Mai multe
neata! va invitez la o cafeluta pe canicula!mai indicat un ceai cu gheata! sunt marele absent din ultima luna si jumatate, da amu recuperez.azi ma pun la punct cu ce s-a mai dezbatut pe topice si vin si eu sa ma dau cu parerea.sa aveti o zi buna!
|
||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 10:49 |
||
|---|---|---|
| faaaa, perverso!!!mishkatzi tu incoace formele alea apetisante ale tale!!!!pai cum crezushi tu fa?k pleci asa d capul tau si ne lashi aiurea-n gara!!!ma abandonezi?pai asa bne fu vorba, femeie nebuna!!!!????!!!eu ma pregatesc sa ma int cu tine la sultan si tu pleci la greci!!!makar ai si tu grija p akolo, k se shtie....grecii sunt barbatzi ffff frumosi!!!!eu mi-am sugit gatul si mi-am lungit okishorii dupa ei vara trecuta!!!brunetzei, creoli...bata-i vina d mumoshi!!! | ||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 10:50 |
||
bine ai revenit draguta !! ne era dor de tine,pe unde ne-ai umblat fata ????
|
||
|
|
||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 10:52 |
||
daca nu votati etta la concurs..,va injur si va cert rau pe toate !!!zilnic click pe ultimul palmier..:))
|
||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 10:58 |
||
...cineva la o kfea?!..m-am plictisit rau:((
|
||
|
criss_a Postat pe 8 Iulie 2008 12:38 |
||
nimeni..uf...
|
||
|
criss_a Postat pe 8 Iulie 2008 12:44 |
||
|
criss...cum asa?..cine-o mai inventat si plictiseala asta...uffff..ca nu am timp de ea sa ma plictisesc... draguta..o cafeluta de la mine.... si sa-mi spui cand te-a lasat plictiseala..ca de nu sa vezi ce bataita-i dau daca nu te lasa.....
|
||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 12:45 |
||
sunt la birou papausel..si nu am nimic de facut..ms pt cafelutza
|
||
|
criss_a Postat pe 8 Iulie 2008 12:52 |
||
Vreau si eu o cafeluta cu voi ca prea o beti cu pofta
|
||
|
ramo77 Postat pe 8 Iulie 2008 12:57 |
||
ramo....dupa cum vaz eu..dau la toata lumea cafeluta....si cat mai multa...acu..sa nu crezi ca-s zgarcita si nu-ti dau...eu i-ti dau ...dar ia spune tu mie...stai bine cu tic-tacul......ca eu la cata cafea am baut..a cam ramas in urma......
|
||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 13:08 |
||
salut si eu acum,cu intarziere,pe toata lumea !!!!......am avut putina treaba de dimineata,deiuta stie ca am vorbit cu ea la tf.....vreau si eu o cafeluta DULCE ,ca mi-e inima amara de dor !!!!....dupa mama mea,care astazi implineste 6 ani de cand a plecat de langa mine ......oooofff.....dimineata nu eram asa de tristaaaa......nu stiu ce am acum.....probabil pentru ca regret ca nu mai e, sa vada si dansa ce prieteni adevarati am !!!!......va pupic pe toti si va doresc o zi frumoasa siii....racoroasa !!!....ca la mine e prapad de cald !!!!...... .... ... ...
|
||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 13:38 |
||
|
etta..ai cafeluta de la mine exact cum este inimioara ta..DULCE.... ce-mi lipseste Doamneeeeee...racoarea...ca azi sunt +50C....... o zi frumoasa doresc la toata lumea....
|
||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 13:43 |
||
Da,maryamm stau destul de bine cu motorasul Etta sa fii sigura ca asa cum tu te gandesti mereu la mama ta,asa ea te vegheaza zi si noapte.
