Mai multe
doaaaaaammmmneeeeeeeeee! nici o cafea nu mai pot sa beau in liniste de nebuna asta!ettaaaaaaa!!
|
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 12:04 |
||
|---|---|---|
acu' ca s-a trecut de protocolu' de intampinare si dulcegariile s-au bagat la loc, as vrea si io niste pupicei de la ancutza! ca tare se pricepe! si mai e si frumoasa foc! plus ca vreau sa scap de aia ce ma bombardeaza cu mesaje de votat in corfu. de parca mi-e imi iese vreun palmier din asta!! |
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 12:05 |
||
|
doooamna etta, de unde si pana unde stiti ca sunt corespunzator la capitolu' sex? cica pana nu incerci, nu ai de unde sa stii! p si s : nu e o invitatie! |
||
|
|
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 12:08 |
||
lasa,onyta, liniste avem la pensie,pana atunci...GALAGIEEEEE!!!!! sa vezi ce galagie am sa fac eu,daca nu imi plateste clientul lucrarea!
|
||
|
alone Postat pe 10 Iulie 2008 12:20 |
||
mi-e foame... ,un restaurant o ciorbita???
|
||
|
alone Postat pe 10 Iulie 2008 12:27 |
||
neata la toata lumea
|
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 12:28 |
||
| 'neaaataaaaa!!!! etta mami cum sa nu te sustinem mai da tu chiar asa ne crezi.... te iubim si te respectam ca pe o profa ce esti....feteleee!!!1 o zi placuta cu cat mai putine acte si cat mai multe clipe libere!!!! hai si un vinulet...ancuta ti-asi recomanda ceva restaurante unde se manaca bien numa' daca dai o fuga la brasov!!! ce zici???mai ti foamea pana atunci???? | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 10 Iulie 2008 12:35 |
||
ema,pana in brasov,am sa pap toata iarba ,de pe margine drumului, de foame
|
||
|
alone Postat pe 10 Iulie 2008 12:41 |
||
| io tot astept niste pupicei de la ancuta24...xxx! | ||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 13:10 |
||
| iubitule Geo,pai tu nu stii cine-s io pe aici si ce miros fin am !!!....mai ales cand vine vorba de aspirina !!!!....si mai stiu si sa citesc......cat priveste invitatia,nu ca m-as da la o parte,da' nu am nevoie....momentan......ca losei aspirina din plin,ca-mi pleca lionu' (sotul) la un curs de 4 zile.....si,de ,trebuia sa-mi "fac plinu'".........si stii ceva,sa-mi spui daca te deranjeaza limbajul meu mai "colorat si dezinhibat",ca sa te evit....nu de-alta,da nu mai vreau sa fac victime printre kudukosi........ | ||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 13:19 |
||
ajunge,geo? fiecare,cu ce il doare eu imi astept spanacul...
|
||
|
alone Postat pe 10 Iulie 2008 13:27 |
||
|
doooamna etta , dimpotriva, limbaju' colorat si dezinhibat e pi placu' mieu. nu m-as da in laturi de la o zgaltaiala , numa' sa nu ma afle soata, ca mananca cu fulgisori cu tot. plus ca ea stie ca-s baiat de comitet si n-am inselato niciodata! asa ca , o lasam pe alta viata. una paralela , as zice io! |
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 13:28 |
||
De la: ancuta240783, la data 2008-07-10 13:27:11 oleleu , da' dulshi sarutari imi atinsera obrazu'! multam fain
|
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 13:29 |
||
alooooooooo! mai treceti mai bine la matrimoniale, ca acolo e de voi porumbeilor!
|
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 13:31 |
||
porumbei???
|
||
|
alone Postat pe 10 Iulie 2008 13:32 |
||
| maaaaaaaa....acu'viu io de-acasa !!!!....ancuta,mama, te imbogatesti,iubita !!!!....ca ti-ai scimbat poza si acu' imi detei seama ca esti tu.......cat te priveste ,dragule Geo,io am o vorba :hotul neprins ,e negustor cinstit !!!!!....atata timp cat ramane neprins......asa caaaaaa........si cu viata paralelaaaaa......nu stiu, ca n-am o Star-Gate in loc de usa,ca sa ajung in universuri paralele.......da'daca ma stradui,gasesc io o solutie...... | ||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 13:42 |
||
|
eeee, vorbeste lumea! nu mai poate omu' sa savureze frumusetea , ca hop carcotasi la usa
|
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 13:43 |
||
Dau "calul meu" pentru o cafelutza... ca mi-e atat de lene sa arunc cateva lingurite de cofee in espresor... vai vai ... Asha ca m-am gandit ca daca geo a cerut si i s=a dat... apai eu cu o cafea nu m=oi alege!?!? Ce sa va mai zic...sa aveti pofta la cafea... sa primit pupici multi ..si imbratisari la fel de multe... sa aveti parte de "aspirina" ...ca eu ce sa fac daca sunt "racita" mai tot timpu .. Aici ma aplaud singurica !!!! Hai va pupacesc pe toti/toate..
