a fost ...cum a-ti dormit? ce va cant eu asa de dimineata.... va doresc o zi placuta.....
|
||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 09:58 |
||
MULTUMESC NASAAAAA...!!!sa stii ca telefonul tau de ieri ,a picat la momentul oportun :)) m-a trezit la viata si m-a stimulat mult !! te poopik si pe tine Raza mea de soare(melinduta)si iti multumesc mult!!Dar azi cei mai multi poopici ii trimit ancutei si cei mai dulci....,sper sa-i prinda bine,asa ca primeste-i draga noastra ancuta ti-am dat din partea tuturor.
|
||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 10:01 |
||
i-am dat si eu pupici lui Ancuta.....dar zau ca nu stiu de ce?...ca tu stef..prea zici cu foc....
|
||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 10:16 |
||
|
ettaaaaaaa.....unde esti draguta????.....te pregatesti de excursiee?....ok...frumos.....dar mai stai si tu la o cafeluta cu noi.....ca ne parasisi..asa ....repejor...... |
||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 10:23 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Schimb de link-uri | 1 | De la: hannahmiriam 30 Noiembrie 2009 14:14 |
| cum fac? | 6 | De la: pufffer 21 Noiembrie 2009 09:46 |
| http://www.e-joculet.ro/punctaj.php?user=mihaela88&id_user=5350 da-ti un vot | 4 | De la: kudika365993 11 Februarie 2011 00:19 |
|
|
||
| Coffe Bar Questuri | 8 | De la: copacelul 12 Mai 2009 10:14 |
| Portita de Rad | 4 | De la: adina_black 4 Noiembrie 2009 16:45 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.