|
||
|
ramo77 Postat pe 8 Iulie 2008 13:50 |
||
| multumesc ,Maryamm, pentru cafeluta !!!...si pentru aprecieri si pentru poezioara si pentru tot ceea ce esti si reprezinti !!!!.....o femeie minunata !!!!....si sa stii ca ti-ai facut-o singura: cand vei veni in tara,daca nu treci pe la mine sau nu faci cumva sa ne vedem,te rup in bataie !!!....ca nu pot sa -ti zic de rau,ca gura mea e aurita....ca doar ma cheama Casandra !!!....pup dulce..... | ||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 13:56 |
||
| si eu sper ca e asa,draga Rammo !!!....si gandul asta ma tine sa nu fiu trista mereu......ca tare mi-am iubit parintii !!!.....si puternica legatura a fost intre noi !!!.....si tare-i greu fara ei !!!....ca s-au dus amandoi,saracii de ei........pup.... | ||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 14:00 |
||
|
Aici ma adresez pentru toata lumea de pe acest site...... mre grija sa aveti ca umbla niste email-uri murdare...iar cine este naiv..tare mi-e frica sa nu faca vreo mare greseala si prostie... 1) primesc mail cum as fi castigat o suma de bani...de la NOKIA...printr-o tragere la sorti..a numerelor de telefon...vi se da un formular sa-l complectati...dupa care va intreaba cum vreti sa primiti banii..prin Western Union sau banca....sa nu va lasati pacaliti..sunt talharii... 2) am primit acest mail... Secret Discussion Our ref: 029.00-JBJ. Forgive me because this message is going to embarrass you since we don't know each other before. Please send to me your full contact address and telephones including your bank account information to ask bank to transfer US$2,573.000 into it as a next of kin. The fund belongs to one of your kinsmen who were my client before he died. This is to enable me go into repossessing it from bank as an attorney to the depositor. Suppose we will be partnering on this transaction to realize for ourselves as a confidentially bonded transaction. Can you please respond accordingly because I don't have any of your contacts apart from your e-mail For security reasons, please reply to my private email: jiog@live.com Barrister Clarie J. McCain "CKM-Jiog Chambers Sarl" Lot 390 Bigo Str.Sultan, Siege Centre D`accueil II, e-mail: jiog@live.com Phone+22995634352 Cotonou-Republic of Benin. Nu va lasati pacaliti de oameni hoti...vi se cer datele bancare..dupa care vi se vor sustrage toti banii din cont...caci asa a patit o prietena de s-a vazut cu contul gol si se certa cu banca....SUNT TALHARII... doar am vrut sa va pun la curent cu niste magarii pe care nu vreau sa le intampinati.... pupici.. |
||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 14:12 |
||
iubita mrss pt avertisment,MELI,eu nu am concurat cu nimeni bine ca a venit,macar nu o beau tot sing,dar sa vedem cit va tinea ma da tare mai trage somnul la voi,ia mai trimitetil si la mine,faceti asta pt cucu...
|
||
|
mari58 Postat pe 8 Iulie 2008 14:43 |
||
|
cucu..ce mai faci draguta?....auzi..eu ti-am vorbit frumos..pai ce ma iei tu cu somnul..auzi..somn dupa amiaza..de cand n-am vazut eu asa ceva...ca nu-mi mai aduc aminte...ca nu ma supar daca trage si la mine un caras...eeehheeee.....asa parca mai merge.... te-am pupacit toata.....
|
||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 14:48 |
||
deiutza,o bere???cred ca avem nevoie de mai multe!!!
|
||
|
alone Postat pe 8 Iulie 2008 15:03 |
||
ancuta draga,uiti ca eu sint campioana la baut bericica!!!!!!lasa ca vin eu la romanica si sa vezi ce sedinta fac cu voi........va bag pe toti sub masa!
|
||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 15:32 |
||
sic sic... eu beau o bericioaica cu colega mea de serviciu! hai noroc!!!!!!!!
|
||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 15:38 |
||
france, gagiul meu lucreaza la beck's si stela artois,asa ca...avem material pt. bagat sub masaaaaaaaaaaaaaaaaa....hac!
|
||
|
alone Postat pe 8 Iulie 2008 16:00 |
||
| buna stela............e preferata mea! cind beau o berica simt ca musc o bucata di soacramea ca si ea e tot stela!!!!!!!! | ||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 16:21 |
||
france!!
|
||
|
alone Postat pe 8 Iulie 2008 16:25 |
||
si mai merge si un abolut cu santal.....
|
||
|
alone Postat pe 8 Iulie 2008 16:32 |
||
| Fetelor ... mai beau o cafeluta cu voi..asha de ora 5...eeee de 4 jumate..dar pe acolo ... V-am facut prajituri ... niste negrese ..ca deh ..nu prea gatesc ... :))) Asha ca poftiti cat sunt proaspete.. :))) Va pupacesc...Etta.. pentru tine..cea mai babana negresa..si cu ciresica deasupra.. sa lasi tristetile deoparte...ca doar tu-mi zisesi ca pe parinti ii tinem in suflet mereu ..si sunt cu noi permanent... Pupici .. | ||
|
mia_mia Postat pe 8 Iulie 2008 16:32 |
||
| mia,iubita,mersi pentru prajitura.....chiar imi plac negresele......si sa stii ca nu mai sunt trista.....cum sa mai fiu,cand vad cati prieteni am alaturi ????......si acu' merge si-un capuccino,langa negresa......aveti si din asta ?????...... | ||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 19:15 |
||
|
etta pentru tine cu dedicatie..cappuccino ciresica are mere..ciresica ciresica.... |
||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 19:33 |
||
|
eheee..buna prajiturica..mia..dar deh..am cam luat ceva proportii..si deh..hai lasa ca si un hot-dog este bun... caci despre coca cola..nu prea beau..ioi..ce-i face... |
||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 19:53 |
||
tocmai mi-a ramas cafeaua in gat
|
||
|
amme22 Postat pe 8 Iulie 2008 21:16 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| oameni impertinenti si idioti............. | 59 | De la: donttouch 23 Aprilie 2009 13:42 |
| castigati cu...mai nimic | 2 | De la: monaram 23 Iunie 2009 19:48 |
| sun foarte speriata | 4 | De la: kudika076975 6 Martie 2010 18:11 |
|
|
||
| Moniqa's caffe | 12 | De la: Caramell 8 Mai 2009 22:44 |
| radiomedeea | 1 | De la: radiomedeea 27 Octombrie 2009 13:57 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.