|
||
|
mia_mia Postat pe 10 Iulie 2008 13:45 |
||
De la: etta70, la data 2008-07-10 13:42:42maaaaaaaa....acu'viu io de-acasa !!!!....ancuta,mama, te imbogatesti,iubita !!!!....ca ti-ai scimbat poza si acu' imi detei seama ca esti tu.......cat te priveste ,dragule Geo,io am o vorba :hotul neprins ,e negustor cinstit !!!!!....atata timp cat ramane neprins......asa caaaaaa........si cu viata paralelaaaaa......nu stiu, ca n-am o Star-Gate in loc de usa,ca sa ajung in universuri paralele.......da'daca ma stradui,gasesc io o solutie...... si cu constiinta ce fac? o las la intrare in star gate!? |
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 13:48 |
||
| salve,mai Biciusca draga !!!!!.....aaaaaa....e chestia cu "raceala" de nu mai esti tu activa pe aici......te pupa perversa si uite ,ia o cafeluta cu aspirina,sa-ti treaca "boala".....ca ne e dor de tine......pup..... | ||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 13:49 |
||
spanaaaaac,am spanaaaaac,hai la spanaaaaaac..,mai vrea cineva spanac???? am din asta ,cu aspect deosebit... Uiteee,ca sosi si mia cu calutul ei ,ca nu degeaba are si bici.. draga mia , daca ai da ia pa ta...,s-ar omora barbatii sa-ti faca o cafeluta,asa ca pt calul tau ,eu unul nu-s curios nici macar sa-l vad ,pt ca stiu ca nu am ce dar hai sa-ti fac totusi o cafeluta mica si vesela..
|
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 13:56 |
||
eu sunt prima la spanac...
|
||
|
alone Postat pe 10 Iulie 2008 14:01 |
||
etta,am schimbat poza, acu' sunt 'undercover'
|
||
|
alone Postat pe 10 Iulie 2008 14:04 |
||
dragutule Geo,poti sa-ti iei si constiinta cu tine ,ca am io grija de ea !!!!........ce mama ,ca n-am murit io !!!!........facem din eaaaaaa.....o constiinta modernaaaa !!!!......de nici nu ne vada ce facem..... ... .... ....
|
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 14:04 |
||
pai,etta, ma facura copii astia divortata si cu un copil....si eu sunt doar divortata....bebitza nu am....
|
||
|
alone Postat pe 10 Iulie 2008 14:07 |
||
De la: ancuta240783, la data 2008-07-10 14:04:03etta,am schimbat poza, acu' sunt 'undercover' ancuta, i-ati pupicei inapoi,. na!
|
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 14:07 |
||
geo! |
||
|
alone Postat pe 10 Iulie 2008 14:39 |
||
|
asa..si ce se mai intampla si acilea sa vedem noi...hmmmm...oare unde este cafeluta mea ca abia-i mai bagai inca un 10 lui gainusa etta...si fara uitare ca am bagat si la "grasuta gainusa"... si ca tot va place sa fiti pupaciti..va pupacesc si eu pe toti cei ai Haremului.....pulivatie..pe tine nu..sa ma pupi tu pe mine cand dau fuga sa dau mana cu vecinul...... |
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 14:51 |
||
|
||
|
alone Postat pe 10 Iulie 2008 15:03 |
||
gata e pregatita ,dar nu-i mai buna o bericica..???
|
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 15:05 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cafeneaua de poveste | 5 | De la: natasha69 24 Aprilie 2009 00:30 |
| ce inima are aceasta femeie???? | 19 | De la: blondyna_pinky 27 Martie 2013 12:07 |
| CE CREDETI,KULTIVATA A FACUT GELOS SI A TREZIT VULCANUL DIN GERMANIA CU DECLARATIILE EI ANALFABETE DESPRE VULCANII DIN ALASKA ??? | 16 | De la: Brosco 5 Ianuarie 2012 21:07 |
|
|
||
| salutare | 13 | De la: greierash_is_back 31 Decembrie 2009 16:47 |
| vine maju meu! | 11 | De la: yumalai 17 Februarie 2010 07:57 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.